Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Skatīt Ministru kabineta 2017. gada 28. februāra noteikumus Nr. 102 "Noteikumi par oficiālās statistikas veidlapu paraugiem iepirkumu jomā un veidlapu iesniegšanas un aizpildīšanas kārtību".
Ministru kabineta noteikumi Nr. 121

Rīgā 2016. gada 1. martā (prot. Nr. 10 11. §)
Noteikumi par oficiālās statistikas veidlapu paraugiem iepirkumu jomā un veidlapu iesniegšanas un aizpildīšanas kārtību
Izdoti saskaņā ar
Statistikas likuma 11. pantu
1. Vispārīgie jautājumi

1. Noteikumi nosaka oficiālās statistikas veidlapu paraugus iepirkumu jomā (turpmāk – veidlapa), ko aizpilda pasūtītāji Publisko iepirkumu likuma izpratnē (turpmāk – pasūtītājs) un sabiedrisko pakalpojumu sniedzēji Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma izpratnē (turpmāk – sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs), kā arī šo veidlapu iesniegšanas un aizpildīšanas kārtību.

2. Pasūtītājs, sagatavojot pārskatus par iepirkumiem, izmanto šādas veidlapas:

2.1. veidlapa Nr. 1-PIL "Publisko iepirkumu gada pārskats" (turpmāk – veidlapa Nr. 1-PIL) (1. pielikums);

2.2. veidlapa Nr. 2-PIL/C "Publisko iepirkumu gada pārskats par centralizēto iepirkumu institūciju veiktajām procedūrām publisko iepirkumu līgumu vai vispārīgo vienošanos noslēgšanai citu pasūtītāju vajadzībām" (turpmāk – veidlapa Nr. 2-PIL/C) (2. pielikums);

2.3. veidlapa Nr. 4-ADJIL "Pārskats par pasūtītāju veiktajiem iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā" (turpmāk – veidlapa Nr. 4-ADJIL) (3. pielikums).

3. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs, sagatavojot pārskatus par iepirkumiem, izmanto šādus veidlapu paraugus:

3.1. veidlapa Nr. 3-SPSIL "Pārskats par sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumiem" (turpmāk – veidlapa Nr. 3-SPSIL) (4. pielikums);

3.2. veidlapa Nr. 5-ADJIL/SPSIL "Pārskats par sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju veiktajiem iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā" (turpmāk – veidlapa Nr. 5-ADJIL/SPSIL) (5. pielikums).

4. Persona, kura vienlaikus ir pasūtītājs un sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs, aizpilda šo noteikumu 2. un 3. punktā minētās veidlapas un iesniedz tās Iepirkumu uzraudzības birojā.

5. Pārskatus par pārtikas produktu piegādes līgumiem, kas noslēgti, piemērojot Publisko iepirkumu likuma 8.2 panta piecpadsmitajā daļā paredzēto izņēmumu, iesniedz saskaņā ar normatīvajiem aktiem par prasībām publiskajiem pārtikas produktu piegādes un ēdināšanas pakalpojumu iepirkumiem, kuros izmanto vides kritērijus, un to piemērošanas kārtību.

6. Pasūtītājs šo noteikumu 2.1. un 2.2. apakšpunktā minētos pārskatus (veidlapa Nr. 1-PIL un veidlapa Nr. 2-PIL/C) par iepriekšējo kalendāra gadu iesniedz Iepirkumu uzraudzības birojā līdz kārtējā gada 1. aprīlim. Pasūtītājs veidlapu Nr. 2-PIL/C aizpilda un Iepirkumu uzraudzības birojā iesniedz tikai tad, ja attiecīgajā pārskata periodā tas ir veicis centralizētus iepirkumus. Pasūtītājs šo noteikumu 2.3. apakšpunktā minēto pārskatu (veidlapa Nr. 4-ADJIL) par iepriekšējo kalendāra gadu iesniedz Iepirkumu uzraudzības birojā līdz kārtējā gada 1. martam, ja attiecīgajā pārskata periodā tas ir veicis iepirkumus saskaņā ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likumu.

7. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs šo noteikumu 3. punktā minētos pārskatus (veidlapa Nr. 3-SPSIL un veidlapa Nr. 5-ADJIL/SPSIL) par iepriekšējo kalendāra gadu iesniedz Iepirkumu uzraudzības birojā līdz kārtējā gada 1. martam. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs veidlapu Nr. 5-ADJIL/SPSIL aizpilda un Iepirkumu uzraudzības birojā iesniedz tikai tad, ja attiecīgajā pārskata periodā tas ir veicis iepirkumus saskaņā ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likumu. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs, kurš iepirkumus ir veicis saskaņā ar Publisko iepirkumu likumu, šo noteikumu 2. punktā minētos pārskatus iesniedz Iepirkumu uzraudzības birojā saskaņā ar šo noteikumu 6. punktu.

8. Pārskatus pasūtītājs un sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs Iepirkumu uzraudzības birojā iesniedz elektroniski, izmantojot Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē pieejamos elektroniskos līdzekļus pārskatu sagatavošanai un iesniegšanai.

9. Ja Iepirkumu uzraudzības birojs konstatē kļūdas pasūtītāja vai sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja sagatavotajā pārskatā, tas par to informē pasūtītāju vai sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju. Pasūtītājs vai sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs novērš konstatētās kļūdas un triju darbdienu laikā pēc paziņojuma saņemšanas šajos noteikumos noteiktajā kārtībā iesniedz Iepirkumu uzraudzības birojā precizētu pārskatu.

2. Veidlapas Nr. 1-PIL aizpildīšanas kārtība
2.1. Veidlapas Nr. 1-PIL aizpildīšanas vispārīgie nosacījumi

10. Veidlapā Nr. 1-PIL iekļaujamo informāciju sniedz, pamatojoties uz Statistikas likumu, Publisko iepirkumu likumu, normatīvajiem aktiem par oficiālās statistikas programmu un Eiropas Savienības informācijas pieprasījumu.

11. Pasūtītājs veidlapā Nr. 1-PIL iekļauj informāciju par decentralizēti veiktajiem iepirkumiem, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā ir noslēgti iepirkuma līgumi vai vispārīgās vienošanās.

12. Veidlapā Nr. 1-PIL iekļaujamo informāciju iegūst no iepriekšējā kalendāra gadā noslēgtajiem iepirkuma līgumiem un vispārīgo vienošanos nosacījumiem, citas ar iepirkumiem saistītās dokumentācijas, kā arī grāmatvedības uzskaites datiem.

13. Ja pasūtītājs veidlapu Nr. 1-PIL aizpilda tikai par saviem noslēgtajiem iepirkuma līgumiem, tas veidlapas attiecīgajā ailē atzīmē, ka pārskats aizpildīts par vienu pasūtītāju. Ja pasūtītāja pakļautībā vai pārraudzībā ir vairākas iestādes, kuras ir pasūtītāji Publisko iepirkumu likuma izpratnē, tas var iesniegt konsolidētu pārskatu, veidlapas Nr. 1-PIL attiecīgajā ailē atzīmējot, ka pārskats aizpildīts par vairākiem pasūtītājiem, un pievienojot informāciju par tiem, izmantojot Iepirkumu uzraudzības biroja pasūtītāju datubāzi. Ja attiecīgais pasūtītājs šajā datubāzē nav reģistrēts, pasūtītājs pievieno par to informāciju, norādot šī pasūtītāja nosaukumu, nodokļu maksātāja reģistrācijas kodu un adresi.

14. Pārskatā iekļaujamās summas norāda kā kopējo samaksu par iepirkuma līgumu izpildi, neņemot vērā pievienotās vērtības nodokli (turpmāk – PVN) (izņemot 440. un 450. rindu, kur norādītajā summā iekļauj PVN). Summas norāda veselos euro, neņemot vērā centus.

15. Noslēgto iepirkuma līgumu summas pasūtītājs veidlapā Nr. 1-PIL norāda atbilstoši faktiski noslēgto iepirkuma līgumu līgumcenām.

2.2. Veidlapas Nr. 1-PIL 1. sadaļa "Būvdarbu iepirkumi"

16. No 010. rindas līdz 080. rindai norāda būvdarbu iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti būvdarbu iepirkuma līgumi. Iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

17. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus būvdarbu iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, piemērojot atklātu konkursu, aizpilda 010. rindu, slēgtu konkursu – 020. rindu, sarunu procedūru – 030. rindu, konkursa dialogu – 040. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

18. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus būvdarbu iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, piemērojot atklātu konkursu, aizpilda 050. rindu, slēgtu konkursu – 060. rindu, sarunu procedūru – 070. rindu, konkursa dialogu – 080. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

19. Aizpildot kādu no 010. rindas līdz 080. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkuma procedūru skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN".

20. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus būvdarbu iepirkuma līgumus, veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu, tas obligāti aizpilda 090. rindas ailes "Informatīvo paziņojumu par noslēgtajiem līgumiem skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN". Minēto rindu aizpilda par visiem Publisko iepirkumu likuma 8.2 panta ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

2.3. Veidlapas Nr. 1-PIL 2. sadaļa "Piegādes iepirkumi"

21. No 100. rindas līdz 170. rindai norāda piegādes iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti piegādes iepirkuma līgumi. Iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

22. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus piegādes iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, piemērojot atklātu konkursu, aizpilda 100. rindu, slēgtu konkursu – 110. rindu, sarunu procedūru – 120. rindu, konkursa dialogu – 130. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

23. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus piegādes iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, piemērojot atklātu konkursu, aizpilda 140. rindu, slēgtu konkursu – 150. rindu, sarunu procedūru – 160. rindu, konkursa dialogu – 170. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

24. Aizpildot kādu no 100. rindas līdz 170. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkuma procedūru skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN".

25. Ja pasūtītājs iepirkuma ietvaros, kura kopējā paredzamā līgumcena atbilst Publisko iepirkumu likuma 8.2 panta piemērošanai, ir noslēdzis vienu vai vairākus piegādes iepirkuma līgumus, tas obligāti aizpilda 180. rindas ailes "Informatīvo paziņojumu par noslēgtajiem līgumiem skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN". Minēto rindu aizpilda par visiem attiecīgo iepirkumu ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā. Šajā rindā neiekļauj informāciju par iepirkuma līgumiem, kas noslēgti, piemērojot Publisko iepirkumu likuma 8.2 panta piecpadsmitajā daļā paredzēto izņēmumu.

2.4. Veidlapas Nr. 1-PIL 3. sadaļa "Pakalpojumu iepirkumi"

26. No 190. rindas līdz 280. rindai norāda pakalpojumu iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti pakalpojumu iepirkuma līgumi. Iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

27. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus pakalpojumu iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, piemērojot atklātu konkursu, aizpilda 190. rindu, slēgtu konkursu – 200. rindu, sarunu procedūru – 210. rindu, metu konkursu – 220. rindu, konkursa dialogu – 230. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

28. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus pakalpojumu iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, piemērojot atklātu konkursu, aizpilda 240. rindu, slēgtu konkursu – 250. rindu, sarunu procedūru – 260. rindu, metu konkursu – 270. rindu, konkursa dialogu – 280. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

29. Aizpildot kādu no 190. rindas līdz 280. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkuma procedūru skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN".

30. 290., 300. un 330. rindā norāda Publisko iepirkumu likuma 2. pielikuma "Pakalpojumu līgumu nomenklatūra" B daļā minēto pakalpojumu iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti pakalpojumu iepirkuma līgumi. Iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas.

31. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus iepirkuma līgumus par Publisko iepirkumu likuma 2. pielikuma "Pakalpojumu līgumu nomenklatūra" B daļā minētajiem pakalpojumiem, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti viena iepirkuma ietvaros) vai lielāka par to, aizpilda 290. rindu, ja līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, aizpilda 300. rindu, bet, ja tā atbilst Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantā noteiktajam, aizpilda 330. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

32. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus pakalpojumu iepirkuma līgumus, veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8. panta 7.1 daļu, aizpilda 310. rindu par visiem attiecīgā iepirkuma ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

33. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus pakalpojumu iepirkuma līgumus, veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu, aizpilda 320. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

34. Aizpildot kādu no 290. rindas līdz 330. rindai, obligāti aizpilda ailes "Informatīvo paziņojumu par noslēgtajiem līgumiem/paziņojumu par iepirkuma procedūras rezultātiem skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN".

2.5. Veidlapas Nr. 1-PIL 4. sadaļa "Iepirkuma procedūru piemērošanas izņēmumi"

35. No 340. rindas līdz 430. rindai norāda visus tos iepirkuma līgumus, kuri noslēgti iepriekšējā kalendāra gadā saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 5. pantu un kuru līgumcena atbilst Publisko iepirkumu likuma 5. pantā noteiktajam. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā. Šajā sadaļā nenorāda tos iepirkuma līgumus, kuru līgumcena nesasniedz Publisko iepirkumu likuma piemērošanas robežas.

