Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Talsu novada domes saistošie noteikumi Nr. 10

Talsos 2023. gada 27. aprīlī (prot. Nr. 6, 21. p., lēmums Nr. 204)
Par rūpnieciskās zvejas tiesību iznomāšanas kārtību Talsu novadā
Izdoti saskaņā ar
Ministru kabineta 2009. gada 11. augusta
noteikumu Nr. 918 "Noteikumi par ūdenstilpju un
rūpnieciskās zvejas tiesību nomu un zvejas
tiesību izmantošanas kārtību
" 71.3 punktu,
Ministru kabineta 2009. gada 30. novembra
noteikumu Nr. 1375 "Noteikumi par rūpnieciskās
zvejas limitiem un to izmantošanas kārtību
piekrastes ūdeņos
" 5.2 un 8. punktu
I. Vispārīgie jautājumi

1. Saistoši noteikumi (turpmāk – Noteikumi) nosaka kārtību, kādā Talsu novada pašvaldība (turpmāk – Pašvaldība) organizē zvejas tiesību izmantošanu, piešķir rūpnieciskās zvejas nomas tiesības un piešķir zvejas rīku limitus, kā arī izsniedz zvejas atļauju (licenci) un zvejas dokumentus Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastes ūdeņos (turpmāk – Piekrastes ūdeņi) un Talsu novada administratīvās teritorijas iekšējos ūdeņos.

2. Noteikumu mērķis ir noteikt rūpnieciskās zvejas tiesību nomas un zvejas rīku limitu pieprasījumu iesniegumu iesniegšanas un izskatīšanas kārtību Pašvaldībā un piešķiramo rūpnieciskās zvejas nomas tiesību un zvejas rīku limitu sadales kārtību.

3. Lēmuma pieņemšana par rūpnieciskās zvejas tiesību iznomāšanu un zvejas rīku limitu piešķiršanu Piekrastes ūdeņos Talsu novada administratīvajā teritorijā tiek deleģēta Talsu novada domes Licencēšanas komisijai (turpmāk – Komisija). Savukārt rūpnieciskās zvejas tiesību iznomāšanu un zvejas rīku limitu piešķiršana Talsu novada administratīvās teritorijas iekšējos ūdeņos tiek deleģēta Pašvaldības izpilddirektoram vai viņa pilnvarotai amatpersonai.

4. Rūpnieciskās zvejas tiesības iznomā juridiskai un fiziskai personai (turpmāk – Zvejnieks), nosakot rūpnieciskās zvejas vietas, zvejas rīku veidu, skaitu un/vai nozvejas apjomu.

5. Licencēšanas komisija ar zvejas pārvaldību saistītos datus par rūpnieciskās zvejas tiesību nomu un izmantošanu, speciālām atļaujām (licencēm), rūpnieciskās zvejas tiesību nomas līgumu (turpmāk – Līgums) ar Zvejnieku, ikgadējiem zvejas tiesību nomas līguma protokoliem (turpmāk – Protokols), zvejas atļaujām (licencēm) ievada Latvijas Zivsaimniecības integrētās zvejas un kontroles sistēmā (turpmāk – LZIKIS).

II. Iesniegumu iesniegšanas un izskatīšanas kārtība

6. Zvejnieks, kurš pretendē uz rūpnieciskās zvejas tiesību nomu un zvejas rīku limitu, kārtējā gadā līdz Licencēšanas komisijas noteiktajam datumam, iesniedz Pašvaldības apmeklētāju pieņemšanas centrā Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā papīra formā vai elektroniski e-pastā: pasts@talsi.lv atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu noteikta parauga iesniegumu (turpmāk – Iesniegums):

6.1. "Iesniegums Rūpnieciskās zvejas nomas tiesību un zvejas rīku limita piešķiršanai Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastē" (1. pielikums);

6.2. "Iesniegums Rūpnieciskās zvejas nomas tiesību un zvejas rīku piešķiršanai iekšējos ūdeņos" (2. pielikums).

7. Zvejnieks Iesniegumam pievieno rūpnieciskā zvejā izmantojamās laivas reģistrācijas apliecības kopiju un, ja saistoši, reģistrētas laivas patapinājuma vai nomas līgumu.

