Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Carnikavas novada domes saistošie noteikumi Nr. SN/2019/2

Carnikavā 2019. gada 20.februārī

Grozījumi Carnikavas novada domes 2015. gada 18. februāra saistošajos noteikumos Nr. SN/2015/2 "Alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecības kārtība izbraukuma tirdzniecībā sabiedrisko pasākumu norises vietās Carnikavas novadā"

APSTIPRINĀTI
ar Carnikavas novada domes
2019. gada 20. februāra lēmumu (prot. Nr. 2, 19. §)

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām"
43. panta pirmās daļas 13. punktu un
Alkoholisko dzērienu aprites likuma
8. panta pirmo daļu

Izdarīt Carnikavas novada pašvaldības domes 2015. gada 18. februāra saistošajos noteikumos Nr. SN/2015/2 "Alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecības kārtība izbraukuma tirdzniecībā sabiedrisko pasākumu norises vietās Carnikavas novadā" šādus grozījumus:

1. Svītrot no izdošanas tiesiskā pamatojuma atsauci uz likuma "Par pašvaldībām" 43.panta pirmās daļas 13. punktu;

2. Izteikt 8., 9. un 10. punktu šādā redakcijā:

"8. Atļauju izsniedz, ja ir iesniegti visi nepieciešamie dokumenti un nav citos normatīvajos aktos noteikto ierobežojumu alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai.

9. Atļauju vai atteikumu izsniedz ne vēlāk kā 10 (desmit) darba dienu laikā no komersanta iesnieguma un visu nepieciešamo dokumentu saņemšanas dienas.

10. Atļauju vai atteikumu izsniegt Atļauju pašvaldības vārdā izsniedz Centrālās administrācijas amatpersona - Administratīvās komisijas sekretārs (tā prombūtnē - Tūrisma informācijas centra tūrisma informācijas konsultants). Atļauju vai atteikumu izsniegt Atļauju var apstrīdēt Carnikavas novada pašvaldības izpilddirektoram Administratīvā procesa likumā noteiktā kārtībā."

Carnikavas novada domes priekšsēdētāja D. Mieriņa

Carnikavā 2019. gada 20. februārī

 

Paskaidrojuma raksts
Carnikavas novada domes saistošajiem noteikumiem Nr. SN/2019/2 "Grozījumi Carnikavas novada domes 2015. gada 18. februāra saistošajos noteikumos Nr. SN/2015/2 "Alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecības kārtība izbraukuma tirdzniecībā sabiedrisko pasākumu norises vietās Carnikavas novadā""

Paskaidrojuma raksta sadaļas Norādāmā informācija
1. Projekta nepieciešamības pamatojums Izmaiņas saistošajos noteikumos nepieciešamas, lai mainītu atļauju izsniegšanas kārtību.
2. Īss projekta satura izklāsts Ar saistošajiem noteikumiem tiek mainīta kārtība atļauju izsniegšanai, nosakot, ka atļaujas izsniedz Carnikavas novada pašvaldības Centrālās administrācijas amatpersonas - Administratīvās komisijas sekretārs un tā prombūtnē - tūrisma informācijas konsultants.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Nav attiecināms, jo saistošo noteikumu izpildes nodrošināšanai nav nepieciešams veidot jaunas pašvaldības institūcijas un darba vietas.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz sabiedrību (mērķgrupām) un uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Saistošo noteikumu tiesiskais regulējums labvēlīgi ietekmēs sabiedrības mērķgrupu - fiziskās un juridiskās personas, kuras novada administratīvajā teritorijā vēlas pārdot preces ielu tirdzniecībā publiskās vietās vai organizēt ielu tirdzniecību.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Institūcija, kurā privātpersona vai juridiskā persona var vērsties saistošo noteikumu piemērošanā, ir Carnikavas novada Pašvaldības policija un pašvaldības institūcijas un amatpersonas, kas ir tiesīgas kontrolēt saistošo noteikumu ievērošanu un piemērot administratīvo sodu par to pārkāpumu.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām 6.1. Saistošo noteikumu projekts un tam pievienotais paskaidrojuma raksts pēc izskatīšanas domes komitejas sēdē tiks publicēts pašvaldības mājaslapā internetā www.carnikava.lv;

6.2. plānotais sabiedrības līdzdalības veids - saskaņā ar pašvaldības nolikumu: priekšlikumu iesniegšana (e-pastā: dome@carnikava.lv, pa pastu vai personīgi: Stacijas ielā 5, Carnikavā, Carnikavas novadā) un izvērtēšana pēc projekta publicēšanas pašvaldības mājaslapā internetā mailto: www.carnikava.lv.

Carnikavas novada domes priekšsēdētāja D. Mieriņa

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi Carnikavas novada domes 2015. gada 18. februāra saistošajos noteikumos Nr. SN/2015/2 "Alkoholisko .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Carnikavas novada dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: SN/2019/2Pieņemts: 20.02.2019.Stājas spēkā: 28.03.2019.Zaudē spēku: 01.01.2023.Tēma:  Administratīvās atbildības ceļvedisPublicēts: Carnikavas novada vēstis, 294, 27.03.2019.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
305911
28.03.2019
424
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"