Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU PADOMES LĒMUMS Nr. 61

Par izvedmuitas pagaidu tarifu piemērošanu atsevišķām eksporta precēm un produkcijas veidiem

Latvijas Republikas Ministru Padome nolemj:

1. Ārējās tirdzniecības ministrijai kopīgi ar ieinteresētajām ministrijām līdz 1992. gada 20. februārim izstrādāt svarīgāko preču un produkcijas veidu sarakstu, kuru eksportēšanā no Latvijas Republikas piemērojami izvedmuitas pagaidu tarifi.

2. Ekonomisko reformu ministrijai kopīgi ar Finansu ministriju, Ārējās tirdzniecības ministriju, Rūpniecības un enerģētikas ministriju un Valsts statistikas komiteju līdz 1992. gada 6. martam izstrādāt izvedmuitas pagaidu tarifus Ārējās tirdzniecības ministrijas noteiktajām precēm un produkcijas veidiem (pēc pasaules tirgus cenām) un šo tarifu piemērošanas kārtību līdz likuma «Par muitas nodokli» pieņemšanai un iesniegt tos apstiprināšanai Latvijas Republikas Ministru Padomei.

3. Finansu ministrijai kopīgi ar ieinteresētajām ministrijām līdz 1992. gada 6. martam izstrādāt eksporta kravu dokumentācijas noformēšanas kārtību Arējās tirdzniecības ministrijas noteiktajām precēm un produkcijai, ņemot vērā kokmateriālu eksporta kravu dokumentācijas noformēšanas kārtību.

4. Finansu ministrijai izveidot Muitas tarifu komisiju šādā sastāvā:

komisijas priekšsēdētājs - ekonomisko reformu ministra iecelta atbildīga amatpersona;

komisijas priekšsēdētāja pirmais vietnieks - ārējās tirdzniecības ministra iecelta atbildīga amatpersona;

komisijas priekšsēdētāja vietnieks - ārlietu ministra iecelta atbildīga amatpersona;

komisijas sekretārs - ekonomisko reformu ministra iecelta atbildīga amatpersona;

komisijas locekļi - Aizsardzības ministrijas, Kultūras ministrijas, saimniecības ministrijas, Meža ministrijas, Rūpniecības un enerģētikas ministrijas, Ekonomisko reformu ministrijas, Satiksmes ministrijas, Finansu ministrijas, Jūras lietu ministrijas, Valsts statistikas komitejas, Tautsaimniecības institūta, Tirdzniecības un rūpniecības palātas un Latvijas Bankas pārstāvji.

5. Muitas tarifu komisijai mēneša laikā iesniegt izskatīšanai Latvijas Republikas Ministru Padomē muitas pagaidu tarifus.

6. Izdarīt grozījumu Latvijas Republikas Ministru Padomes 1992 gada 13. janvāra lēmuma Nr. 11 «Par mežrūpniecības produkcijas izvedmuitas pagaidu tarifa piemērošanas kārtību» 4. punktā un izteikt to šādā redakcijā:

«4. Ārējās tirdzniecības ministrijai līdz 1992. gada 1. aprīlim izveidot Preču un produkcijas eksportpārvaldi, kas risinātu ar produkcijas (ieskaitot mežrūpniecības produkcijas) eksportēšanu, kvotēšanu, licencēšanu un tranzīta atjauju saņemšanu saistītos jautājumus, kā arī regulāri sniegtu informāciju par no Latvijas Republikas eksportējamo preču un produkcijas konjunktūru pasaules tirgū.».

Latvijas Republikas Ministru Padomes priekšsēdētājs I.GODMANIS

Latvijas Republikas finansu ministrs E. SILIŅŠ

Rīgā 1992. gada 21. februārī

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par izvedmuitas pagaidu tarifu piemērošanu atsevišķām eksporta precēm un produkcijas veidiem Izdevējs: Ministru Padome Veids: lēmums Numurs: 61Pieņemts: 21.02.1992.Stājas spēkā: 21.02.1992.Zaudē spēku: 01.06.1992.Publicēts: Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 15/16, 16.04.1992.; Diena, 42, 06.03.1992.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozītais
65461
21.02.1992
136
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"