8. Komisija par Piekrastes ūdeņiem, bet Pašvaldības izpilddirektors vai viņa pilnvarota amatpersona, attiecībā par novada administratīvajā teritorijā esošajiem iekšējiem ūdeņiem, pieprasa Valsts Vides dienestam (turpmāk – VVD) un Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskajam institūtam (turpmāk – BIOR) ziņas un pārbauda vai Iesniegumu iesniegušais Zvejnieks nav izdarījis zveju regulējošo normatīvo aktu pārkāpumus.

9. Pašvaldība nodala pašpatēriņa zvejai vai licencētās rūpnieciskās zvejas organizēšanai atsevišķu zvejas rīku vai nozvejas apjoma limita daļu no Pašvaldībai noteiktā kopējā zvejas limita:

9.1. līdz pieciem procentiem no Pašvaldībai noteiktā attiecīgā zvejas rīku veida limita vai ne mazāk kā vienu zvejas rīka vienību, vai līdz pieciem procentiem no Pašvaldībai noteiktā attiecīgās zivju sugas nozvejas apjoma kopējā limita, ja, izmantojot Zvejniecības likumā komerciālajai zvejai paredzēto priekšroku, komercdarbībai zvejniecībā licencēto zvejnieku iesniegtie zvejas limitu pieprasījumi sasniedz attiecīgās Pašvaldības piekrastei noteikto kopējo zvejas limitu, kas vairs nedod iespēju iedalīt zvejas limitus pašpatēriņa zvejai vai licencētās rūpnieciskās zvejas organizēšanai;

9.2. vairāk nekā piecus procentus no Pašvaldībai noteiktā attiecīgā zvejas rīku veida limita vai no Pašvaldībai noteiktā attiecīgās zivju sugas nozvejas apjoma kopējā limita, ja, izmantojot Zvejniecības likumā komerciālajai zvejai paredzēto priekšroku, komercdarbībai zvejniecībā licencēto zvejnieku iesniegtie zvejas limitu pieprasījumi nesasniedz pašvaldības attiecīgā pagasta piekrastei noteikto kopējo zvejas limitu un arī pēc šo Noteikumu 9.1. apakšpunktā minētā nodalītā limita tas vēl papildus būtu nepieciešams pašpatēriņa zvejai vai licencētās rūpnieciskās zvejas organizēšanai. Par šo papildu limita daļu, kas pārsniedz piecus procentus, Licencēšanas komisija rīko rūpnieciskās zvejas tiesību nomas izsoli, ievērojot normatīvos aktus par ūdenstilpju un rūpnieciskās zvejas tiesību nomu un zvejas tiesību izmantošanas kārtību.

10. Komisija, pieņemot lēmumus par zvejas tiesību nomas tiesību un zvejas rīku limitu piešķiršanu komerciālajai un pašpatēriņa zvejai Piekrastes ūdeņos, ņem vērā zvejniecību regulējošos ārējos normatīvos aktos noteikto limita kopējo apjomu un nodrošina, ka kopējais Zvejniekam iedalītais rūpnieciskās zvejas rīku skaits nepārsniedz attiecīgam pagastam noteikto zvejas rīku limitu.

11. Lēmumus par zvejas tiesību nomas tiesību un zvejas rīku limitu piešķiršanu komerciālajai un pašpatēriņa zvejai iekšējos ūdeņos pieņem Pašvaldības izpilddirektors vai viņa pilnvarota amatpersona, ņemot vērā zvejniecību regulējošos ārējos normatīvos aktos noteikto limita kopējo apjomu un nodrošina, ka kopējais Zvejniekam iedalītais rūpnieciskās zvejas rīku skaits nepārsniedz attiecīgajam pagastam un attiecīgai ūdenstilpnei noteikto zvejas rīku limitu.

