Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts zaudēs spēku 2028. gada 1. janvārī.
Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes saistošie noteikumi Nr. 2023/1

2023. gada 26. janvārī
Durbes ezera licencētās makšķerēšanas nolikums 2023.–2027. gadam
APSTIPRINĀTS
ar Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes
26.01.2023. sēdes lēmumu Nr. 76 (prot. Nr. 2 75. §)


Izdoti saskaņā ar Zvejniecības likuma 10. panta piekto daļu,
Valsts pārvaldes iekārtas likuma 40. panta pirmo un otro daļu
I. VISPĀRĒJIE NOTEIKUMI

1. Durbes ezera licencētās makšķerēšanas nolikums nosaka kārtību, kādā veicama licencētā makšķerēšana Durbes ezerā.

2. Durbes ezers, kura platība ir 670 ha (Pielikums Nr. 1), atrodas Dienvidkurzemes novada administratīvajā teritorijā un saskaņā ar Civillikuma 1102. panta I pielikumu ir publisks ezers, kurā zvejas tiesības pieder valstij. Daļa no Durbes ezera saskaņā ar Likuma Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām 43. panta otro daļu, pielikuma 261.punktu un Ministru kabineta 1999. gada 15. jūnija noteikumu Nr. 212 "Noteikumi par dabas liegumiem" 1.216. apakšpunktu, 258. pielikumu, atrodas Eiropas nozīmes aizsargājamā dabas teritorijā (Natura 2000), dabas liegumā "Durbes ezera pļavas".

3. Licencētā makšķerēšana Durbes ezerā tiek noteikta saskaņā ar Ministru kabineta 22.12.2015. noteikumiem Nr. 799 "Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību kārtība", lai racionāli izmantotu vērtīgo zivju krājumus ūdeņos, un iegūtu papildus līdzekļus zivju krājumu pavairošanai, aizsardzībai un makšķerēšanas attīstībai.

4. Licencēto makšķerēšanu Durbes ezerā organizē novada domes pilnvarota persona (01.12.2022. Pilnvarojuma līgumā Nr. DKN/2022/4.7/1627-SAIMN) – biedrība "Sabiedriskā vides pārvalde DURBE", reģistrācijas Nr. 50008038371, Skolas ielā 3, Durbē, Dienvidkurzemes novads, LV–3440 (turpmāk – licencētās makšķerēšanas organizētājs).

II. LICENCĒTĀS MAKŠĶERĒŠANAS NOTEIKUMI

5. Licencētā makšķerēšana Durbes ezera daļā, kas nav iekļauta dabas liegumā, notiek saskaņā Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumiem Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" (turpmāk – noteikumi Nr. 800), un Noteikumu Nr. 799 9.2. apakšpunktā minētos licencētās makšķerēšanas noteikumus, ievērojot šādus papildus nosacījumus:

5.1. makšķerēt no ledus atļauts no 1. decembra līdz 1. martam, ja vien atrašanās uz ledus kādā laika periodā nav aizliegta saskaņā ar attiecīgiem pašvaldības saistošajiem noteikumiem;

5.2. aizliegts makšķerēt diennakts tumšajā laikā no 1. oktobra līdz 1. maijam (no saules rieta līdz saules lēktam).

6. Durbes ezera daļā, kas atrodas dabas liegumā "Durbes ezera pļavas" (skatīt karti pielikumā Nr. 2), papildus šā nolikuma 5. punktā minētajiem nosacījumiem, jāievēro arī dabas liegumā noteiktie ierobežojumi atbilstoši Ministru kabineta 16.03.2010. noteikumu Nr. 264 "Īpaši aizsargājamo dabas teritoriju vispārējie aizsardzības un izmantošanas noteikumi" 5. nodaļai.

