Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Kandidējot 5.Saeimas vēlēšanās, iestājos LC , jo vēlējos strādāt kopā ar cilvēkiem, kuri spējīgi šajā grūtajā laikā uzsākt reformas. "Latvijas ceļš" spēja vienoties pats un vienoja arī citus tikai tāpēc, ka strādājām kā komanda. To ne vienu reizi vien esmu pasvītrojis arī uzrunās LC kongresos un konferencēs: "Kā komanda iesākām darbu un kā komanda to pabeigsim, un kandidēsim 6.Saeimas vēlēšanās ar pilnu atbildību par to, ko esam un ko neesam izdarījuši."

Vēlēšanu galvenos principus esmu izklāstījis arī savā uzrunā pēdējā LC konferencē. Es neaicināju uz skaļumu un uzbāzīgumu un nevarēju to darīt tāpēc, ka tas ir pilnīgi pretrunā ar manu raksturu un uzskatiem. Diemžēl LC vēlēšanu kampaņas vadītāji un eksperti šo atziņu nav ņēmuši vērā, jo lielā tirāžā ir izgatavots mans portrets un kā vienīgais izplatīts daudzās vietās.

Varbūt esmu vainīgs, ka pēc tam, ieraugot pirmo plakātu Balvos, savu sašutumu pārāk korektā veidā esmu izteicis dažiem LC valdes locekļiem. Kā atbildi esmu saņēmis mierinājumu: "Tāds ir priekšvēlēšanu laiks!" vai arī "Cilvēki to vērtē dažādi". Dažādi cilvēki tiešām var to vērtēt dažādi, es katrā ziņā jūtos slikti, un man ir neērti to cilvēku priekšā, kuriem tādas lietas nav pieņemamas.

Piekrītu būt attēlos, bet tikai kopā ar citiem LC biedriem.

Patiesā cieņā un cerībā uz izpratni,-

A.Gorbunovs

1995.gada 4.septembrī

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Saeimas priekšsēdētāja paziņojums Izdevējs: Saeimas priekšsēdētājs Veids: paziņojums Pieņemts: 04.09.1995.Stājas spēkā: 04.09.1995.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 134, 05.09.1995.
36560
04.09.1995
940
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"