Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Rīgas domes lēmums Nr. RD-23-2916-lē

Rīgā 2023. gada 31. augustā (prot. Nr. 100, 6. §)

Par laikposma noteikšanu transportlīdzekļu kravas iekraušanai un izkraušanai apstāšanās un stāvēšanas aizlieguma ceļa zīmju darbības zonās Rīgas valstspilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā

Pamatojoties uz Pašvaldību likuma 10. panta pirmās daļas 21. punktu un Ministru kabineta 02.06.2015. noteikumu Nr. 279 "Ceļu satiksmes noteikumi" 267. punktu, lai nodrošinātu tirdzniecības un citu uzņēmumu apkalpošanu un īpašumu apsaimniekošanu, Rīgas dome nolemj:

1. Atļaut ceļu satiksmes dalībniekiem iekraut vai izkraut kravu transportlīdzekļos apstāšanās un stāvēšanas aizlieguma 326., 327., 328. un 329. ceļa zīmes darbības zonās Rīgas valstspilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā, izņemot 2. punktā noteikto teritoriju, laikposmā no plkst. 20.00 līdz plkst. 7.00.

2. Lēmums netiek piemērots Vecrīgas teritorijas daļā, kuras robežas noteiktas pa Krišjāņa Valdemāra ielas labo malu, no ielas sākuma līdz Pils laukumam, pa Pils laukuma apbūves robežu, no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Torņa ielai, pa Torņa ielas labo malu, no Pils laukuma līdz Jēkaba ielai, pāri Jēkaba ielai pie ēkas Jēkaba ielā 20, pa Torņa ielas kreiso malu, no Jēkaba ielas līdz Zigfrīda Annas Meierovica bulvārim, pa Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labo malu, no Torņa ielas līdz Aspazijas bulvārim, pa Aspazijas bulvāra labo malu, no Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra līdz Teātra ielai, pa Teātra ielas labo malu, no Vaļņu ielas līdz Aspazijas bulvārim, pa Aspazijas bulvāra labo malu, no Teātra ielas līdz Audēju ielai, pa Audēju ielas labo malu, no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai, pāri Audēju ielai, pa Audēju ielas labo malu, no Vaļņu ielas līdz Aspazijas bulvārim, pa Aspazijas bulvāra labo malu, no Audēju ielas līdz 13. janvāra ielai, pa 13. janvāra ielas labās malas apbūves un apstādījumu līniju, no Aspazijas bulvāra līdz 11. novembra krastmalai, pa 11. novembra krastmalas labo malu, no 13. janvāra ielas līdz Minsterejas ielai, pa Minsterejas ielas kreiso malu, no 11. novembra krastmalas līdz autostāvvietai, kura atrodas 11. novembra krastmalā starp Minsterejas ielu un Mārstaļu ielu, pa minētās autostāvvietas zemes ziemeļaustrumu robežu līdz Mārstaļu ielai, pa Mārstaļu ielas labo malu, no minētās autostāvvietas līdz Kungu ielai, pa Kungu ielas labo malu, no Mārstaļu ielas līdz Kaļķu ielai, pa Kaļķu ielas labo malu, no Kungu ielas līdz Mazajai Jaunielai, pa Mazās Jaunielas kreiso malu, no Kaļķu ielas līdz Jaunielai, pa Jaunielas kreiso malu, no Mazās Jaunielas līdz 11. novembra krastmalai, pa 11. novembra krastmalas apbūves līniju līdz Poļu gātei, pa Poļu gātes labo malu, no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai, pa 11. novembra krastmalas labo malu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai.

3. Rīgas pašvaldības policija ir atbildīga par lēmuma izpildes kontroli.

4. Lēmums publicējams oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

5. Rīgas valstspilsētas pašvaldības Centrālās administrācijas Zīmola un komunikācijas pārvaldei publicēt lēmumu pašvaldības tīmekļvietnē www.riga.lv.

6. Lēmums stājas spēkā 01.09.2023.

Rīgas domes priekšsēdētāja p.i. E. Ratnieks

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par laikposma noteikšanu transportlīdzekļu kravas iekraušanai un izkraušanai apstāšanās un stāvēšanas .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Rīgas dome Veids: lēmums Numurs: RD-23-2916-lēPieņemts: 31.08.2023.Stājas spēkā: 01.09.2023.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 173, 07.09.2023. OP numurs: 2023/173.37
Saistītie dokumenti
  • Saistītie dokumenti
345301
01.09.2023
136
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"