III. LICENČU VEIDI UN MAKSA

7. Licencētai makšķerēšanai Durbes ezerā noteiktas šādas licences – (kopējais izsniegto licenču skaits nav ierobežots):

7.1. Gada licence 25,00 EUR/gab. (3. pielikums)

7.2. Vienas dienas licence 5,00 EUR/gab. (4. pielikums)

7.3. Gada bezmaksas licence. (5. pielikums)

IV. LICENCES SATURS, NOFORMĒJUMS UN REALIZĀCIJAS KĀRTĪBA

8. Licence ir stingrās uzskaites veidlapa, kas satur šādus rekvizītus tirdzniecības vietās:

8.1. licences veids;

8.2. kārtas numurs;

8.3. licences cena;

8.4. licences derīguma termiņš;

8.5. makšķerēšanas vieta;

8.6. ziņas par licencētās makšķerēšanas organizētāju;

8.7. ziņas par licences saņēmēju (vārds, uzvārds, personas kods, tālruņa numurs, e-pasta adrese);

8.8. licences izsniedzēja un saņēmēja paraksts;

8.9. licences izsniegšanas datums;

8.10. makšķernieka paraksta vieta licences pasaknī, kur makšķernieks parakstās par iepazīšanos ar šo nolikumu.

9. Interneta vietnē www.epakalpojumi.lv iegādātajās licencēs tiek norādīts:

9.1. licences veids;

9.2. ziņas par licencētās makšķerēšanas organizētāju;

9.3. makšķernieka vārds, uzvārds, personas kods, tālruņa numurs, e-pasta adrese;

9.4. licences kārtas numurs;

9.5. licences derīguma termiņš;

9.6. licences veids;

9.7. licences cena;

9.8. makšķerēšanas vieta;

9.9. licences izsniegšanas datums.

V. BEZMAKSAS LICENCES

10. Gada bezmaksas licences piešķir:

10.1. bērniem vecumā līdz 16 gadiem;

10.2. personām, kuras vecākas par 65 gadiem;

10.3. personām ar invaliditāti, politiski represētām personām un barikāžu dalībniekiem (uzrādot attiecīgu dokumentu);

10.4. personām no daudzbērnu ģimenēm un ģimenēm, kuru aprūpē ir bērns ar invaliditāti vai pilngadīga persona, kas nav sasniegusi 24 gadu vecumu, ja tai noteikta I vai II invaliditātes grupa, un kurām saskaņā ar valstī īstenoto Latvijas Goda ģimenes apliecības programmu ir piešķirta Latvijas Goda ģimenes apliecība (turpmāk – Latvijas Goda ģimenes apliecības lietotāji).

10.5. Bezmaksas licenci piešķir Durbes ezera krastu zemju īpašniekiem un to ģimenes locekļiem (laulātie, vecāki, bērni, mazbērni, brāļi un māsas). Šīs licences var iegādāties tikai Dienvidkurzemes novada Dunalkas, Vecpils, Durbes, Tadaiķu pagastu un Durbes pilsētas apvienības pārvaldē (turpmāk – pārvalde) (Parka iela 2, Lieģi, Tadaiķu pagasts, Dienvidkurzemes novads), un biedrībā "Sabiedriskā vides pārvalde DURBE" (Skolas iela 3, Durbe).

VI. MAKŠĶERĒŠANAS LICENČU REALIZĀCIJAS VIETAS

11. Licenču uzskaiti un izplatīšanu atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajām prasībām, veic biedrība "Sabiedriskā vides pārvalde DURBE" Makšķerēšanas licences var iegādāties:

11.1. Durbē, veikalā "Lindale" Raiņa ielā, (darba dienās no 8-20, svētdienās no 9-20); t. 29173060;

11.2. Durbē, veikalā "Ziedlejas", Raiņa iela 67, Durbe (darba dienās 8-20; sestdien, svētdien 9-20); t. 20138911;

11.3. Liepājā, veikalā "Barrakuda" , Stendera iela 5 (pirmdien, otrdien, piektdien 10-18; sestdien 10-15; trešdien, svētdien slēgts) t. 28382220;

11.4. Bezmaksas licences Durbes pilsētas pārvaldes apkalpošanas centrā, Skolas iela 3, Durbe, Dienvidkurzemes novads. (pirmdien, trešdien, ceturtdien 8.30-17; otrdien 8.30-19; piektdien 8.30-14) t. 29166093 un BDR "Sabiedriskā vides pārvalde DURBE" t. 29164833;