36. 340. rindas ailes "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN" aizpilda, ja iepirkuma līgumi noslēgti par piegādēm vai pakalpojumiem, kurus sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs sniedz, veicot Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma 3., 4., 5., 6. un 7. pantā minētās darbības šajos pantos noteiktajās jomās.

37. 350. rindas ailes "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN" aizpilda, ja iepirkuma līgumi noslēgti par iespieddarbu, elektronisko izdevumu, rokrakstu un citu dokumentu iepirkumu bibliotēku krājumu papildināšanai vai izglītības un pētniecības procesa organizēšanai izglītības iestādēs un valsts un universitāšu dibinātās zinātniskās institūcijās.

38. 360. rindas ailes "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN" aizpilda, ja iepirkuma līgumi noslēgti par tādu priekšmetu iepirkumu muzeju krājumu papildināšanai, kuriem ir mākslinieciska, kultūrvēsturiska, zinātniska vai memoriāla vērtība.

39. 370. rindas ailes "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN" aizpilda, ja iepirkuma līgumi noslēgti par Latvijas Republikas diplomātisko, konsulāro un citu pārstāvniecību, kā arī to Nacionālo bruņoto spēku vienību iepirkumiem ārvalstīs, kuras piedalās starptautiskajās operācijās un starptautiskajās mācībās.

40. 380. rindas ailes "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN" aizpilda, ja iepirkuma līgumi noslēgti par preču un pakalpojumu iepirkumiem, ko veic kredītiestāde savas darbības nodrošināšanai.

41. 390. rindas ailes "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN" aizpilda, ja iepirkuma līgumi noslēgti par piegādēm un pakalpojumiem privāto tiesību juridiskās personas pilnībā finansēta pētniecības un izstrādes līguma izpildei valsts vai augstskolas izveidotā zinātniskā institūcijā, kas reģistrēta zinātnisko institūciju reģistrā, un ja izdevumus par šīm piegādēm un pakalpojumiem pilnībā atlīdzina no līdzekļiem, kuri saņemti par šā pētniecības un izstrādes līguma izpildi.

42. 400. rindas ailes "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN" aizpilda, ja iepirkuma līgumi noslēgti par materiālu, reaģentu un komponentu piegādi eksperimentu veikšanai, maketu un prototipu izstrādei valsts vai augstskolas izveidotā zinātniskā institūcijā, kas reģistrēta zinātnisko institūciju reģistrā, ja šo materiālu, reaģentu un komponentu nepieciešamību, to parametrus vai daudzumu nosaka pētniecības vai izstrādes procesa norise.

43. 410. rindas ailes "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN" aizpilda, ja iepirkuma līgumi noslēgti par zinātniskās publikācijas publicēšanu zinātniskajā periodikā vai citā zinātniskā izdevumā un par to samaksā vai zinātniekam atlīdzina valsts vai augstskolas izveidota zinātniskā institūcija, kas reģistrēta zinātnisko institūciju reģistrā.

44. 420. rindas ailes "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN" aizpilda, ja iepirkuma līgumi noslēgti par piegādātāja sniegtajiem pakalpojumiem augstskolu studentu piesaistei no valstīm, kuras nav Eiropas Savienības dalībvalstis.

45. 430. rindas ailes "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN" aizpilda, ja iepirkuma līgumi noslēgti par Eiropas Komisijas zinātnisko ekspertu datubāzē vai citā zinātnisko ekspertu datubāzē reģistrētu ekspertu tādiem pakalpojumiem pētniecības un attīstības jomā, kas saistīti ar pētniecības un attīstības projektu iesniegumu sākotnējo zinātnisko novērtējumu vai šādu projektu starpposma vai sasniegto rezultātu novērtējumu.

2.6. Veidlapas Nr. 1-PIL 5. sadaļa "Faktiski izlietotie naudas līdzekļi"

46. 440. rindas ailē "Faktiski izlietotie naudas līdzekļi (euro) ar PVN" norāda visus pārskata periodā kopā veiktos maksājumus par iepirkumiem, tajā skaitā:

46.1. maksājumus par attiecīgajā un iepriekšējos pārskata periodos noslēgtajiem iepirkuma līgumiem;

46.2. maksājumus par iepirkuma līgumiem, kuri noslēgti, pamatojoties uz centralizēto iepirkumu institūciju veiktajiem iepirkumiem (arī izmantojot elektronisko iepirkumu sistēmu);

46.3. maksājumus par iepirkuma līgumiem (pavadzīmes, čekus u. c. grāmatvedības attaisnojuma dokumentus), kuri noslēgti saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 3. vai 5. pantu un par kuriem informācija ir norādīta veidlapas Nr. 1-PIL 4. un 8. sadaļā;

46.4. maksājumus par pārējiem iepirkuma līgumiem neatkarīgi no to līgumcenas (veiktos maksājumus par iepirkumiem, sākot no viena euro).

47. 450. rindas ailē "Faktiski izlietotie naudas līdzekļi (euro) ar PVN" norāda visus pārskata periodā kopā veiktos maksājumus par iepirkumiem, kuri veikti, izmantojot elektronisko iepirkumu sistēmu.

2.7. Veidlapas Nr. 1-PIL 6. sadaļa "Citi iepirkumi"

48. Veidlapas 6. sadaļu aizpilda, ja iepirkuma līgumi ir noslēgti, neievērojot Publisko iepirkumu likumā ietverto regulējumu, kā arī tad, ja kāds no iepirkumiem nav norādīts iepriekšējās veidlapas sadaļās (izņemot gadījumu, ja līgums ir noslēgts saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 3. vai 5. pantu). Šajā sadaļā nenorāda tos iepirkuma līgumus, kuru līgumcena nesasniedz Publisko iepirkumu likuma piemērošanas robežas.

49. Ja ir noslēgti būvdarbu iepirkuma līgumi, aizpilda 460. rindu, ja ir noslēgti piegādes iepirkuma līgumi, aizpilda 470. rindu. Ja ir noslēgti pakalpojumu iepirkuma līgumi, aizpilda 480. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

50. Aizpildot kādu no 460. rindas līdz 480. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkumu skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Noslēgto iepirkuma līgumu summa (euro) bez PVN".

51. Aizpildot kādu no 460. rindas līdz 480. rindai, pasūtītājs, izmantojot Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē pieejamos elektroniskos līdzekļus pārskatu sagatavošanai un iesniegšanai, norāda iepirkumu nosaukumus, līgumcenas, iemeslus, kādēļ nav ievērots Publisko iepirkumu likumā ietvertais regulējums, kā arī turpmāko rīcību, lai nepieļautu Publisko iepirkumu likuma pārkāpumu.

2.8. Veidlapas Nr. 1-PIL 7. sadaļa "Iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to"

52. Veidlapas Nr. 1-PIL 7. sadaļu aizpilda, ja ir aizpildīta veidlapas 010., 020., 030., 040., 100., 110., 120., 130., 190., 200., 210., 220. vai 230. rinda.

53. Aizpildot veidlapas Nr. 1-PIL 7. sadaļu, norāda iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti piegāžu, pakalpojumu un būvdarbu iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās un kuru līgumcena ir vienāda ar normatīvajos aktos par publisko iepirkumu līgumcenu robežām noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Publisko iepirkumu likuma 28. panta trešajā daļā minētajam gadījumam, vai lielāka.

54. Katru piegādes, pakalpojumu un būvdarbu iepirkumu, kura līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to, norāda atsevišķā rindā. Aizpildot aili "A", norāda pilnu iepirkuma priekšmeta nosaukumu – tam jābūt tādam pašam kā Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publicētajā paziņojumā par iepirkumu procedūras rezultātiem.

55. Ailē "B" pretī katram iepirkuma priekšmeta nosaukumam norāda attiecīgo rindas kodu no veidlapas 1., 2. vai 3. sadaļas (piemēram, ja ir bijusi aizpildīta 1. sadaļas "Būvdarbu iepirkumi" 010., 020., 030. vai 040. rinda, attiecīgo rindas kodu norāda arī ailē "B").

56. Ailē "Identifikācijas Nr." norāda attiecīgā iepirkuma identifikācijas numuru – tam jābūt tādam pašam kā Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publicētajā paziņojumā par iepirkumu procedūras rezultātiem.

57. Ailē "CPV kods" norāda attiecīgā iepirkuma CPV galveno kodu jeb Eiropas Savienības apstiprinātu nomenklatūru, kuru izmanto publisko iepirkumu procedūrās.

58. Aiļu grupā "Iepirkuma procedūras" ar ciparu 1 atzīmē iepirkuma procedūru, kuru īstenojot attiecīgais iepirkuma līgums tika noslēgts. Ja iepirkuma līgums noslēgts, īstenojot sarunu procedūru, obligāti jāaizpilda aile "Publisko iepirkumu likuma 62. vai 63. panta pamatojums", norādot Publisko iepirkumu likuma 62. vai 63. panta normu, uz kuru pamatojoties sarunu procedūra ir piemērota.

59. Ailē "Iepirkuma līgumu skaits" norāda to iepirkuma līgumu skaitu, kuri attiecīgās iepirkuma procedūras ietvaros ir rakstiski noslēgti starp pasūtītāju un vienu vai vairākiem piegādātājiem.

60. Ailē "Vispārīgo vienošanos skaits" norāda to vispārīgo vienošanos skaitu, kuras attiecīgās iepirkuma procedūras ietvaros ir rakstiski noslēgtas starp pasūtītāju un vienu vai vairākiem piegādātājiem.

61. Aiļu grupā "Ziņas par katru iepirkuma līgumu vai vispārīgo vienošanos" norāda tā piegādātāja nosaukumu un valstspiederību, ar kuru noslēgts attiecīgais iepirkuma līgums vai vispārīgā vienošanās, un noslēgtā iepirkuma līguma līgumcenu vai vispārīgās vienošanās gadījumā plānoto summu euro bez PVN.

2.9. Veidlapas Nr. 1-PIL 8. sadaļa "Publisko iepirkumu likuma piemērošanas izņēmumi"

62. Veidlapas 8. sadaļā norāda iepirkuma līgumus, kuri iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti, pamatojoties uz Publisko iepirkumu likuma 3. pantā noteiktajiem likuma piemērošanas izņēmumiem, un kuru līgumcena atbilst Publisko iepirkumu likuma piemērošanas robežai. Par katru noslēgto iepirkuma līgumu aizpilda atsevišķu rindu.

63. Veidlapas 8. sadaļā neiekļauj informāciju par līgumiem, kuri noslēgti saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 3. panta pirmās daļas 4. vai 5. punktu vai minētā panta trešo daļu.

64. Ailē "Iepirkuma līguma nosaukums" norāda katra noslēgtā iepirkuma līguma nosaukumu.

65. Ailē "Publisko iepirkumu likuma 3. panta pamatojums" norāda Publisko iepirkumu likuma 3. pantā minēto attiecīgo normu, uz kuru pamatojoties ir noslēgts iepirkuma līgums.

66. Ailē "Noslēgtā iepirkumu līguma līgumcena (euro) bez PVN" norāda noslēgtā iepirkuma līguma līgumcenu euro bez PVN.

3. Veidlapas Nr. 2-PIL/C aizpildīšanas kārtība
3.1. Veidlapas Nr. 2-PIL/C aizpildīšanas vispārīgie nosacījumi

67. Veidlapā Nr. 2-PIL/C iekļaujamā informācija sniedzama, pamatojoties uz Statistikas likumu, Publisko iepirkumu likumu un normatīvajiem aktiem par oficiālās statistikas programmu un Eiropas Savienības informācijas pieprasījumu.

68. Pasūtītājs veidlapu Nr. 2-PIL/C aizpilda par iepriekšējā kalendāra gadā centralizēti veiktajiem iepirkumiem, par kuriem Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem un informatīvie paziņojumi par noslēgtajiem līgumiem.

69. Veidlapā Nr. 2-PIL/C iekļaujamo informāciju iegūst no Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē pārskata periodā publicētajiem paziņojumiem par iepirkuma procedūras rezultātiem un informatīvajiem paziņojumiem par noslēgtajiem līgumiem.

70. Veidlapā Nr. 2-PIL/C iekļaujamās summas norāda kā kopējo iepirkumā piedāvāto līgumcenu veselos euro, neņemot vērā centus un PVN.

