Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Ministru kabineta noteikumi Nr.1054

Rīgā 2010.gada 16.novembrī (prot. Nr.64 32.§)
Kārtība, kādā pēc Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja pieprasījuma persona iesniedz informāciju par tās ienākumiem, naudas uzkrājumiem un īpašumiem

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā pēc Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja pieprasījuma fiziskā persona, kas veikusi dāvinājumu (ziedojumu) politiskajai partijai (turpmāk – persona), iesniedz Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā informāciju par saviem ienākumiem, naudas uzkrājumiem un īpašumiem.

2. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs pieprasa personai informāciju par tās ienākumiem, naudas uzkrājumiem un īpašumiem, nosūtot uz personas deklarētās dzīvesvietas adresi vai izsniedzot aizpildīšanai paziņojuma par personas ienākumiem, naudas uzkrājumiem un īpašumiem (turpmāk – paziņojums) veidlapu (pielikums).

3. Ja paziņojuma veidlapu sūta pa pastu, to noformē kā ierakstītu pasta sūtījumu. Uzskata, ka persona paziņojumu ir saņēmusi septītajā dienā pēc tā nodošanas pastā.

4. Persona iesniedz aizpildītu paziņojumu Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā 30 dienu laikā pēc tā saņemšanas.

5. Persona paziņojumā sniedz informāciju par saviem:

5.1. ienākumiem;

5.2. naudas uzkrājumiem;

5.3. īpašumiem.

6. Paziņojumā norāda ziņas par kalendāra gadu, kurā veikts dāvinājums (ziedojums) (par periodu no kalendāra gada sākuma līdz dāvinājuma (ziedojuma) veikšanas dienai), un diviem iepriekšējiem kalendāra gadiem.

7. Persona aizpildītajam paziņojumam var pievienot jebkuru papildu informāciju vai dokumentus par saviem ienākumiem, izdevumiem un īpašumiem, ko tā uzskata par nepieciešamu sniegt Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam.

8. Persona ar parakstu apliecina paziņojumā sniegto ziņu pareizību un patiesumu.

9. Pēc paziņojuma izvērtēšanas Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs var pieprasīt personai sniegt papildu informāciju vai dokumentus. Papildu informācija vai dokumenti iesniedzami 30 dienu laikā pēc to pieprasīšanas.

10. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs var pagarināt paziņojuma vai pieprasītās papildu informācijas, vai dokumentu iesniegšanas termiņu, pamatojoties uz personas pamatotu iesniegumu, kas iesniegts Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā ne vēlāk kā piecu darbdienu laikā pēc tam, kad saņemta paziņojuma veidlapa vai pieprasījums iesniegt papildu informāciju vai dokumentus, ja:

10.1. paziņojuma vai papildu informācijas, vai dokumentu iesniegšanai ir nepieciešamas ziņas, kuras nav iespējams iegūt 30 dienu laikā;

10.2. persona slimības, komandējuma vai citu attaisnojošu iemeslu dēļ nevar tos iesniegt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja norādītajā termiņā.

11. Saskaņā ar šo noteikumu 10.punktu noteiktais paziņojuma vai papildu informācijas, vai dokumentu iesniegšanas termiņa pagarinājums nedrīkst pārsniegt 90 dienas pēc to sākotnējās pieprasīšanas.

Ministru prezidents, reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs V.Dombrovskis

Tieslietu ministrs A.Štokenbergs
Pielikums
Ministru kabineta
2010.gada 16.novembra noteikumiem Nr.1054

Tieslietu ministrs A.Štokenbergs
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Kārtība, kādā pēc Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja pieprasījuma persona iesniedz .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 1054Pieņemts: 16.11.2010.Stājas spēkā: 24.11.2010.Zaudē spēku: 01.04.2013.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 185, 23.11.2010.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Izdoti saskaņā ar
  • Anotācija / tiesību akta projekts
221569
24.11.2010
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"