12. Komisija un Pašvaldības izpilddirektors vai viņa pilnvarota amatpersona, piešķir rūpnieciskās zvejas nomas tiesības un zvejas rīku limitus, ievērojot zveju regulējošos normatīvajos aktos noteiktos kritērijus personām, kurām ir priekšrocība pašpatēriņa zvejas tiesību iegūšanai šādā secībā:

12.1. Zvejnieks, kura deklarētā dzīvesvieta ir Talsu novada administratīvā teritorija un/vai kuram piederošais nekustamais īpašums atrodas Talsu novada administratīvajā teritorijā, kuram noslēgts iepriekšējā gada rūpnieciskās zvejas tiesību nomas līgums;

12.2. Zvejnieks, kura deklarētā dzīvesvieta ir Talsu novada administratīvā teritorija un/vai kuram piederošais nekustamais īpašums atrodas Talsu novada administratīvajā teritorijā, kuram nav noslēgts iepriekšējā gada rūpnieciskās zvejas tiesību nomas līgums;

12.3. Zvejnieks, kura deklarētā dzīvesvieta nav Talsu novada administratīvā, kuram ir noslēgts iepriekšējā gada rūpnieciskās zvejas tiesību nomas līgums;

12.4. Zvejnieks, kura deklarētā dzīvesvieta nav Talsu novada administratīvā teritorija, kuram nav noslēgts iepriekšējā gada rūpnieciskās zvejas tiesību nomas līgums.

13. Rūpnieciskās zvejas tiesību nomas piešķiršanas un zvejas rīku limitu iedalīšanas nosacījumi:

13.1. gadījumā, ja zvejas rīku limits ir nepietiekams, lai apmierinātu visus zvejas nomu tiesību prasītājus, tad zvejas tiesības pašpatēriņa zvejai iznomā un iedala rūpnieciskās zvejas rīku limitu – viena veida zvejas rīku ne vairāk par vienu rīku vienai personai, vai arī ne vairāk kā vienai personai no vienas mājsaimniecības (ģimenes), kurām ir viena deklarētā dzīvesvieta;

13.2. zveju regulējošo normatīvo aktu vai iepriekš noslēgtā līguma pārkāpumu konstatēšanas gadījumā vai, ja zvejas tiesību nomas līgums tiek izbeigts un Zvejnieks zaudē tiesības uz zvejas rīku limitu, nākošajā gadā uz to vairs neattiecas vēsturiskā pārmantojamība;

13.3. vienu zvejas laivu (kuģi) gada laikā zvejas darbībām var izmantot ne vairāk kā trīs pašpatēriņa zvejnieki.

14. Pašvaldības izpilddirektors vai viņa pilnvarota amatpersona sava vai Komisijas pieņemtā lēmuma izpildes ietvaros sagatavo un slēdz ar Zvejnieku Līgumu, kam pievieno Protokolu par zvejas limitu un nomas maksu, speciālo atļauju (licenci).

15. Ja rūpnieciskās zvejas pieprasīto zvejas rīku limitu skaits pārsniedz attiecīgai teritorijai normatīvajos aktos noteikto zvejas rīku limitu, Komisija attiecībā uz Piekrastes ūdeņiem vai Pašvaldības izpilddirektors vai viņa pilnvarota amatpersona attiecībā uz iekšējiem ūdeņiem organizē rūpnieciskās zvejas rīku limita tiesību izsoli. Par izsoles norises vietu un laiku paziņo Iesnieguma iesniedzējam.

16. Termiņš, uz kādu Pašvaldība slēdz rūpnieciskās zvejas tiesību nomas līgumu:

16.1. komerciālajai zvejai ar Talsu novada administratīvajā teritorijā reģistrētu juridisku personu:

16.1.1. pirmreizēji – pieci gadi;

16.1.2. atkārtoti – līdz 15 gadiem;

16.2. komerciālajai zvejai ar citas pašvaldības administratīvajā teritorijā reģistrētu juridisku personu – līdz pieciem gadiem;

16.3. pašpatēriņa zvejai ar fizisku personu – uz vienu gadu.

17. Lai nodrošinātu ikgadējo zvejas rīku skaita limitu sadali Piekrastes ūdeņos, tiek ievērots zvejas rīku skaita limita sadalījums pa Talsu novada pagastiem atbilstoši noteiktajam zvejas rīku skaita limita sadalījumam pa Talsu novada pagastiem Piekrastes ūdeņos.