3.2. Veidlapas Nr. 2-PIL/C 1. sadaļa "Centralizēto iepirkumu institūciju veiktie iepirkumi"

71. No 010. rindas līdz 080. rindai norāda būvdarbu iepirkumus, kuriem centralizēto iepirkumu institūcija ir piemērojusi iepirkuma procedūras un par kuriem Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem. Būvdarbu iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

72. No 100. rindas līdz 170. rindai norāda piegādes iepirkumus, kuriem centralizēto iepirkumu institūcija ir piemērojusi iepirkuma procedūras un par kuriem Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem. Piegādes iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

73. No 190. rindas līdz 260. rindai norāda pakalpojumu iepirkumus, kuriem centralizēto iepirkumu institūcija ir piemērojusi iepirkuma procedūras un par kuriem Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem. Pakalpojumu iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

74. Ja būvdarbu iepirkumos piedāvātās līgumcenas ir vienādas ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielākas par to un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots atklāts konkurss, aizpilda 010. rindu, slēgts konkurss – 020. rindu, sarunu procedūra – 030. rindu, konkursa dialogs – 040. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

75. Ja būvdarbu iepirkumos piedāvātās līgumcenas ir mazākas par Eiropas Savienības līgumcenu robežu un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots atklāts konkurss, aizpilda 050. rindu, slēgts konkurss – 060. rindu, sarunu procedūra – 070. rindu, konkursa dialogs – 080. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

76. Ja būvdarbu iepirkumi veikti saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu, aizpilda 090. rindas ailes "Informatīvo paziņojumu par noslēgtajiem līgumiem/paziņojumu par iepirkuma procedūras rezultātiem skaits", "Piegādātāju skaits", aiļu grupu "Piegādātāju skaits no" un aili "Piedāvāto līgumcenu summa (euro) bez PVN". Minēto rindu aizpilda par visiem Publisko iepirkumu likuma 8.2 panta ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

77. Ja piegādes iepirkumos piedāvātās līgumcenas ir vienādas ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielākas par to un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots atklāts konkurss, aizpilda 100. rindu, slēgts konkurss – 110. rindu, sarunu procedūra – 120. rindu, konkursa dialogs – 130. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

78. Ja piegādes iepirkumos piedāvātās līgumcenas ir mazākas par Eiropas Savienības līgumcenu robežu un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots atklāts konkurss, aizpilda 140. rindu, slēgts konkurss – 150. rindu, sarunu procedūra – 160. rindu, konkursa dialogs – 170. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

79. Ja piegādes iepirkumi veikti saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu, aizpilda 180. rindas ailes "Informatīvo paziņojumu par noslēgtajiem līgumiem/paziņojumu par iepirkuma procedūras rezultātiem skaits", "Piegādātāju skaits", aiļu grupu "Piegādātāju skaits no" un aili "Piedāvāto līgumcenu summa (euro) bez PVN". Minēto rindu aizpilda par visiem Publisko iepirkumu likuma 8.2 panta ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

80. Ja pakalpojumu iepirkumos piedāvātās līgumcenas ir vienādas ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielākas par to un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots atklāts konkurss, aizpilda 190. rindu, slēgts konkurss – 200. rindu, sarunu procedūra – 210. rindu, konkursa dialogs – 220. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

81. Ja pakalpojumu iepirkumos piedāvātās līgumcenas ir mazākas par Eiropas Savienības līgumcenu robežu un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots atklāts konkurss, aizpilda 230. rindu, slēgts konkurss – 240. rindu, sarunu procedūra – 250. rindu, konkursa dialogs – 260. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

82. Aizpildot kādu no 010. rindas līdz 080. rindai, no 100. rindas līdz 170. rindai un no 190. rindas līdz 260. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkuma procedūru skaits", "Piegādātāju skaits", aiļu grupu "Piegādātāju skaits no" un aili "Piedāvāto līgumcenu summa (euro) bez PVN".

83. 270., 280. un 310. rindā norāda centralizēto iepirkumu institūcijas veiktos iepirkumus Publisko iepirkumu likuma 2. pielikuma "Pakalpojumu līgumu nomenklatūra" B daļā minēto pakalpojumu iegādei, tos grupējot pēc līgumcenas robežas.

84. Ja centralizēto iepirkumu institūcija ir veikusi vienu vai vairākus iepirkumus par Publisko iepirkumu likuma 2. pielikuma "Pakalpojumu līgumu nomenklatūra" B daļā minētajiem pakalpojumiem, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti viena iepirkuma ietvaros), un par tiem iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, aizpilda 270. rindu par visiem minētajiem iepirkumiem kopā, ja līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti viena iepirkuma ietvaros), aizpilda 280. rindu par visiem minētajiem iepirkumiem kopā, bet, ja tā atbilst Publisko iepirkumu likuma 8.2 panta nosacījumiem un par iepirkumiem iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti informatīvie paziņojumi par noslēgtajiem līgumiem, aizpilda 310. rindu par visiem minētajiem iepirkumiem kopā.

85. Ja centralizēto iepirkumu institūcija ir veikusi vienu vai vairākus pakalpojumu iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8. panta 7.1 daļu un par tiem iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, aizpilda 290. rindu par visiem minētajiem iepirkumiem kopā.

86. Ja centralizēto iepirkumu institūcija ir veikusi vienu vai vairākus pakalpojumu iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu un par tiem iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti informatīvie paziņojumi par noslēgtajiem līgumiem, aizpilda 300. rindu par visiem minētajiem iepirkumiem kopā.

87. Aizpildot kādu no 270. rindas līdz 310. rindai, obligāti aizpilda ailes "Informatīvo paziņojumu par noslēgtajiem līgumiem/paziņojumu par iepirkuma procedūras rezultātiem skaits", "Piegādātāju skaits", aiļu grupu "Piegādātāju skaits no" un aili "Piedāvāto līgumcenu summa (euro) bez PVN".

3.3. Veidlapas Nr. 2-PIL/C 2. sadaļa "Pasūtītāju skaits"

88. Veidlapas 2. sadaļā norāda visus tos pasūtītājus (skaitliski), kuru vajadzībām attiecīgie iepirkumi ir veikti.

89. Centralizēto iepirkumu institūcija iekļauj sevi šo noteikumu 81. punktā minēto pasūtītāju skaitā tikai tad, ja attiecīgie iepirkumi ir veikti arī pašas centralizētās iepirkumu institūcijas vajadzībām.

3.4. Veidlapas Nr. 2-PIL/C 3. sadaļa "Iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to"

90. Veidlapas Nr. 2-PIL/C 3. sadaļu aizpilda, ja ir aizpildīta 010., 020., 030., 040., 100., 110., 120., 130., 190., 200., 210. vai 220. rinda.

91. Aizpildot veidlapas Nr. 2-PIL/C 3. sadaļu, norāda iepriekšējā kalendāra gadā centralizēti veiktos iepirkumus, kuros piedāvātās piegāžu, pakalpojumu un būvdarbu līgumcenas ir vienādas ar vai lielākas par normatīvajos aktos par publisko iepirkumu līgumcenu robežām noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Publisko iepirkumu likuma 28. panta trešajā daļā minētajam gadījumam, un par kuriem ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem.

92. Katru piegādes, pakalpojumu un būvdarbu iepirkumu, kura līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to, norāda atsevišķā rindā. Aizpildot aili "A", norāda pilnu iepirkuma priekšmeta nosaukumu – tam jābūt tādam pašam kā Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publicētajā paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

93. Ailē "B" pretī katram iepirkuma priekšmeta nosaukumam norāda attiecīgo rindas kodu no veidlapas 1. sadaļas (piemēram, ja būvdarbu iepirkumu sadaļā ir bijusi aizpildīta 010., 020., 030. vai 040. rinda, attiecīgo rindas kodu norāda arī ailē "B").

94. Ailē "Identifikācijas Nr." norāda attiecīgā iepirkuma identifikācijas numuru – tam jābūt tādam pašam kā Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publicētajā paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

95. Ailē "CPV kods" norāda attiecīgā iepirkuma CPV galveno kodu jeb Eiropas Savienības apstiprinātu nomenklatūru, kuru izmanto publisko iepirkumu procedūrās.

96. Aiļu grupā "Iepirkuma procedūras" atzīmē iepirkuma procedūru, kura tika piemērota attiecīgajam iepirkumam. Ja iepirkumam piemērota sarunu procedūra, obligāti jāaizpilda aile "Publisko iepirkumu likuma 62. vai 63. panta pamatojums", norādot Publisko iepirkumu likuma 62. vai 63. panta normu, uz kuru pamatojoties sarunu procedūra ir piemērota.

97. Ja iepirkuma procedūrā ir paredzēts slēgt iepirkuma līgumu, pasūtītājs ailē "Paredzēts slēgt iepirkuma līgumu" norāda paredzēto iepirkuma līgumu skaitu.

98. Ja iepirkuma procedūrā ir paredzēts slēgt vispārīgo vienošanos, pasūtītājs ailē "Paredzēts slēgt vispārīgo vienošanos" norāda to skaitu.

99. Ailē "Piegādātāju skaits" norāda to piegādātāju skaitu, kuri ir minēti attiecīgā iepirkuma paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

100. Ailē "Nosaukums" norāda katra piegādātāja nosaukumu, ailē "Valsts" norāda attiecīgā piegādātāja valstspiederību.

101. Ailē "Piedāvātā līgumcena (euro) bez PVN" norāda attiecīgajā iepirkumā katra piegādātāja piedāvāto līgumcenu euro bez PVN, kas publicēta paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

4. Veidlapas Nr. 3-SPSIL aizpildīšanas kārtība
4.1. Veidlapas Nr. 3-SPSIL aizpildīšanas vispārīgie nosacījumi

102. Veidlapā Nr. 3-SPSIL iekļaujamā informācija sniedzama, pamatojoties uz Statistikas likumu, Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likumu, normatīvajiem aktiem par oficiālās statistikas programmu un Eiropas Savienības informācijas pieprasījumu.

103. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs veidlapā Nr. 3-SPSIL iekļauj informāciju par iepirkumiem, par kuriem pārskata periodā ir noslēgti iepirkuma līgumi vai vispārīgās vienošanās.

104. Veidlapā Nr. 3-SPSIL iekļaujamo informāciju iegūst no pārskata periodā noslēgtajiem iepirkuma līgumiem un vispārīgo vienošanos nosacījumiem, kā arī grāmatvedības uzskaites datiem.

105. Veidlapā Nr. 3-SPSIL iekļaujamās summas norāda kā kopējo iepirkuma līgumu un vispārīgo vienošanos vērtību veselos euro, neņemot vērā centus un PVN.

106. Veidlapā Nr. 3-SPSIL neiekļauj informāciju par pakalpojumu līgumiem, kas noslēgti par Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma 2. pielikuma A daļas 5. kategorijā iekļautajiem telekomunikāciju pakalpojumiem, kuru pozīcijas iepirkumu nomenklatūrā (CPV) atbilst CPC nomenklatūras uzskaites numuriem 7524, 7525 un 7526 un 8. kategorijā iekļautajiem pētniecības un izstrādes pakalpojumiem.

4.2. Veidlapas Nr. 3-SPSIL 1. sadaļa "Iepirkumi, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu"

107. 010. rindā norāda to noslēgto būvdarbu līgumu (pavadzīmes un čekus, ja nav rakstiska līguma) skaitu un kopējo summu, kuru līgumcena ir no viena euro līdz būvdarbu līgumiem noteiktajai Eiropas Savienības līgumcenas robežai. Minēto rindu aizpilda par visiem noslēgtajiem būvdarbu līgumiem kopā.

108. 020. rindā norāda to noslēgto piegādes līgumu (pavadzīmes un čekus, ja nav rakstiska līguma) skaitu un kopējo summu, kuru līgumcena ir no viena euro līdz piegādes līgumiem noteiktajai Eiropas Savienības līgumcenas robežai. Minēto rindu aizpilda par visiem noslēgtajiem piegādes līgumiem kopā.

109. 030. rindā norāda to noslēgto pakalpojumu līgumu (pavadzīmes un čekus, ja nav rakstiska līguma) skaitu un kopējo summu, kuru līgumcena ir no viena euro līdz pakalpojumu līgumiem noteiktajai Eiropas Savienības līgumcenas robežai. Minēto rindu aizpilda par visiem noslēgtajiem pakalpojumu līgumiem kopā.

110. 040. rindā norāda noslēgto būvdarbu līgumu, piegādes līgumu un pakalpojumu līgumu kopējo skaitu un kopsummu euro, neņemot vērā PVN. Minēto rindu aizpilda par visiem noslēgtajiem būvdarbu, piegādes un pakalpojumu līgumiem kopā.

4.3. Veidlapas Nr. 3-SPSIL 2. sadaļa "Iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to"

111. Veidlapas Nr. 3-SPSIL 2. sadaļā norāda iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti piegāžu, pakalpojumu un būvdarbu iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās un kuru līgumcena ir vienāda ar normatīvajos aktos par publisko iepirkumu līgumcenu robežām noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma 11. panta pirmajā daļā minētajam gadījumam, vai lielāka.

112. Katru piegādes, pakalpojumu un būvdarbu iepirkumu, kura līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to, norāda atsevišķā rindā, ailē "Nr. p. k." norādot iepirkuma kārtas numuru.