11.5. Tīmekļa vietnē www.manacope.lv

VII. NO LICENČU REALIZĀCIJAS IEGŪTO LĪDZEKĻU IZLIETOJUMS

12. No licenču realizācijā iegūtās kopējās summas, 20 % reizi pusgadā – līdz 10. jūlijam par pirmo pusgadu un līdz 10. janvārim par otro pusgadu – tiek pārskaitīti valsts pamatbudžetā Zivju fonda dotācijas ieņēmumu veidošanai un Lauku atbalsta dienestā divas reizes gadā – līdz 15. jūlijam un 15. janvārim – tiek iesniegts finanšu pārskats par realizēto makšķerēšanas licenču skaitu un licenču veidiem, kā arī iegūtajiem naudas līdzekļiem.

13. No licenču realizācijā iegūtās summas, 80 % paliek licencētās makšķerēšanas organizētāja rīcībā un tiek izmantoti licencētās makšķerēšanas organizēšanai un tās pārvaldes nodrošināšanai, zivju resursu papildināšanas pasākumiem, ūdenskrātuves kopšanas darbiem, zivju aizsardzībai un citiem mērķiem saskaņā ar pasākumu plānu zivju resursu papildināšanai.

VIII. MAKŠĶERNIEKU LOMU UZSKAITES KĀRTĪBA

14. Visiem licenču īpašniekiem neatkarīgi no to veida obligāti jāreģistrē savus lomus, norādot datumu, makšķerēšanas ilgumu, zivju sugu, loma lielumu (zivju skaitu un svaru), datus ierakstot lomu uzskaites tabulā, kas atrodas licences otrā pusē, nepieciešamības gadījumā ierakstus turpinot jaunā lapā (Pielikums Nr. 8). Interneta vietnē www.manacope.lv iegādātās licences īpašnieks pēc makšķerēšanas lomu reģistrē šajā portālā.

15. Visu veidu licenču īpašnieku obligāts pienākums ir piecu dienu laikā pēc licences derīguma termiņa beigām licences kopā ar lomu uzskaites tabulām iesniegt licenču iegādes vietās vai arī nosūtīt pa pastu uz licencē norādīto licencētās makšķerēšanas organizētāja adresi vai, ja licence iegādāta elektroniski, reģistrēt lomu interneta vietnē.

16. Licencētās makšķerēšanas organizētājs reģistrē personas, kas ir pārkāpušas nolikumā noteikto lomu uzskaites kārtību, un, izmantojot licencē norādīto tālruņa numuru vai elektroniskā pasta adresi, paziņo par nepieciešamību 14 dienu laikā iesniegt loma pārskatu. Ja minētajā termiņā loma pārskats nav iesniegts, organizētājs par konstatēto pārkāpumu informē zivju resursu aizsardzības un uzraudzības iestādes.

17. Licencētās makšķerēšanas organizētājs iesniedz Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūtā "BIOR" makšķernieku atpakaļ nodotās licences ar aizpildītām lomu uzskaites tabulām ne vēlāk kā līdz nākamā gada 1. februārim.

IX. LICENCĒTĀS MAKŠĶERĒŠANAS ORGANIZĒTĀJA PAKALPOJUMI UN PIENĀKUMI

18. Licencētās makšķerēšanas organizētājam ir šādas tiesības un pienākumi:

18.1. nodrošināt informācijas par licencēto makšķerēšanu izvietošanu Durbes ezera piekrastē;

18.2. nodrošināt makšķerēšanas licenču pieejamību, kā arī makšķerēšanas licenču realizāciju;

18.3. realizēt makšķerēšanas licences atbilstoši normatīvo aktu prasībām;

18.4. nodrošināt naudas līdzekļu sadali, kas iegūti, realizējot makšķerēšanas licences, kā arī attiecīgo līdzekļu izmantošanu atbilstoši šā nolikuma VII sadaļā noteiktajām prasībām;

18.5. katru gadu līdz 31. decembrim iesniegt Valsts vides dienestā pārskatu par veiktajiem dabas aizsardzības, kontroles un zivju resursu papildināšanas pasākumiem, kā arī informāciju par licencētās makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību organizēšanai nepieciešamās infrastruktūras izveidošanu un uzturēšanu, pārskatu pirms iesniegšanas saskaņojot ar pašvaldību.