III. Nomas maksas samaksas kārtība

18. Maksu par zvejas tiesību nomu un zvejas rīku limitiem nosaka kārtējā gadā saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem un izsoļu rezultātiem un norāda Protokolā, ņemot vērā iedalīto zvejas rīku limitu veidu un skaitu, kā arī zvejas vietu.

19. Zvejniekam zvejas tiesību nomas maksa jāveic līdz zvejas tiesību izmantošanas uzsākšanai vai līdz kārtējā gada 30. jūnijam, izdarot maksājumu:

19.1. bezskaidras naudas norēķinu veidā ar pārskaitījumu Pašvaldības kontā;

19.2. skaidrā naudā pagastu/pilsētu pārvalžu kasēs.

Talsu novada domes priekšsēdētāja E. Kārkliņa
1. pielikums
Talsu novada pašvaldības domes
27.04.2023. saistošajiem noteikumiem Nr. 10
"Par rūpnieciskās zvejas tiesību iznomāšanas kārtību Talsu novadā"

Talsu novada pašvaldībai

IESNIEGUMS

rūpnieciskās zvejas nomas tiesību un zvejas rīku limita piešķiršanai

Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastē
___________________ pagasta teritorijā 202___. gadā

Iesniedzējs 
 (vārds, uzvārds / uzņēmuma nosaukums) (personas kods / reģistrācijas numurs)
  
(deklarētā dzīvesvietas adrese / reģistrācijas adrese)

Pieprasītie zvejas rīki:

Komerciāliem zvejniekiem

Zvejas rīksReņģu stāvvadsZivju murdsLucīšu murdsZivju tīkls
100 m
Reņģu tīkls
100 m
Sīkzivju (zušu) murdsZivju āķi
100 gb.
Plekstu vadsApaļo jūras grunduļu murdsNēģu murds
(atzīmēt)
Maksa par vienu vienību (EUR)142,2985,3721,3421,347,1156,9114,2356,91-Rojas upē 170,74

Grīvā 85,37

Pilsupe un Melnsilupē 42,69

zvejas rīku skaits (gb.)          

Pašpatēriņa zvejniekiem:

Zvejas rīks
Zivju tīkls
100/50 m
Reņģu tīkls
100/50 m
Lucīšu murds
Zivju āķi 100 gb
Maksa par zvejas rīku limita vienu vienību (EUR)
21,34/11,38
7,11/4,27
21,34
14,23
Zvejas rīku skaits (gb.)
 
 
 
 

Iesniegumam pievienots:

savstarpējās vienošanās dokumenta par peldošā transportlīdzekļa izmantošanu kopiju, ja zvejai izmanto citai personai piederošu peldošu transportlīdzekli;

Citi dokumenti – laivas Nr._____________ reģistrācijas apliecības Nr._______________ kopija.

Pašpatēriņa zvejai ir iespējams pieprasīt zivju un reņģu tīklu ar garumu līdz 50 m par pazeminātu maksu!

Apliecinu, ka esmu iepazinies ar zveju reglamentējošiem tiesību aktiem jūras piekrastes ūdeņos.

Protokols ir jāparaksta līdz 28. februārim, citādi tiesības izmantot piešķirtos zvejas rīkus tiks anulēta!

Iesniegšanas datums: Paraksts 
    
Tālruņa numurs: e-pasts 

Datu aizsardzības atruna Talsu novada pašvaldība ar šo apliecina, ka informācija un personas dati, ko Jūs esat iesniedzis saistībā ar šo iesniegumu, tiks apkopoti, apstrādāti un glabāti saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Regulu (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu apstrādi un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) prasībām, attiecībā uz personu datu aizsardzību. Iesniegto personas datu pārzinis ir Talsu novada pašvaldība, juridiskā adrese Kareivju iela 7, Talsi, Talsu novads.

Iesniedzot savus datus, Jūs piekrītat, ka dati tiek apstrādāti un uzglabāti visu šeit norādīto datu apstrādes laiku, kā arī normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos pēc sākotnējās datu apstrādes tik ilgi, cik tas būtu nepieciešams.