113. Ailē "Iepirkuma priekšmeta nosaukums" norāda pilnu iepirkuma priekšmeta nosaukumu – tam jābūt tādam pašam kā Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publicētajā paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

114. Ailē "CPV kods" norāda attiecīgā iepirkuma CPV galveno kodu jeb Eiropas Savienības apstiprinātu nomenklatūru, kuru izmanto publisko iepirkumu procedūrās.

115. Ailē "Identifikācijas Nr." norāda attiecīgā iepirkuma identifikācijas numuru – tam jābūt tādam pašam kā Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publicētajā paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

116. Aiļu grupā "Iepirkuma procedūras" atzīmē iepirkuma procedūru, kura attiecīgajam iepirkumam tika piemērota. Ja iepirkumam piemērota sarunu procedūra, nepublicējot dalības uzaicinājumu, obligāti jāaizpilda aile "Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma 11. panta trešās daļas pamatojums", norādot attiecīgo Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma normu.

117. Aiļu grupā "Procesi" atzīmē, vai iepirkumam ir izmantota elektroniskā izsole vai dinamiskā iepirkumu sistēma.

118. Ailē "Iepirkuma līgumu skaits" norāda to iepirkuma līgumu skaitu, kuri pēc attiecīgās iepirkuma procedūras ir rakstiski noslēgti starp sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju un vienu vai vairākiem piegādātājiem.

119. Ailē "Vispārīgo vienošanos skaits" norāda to vispārīgo vienošanos skaitu, kuras pēc attiecīgās iepirkuma procedūras ir rakstiski noslēgtas starp sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju un vienu vai vairākiem piegādātājiem.

120. Aiļu grupā "Piegādātāji" norāda tā piegādātāja nosaukumu un valstspiederību, ar kuru noslēgts attiecīgais iepirkuma līgums vai vispārīgā vienošanās.

121. Ailē "Noslēgtā iepirkuma līguma līgumcena (euro) bez PVN" norāda ar katru piegādātāju noslēgtā iepirkuma līguma līgumcenu euro bez PVN.

4.4. Veidlapas Nr. 3-SPSIL 3. sadaļa "Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma piemērošanas izņēmumi"

122. Veidlapas Nr. 3-SPSIL 3. sadaļā norāda iepirkuma līgumus, kas iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti, pamatojoties uz Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma III nodaļā noteiktajiem likuma piemērošanas izņēmumiem. Par katru noslēgto iepirkuma līgumu aizpilda atsevišķu rindu.

123. Veidlapas Nr. 3-SPSIL 3. sadaļā neiekļauj informāciju par iepirkuma līgumiem, kas noslēgti saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma 9. panta pirmās daļas 3. vai 5. punktu vai minētā panta trešo daļu, vai ceturtās daļas 2. vai 4. punktu.

124. Ailē "Iepirkuma līguma nosaukums" norāda katra noslēgtā iepirkuma līguma nosaukumu.

125. Ailē "Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma III nodaļā noteiktais pamatojums" norāda Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma III nodaļas attiecīgo normu, uz kuru pamatojoties ir noslēgts iepirkuma līgums.

126. Ailē "Noslēgtā iepirkuma līguma līgumcena (euro) bez PVN" norāda noslēgtā iepirkuma līguma līgumcenu, sākot no viena euro bez PVN.

5. Veidlapas Nr. 4-ADJIL aizpildīšanas kārtība
5.1. Veidlapas Nr. 4-ADJIL aizpildīšanas vispārīgie nosacījumi

127. Veidlapā Nr. 4-ADJIL iekļaujamā informācija sniedzama, pamatojoties uz Statistikas likumu, Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likumu un normatīvajiem aktiem par oficiālās statistikas programmu. Veidlapā Nr. 4-ADJIL iekļauj informāciju par:

127.1. decentralizēti veiktajiem iepirkumiem, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā ir noslēgti iepirkuma līgumi vai vispārīgās vienošanās;

127.2. centralizēti veiktajiem iepirkumiem, par kuriem Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem.

128. Veidlapā Nr. 4-ADJIL iekļaujamo informāciju iegūst no iepriekšējā kalendāra gadā noslēgtajiem iepirkuma līgumiem un vispārīgo vienošanos nosacījumiem, bet par centralizēti veiktajiem iepirkumiem – arī no Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē pārskata periodā publicētajiem paziņojumiem par iepirkuma procedūras rezultātiem.

129. Ja iepirkumi veikti decentralizēti, veidlapā Nr. 4-ADJIL iekļaujamās summas norāda kā kopējo samaksu par iepirkuma līgumu izpildi, norādot tās atbilstoši faktiski noslēgto iepirkuma līgumu līgumcenām veselos euro, neņemot vērā centus un PVN.

130. Ja iepirkumi veikti centralizēti, veidlapā Nr. 4-ADJIL iekļaujamās summas norāda kā kopējo iepirkumā piedāvāto līgumcenu veselos euro, neņemot vērā centus un PVN.

131. Informāciju par pasūtītāja noslēgto būvdarbu, piegādes un pakalpojumu līgumu summu, kuru līgumcena ir mazāka par Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā noteiktajām robežām, kā arī informāciju par pārskata periodā veiktajiem maksājumiem aizsardzības un drošības iepirkumu jomā atbilstoši šo noteikumu 44. punktam, iesniedzot veidlapu Nr. 1-PIL, norāda tās 5. sadaļā "Faktiski izlietotie naudas līdzekļi", ievērojot šo noteikumu 2.6. apakšnodaļā minēto aizpildīšanas kārtību.

5.2. Veidlapas Nr. 4-ADJIL 1. sadaļa "Būvdarbu iepirkumi"

132. No 010. rindas līdz 120. rindai norāda būvdarbu iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti būvdarbu iepirkuma līgumi vai Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem. Būvdarbu iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

133. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus būvdarbu iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, decentralizēti piemērojot slēgtu konkursu, aizpilda 010. rindu, sarunu procedūru – 030. rindu, konkursa dialogu – 050. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

134. Ja pasūtītājs kā centralizēto iepirkumu institūcija būvdarbu iepirkumos ir piemērojis iepirkuma procedūras, par kurām Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, un piedāvātās līgumcenas ir vienādas ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielākas par to, un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots slēgts konkurss, aizpilda 020. rindu, sarunu procedūra – 040. rindu, konkursa dialogs – 060. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

135. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus būvdarbu iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, decentralizēti piemērojot slēgtu konkursu, aizpilda 070. rindu, sarunu procedūru – 090. rindu, konkursa dialogu – 110. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

136. Ja pasūtītājs kā centralizēto iepirkumu institūcija būvdarbu iepirkumos ir piemērojis iepirkuma procedūras, par kurām Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, un piedāvātās līgumcenas ir mazākas par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienādas ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to, un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots slēgts konkurss, aizpilda 080. rindu, sarunu procedūra – 100. rindu, konkursa dialogs – 120. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

137. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus būvdarbu iepirkuma līgumus, decentralizēti veicot iepirkumus saskaņā ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta devīto daļu, aizpilda 130. rindu. Ja pasūtītājs kā centralizēto iepirkumu institūcija būvdarbu iepirkumos ir piemērojis Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta devīto daļu, aizpilda 140. rindu.

138. Aizpildot kādu no 010. rindas līdz 140. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkuma procedūru/iepirkumu skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), "Piegādātāju skaits" (ja iepirkumi veikti centralizēti), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu/piedāvāto līgumcenu summa (euro) bez PVN".

5.3. Veidlapas Nr. 4-ADJIL 2. sadaļa "Piegādes iepirkumi"

139. No 150. rindas līdz 260. rindai norāda piegādes iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti piegādes iepirkuma līgumi vai Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem. Piegādes iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

140. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus piegādes iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, decentralizēti piemērojot slēgtu konkursu, aizpilda 150. rindu, sarunu procedūru – 170. rindu, konkursa dialogu – 190. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

141. Ja pasūtītājs kā centralizēto iepirkumu institūcija piegādes iepirkumos ir piemērojis iepirkuma procedūras, par kurām Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, un piedāvātās līgumcenas ir vienādas ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielākas par to, un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots slēgts konkurss, aizpilda 160. rindu, sarunu procedūra – 180. rindu, konkursa dialogs – 200. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

142. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus piegādes iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, decentralizēti piemērojot slēgtu konkursu, aizpilda 210. rindu, sarunu procedūru – 230. rindu, konkursa dialogu – 250. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

143. Ja pasūtītājs kā centralizēto iepirkumu institūcija piegādes iepirkumos ir piemērojis iepirkuma procedūras, par kurām Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, un piedāvātās līgumcenas ir mazākas par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienādas ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to, un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots slēgts konkurss, aizpilda 220. rindu, sarunu procedūra – 240. rindu, konkursa dialogs – 260. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

144. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus piegādes iepirkuma līgumus, decentralizēti veicot iepirkumus saskaņā ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta devīto daļu, aizpilda 270. rindu. Ja pasūtītājs kā centralizēto iepirkumu institūcija piegādes iepirkumos ir piemērojis Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta devīto daļu, aizpilda 280. rindu.

145. Aizpildot kādu no 150. rindas līdz 280. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkuma procedūru/iepirkumu skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), "Piegādātāju skaits" (ja iepirkumi veikti centralizēti), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu/piedāvāto līgumcenu summa (euro) bez PVN".

5.4. Veidlapas Nr. 4-ADJIL 3. sadaļa "Pakalpojumu iepirkumi"

146. No 290. rindas līdz 440. rindai norāda pakalpojumu iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti pakalpojumu iepirkuma līgumi vai Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem. Pakalpojumu iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

147. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus pakalpojumu iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, decentralizēti piemērojot slēgtu konkursu, aizpilda 290. rindu, sarunu procedūru – 310. rindu, konkursa dialogu – 330. rindu, bet, veicot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkumu, aizpilda 350. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

148. Ja pasūtītājs kā centralizēto iepirkumu institūcija pakalpojumu iepirkumos ir piemērojis iepirkuma procedūras, par kurām Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, un piedāvātās līgumcenas ir vienādas ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielākas par to, un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots slēgts konkurss, aizpilda 300. rindu, sarunu procedūra – 320. rindu, konkursa dialogs – 340. rindu, bet, ja veikts Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums, aizpilda 360. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

149. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus pakalpojumu iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, decentralizēti piemērojot slēgtu konkursu, aizpilda 370. rindu, sarunu procedūru – 390. rindu, konkursa dialogu – 410. rindu, bet, veicot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkumu, aizpilda 430. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

150. Ja pasūtītājs kā centralizēto iepirkumu institūcija pakalpojumu iepirkumos ir piemērojis iepirkuma procedūras, par kurām Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, un piedāvātās līgumcenas ir mazākas par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienādas ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to, un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots slēgts konkurss, aizpilda 380. rindu, sarunu procedūra – 400. rindu, konkursa dialogs – 420. rindu, bet, ja veikts Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums, aizpilda 440. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

151. Ja pasūtītājs ir noslēdzis vienu vai vairākus pakalpojumu iepirkuma līgumus, decentralizēti veicot iepirkumus saskaņā ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta devīto daļu, aizpilda 450. rindu. Ja pasūtītājs kā centralizēto iepirkumu institūcija pakalpojumu iepirkumos ir piemērojis Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta devīto daļu, aizpilda 460. rindu.

152. Aizpildot kādu no 290. rindas līdz 460. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkuma procedūru/iepirkumu skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), "Piegādātāju skaits" (ja iepirkumi veikti centralizēti), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu/piedāvāto līgumcenu summa (euro) bez PVN".

5.5. Veidlapas Nr. 4-ADJIL 4. sadaļa "Iepirkumi, piemērojot sarunu procedūru, nepublicējot paziņojumu par līgumu, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to"

153. Veidlapas Nr. 4-ADJIL 4. sadaļu aizpilda, ja ir aizpildīta veidlapas 090., 100., 230., 240., 390. vai 400. rinda.

154. Aizpildot veidlapas Nr. 4-ADJIL 4. sadaļu, norāda:

154.1. decentralizēti veiktos iepirkumus, kuriem piemērota sarunu procedūra, nepublicējot paziņojumu par līgumu, un uz kuru pamata slēgto līgumu līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros);

154.2. centralizēti veiktos iepirkumus, kuriem piemērota sarunu procedūra, nepublicējot paziņojumu par līgumu, un piedāvātā līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to.

155. Par iepirkumā piemēroto sarunu procedūru, nepublicējot paziņojumu par līgumu, pasūtītājs attiecīgajā veidlapas Nr. 4-ADJIL 4. sadaļas 470.–610. rindā norāda informāciju atbilstoši Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12. un 13. punkta pamatojumam.