X. PASĀKUMU PLĀNS ZIVJU RESURSU PAPILDINĀŠANAI UN AIZSARDZĪBAI

19. Organizators piedalās zivju resursu papildināšanā Durbes ezerā ievērojot Durbes ezera ekspluatācijas noteikumus.

20. Kontroli par licencētās makšķerēšanas un vides aizsardzības noteikumu ievērošanu veic Valsts vides dienests, Dabas aizsardzības pārvalde, Sabiedriskie vides inspektori.

21. Organizatora pārstāvji, kuri ieguvuši sabiedriskā vides inspektora statusu, izmantojot piešķirtos resursus, piedalās zivju resursu aizsardzībā un uzraudzības pasākumos.

XI. NOLIKUMA SPĒKĀ STĀŠANĀS LAIKS UN DARBĪBAS ILGUMS

22. Nolikums, kas saskaņots Zemkopības ministrijā, Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskajā institūtā "BIOR", Valsts vides dienestā, Dabas aizsardzības pārvaldē un pašvaldībā, stājas spēkā Pašvaldību likuma 47. pantā noteiktajā kārtībā.

23. Nolikuma darbības ilgums ir līdz 2027. gada 31. decembrim no spēkā stāšanās brīža.

XII. PIELIKUMI:

Nr. 1. Durbes ezera shēma

Nr. 2. Dabas lieguma "Durbes ezera pļavas" zonējuma shēma

Nr. 3. Gada licence

Nr. 4. Vienas dienas licence

Nr. 5. Gada bezmaksas licence

Nr. 6. Makšķernieka loma uzskaites tabula

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes
priekšsēdētāja vietnieks
tautsaimniecības jautājumos A. Galeckis
Pielikums Nr. 1
Dienvidkurzemes novada pašvaldības
saistošajiem noteikumiem Nr. 2023/1
"Durbes ezera licencētās makšķerēšanas
nolikums 2023.–2027. gadam"
Durbes ezera shēma

Pielikums Nr. 2
Dienvidkurzemes novada pašvaldības
saistošajiem noteikumiem Nr. 2023/1
"Durbes ezera licencētās makšķerēšanas
nolikums 2023.–2027. gadam"
Dabas lieguma "Durbes ezera pļavas" zonējums

Pielikums Nr. 3
Dienvidkurzemes novada pašvaldības
saistošajiem noteikumiem Nr. 2023/1
"Durbes ezera licencētās makšķerēšanas
nolikums 2023.–2027. gadam"

Sabiedriskā vides pārvalde "DURBE"

Reģ. Nr. 50008038371, Durbe, Skolas ielā 3, LV-3440, tālrunis 29164833

Gada licences Nr.___ pasaknis

Izdota 
 

(makšķernieka vārds, uzvārds, pers. kods, e-pasts)

  
dzīv. 
 

(adrese)

 Atļauts makšķerēt Durbes ezerā no 20_. g."__"______ līdz 20_. g."__"_____

Licences cena EUR 25.-

Ar licencētās makšķerēšanas nolikumu iepazinos

 

(paraksts)

20_. g."__"________

Licenci izsniedza 
 

(paraksts)

Sabiedriskā vides pārvalde "DURBE"

Reģ. Nr. 50008038371, Durbe, Skolas ielā 3, LV-3440, tālrunis 29164833

Gada licence Nr.___

Izdota 
 

(makšķernieka vārds, uzvārds, pers. kods, e-pasts)

  
dzīv. 
 