Jums ir tiesības jebkurā laikā prasīt savu datu atjaunošanu, kā arī informāciju par Jūsu personas datu lietošanu. Esmu informēts (-a), ka pašvaldībai ir tiesības pārbaudīt iesniegumā norādīto ziņu patiesumu, tai skaitā atbilstību valsts reģistros iekļautajām ziņām.

 

2. pielikums
Talsu novada pašvaldības domes
27.04.2023. saistošajiem noteikumiem Nr. 10
"Par rūpnieciskās zvejas tiesību iznomāšanas kārtību Talsu novadā"

Talsu novada pašvaldībai

  
 (zvejnieka nosaukums / vārds, uzvārds)
  
 (reģistrācijas Nr./personas kods)
  
 (adrese)
  
 (tālrunis, e-pasts)

IESNIEGUMS
rūpnieciskās zvejas nomas tiesību un zvejas rīku limitu piešķiršanai iekšējos ūdeņos

Talsu novada ________________ pagastā20___. gada____._______________

Lūdzu:

1) piešķirt rūpnieciskās zvejas tiesību nomu komerciālajai/pašpatēriņa zvejai

 ezerā/upē, Talsu novada pašvaldības pagasta teritorijā.
  (ūdenstilpes nosaukums) 

2) iedalīt šādus zvejas limitus

 
(zvejas rīka nosaukums, skaits, garums)
 

Aizpildāms pēc vajadzības:

Iepriekšējā gada rūpnieciskās zvejas tiesību nomas līgums Nr. _______________, noslēgts ______. gada ___.________________. Protokola Nr. _____.

⎕ savstarpējās vienošanās dokumenta par peldošā transportlīdzekļa izmantošanu kopiju, ja zvejai izmanto citai personai piederošu peldošu transportlīdzekli;

⎕ Citi dokumenti – laivas Nr._____________ reģistrācijas apliecības Nr._______________ kopija.

  
(paraksts) 

Datu aizsardzības atruna: Talsu novada pašvaldība ar šo apliecina, ka informācija un personas dati, ko Jūs esat iesniedzis saistībā ar šo iesniegumu, tiks apkopoti, apstrādāti un glabāti saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Regulu (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu apstrādi un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) prasībām, attiecībā uz personu datu aizsardzību.

Iesniegto personas datu pārzinis ir Talsu novada pašvaldība, juridiskā adrese Kareivju iela 7, Talsi, Talsu novads. Iesniedzot savus datus, Jūs piekrītat, ka dati tiek apstrādāti un uzglabāti visu šeit norādīto datu apstrādes laiku, kā arī normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos pēc sākotnējās datu apstrādes tik ilgi, cik tas būtu nepieciešams.

Jums ir tiesības jebkurā laikā prasīt savu datu atjaunošanu, kā arī informāciju par Jūsu personas datu lietošanu. Esmu informēts (-a), ka pašvaldībai ir tiesības pārbaudīt iesniegumā norādīto ziņu patiesumu, tai skaitā atbilstību valsts reģistros iekļautajām ziņām.

Talsu novada domes priekšsēdētāja E. Kārkliņa
Talsu novada pašvaldības domes 2023. gada 27. aprīļa saistošo noteikumu Nr. 10 "Par rūpnieciskās zvejas tiesību iznomāšanas kārtību Talsu novadā"
paskaidrojuma raksts
Paskaidrojuma raksta sadaļaNorādāmā informācija
1. Mērķis un nepieciešamības pamatojums Atbilstoši Ministru kabineta 2009. gada 11. augusta noteikumu Nr. 918 "Noteikumi par ūdenstilpju un rūpnieciskās zvejas tiesību nomu un zvejas tiesību izmantošanas kārtību" 71.3 punktam, Ministru kabineta 2009. gada 30. novembra noteikumu Nr. 1375 "Noteikumi par rūpnieciskās zvejas limitiem un to izmantošanas kārtību piekrastes ūdeņos" 5.2 un 8. punktam saistošajos noteikumos "Par rūpnieciskās zvejas tiesību iznomāšanas kārtību Talsu novadā" tiek noteikta:

1.1. vienota kārtība zvejas tiesību izmantošanas organizēšanai;