156. Pasūtītājs aizpilda veidlapas Nr. 4-ADJIL 4. sadaļas ailes "Iepirkuma procedūru skaits", "Iepirkuma līgumu skaits", "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas) un "Noslēgtā iepirkuma līguma līgumcena (euro) bez PVN".

5.6. Veidlapas Nr. 4-ADJIL 5. sadaļa "Decentralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to"

157. Veidlapas Nr. 4-ADJIL 5. sadaļu aizpilda, ja ir aizpildīta veidlapas 010., 030., 050., 150., 170., 190., 290., 310., 330. vai 350. rinda.

158. Aizpildot veidlapas Nr. 4-ADJIL 5. sadaļu, norāda decentralizēti veiktos iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti piegāžu, pakalpojumu un būvdarbu iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās un kuru līgumcena ir vienāda ar normatīvajos aktos par līgumcenu robežām iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 36. panta ceturtajā daļā minētajam gadījumam, vai lielāka par tām.

159. Katru piegādes, pakalpojumu vai būvdarbu iepirkumu, kura līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to, norāda atsevišķā rindā. Aizpildot aili "A", norāda attiecīgo rindas kodu no veidlapas 1., 2. vai 3. sadaļas (piemēram, ja ir bijusi aizpildīta 1. sadaļas "Būvdarbu iepirkumi" 010., 030. vai 050. rinda, attiecīgo rindas kodu norāda arī ailē "A").

160. Ailē "Identifikācijas Nr." norāda attiecīgā iepirkuma identifikācijas numuru – tam jābūt tādam pašam kā Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publicētajā paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

161. Ailē "CPV kods" norāda attiecīgā iepirkuma CPV galveno kodu jeb Eiropas Savienības apstiprinātu nomenklatūru, kuru izmanto publisko iepirkumu procedūrās.

162. Aiļu grupā "Iepirkuma procedūras" atzīmē iepirkuma procedūru, kuru īstenojot attiecīgais iepirkuma līgums tika noslēgts. Ja piemērota sarunu procedūra, nepublicējot paziņojumu par līgumu, aizpilda aili "Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas pamatojums, ja sarunu procedūra veikta, nepublicējot paziņojumu par līgumu" un norāda Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas normu, uz kuru pamatojoties ir piemērota sarunu procedūra, nepublicējot paziņojumu par līgumu.

163. Ja veikts Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums, to atzīmē ailes "Aizsardzības un drošības jomas iepirkuma likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums" attiecīgajā rindā.

164. Aiļu grupā "Iepirkuma līgumi vai vispārīgās vienošanās" norāda to iepirkuma līgumu vai vispārīgo vienošanos skaitu, kuras pēc attiecīgās iepirkuma procedūras ir rakstiski noslēgtas starp pasūtītāju un vienu vai vairākiem piegādātājiem.

165. Aiļu grupā "Ziņas par katru iepirkuma līgumu vai vispārīgo vienošanos" norāda tā piegādātāja nosaukumu un valstspiederību, ar kuru noslēgts attiecīgais iepirkuma līgums vai vispārīgā vienošanās, un noslēgtā iepirkuma līguma līgumcenu vai vispārīgās vienošanās gadījumā – plānoto summu euro bez PVN.

5.7. Veidlapas Nr. 4-ADJIL 6. sadaļa "Centralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to"

166. Veidlapas Nr. 4-ADJIL 6. sadaļu aizpilda, ja ir aizpildīta veidlapas 020., 040., 060., 160., 180., 200., 300., 320., 340. vai 360. rinda.

167. Aizpildot veidlapas Nr. 4-ADJIL 6. sadaļu, norāda iepriekšējā kalendāra gadā centralizēti veiktos iepirkumus, kuros piedāvātās piegāžu, pakalpojumu un būvdarbu līgumcenas ir vienādas ar normatīvajos aktos par līgumcenu robežām iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 36. panta ceturtajā daļā minētajam gadījumam, vai lielākas par tām.

168. Katru piegādes, pakalpojumu vai būvdarbu iepirkumu, kura līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to, norāda atsevišķā rindā. Aizpildot aili "A", norāda attiecīgo rindas kodu no veidlapas 1., 2. vai 3. sadaļas (piemēram, ja ir bijusi aizpildīta 1. sadaļas "Būvdarbu iepirkumi" 020., 040. vai 060. rinda, attiecīgo rindas kodu norāda arī ailē "A").

169. Ailē "Identifikācijas Nr." norāda attiecīgā iepirkuma identifikācijas numuru – tam jābūt tādam pašam kā Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publicētajā paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

170. Ailē "CPV kods" norāda attiecīgā iepirkuma CPV galveno kodu jeb Eiropas Savienības apstiprinātu nomenklatūru, kuru izmanto publisko iepirkumu procedūrās.

171. Aiļu grupā "Iepirkuma procedūras" atzīmē iepirkuma procedūru, kura tika piemērota attiecīgajam iepirkumam. Ja piemērota sarunu procedūra, nepublicējot paziņojumu par līgumu, aizpilda aili "Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas pamatojums, ja sarunu procedūra veikta, nepublicējot paziņojumu par līgumu", norādot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas normu, uz kuru pamatojoties ir piemērota sarunu procedūra, nepublicējot paziņojumu par līgumu.

172. Ja veikts Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums, to atzīmē ailes "Aizsardzības un drošības jomas iepirkuma likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums" attiecīgajā rindā.

173. Ja centralizēti veikta iepirkuma rezultātā paredzēts slēgt vispārīgo vienošanos, to atzīmē ailes "Slēgta vispārīgā vienošanās" attiecīgajā rindā.

174. Ailē "Pasūtītāji, kuru vajadzībām veikts centralizēts iepirkums" norāda to pasūtītāju nosaukumus, kuru vajadzībām veikts centralizētais iepirkums.

175. Ailē "Piegādātāju skaits" norāda to piegādātāju skaitu, kuri ir minēti attiecīgā iepirkuma paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

176. Aiļu grupā "Piegādātāji" norāda katra piegādātāja nosaukumu un attiecīgā piegādātāja valstspiederību.

177. Ailē "Piedāvātā līgumcenu summa (euro) bez PVN" norāda katra piegādātāja attiecīgajā iepirkumā piedāvāto līgumcenu euro bez PVN, kas publicēta paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

6. Veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL aizpildīšanas kārtība
6.1. Veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL aizpildīšanas vispārīgie nosacījumi

178. Veidlapā Nr. 5-ADJIL/SPSIL iekļaujamo informāciju sniedz, pamatojoties uz Statistikas likumu, Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likumu, normatīvajiem aktiem par oficiālās statistikas programmu un Eiropas Savienības informācijas pieprasījumu.

179. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs veidlapā Nr. 5-ADJIL/SPSIL iekļauj informāciju par:

179.1. decentralizēti veiktajiem iepirkumiem, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā ir noslēgti iepirkuma līgumi vai vispārīgās vienošanās;

179.2. centralizēti veiktajiem iepirkumiem, par kuriem Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem.

180. Veidlapā Nr. 5-ADJIL/SPSIL iekļaujamo informāciju iegūst no iepriekšējā kalendāra gadā noslēgtajiem iepirkuma līgumiem un vispārīgo vienošanos nosacījumiem, bet par centralizēti veiktajiem iepirkumiem – arī no Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē pārskata periodā publicētajiem paziņojumiem par iepirkuma procedūras rezultātiem.

181. Ja iepirkumi veikti decentralizēti, veidlapā Nr. 5-ADJIL/SPSIL iekļaujamās summas norāda kā kopējo samaksu par iepirkuma līgumu izpildi, norādot tās atbilstoši faktiski noslēgto iepirkuma līgumu līgumcenām veselos euro, neņemot vērā centus un PVN.

182. Ja iepirkumi veikti centralizēti, veidlapā Nr. 5-ADJIL/SPSIL iekļaujamās summas norāda kā kopējo iepirkumā piedāvāto līgumcenu veselos euro, neņemot vērā centus un PVN.

183. Informāciju par sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noslēgtajiem būvdarbu, piegādes un pakalpojumu līgumiem, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības noteiktajām līgumcenu robežām, norāda veidlapas
Nr. 3-SPSIL 1. sadaļā "Iepirkumi, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu", ievērojot šo noteikumu 4.2. apakšnodaļā minēto aizpildīšanas kārtību.

6.2. Veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL 1. sadaļa "Būvdarbu iepirkumi"

184. No 010. rindas līdz 060. rindai norāda būvdarbu iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti būvdarbu iepirkuma līgumi vai Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem. Būvdarbu iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

185. Ja sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs ir noslēdzis vienu vai vairākus būvdarbu iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, decentralizēti piemērojot slēgtu konkursu, aizpilda 010. rindu, sarunu procedūru – 030. rindu, konkursa dialogu – 050. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

186. Ja sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs kā centralizēto iepirkumu institūcija būvdarbu iepirkumos ir piemērojis iepirkuma procedūras, par kurām Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, un piedāvātās līgumcenas ir vienādas ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielākas par to, un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots slēgts konkurss, aizpilda 020. rindu, sarunu procedūra – 040. rindu, konkursa dialogs – 060. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

187. Aizpildot kādu no 010. rindas līdz 060. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkuma procedūru skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), "Piegādātāju skaits" (ja iepirkumi veikti centralizēti), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu/piedāvāto līgumcenu summa (euro) bez PVN".

6.3. Veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL 2. sadaļa "Piegādes iepirkumi"

188. No 070. rindas līdz 120. rindai norāda piegādes iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti piegādes iepirkuma līgumi vai Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem. Piegādes iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

189. Ja sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs ir noslēdzis vienu vai vairākus piegādes iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, decentralizēti piemērojot slēgtu konkursu, aizpilda 070. rindu, sarunu procedūru – 090. rindu, konkursa dialogu – 110. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

190. Ja sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs kā centralizēto iepirkumu institūcija piegādes iepirkumos ir piemērojis iepirkuma procedūras, par kurām Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, un piedāvātās līgumcenas ir vienādas ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielākas par to, un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots slēgts konkurss, aizpilda 080. rindu, sarunu procedūra – 100. rindu, konkursa dialogs – 120. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

191. Aizpildot kādu no 070. rindas līdz 120. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkuma procedūru skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), "Piegādātāju skaits" (ja iepirkumi veikti centralizēti), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu/piedāvāto līgumcenu summa (euro) bez PVN".

6.4. Veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL 3. sadaļa "Pakalpojumu iepirkumi"

192. No 130. rindas līdz 200. rindai norāda pakalpojumu iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti pakalpojumu iepirkuma līgumi vai Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem. Pakalpojumu iepirkumus grupē pēc līgumcenas robežas un piemērotās iepirkuma procedūras.

193. Ja sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs ir noslēdzis vienu vai vairākus pakalpojumu iepirkuma līgumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to (vienam līgumam vai vairākiem līgumiem kopā, ja tie noslēgti vienas iepirkuma procedūras ietvaros), un attiecīgie iepirkuma līgumi noslēgti, decentralizēti piemērojot slēgtu konkursu, aizpilda 130. rindu, sarunu procedūru – 150. rindu, konkursa dialogu – 170. rindu, bet, veicot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkumu, aizpilda 190. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros noslēgtajiem iepirkuma līgumiem kopā.

194. Ja sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs kā centralizēto iepirkumu institūcija pakalpojumu iepirkumos ir piemērojis iepirkuma procedūras, par kurām Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē iepriekšējā kalendāra gadā ir publicēti paziņojumi par iepirkuma procedūras rezultātiem, un piedāvātās līgumcenas ir vienādas ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielākas par to, un attiecīgajiem iepirkumiem piemērots slēgts konkurss, aizpilda 140. rindu, sarunu procedūra – 160. rindu, konkursa dialogs – 180. rindu. Ja veikts Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums, aizpilda 200. rindu. Attiecīgo rindu aizpilda par visiem viena veida iepirkuma procedūras ietvaros veiktajiem iepirkumiem kopā.

195. Aizpildot kādu no 130. rindas līdz 200. rindai, obligāti aizpilda ailes "Iepirkuma procedūru skaits", "Noslēgto iepirkuma līgumu skaits" un "Vispārīgo vienošanos skaits" (ja tādas noslēgtas), "Piegādātāju skaits" (ja iepirkumi veikti centralizēti), aiļu grupu "Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no" un aili "Noslēgto iepirkuma līgumu/piedāvāto līgumcenu summa (euro) bez PVN".

6.5. Veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL 4. sadaļa "Decentralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to"

196. Veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL 4. sadaļu aizpilda, ja ir aizpildīta veidlapas 010., 030., 050., 070., 090., 110., 130., 150., 170. vai 190. rinda.

