Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Starptautisko līgumu uzskaiti veic Ārlietu ministrija. Starptautisko līgumu pamatteksti netiek apvienoti ar tajos izdarītajiem grozījumiem.

neoficiāls tulkojums

Somijas Ārlietu ministrija

PC0TQ4CA-6

Somijas Ārlietu ministrija apliecina savu cieņu Latvijas Republikas Ārlietu ministrijai un tai ir tas gods piedāvāt, ka

Līgums starp Latvijas Republikas valdību un Somijas Republikas valdību par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību (turpmāk - Līgums), parakstīts 1992. gada 5. martā Rīgā, tiek izbeigts.

Lielākai skaidrībai Līguma Līgumslēdzējas Puses vienojas, ka 11. panta trešā daļa, kas pagarina pirms līguma izbeigšanas datuma veikto ieguldījumu aizsardzību, arī tiek izbeigta un nerada nekādas juridiskas sekas, ko paredz šis pants.

Somijas Ārlietu ministrija piedāvā, ka gadījumā, ja Latvijas Republikas valdība pieņem minēto priekšlikumu, šī nota kopā ar Latvijas Republikas valdības atbildes notu veido izbeigšanas vienošanos.

Vienošanās par līguma izbeigšanu stājas spēkā trīsdesmitajā dienā pēc dienas, kad tiek saņemts Latvijas Republikas valdības rakstisks paziņojums, ka ir pabeigtas juridiskās procedūras, kas nepieciešamas, lai vienošanās par Līguma izbeigšanu stātos spēkā.

Somijas Ārlietu ministrija izmanto šo izdevību vēlreiz apliecināt Latvijas Republikas Ārlietu ministrijai visaugstāko cieņu.

Helsinki, 2020. gada 25. augusts

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija

 

Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas atbildes notas neoficiāls tulkojums

Nr. 61-2916

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija apliecina savu cieņu Somijas Republikas Ārlietu ministrijai un tai ir tas gods apstiprināt 2020. gada 25. augusta notas Nr. PC0TQ4CA-6 par Vienošanos starp Latvijas Republikas valdību un Somijas Republikas valdību par Līguma starp Latvijas Republikas valdību un Somijas Republikas valdību par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību izbeigšanu (turpmāk - Vienošanās par Līguma izbeigšanu) saņemšanu, kas lasāma šādi:

"Somijas Ārlietu ministrija apliecina savu cieņu Latvijas Republikas Ārlietu ministrijai un tai ir tas gods piedāvāt, ka

Līgums starp Latvijas Republikas valdību un Somijas Republikas valdību par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību (turpmāk - Līgums), parakstīts 1992. gada 5. martā Rīgā, tiek izbeigts.

Lielākai skaidrībai Līguma Līgumslēdzējas Puses vienojas, ka 11. panta trešā daļa, kas pagarina pirms Līguma izbeigšanas datuma veikto ieguldījumu aizsardzību, arī tiek izbeigta un nerada nekādas juridiskas sekas, ko paredz šis pants.

Somijas Ārlietu ministrija piedāvā, ka gadījumā, ja Latvijas Republikas valdība pieņem minēto priekšlikumu, šī nota kopā ar Latvijas Republikas valdības atbildes notu veido izbeigšanas vienošanos.

Vienošanās par Līguma izbeigšanu stājas spēkā trīsdesmitajā dienā pēc dienas, kad tiek saņemts Latvijas Republikas valdības rakstisks paziņojums, ka ir pabeigtas juridiskās procedūras, kas nepieciešamas, lai vienošanās par Līguma izbeigšanu stātos spēkā.

Somijas Ārlietu ministrija izmanto šo izdevību vēlreiz apliecināt Latvijas Republikas Ārlietu ministrijai visaugstāko cieņu."

Latvijas Republikas Ārlietu ministrijai ir tas gods apstiprināt, ka Latvijas Republikas valdībai ir pieņemams Somijas Republikas Ārlietu ministrijas piedāvājums un ka 2020. gada 25. augusta nota Nr. PC0TQ4CA-6 un šī atbildes nota veido Vienošanos par Līguma izbeigšanu, kas stājas spēkā trīsdesmitajā dienā, pēc dienas, kad tiek saņemts Latvijas Republikas valdības rakstisks paziņojums, ka ir pabeigtas iekšējās juridiskās procedūras, kas ir nepieciešamas, lai Vienošanās par Līguma izbeigšanu stātos spēkā.

Latvijas Ārlietu ministrija izmanto šo izdevību vēlreiz apliecināt Somijas Republikas Ārlietu ministrijai visaugstāko cieņu.

Rīga, 2021. gada 11. februāris

Somijas Ārlietu ministrija

Helsinki

 
Tiesību akta pase
Statuss:
Spēkā esošs
Spēkā esošs
Veids:
 starptautisks dokuments
 divpusējs
Stājas spēkā:
 08.10.2021.
Parakstīšanas vieta: 
Noslēgta notu apmaiņas ceļā
Ratificēja:
 Saeima
Atruna: Nav
Deklarācija: Nav
Publicēts:
 "Latvijas Vēstnesis", 104, 01.06.2021.
Dokumenta valoda:
Saistītie dokumenti
  • Paziņojums par spēkā stāšanos
  • Citi saistītie dokumenti
1928
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"