1.2. kārtība, kādā tiks piešķirtas rūpnieciskās zvejas nomas tiesības;

1.3. kārtība, kādā tiks piešķirti zvejas rīku limiti;

1.4. termiņš, uz kādu tiks noslēgti rūpnieciskās zvejas tiesību nomas līgumi;

1.5. kārtība, kādā tiks noteikta maksa par zvejas nomas tiesībām un zvejas rīku limitiem;

1.6. kārtība, kādā aizpildāmas iesniegumu veidlapas, kā arī iesniegumu izskatīšanas termiņi;

1.7. kārtība, kādā izsniedz zvejas atļauju (licenci) un zvejas dokumentus Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastes ūdeņos un Talsu novada administratīvās teritorijas iekšējos ūdeņos.

2. Fiskālā ietekme uz pašvaldības budžetu Fiskālā ietekme uz budžetu saistošo noteikumu izstrādes laikā nav nosakāma.
3. Sociālā ietekme, ietekme uz vidi, iedzīvotāju veselību, uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā, kā arī plānotā regulējuma ietekme uz konkurenci Tieša ietekme uz Talsu novada iedzīvotājiem, kas nodarbojas ar pašpatēriņa zveju, kā arī komersantiem, kuri nodarbojas ar rūpniecisko zveju.
4. Ietekme uz administratīvajām procedūrām un to izmaksām Administratīvās procedūras veic Talsu novada domes Licencēšanas komisija un Talsu novada pašvaldības izpilddirektors vai viņa pilnvarota amatpersona.
5. Ietekme uz pašvaldības funkcijām un cilvēkresursiem Atbilstoši Pašvaldību likuma 4. panta pirmajai daļai Talsu novada pašvaldības autonomās funkcijas ir sekmēt saimniecisko darbību pašvaldības administratīvajā teritorijā un sniegt tai atbalstu, ka arī izsniegt atļaujas un licences komercdarbībai. Pašvaldības funkcija ir arī veicināt dabas kapitāla ilgtspējīgu pārvaldību un apsaimniekošanu, kā arī noteikt publiskā lietošanā esoša pašvaldības īpašuma izmantošanas kārtību, ja likumos nav noteikts citādi.

Ar saistošajiem noteikumiem Talsu novada pašvaldība kā zivju resursu pārzinātāja nosaka un iznomā rūpnieciskās zvejas tiesības publiskajos ūdeņos (arī jūras piekrastē) un citos iekšējos ūdeņos, kuros zvejas tiesības pieder valstij, pildot deleģētās valsts (izpildvaras) funkcijas.

6. Informācija par izpildes nodrošināšanu Saistošo noteikumu izpildi nodrošinās Talsu novada Licencēšanas komisija.

Saskaņojuma saņemšanai komersants dokumentus varēs iesniegt gan personīgi Talsu novada pašvaldības apmeklētāju pieņemšanas centrā Kareivju ielā 7, Talsos, Talsu novadā, gan elektroniski parakstītus e-pastā pasts@talsi.lv. Dokumentus izskatīšana kārtība noteikta saistošajos noteikumos.

7. Prasību un izmaksu samērīgums pret ieguvumiem, ko sniedz mērķa sasniegšana Saistošie noteikumi ir piemēroti iecerētā mērķa sasniegšanas nodrošināšanai un paredz tikai to, kas ir nepieciešams minētā mērķa sasniegšanai. 
8. Izstrādes gaitā veiktās konsultācijas ar privātpersonām un institūcijām Saistošo noteikumu projekts 2023. gada 5. aprīlī publicēts pašvaldības tīmekļvietnē viedokļu apkopošanai. Noteiktajā termiņā līdz 2023. gada 18. aprīlim viedokļi vai priekšlikumi par saistošo noteikumu projektu netika saņemti.
Talsu novada domes priekšsēdētāja E. Kārkliņa
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par rūpnieciskās zvejas tiesību iznomāšanas kārtību Talsu novadā Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Talsu novada dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 10Pieņemts: 27.04.2023.Stājas spēkā: 10.05.2023.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 87, 09.05.2023. OP numurs: 2023/87.44
Saistītie dokumenti
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
341664
10.05.2023
424
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"