197. Aizpildot veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL 4. sadaļu, norāda decentralizēti veiktos iepirkumus, par kuriem iepriekšējā kalendāra gadā noslēgti piegāžu, pakalpojumu un būvdarbu iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās un kuru līgumcena ir vienāda ar normatīvajos aktos par līgumcenu robežām iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 36. panta ceturtajā daļā minētajam gadījumam, vai lielāka par tām.

198. Katru piegādes, pakalpojumu vai būvdarbu iepirkumu, kura līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to, norāda atsevišķā rindā. Aizpildot aili "A", norāda attiecīgo rindas kodu no veidlapas 1., 2. vai 3. sadaļas (piemēram, ja ir bijusi aizpildīta 1. sadaļas "Būvdarbu iepirkumi" 010., 030. vai 050. rinda, attiecīgo rindas kodu norāda arī ailē "A").

199. Ailē "Identifikācijas Nr." norāda attiecīgā iepirkuma identifikācijas numuru – tam jābūt tādam pašam kā Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publicētajā paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

200. Ailē "CPV kods" norāda attiecīgā iepirkuma CPV galveno kodu jeb Eiropas Savienības apstiprinātu nomenklatūru, kuru izmanto publisko iepirkumu procedūrās.

201. Aiļu grupā "Iepirkuma procedūras" atzīmē iepirkuma procedūru, kuru īstenojot attiecīgais iepirkuma līgums tika noslēgts. Ja piemērota sarunu procedūra, nepublicējot paziņojumu par līgumu, aizpilda aili "Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas pamatojums, ja sarunu procedūra veikta, nepublicējot paziņojumu par līgumu", norādot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas normu, uz kuru pamatojoties ir piemērota sarunu procedūra, nepublicējot paziņojumu par līgumu.

202. Ja veikts Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums, to atzīmē ailes "Aizsardzības un drošības jomas iepirkuma likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums" attiecīgajā rindā.

203. Ailē "Iepirkuma līgumu skaits" norāda to iepirkuma līgumu skaitu, kuri pēc attiecīgās iepirkuma procedūras ir rakstiski noslēgti starp sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju un vienu vai vairākiem piegādātājiem. Ailē "Vispārīgo vienošanos skaits" norāda to vispārīgo vienošanos skaitu, kuras pēc attiecīgās iepirkuma procedūras ir rakstiski noslēgtas starp sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju un vienu vai vairākiem piegādātājiem.

204. Aiļu grupā "Ziņas par katru iepirkuma līgumu vai vispārīgo vienošanos" norāda tā piegādātāja nosaukumu un valstspiederību, ar kuru noslēgts attiecīgais iepirkuma līgums vai vispārīgā vienošanās, un noslēgtā iepirkuma līguma līgumcenu vai vispārīgās vienošanās gadījumā plānoto summu euro bez PVN.

6.6. Veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL 5. sadaļa "Centralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to"

205. Veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL 5. sadaļu aizpilda, ja ir aizpildīta veidlapas 020., 040., 060., 080., 100., 120., 140., 160., 180. vai 200. rinda.

206. Aizpildot veidlapas Nr. 5-ADJIL/SPSIL 5. sadaļu, norāda iepriekšējā kalendāra gadā centralizēti veiktos iepirkumus, kuros piedāvātās piegāžu, pakalpojumu un būvdarbu līgumcenas ir vienādas ar normatīvajos aktos par līgumcenu robežām iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 36. panta ceturtajā daļā minētajam gadījumam, vai lielākas par tām.

207. Katru piegādes, pakalpojumu vai būvdarbu iepirkumu, kura līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to, norāda atsevišķā rindā. Aizpildot aili "A", norāda attiecīgo rindas kodu no veidlapas 1., 2. vai 3. sadaļas (piemēram, ja ir bijusi aizpildīta 1. sadaļas "Būvdarbu iepirkumi" 020., 040. vai 060. rinda, attiecīgo rindas kodu norāda arī ailē "A").

208. Ailē "Identifikācijas Nr." norāda attiecīgā iepirkuma identifikācijas numuru – tam jābūt tādam pašam kā Iepirkumu uzraudzības biroja tīmekļvietnē publicētajā paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

209. Ailē "CPV kods" norāda attiecīgā iepirkuma CPV galveno kodu jeb Eiropas Savienības apstiprinātu nomenklatūru, kuru izmanto publisko iepirkumu procedūrās.

210. Aiļu grupā "Iepirkuma procedūras" atzīmē iepirkuma procedūru, kura tika piemērota attiecīgajam iepirkumam. Ja piemērota sarunu procedūra, nepublicējot paziņojumu par līgumu, aizpilda aili "Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas pamatojums, ja sarunu procedūra veikta, nepublicējot paziņojumu par līgumu", norādot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas normu, uz kuru pamatojoties ir piemērota sarunu procedūra, nepublicējot paziņojumu par līgumu.

211. Ja veikts Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums, to atzīmē ailes "Aizsardzības un drošības jomas iepirkuma likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums" attiecīgajā rindā.

212. Ja centralizēti veikta iepirkuma rezultātā paredzēts slēgt vispārīgo vienošanos, to atzīmē ailes "Slēgta vispārīgā vienošanās" attiecīgajā rindā.

213. Ailē "Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēji, kuru vajadzībām veikts centralizēts iepirkums" norāda to sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju nosaukumus, kuru vajadzībām veikts centralizētais iepirkums.

214. Ailē "Piegādātāju skaits" norāda to piegādātāju skaitu, kuri ir minēti attiecīgā iepirkuma paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

215. Aiļu grupā "Piegādātāji" norāda katra piegādātāja nosaukumu un attiecīgā piegādātāja valstspiederību.

216. Ailē "Piedāvātā līgumcenu summa (euro) bez PVN" norāda katra piegādātāja attiecīgajā iepirkumā piedāvāto līgumcenu euro bez PVN, kas publicēta paziņojumā par iepirkuma procedūras rezultātiem.

7. Noslēguma jautājumi

217. Atzīt par spēku zaudējušiem Ministru kabineta 2010. gada 21. decembra noteikumus Nr. 1182 "Noteikumi par valsts statistikas pārskatu veidlapu paraugiem iepirkumu jomā un pārskatu iesniegšanas un aizpildīšanas kārtību" (Latvijas Vēstnesis, 2010, 206. nr.; 2012, 72. nr.; 2013, 228. nr.).

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola

1. pielikums

Ministru kabineta
2016. gada 1. marta
noteikumiem Nr. 121

1 – PIL

 

Publisko iepirkumu gada pārskats
par 20____. gadu

Iesniedz līdz 20___. gada 1. aprīlim

Pārskata sagatavotājs

Nosaukums 

 

Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs 

 

Adrese 

 

Tālrunis  E-pasta adrese 

 

Pārskats aizpildīts par vienu pasūtītāju  vairākiem pasūtītājiem 

Veidlapas aizpildītājs

Vārds, uzvārds 

 

Tālrunis  E-pasta adrese 

 

Sadaļas numurs un nosaukumsSadaļu aizpilda, ja pārskata gadā
1. Būvdarbu iepirkuminoslēgti būvdarbu iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās
2. Piegādes iepirkuminoslēgti piegādes iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās
3. Pakalpojumu iepirkuminoslēgti pakalpojumu iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās
4. Iepirkuma procedūru piemērošanas izņēmuminoslēgti iepirkuma līgumi, pamatojoties uz Publisko iepirkumu likuma 5. pantā noteiktajiem iepirkuma procedūru piemērošanas izņēmumiem
5. Faktiski izlietotie naudas līdzekļiveikti maksājumi par iepirkumiem, sākot no 1 euro
6. Citi iepirkuminoslēgti iepirkuma līgumi, nepiemērojot Publisko iepirkumu likumā noteiktās prasības, un tādi iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās, par kurām informācija nav norādīta citās veidlapas sadaļās
7. Iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par tonoslēgti iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās, kuru līgumcena ir vienāda ar vai lielāka par normatīvajos aktos par publisko iepirkumu līgumcenu robežām noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Publisko iepirkumu likuma 28. panta trešajā daļā minētajam gadījumam
8. Publisko iepirkumu likuma piemērošanas izņēmuminoslēgti līgumi, pamatojoties uz Publisko iepirkumu likuma 3. pantā noteiktajiem likuma piemērošanas izņēmumiem

1. Būvdarbu iepirkumi

Līgumcenu robežas un iepirkuma veidi

Rindas kods

Iepirkuma procedūru skaits

Informatīvo paziņojumu par noslēgtajiem līgumiem skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un piegādātāju skaits no

Noslēgto iepirkuma līgumu summa (EUR) bez PVN

Latvijas

citām ES valstīm

citām valstīm

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to*

veicot atklātu konkursu

010

        

veicot slēgtu konkursu

020

        

veicot sarunu procedūru

030

        

veicot konkursa dialogu

040

        
Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu

veicot atklātu konkursu

050

        

veicot slēgtu konkursu

060

        

veicot sarunu procedūru

070

        

veicot konkursa dialogu

080

        
Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi

veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu

090

        

Piezīme. * Papildus aizpildīt veidlapas 7. sadaļu.

2. Piegādes iepirkumi

Līgumcenu robežas un iepirkuma veidi

Rindas kods

Iepirkuma procedūru skaits

Informatīvo paziņojumu par noslēgtajiem līgumiem skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un piegādātāju skaits no

Noslēgto iepirkuma līgumu summa (EUR) bez PVN

Latvijas

citām ES valstīm

citām valstīm

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to*

veicot atklātu konkursu

100

        

veicot slēgtu konkursu

110

        

veicot sarunu procedūru

120

        

veicot konkursa dialogu

130

        
Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu

veicot atklātu konkursu

140

        

veicot slēgtu konkursu

150

        

veicot sarunu procedūru

160

        

veicot konkursa dialogu

170

        
Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi

veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu

180

        

Piezīme. * Papildus aizpildīt veidlapas 7. sadaļu.

3. Pakalpojumu iepirkumi

Līgumcenu robežas un iepirkuma veidi

Rindas kods

Iepirkuma procedūru skaits

Informatīvo paziņojumu
par noslēgtajiem līgumiem/
paziņojumu par iepirkuma procedūras rezultātiem skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un piegādātāju skaits no

Noslēgto iepirkuma līgumu summa (EUR) bez PVN

Latvijas

citām ES valstīm

citām valstīm

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to*

veicot atklātu konkursu

190

        

veicot slēgtu konkursu

200

        

veicot sarunu procedūru

210

        

veicot metu konkursu

220

        

veicot konkursa dialogu

230

        
Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu

veicot atklātu konkursu

240

        

veicot slēgtu konkursu

250

        

veicot sarunu procedūru

260

        

veicot metu konkursu

270

        

veicot konkursa dialogu

280

        
Publisko iepirkumu likuma 8. panta septītajā daļā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi

veicot Publisko iepirkumu likuma 2. pielikuma "Pakalpojumu līgumu nomenklatūra" B daļā minēto pakalpojumu iepirkumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to

290

        

veicot Publisko iepirkumu likuma 2. pielikuma "Pakalpojumu līgumu nomenklatūra" B daļā minēto pakalpojumu iepirkumus, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu

300

        
Publisko iepirkumu likuma 8. panta 7.1 daļā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi

veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8. panta 7.1 daļu

310

        
Publisko iepirkumu likuma 8.² pantā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi

veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu

320

        

veicot Publisko iepirkumu likuma 2. pielikuma "Pakalpojumu līgumu nomenklatūra" B daļā minēto pakalpojumu iepirkumus

330

        

Piezīme. * Papildus aizpildīt veidlapas 7. sadaļu.

