Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Zemkopības ministrijas rīkojums nr.96

Rīgā 1996. gada 28. jūnijā

Par kredītlīgumu, ķīlu, galvojumu un garantiju reģistra izveidošanu

1. Pamatojoties uz Ministru kabineta 1996.gada 10.aprīļa noteikumu Nr.136 "Grozījumi likumā "Par valsts un pašvaldību finansu līdzekļu un mantas izšķērdēšanas novēršanu"" (izdoti Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā) Pārejas noteikumiem, izveidot ministrijā kredītlīgumu, ķīlu, galvojumu un garantiju reģistru (turpmāk - Reģistrs). Par Reģistru atbildīgs Likumības departaments (Juridiskā un apmeklētāju nodaļa G.Galviņa).

2. Noteikt, ka visi kredītlīgumi, ķīlas vai galvojumi, ko noslēguši ministrijas pārziņā esošie uzņēmumi un statūtsabiedrības, kurās valsts daļa pamatkapitālā atsevišķi vai kopsummā pārsniedz 50 procentus, nav spēkā, kamēr tie nav iereģistrēti Reģistrā. Reģistrā ir jāiesniedz viens kredītlīguma, ķīlas, galvojuma vai garantijas oriģināleksemplārs.

3. Visiem uzņēmumiem, kuri atrodas ministrijas pārziņā, un statūtsabiedrībām, kurās valsts daļa pamatkapitālā atsevišķi vai kopsummā pārsniedz 50 procentus, iesniegt iekļaušanai Reģistrā kredītlīgumus, ķīlas, galvojumus vai garantijas (oriģināleksemplārus), kas noslēgti vai izdoti līdz Ministru kabineta 1996.gada 10.aprīļa noteikumu Nr.136 "Grozījumi likumā "Par valsts un pašvaldību finansu līdzekļu un mantas izšķērdēšanas novēršanu"" spēkā stāšanās dienai.

4. Uzskatīt, ka valsts akciju sabiedrības "Lauku attīstības fonds" kredītlīgumu reģistrs ir ministrijas Reģistra sastāvdaļa un noteikt, ka tajā esošie dokumenti ir brīvi pieejami Zemkopības ministrijas darbiniekiem, kuri ir atbildīgi par ministrijas Reģistru.

Ministru prezidenta biedrs, Zemkopības ministrs R.Dilba

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par kredītlīgumu, ķīlu, galvojumu un garantiju reģistra izveidošanu Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Zemkopības ministrija Veids: rīkojums Numurs: 96Pieņemts: 28.06.1996.Stājas spēkā: 28.06.1996.Zaudē spēku: 01.01.2006.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 117, 10.07.1996.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
203669
28.06.1996
85
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"