Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta rīkojums Nr. 183

Rīgā 2021. gada 23. martā (prot. Nr. 28 7. §)

Par Valsts robežsardzes un Valsts policijas amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dalības laika pagarināšanu Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"

1. Pamatojoties uz Valsts robežsardzes likuma 12. panta trešo daļu un ievērojot Ministru kabineta 2007. gada 22. maija noteikumu Nr. 340 "Kārtība, kādā Valsts robežsardzes, Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta amatpersonas ar speciālajām dienesta pakāpēm nosūta dalībai starptautiskajās misijās un operācijās, un dalības finansēšanas kārtība" 8. punktu, pagarināt dalības laiku Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) līdz 2022. gada 3. martam Valsts robežsardzes Rīgas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas dienesta Operatīvās darbības nodaļas priekšniekam pulkvežleitnantam Ilvaram Dreimanim (nosūtīts dalībai Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia), pamatojoties uz Ministru kabineta 2019. gada 6. marta rīkojumu Nr. 108 "Par Valsts robežsardzes amatpersonas ar speciālo dienesta pakāpi dalību Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"", dalības laiks pagarināts, pamatojoties uz Ministru kabineta 2020. gada 25. marta rīkojumu Nr. 126 "Par Valsts robežsardzes un Valsts policijas amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dalības laika pagarināšanu Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"").

2. Pamatojoties uz likuma "Par policiju" 8. panta otro daļu un ievērojot Ministru kabineta 2007. gada 22. maija noteikumu Nr. 340 "Kārtība, kādā Valsts robežsardzes, Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta amatpersonas ar speciālajām dienesta pakāpēm nosūta dalībai starptautiskajās misijās un operācijās, un dalības finansēšanas kārtība" 8. punktu, pagarināt dalības laiku Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia):

2.1. līdz 2022. gada 5. maijam Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Starptautiskās sadarbības pārvaldes 2. nodaļas priekšnieka vietniekam majoram Imantam Auziņam (nosūtīts dalībai Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia), pamatojoties uz Ministru kabineta 2019. gada 13. maija rīkojumu Nr. 221 "Par Valsts policijas amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dalību Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"", dalības laiks pagarināts, pamatojoties uz Ministru kabineta 2020. gada 25. marta rīkojumu Nr. 126 "Par Valsts robežsardzes un Valsts policijas amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dalības laika pagarināšanu Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"");

2.2. līdz 2022. gada 6. augustam Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Dobeles iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas inspektoram kapteinim Kristapam Pintānam (nosūtīts dalībai Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia), pamatojoties uz Ministru kabineta 2019. gada 13. maija rīkojumu Nr. 221 "Par Valsts policijas amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dalību Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"", dalības laiks pagarināts, pamatojoties uz Ministru kabineta 2020. gada 25. marta rīkojumu Nr. 126 "Par Valsts robežsardzes un Valsts policijas amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dalības laika pagarināšanu Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia) un finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"").

3. Noteikt šā rīkojuma 1. un 2. punktā minētajām Valsts robežsardzes un Valsts policijas amatpersonām ar speciālajām dienesta pakāpēm koeficientu 1,4 piemaksas aprēķināšanai.

4. Lai nodrošinātu šā rīkojuma 1. un 2. punktā minēto Valsts robežsardzes un Valsts policijas amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm uzturēšanos Eiropas Savienības novērošanas misijā Gruzijā (EUMM Georgia), Finanšu ministrijai:

4.1. no valsts budžeta programmas 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" piešķirt Iekšlietu ministrijai 2021. gadā 86 062 euro, tai skaitā Valsts policijai - 47 792 euro un Valsts robežsardzei - 38 270 euro;

4.2. likumprojekta "Par valsts budžetu 2022. gadam" un likumprojekta "Par vidēja termiņa budžeta ietvaru 2022., 2023. un 2024. gadam" sagatavošanas un izskatīšanas procesā paredzēt finansējumu 2022. gadam 44 058 euro apmērā budžeta apakšprogrammā 06.01.00 "Valsts policija" un 8 676 euro apmērā budžeta programmā 10.00.00 "Valsts robežsardzes darbība".

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Iekšlietu ministrs S. Ģirģens

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par Valsts robežsardzes un Valsts policijas amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dalības .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: rīkojums Numurs: 183Pieņemts: 23.03.2021.Stājas spēkā: 23.03.2021.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 58, 24.03.2021. OP numurs: 2021/58.9
Saistītie dokumenti
  • Anotācija / tiesību akta projekts
  • Citi saistītie dokumenti
321870
23.03.2021
85
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"