4. Iepirkuma procedūru piemērošanas izņēmumi

Publisko iepirkumu likuma 5. pantā noteiktie iepirkuma procedūru piemērošanas izņēmumi

Rindas kods

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu summa (EUR) bez PVN

A

B

1

2

Līgumi par piegādēm vai pakalpojumiem, kurus sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs sniedz, veicot Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma 3., 4., 5., 6. un 7. pantā minētās darbības šajos pantos noteiktajās jomās

340

  
Līgumi par iespieddarbu, elektronisko izdevumu, rokrakstu u. c. dokumentu iepirkumu bibliotēku krājumu papildināšanai vai izglītības un pētniecības procesa organizēšanai izglītības iestādēs un valsts un universitāšu dibinātās zinātniskajās institūcijās

350

  
Līgumi par tādu priekšmetu iepirkumu muzeju krājumu papildināšanai, kuriem ir mākslinieciska, kultūrvēsturiska, zinātniska vai memoriāla vērtība

360

  
Līgumi par Latvijas Republikas diplomātisko, konsulāro un citu pārstāvniecību, kā arī to Nacionālo bruņoto spēku vienību iepirkumiem ārvalstīs, kas piedalās starptautiskajās operācijās un starptautiskajās mācībās

370

  
Līgumi par preču un pakalpojumu iepirkumiem, ko veic kredītiestādes savas darbības nodrošināšanai

380

  
Līgumi par piegādēm un pakalpojumiem privāto tiesību juridiskās personas pilnībā finansēta pētniecības un izstrādes līguma izpildei valsts vai augstskolas izveidotā zinātniskajā institūcijā, kas reģistrēta zinātnisko institūciju reģistrā, ja par šīm piegādēm un pakalpojumiem pilnībā atlīdzina no līdzekļiem, kuri saņemti par šā pētniecības un izstrādes līguma izpildi

390

  
Līgumi par materiālu, reaģentu un komponentu piegādi eksperimentu veikšanai, maketu un prototipu izstrādei valsts vai augstskolas izveidotā zinātniskajā institūcijā, kas reģistrēta zinātnisko institūciju reģistrā, ja šo materiālu, reaģentu un komponentu nepieciešamību, to parametrus vai daudzumu nosaka pētniecības vai izstrādes procesa norise

400

  
Līgumi par zinātniskās publikācijas publicēšanu zinātniskajā periodikā vai citā zinātniskā izdevumā un par to samaksā vai par to zinātniekam atlīdzina valsts vai augstskolas izveidota zinātniskā institūcija, kas reģistrēta zinātnisko institūciju reģistrā

410

  
Līgumi par piegādātāja sniegtajiem pakalpojumiem augstskolu studentu piesaistei no valstīm, kuras nav Eiropas Savienības dalībvalstis

420

  
Līgumi par Eiropas Komisijas zinātnisko ekspertu datubāzē vai citā zinātnisko ekspertu datubāzē reģistrētu ekspertu tādiem pakalpojumiem pētniecības un attīstības jomā, kas saistīti ar pētniecības un attīstības projektu iesniegumu sākotnējo zinātnisko novērtējumu vai šādu projektu starpposma vai sasniegto rezultātu novērtējumu

430

  

5. Faktiski izlietotie naudas līdzekļi

 

Rindas kods

Faktiski izlietotie naudas līdzekļi (EUR) ar PVN

A

B

1

Pārskata gadā veiktie maksājumi par iepirkumiem

440

 
tajā skaitā maksājumi par iepirkumiem, kas veikti, izmantojot elektronisko iepirkumu sistēmu

450

 

6. Citi iepirkumi

Iepirkumu veids

Rindas kods

Iepirkumu skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu summa (EUR) bez PVN

A

B

1

2

3

Būvdarbi

460

   
Piegāde

470

   
Pakalpojumi

480

   

7. Iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to

Iepirkuma priekšmeta nosaukums

Rindas kods no veidlapas 1., 2. vai 3. sadaļas

Identifikācijas Nr.

CPV kods

Iepirkuma procedūras

Iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Ziņas par katru iepirkuma līgumu vai vispārīgo vienošanos

atklāts konkurss

slēgts konkurss

konkursa dialogs

metu konkurss

sarunu procedūra

piegādātāji

noslēgto iepirkuma līgumu summa (EUR) bez PVN

skaits

Publisko iepirkumu likuma 62. vai 63. panta pamatojums

nosaukums

valsts

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

               

8. Publisko iepirkumu likuma piemērošanas izņēmumi

Nr.
p. k.

Iepirkuma līguma nosaukums

Publisko iepirkumu likuma 3. panta pamatojums

Noslēgto iepirkuma līgumu summa (EUR) bez PVN

1

2

3

4

    
Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola

2. pielikums

Ministru kabineta
2016. gada 1. marta
noteikumiem Nr. 121

2 – PIL/C

Publisko iepirkumu gada pārskats par centralizēto iepirkumu institūciju veiktajām procedūrām publisko iepirkumu līgumu vai vispārīgo vienošanos noslēgšanai citu pasūtītāju vajadzībām
par 20___. gadu

Iesniedz līdz 20___. gada 1. aprīlim

Pārskata sagatavotājs

Nosaukums


Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs


Adrese


TālrunisE-pasta adrese

Veidlapas aizpildītājs

Vārds, uzvārds


TālrunisE-pasta adrese


Sadaļas numurs un nosaukumsSadaļu aizpilda, ja pārskata gadā
1. Centralizēto iepirkumu institūciju veiktie iepirkumiveikti iepirkumi citu pasūtītāju vajadzībām
2. Pasūtītāju skaitsveikti iepirkumi citu pasūtītāju vajadzībām, norādot pasūtītāju skaitu
3. Iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par toveiktas iepirkuma procedūras citu pasūtītāju vajadzībām un iepirkuma procedūru līgumcena ir vienāda ar normatīvajos aktos par publisko iepirkumu līgumcenu robežām noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Publisko iepirkumu likuma 28. panta trešajā daļā minētajam gadījumam, vai lielāka

1. Centralizēto iepirkumu institūciju veiktie iepirkumi

Līgumcenu robežas un iepirkuma veidi

Rindas kods

Iepirkuma procedūru skaits

Informatīvo paziņojumu par noslēgtajiem līgumiem/ paziņojumu par iepirkuma procedūras rezultātiem skaits

Piegādātāju skaits

Piegādātāju skaits no

Piedāvāto līgumcenu summa (EUR) bez PVN

Latvijas

citām ES valstīm

citām valstīm

A

B

1

2

3

4

5

6

7

Būvdarbi
Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to*

veicot atklātu konkursu

010

veicot slēgtu konkursu

020

veicot sarunu procedūru

030

veicot konkursa dialogu

040

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu

veicot atklātu konkursu

050

veicot slēgtu konkursu

060

veicot sarunu procedūru

070

veicot konkursa dialogu

080

Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi

veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu

090

Piegāde
Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to*

veicot atklātu konkursu

100

veicot slēgtu konkursu

110

veicot sarunu procedūru

120

veicot konkursa dialogu

130

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu

veicot atklātu konkursu

140

veicot slēgtu konkursu

150

veicot sarunu procedūru

160

veicot konkursa dialogu

170

Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi

veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu

180

Pakalpojumi
Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to*

veicot atklātu konkursu

190

veicot slēgtu konkursu

200

veicot sarunu procedūru

210

veicot konkursa dialogu

220

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu

veicot atklātu konkursu

230

veicot slēgtu konkursu

240

veicot sarunu procedūru

250

veicot konkursa dialogu

260

Publisko iepirkumu likuma 8. panta septītajā daļā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi

veicot Publisko iepirkumu likuma 2. pielikuma "Pakalpojumu līgumu nomenklatūra" B daļā minēto pakalpojumu iepirkumus, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to

270

veicot Publisko iepirkumu likuma 2. pielikuma "Pakalpojumu līgumu nomenklatūra" B daļā minēto pakalpojumu iepirkumus, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu

280

Publisko iepirkumu likuma 8. panta 7.1 daļā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi

veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8. panta 7.1 daļu

290

Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi

veicot iepirkumus saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 8.2 pantu

300

veicot Publisko iepirkumu likuma 2. pielikuma "Pakalpojumu līgumu nomenklatūra" B daļā minēto pakalpojumu iepirkumus

310

Piezīme. * Papildus aizpildīt veidlapas 3. sadaļu.

2. Pasūtītāju skaits

Rindas kods

Skaits

A

B

1

Kopā

320

3. Iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to

Iepirkuma priekšmeta nosaukums

Rindas kods no veidlapas 1. sadaļas

Identifikācijas Nr.

CPV kods

Iepirkuma procedūras

Paredzēts slēgt iepirkumu līgumu

Paredzēts slēgt vispārīgo vienošanos

Piegādātāju skaits

Piegādātāji

Piedāvātā līgumcena (EUR) bez PVN

atklāts konkurss

slēgts konkurss

konkursa dialogs

sarunu procedūra

skaits

Publisko iepirkumu likuma 62. vai 63. panta pamatojums

nosaukums

valsts

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

               
               

 

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola

3. pielikums

Ministru kabineta
2016. gada 1. marta
noteikumiem Nr. 121

3 – SPSIL

 

Pārskats par sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumiem
par 20___. gadu

Iesniedz līdz 20___. gada 1. martam

Pārskata sagatavotājs

Nosaukums 

 

Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs 

 

Adrese 

 

Tālrunis  E-pasta adrese 

Veidlapas aizpildītājs

Vārds, uzvārds 

 

Tālrunis  E-pasta adrese 

 

Sadaļas numurs un nosaukumsSadaļu aizpilda, ja pārskata gadā
1. Iepirkumi, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežunoslēgti iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās, kuru līgumcena ir mazāka par normatīvajos aktos par publisko iepirkumu līgumcenu robežām noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma 11. panta pirmajā daļā minētajam gadījumam (vai likuma "Par iepirkumu sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju vajadzībām" 24. panta pirmajā daļā minētajam gadījumam, ja iepirkums veikts saskaņā ar minēto likumu)
2. Iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par tonoslēgti iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās, kuru līgumcena ir vienāda ar normatīvajos aktos par publisko iepirkumu līgumcenu robežām noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma 11. panta pirmajā daļā minētajam gadījumam, vai lielāka (vai likuma "Par iepirkumu sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju vajadzībām" 24. panta pirmajā daļā minētajam gadījumam, ja iepirkums veikts saskaņā ar minēto likumu)
3. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma piemērošanas izņēmuminoslēgti līgumi, pamatojoties uz Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma III nodaļā noteiktajiem likuma piemērošanas izņēmumiem (vai likuma "Par iepirkumu sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju vajadzībām" III nodaļā noteiktajiem likuma piemērošanas izņēmumiem)

1. Iepirkumi, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu

Iepirkumu veids

Rindas kods

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu summa (EUR) bez PVN

Būvdarbi

010

  
Piegāde

020

  
Pakalpojumi

030

  

Kopā

040

  

2. Iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to

Nr.
p. k.

Iepirkuma priekšmeta nosaukums

CPV kods

Identifikācijas Nr.

Iepirkuma procedūras

Procesi

Iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Piegādātāji

Noslēgtā iepirkuma līguma līgumcena (EUR) bez PVN

atklāts konkurss

slēgts konkurss

sarunu procedūra

sarunu procedūra, nepublicējot dalības uzaicinājumu

metu konkurss

elektroniskā izsole

dinamiskā iepirkumu sistēma

nosaukums

valsts

skaits

Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma 11. panta trešās daļas pamatojums

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

                 

3. Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma piemērošanas izņēmumi

Nr.
p. k.

Iepirkuma līguma nosaukums

Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likuma III nodaļā noteiktais pamatojums

Noslēgtā iepirkuma līguma līgumcena (EUR) bez PVN

1

2

3

4

    
Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola

4. pielikums

Ministru kabineta
2016. gada 1. marta
noteikumiem Nr. 121

4 – ADJIL

 

Pārskats par pasūtītāju veiktajiem iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā
par 20___. gadu

Iesniedz līdz 20___. gada 1. martam

Pārskata sagatavotājs

Nosaukums 

 

Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs 

 

Adrese 

 

Tālrunis  E-pasta adrese 

Veidlapas aizpildītājs

Vārds, uzvārds 

 

Tālrunis  E-pasta adrese 

 

Sadaļas numurs un nosaukumsSadaļu aizpilda, ja pārskata gadā
1. Būvdarbu iepirkuminoslēgti būvdarbu iepirkuma līgumi, vispārīgās vienošanās vai veikti centralizētie iepirkumi
2. Piegādes iepirkuminoslēgti piegādes iepirkuma līgumi, vispārīgās vienošanās vai veikti centralizētie iepirkumi
3. Pakalpojumu iepirkuminoslēgti pakalpojumu iepirkuma līgumi, vispārīgās vienošanās vai veikti centralizētie iepirkumi
4. Iepirkumi, piemērojot sarunu procedūru, nepublicējot paziņojumu par līgumu, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par tonoslēgti iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās, pamatojoties uz Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sesto daļu
5. Decentralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par tonoslēgti iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās, kuru līgumcena ir vienāda ar normatīvajos aktos par līgumcenu robežām iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 36. panta ceturtajā daļā minētajam gadījumam, vai lielāka par tām
6. Centralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par toveiktas iepirkuma procedūras citu pasūtītāju vajadzībām, iepirkuma procedūru līgumcena ir vienāda ar normatīvajos aktos par līgumcenu robežām iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 36. panta ceturtajā daļā minētajam gadījumam, vai lielāka par tām

1. Būvdarbu iepirkumi

Līgumcenu robežas un iepirkuma veidi

Rindas kods

Iepirkuma procedūru/ iepirkumu skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Piegādātāju skaits

Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no

Noslēgto iepirkuma līgumu/ piedāvāto līgumcenu summa (EUR) bez PVN

Latvijas

citām ES valstīm

citām valstīm

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to
decentralizēti veicot slēgtu konkursu*

010

        
centralizēti veicot slēgtu konkursu**

020

        
decentralizēti veicot sarunu procedūru*

030

        
centralizēti veicot sarunu procedūru**

040

        
decentralizēti veicot konkursa dialogu*

050

        
centralizēti veicot konkursa dialogu**

060

        
Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to
decentralizēti veicot slēgtu konkursu

070

        
centralizēti veicot slēgtu konkursu

080

        
decentralizēti veicot sarunu procedūru***

090

        
centralizēti veicot sarunu procedūru***

100

        
decentralizēti veicot konkursa dialogu

110

        
centralizēti veicot konkursa dialogu

120

        
Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta devītajā daļā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi
decentralizēti veicot iepirkumu

130

        
centralizēti veicot iepirkumu

140

        

Piezīmes.

1. * Papildus aizpildīt veidlapas 5. sadaļu.

2. ** Papildus aizpildīt veidlapas 6. sadaļu.

3. *** Papildus aizpildīt veidlapas 4. sadaļu.

2. Piegādes iepirkumi

Līgumcenu robežas un iepirkuma veidi

Rindas kods

Iepirkuma procedūru/ iepirkumu skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Piegādātāju skaits

Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no

Noslēgto iepirkuma līgumu/ piedāvāto līgumcenu summa (EUR) bez PVN

Latvijas

citām ES valstīm

citām valstīm

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to*
decentralizēti veicot slēgtu konkursu*

150

        
centralizēti veicot slēgtu konkursu**

160

        
decentralizēti veicot sarunu procedūru*

170

        
centralizēti veicot sarunu procedūru**

180

        
decentralizēti veicot konkursa dialogu*

190

        
centralizēti veicot konkursa dialogu**

200

        
Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to
decentralizēti veicot slēgtu konkursu

210

        
centralizēti veicot slēgtu konkursu

220

        
decentralizēti veicot sarunu procedūru***

230

        
centralizēti veicot sarunu procedūru***

240

        
decentralizēti veicot konkursa dialogu

250

        
centralizēti veicot konkursa dialogu

260

        
Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta devītajā daļā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi
decentralizēti veicot iepirkumu

270

        
centralizēti veicot iepirkumu

280

        

Piezīmes.

1. * Papildus aizpildīt veidlapas 5. sadaļu.

2. ** Papildus aizpildīt veidlapas 6. sadaļu.

3. *** Papildus aizpildīt veidlapas 4. sadaļu.

3. Pakalpojumu iepirkumi

Līgumcenu robežas un iepirkuma veidi

Rindas kods

Iepirkuma procedūru/ iepirkumu skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Piegādātāju skaits

Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no

Noslēgto iepirkuma līgumu/ piedāvāto līgumcenu summa (EUR) bez PVN

Latvijas

citām ES valstīm

citām valstīm

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to*
decentralizēti veicot slēgtu konkursu*

290

        
centralizēti veicot slēgtu konkursu**

300

        
decentralizēti veicot sarunu procedūru*

310

        
centralizēti veicot sarunu procedūru**

320

        
decentralizēti veicot konkursa dialogu*

330

        
centralizēti veicot konkursa dialogu**

340

        
decentralizēti veicot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkumu*

350

        
centralizēti veicot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkumu**

360

        
Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to
decentralizēti veicot slēgtu konkursu

370

        
centralizēti veicot slēgtu konkursu

380

        
decentralizēti veicot sarunu procedūru***

390

        
centralizēti veicot sarunu procedūru***

400

        
decentralizēti veicot konkursa dialogu

410

        
centralizēti veicot konkursa dialogu

420

        
decentralizēti veicot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkumu

430

        
centralizēti veicot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkumu

440

        
Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta devītajā daļā noteiktajā kārtībā veiktie iepirkumi
decentralizēti veicot iepirkumu

450

        
centralizēti veicot iepirkumu

460

        

Piezīmes.

1. * Papildus aizpildīt veidlapas 5. sadaļu.

2. ** Papildus aizpildīt veidlapas 6. sadaļu.

3. *** Papildus aizpildīt veidlapas 4. sadaļu.

4. Iepirkumi, piemērojot sarunu procedūru, nepublicējot paziņojumu par līgumu, kuru līgumcena ir mazāka par Eiropas Savienības līgumcenu robežu, bet vienāda ar Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta pirmajā daļā minēto līgumcenu robežu, no kuras piemēro iepirkuma procedūras, vai lielāka par to

Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas pamatojums

Rindas kods

Iepirkuma procedūru skaits

Iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Noslēgtā iepirkuma līguma līgumcena (EUR) bez PVN

A

B

1

2

3

4

1. punkts

470

    

2. punkts

480

    

3. punkts

490

    

4. punkts

500

    

5. punkts

510

    

6. punkts

520

    

7. punkts

530

    

8. punkts

540

    

9. punkts

550

    

10. punkts

560

    

11. punkta "a" apakšpunkts

570

    

11. punkta " b" apakšpunkts

580

    

11. punkta "c" apakšpunkts

590

    

12. punkts

600

    

13. punkts

610

    

5. Decentralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to

Rindas kods no veidlapas 1., 2. vai 3. sadaļas

Identifikācijas Nr.

CPV kods

Iepirkuma procedūras

Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums

Iepirkuma līgumi vai vispārīgās vienošanās

Ziņas par katru iepirkuma līgumu vai vispārīgo vienošanos

slēgts konkurss

konkursa dialogs

sarunu procedūra

iepirkuma līgumu skaits

vispārīgo vienošanos skaits

piegādātāji

noslēgtā iepirkuma līguma līgumcena (EUR) bez PVN

publicējot paziņojumu par līgumu

Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas pamatojums, ja sarunu procedūra veikta, nepublicējot paziņojumu par līgumu

nosaukums

valsts

A

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

             

6. Centralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to

Rindas kods no veidlapas 1., 2. vai 3. sadaļas

Identifikācijas Nr.

CPV kods

Iepirkuma procedūras

Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums

Slēgta vispārīgā vienošanās

Pasūtītāji, kuru vajadzībām veikts centralizēts iepirkums

Piegādātāju skaits

Piegādātāji

Piedāvātā līgumcenu summa (EUR) bez PVN

slēgts konkurss

konkursa dialogs

sarunu procedūra

publicējot paziņojumu par līgumu

Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas pamatojums, ja sarunu procedūra veikta, nepublicējot paziņojumu par līgumu

nosaukums

valsts

A

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

              
Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola

5. pielikums

Ministru kabineta
2016. gada 1. marta
noteikumiem Nr. 121

5 – ADJIL/SPSIL

 

Pārskats par sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju veiktajiem iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā par 20___. gadu

Iesniedz līdz 20___. gada 1. martam

Pārskata sagatavotājs

Nosaukums 

 

Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs 

 

Adrese 

 

Tālrunis  E-pasta adrese 

Veidlapas aizpildītājs

Vārds, uzvārds 

 

Tālrunis  E-pasta adrese 

 

Sadaļas numurs un nosaukumsSadaļu aizpilda, ja pārskata gadā
1. Būvdarbu iepirkuminoslēgti būvdarbu iepirkuma līgumi, vispārīgās vienošanās vai veikti centralizētie iepirkumi
2. Piegādes iepirkuminoslēgti piegādes iepirkuma līgumi, vispārīgās vienošanās vai veikti centralizētie iepirkumi
3. Pakalpojumu iepirkuminoslēgti pakalpojumu iepirkuma līgumi, vispārīgās vienošanās vai veikti centralizētie iepirkumi
4. Decentralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par tonoslēgti iepirkuma līgumi un vispārīgās vienošanās, kuru līgumcena ir vienāda ar normatīvajos aktos par līgumcenu robežām iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 36. panta ceturtajā daļā minētajam gadījumam, vai lielāka par tām
5. Centralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par toveiktas iepirkuma procedūras citu pasūtītāju vajadzībām, iepirkuma procedūru līgumcena ir vienāda ar normatīvajos aktos par līgumcenu robežām iepirkumiem aizsardzības un drošības jomā noteiktajām līgumcenu robežvērtībām, kas atbilst Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 36. panta ceturtajā daļā minētajam gadījumam, vai lielāka par tām

1. Būvdarbu iepirkumi

Līgumcenu robežas un iepirkuma veidi

Rindas kods

Iepirkuma procedūru skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Piegādātāju skaits

Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no

Noslēgto iepirkuma līgumu/ piedāvāto līgumcenu summa (EUR) bez PVN

Latvijas

citām ES valstīm

citām valstīm

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to
decentralizēti veicot slēgtu konkursu*

010

        
centralizēti veicot slēgtu konkursu**

020

        
decentralizēti veicot sarunu procedūru*

030

        
centralizēti veicot sarunu procedūru**

040

        
decentralizēti veicot konkursa dialogu*

050

        
centralizēti veicot konkursa dialogu**

060

        

Piezīmes.

1. * Papildus aizpildīt veidlapas 4. sadaļu.

2. ** Papildus aizpildīt veidlapas 5. sadaļu.

2. Piegādes iepirkumi

Līgumcenu robežas un iepirkuma veidi

Rindas kods

Iepirkuma procedūruskaits

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Piegādātāju skaits

Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no

Noslēgto iepirkuma līgumu/ piedāvāto līgumcenu summa (EUR) bez PVN

Latvijas

citām ES valstīm

citām valstīm

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to
decentralizēti veicot slēgtu konkursu*

070

        
centralizēti veicot slēgtu konkursu**

080

        
decentralizēti veicot sarunu procedūru*

090

        
centralizēti veicot sarunu procedūru**

100

        
decentralizēti veicot konkursa dialogu*

110

        
centralizēti veicot konkursa dialogu**

120

        

Piezīmes.

1. * Papildus aizpildīt veidlapas 4. sadaļu.

2. ** Papildus aizpildīt veidlapas 5. sadaļu.

3. Pakalpojumu iepirkumi

Līgumcenu robežas un iepirkuma veidi

Rindas kods

Iepirkuma procedūru skaits

Noslēgto iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Piegādātāju skaits

Iepirkuma līgumu skaits ar komersantiem un pretendentu/piegādātāju skaits no

Noslēgto iepirkuma līgumu/ piedāvāto līgumcenu summa (EUR) bez PVN

Latvijas

citām ES valstīm

citām valstīm

A

B

1

2

3

4

5

6

7

8

Iepirkuma procedūras, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to*
decentralizēti veicot slēgtu konkursu*

130

        
centralizēti veicot slēgtu konkursu**

140

        
decentralizēti veicot sarunu procedūru*

150

        
centralizēti veicot sarunu procedūru**

160

        
decentralizēti veicot konkursa dialogu*

170

        
centralizēti veicot konkursa dialogu**

180

        
decentralizēti veicot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkumu*

190

        
centralizēti veicot Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkumu**

200

        

Piezīmes.

1. * Papildus aizpildīt veidlapas 4. sadaļu.

2. ** Papildus aizpildīt veidlapas 5. sadaļu

4. Decentralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to

Rindas kods no veidlapas 1., 2. vai 3. sadaļas

Identifikācijas Nr.

CPV kods

Iepirkuma procedūras

Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums

Iepirkuma līgumu skaits

Vispārīgo vienošanos skaits

Ziņas par katru iepirkuma līgumu vai vispārīgo vienošanos

slēgts konkurss

konkursa dialogs

sarunu procedūra

piegādātāji

noslēgtā iepirkuma līguma līgumcena (EUR) bez PVN

publicējot paziņojumu par līgumu

Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas pamatojums, ja sarunu procedūra veikta, nepublicējot paziņojumu par līgumu

nosaukums

valsts

A

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

             

5. Centralizēti veikti iepirkumi, kuru līgumcena ir vienāda ar Eiropas Savienības līgumcenu robežu vai lielāka par to

Rindas kods no veidlapas 1., 2. vai 3. sadaļas

Identifikācijas Nr.

CPV kods

Iepirkuma procedūras

Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 2. pielikumā minēto pakalpojumu iepirkums

Slēgta vispārīgā vienošanās

Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēji, kuru vajadzībām veikts centralizēts iepirkums

Piegādātāju skaits

Piegādātāji

Piedāvātā līgumcena (EUR) bez PVN

slēgts konkurss

konkursa dialogs

sarunu procedūra

publicējot paziņojumu par līgumu

Aizsardzības un drošības jomas iepirkumu likuma 6. panta sestās daļas pamatojums, ja sarunu procedūra veikta, nepublicējot paziņojumu par līgumu

nosaukums

valsts

A

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

              
Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Noteikumi par oficiālās statistikas veidlapu paraugiem iepirkumu jomā un veidlapu iesniegšanas un .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 121Pieņemts: 01.03.2016.Stājas spēkā: 05.03.2016.Zaudē spēku: 02.03.2017.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 45, 04.03.2016. OP numurs: 2016/45.1
Satura rādītājs
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Tiesību akti, kuriem maina statusu
  • Izdoti saskaņā ar
  • Anotācija / tiesību akta projekts
  • Citi saistītie dokumenti
280639
05.03.2016
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"