(adrese)

 Atļauts makšķerēt Durbes ezerā no 20_. g."__"______ līdz 20_. g."__"_____

Licences cena EUR 25.-

Ar licencētās makšķerēšanas nolikumu iepazinos

 

(paraksts)

20_. g."__"________

Licenci izsniedza 
 

(paraksts)

Pielikums Nr. 4
Dienvidkurzemes novada pašvaldības
saistošajiem noteikumiem Nr. 2023/1
"Durbes ezera licencētās makšķerēšanas
nolikums 2023.–2027. gadam"

Sabiedriskā vides pārvalde "DURBE"

Reģ. Nr. 50008038371, Durbe, Skolas ielā 3, LV-3440, tālrunis 29164833

Vienas dienas licences Nr.b____ pasaknis

Izdota 
 

(makšķernieka vārds, uzvārds, pers. kods, e-pasts)

  
dzīv. 
 

(adrese)

Atļauts makšķerēt Durbes ezerā

20_. g. _____________________

Licences cena EUR 5.-

Ar licencētās makšķerēšanas nolikumu iepazinos

 

(paraksts)

20_. g."__"________

Licenci izsniedza 
 

(paraksts)

Sabiedriskā vides pārvalde "DURBE"

Reģ. Nr. 50008038371, Durbe, Skolas ielā 3, LV-3440, tālrunis 29164833

Vienas dienas licence Nr.b___

Izdota 
 

(makšķernieka vārds, uzvārds, pers. kods, e-pasts)

  
dzīv. 
 

(adrese)

Atļauts makšķerēt Durbes ezerā

20_. g. _____________________

Licences cena EUR 5.-

Ar licencētās makšķerēšanas nolikumu iepazinos

 

(paraksts)

20_. g."__"________

Licenci izsniedza 
 

(paraksts)

Pielikums Nr. 5
Dienvidkurzemes novada pašvaldības
saistošajiem noteikumiem Nr. 2023/1
"Durbes ezera licencētās makšķerēšanas
nolikums 2023.–2027. gadam"

Sabiedriskā vides pārvalde "DURBE"

Reģ. Nr. 50008038371, Durbe, Skolas ielā 3, LV-3440, tālrunis 29164833

Gada bezmaksas licences Nr.e_____ pasaknis

Izdota 
 

(makšķernieka vārds, uzvārds, pers. kods, e-pasts)

  
dzīv. 
 

(adrese)

Atļauts makšķerēt Durbes ezerā

20_. g. ______________________

Ar licencētās makšķerēšanas nolikumu iepazinos

 

(paraksts)

20_. g."__"________

Licenci izsniedza 
 

(paraksts)

Sabiedriskā vides pārvalde "DURBE"

Reģ. Nr. 50008038371, Durbe, Skolas ielā 3, LV-3440, tālrunis 29164833

Gada bezmaksas licence Nr.e___

Izdota 
 

(makšķernieka vārds, uzvārds, pers. kods, e-pasts)

  
dzīv. 
 

(adrese)

Atļauts makšķerēt Durbes ezerā

20_. g. ______________________

Ar licencētās makšķerēšanas nolikumu iepazinos

 

(paraksts)

20_. g."__"________

Licenci izsniedza 
 

(paraksts)

 

Pielikums Nr. 6
Dienvidkurzemes novada pašvaldības
saistošajiem noteikumiem Nr. 2023/1
"Durbes ezera licencētās makšķerēšanas
nolikums 2023.–2027. gadam"
Makšķernieka loma uzskaites tabula

Datums

Makšķerēšanas ilgums stundās

Zivju suga

Skaits

gab.

Svars

kg

     
     
     
     
     
     
Kopā:    
Paraksts _____________________________

Makšķernieku pienākums ir uzrādīt savus lomus, aizpildot tabulu "Makšķernieka loma uzskaites tabula", kura atrodas licences otrajā pusē. Ja tabulā nepietiek vietas, datus var turpināt rakstīt uz citas lapas.

Licencētā makšķerēšana notiek saskaņā Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumiem Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi", ievērojot šādus papildus nosacījumus:

– makšķerēt no ledus atļauts no 1. decembra līdz 1. martam, ja vien atrašanās uz ledus kādā laika periodā nav aizliegta saskaņā ar attiecīgiem pašvaldības saistošajiem noteikumiem;

– aizliegts makšķerēt diennakts tumšajā laikā (no saules rieta līdz saules lēktam).

Piecu dienu laikā pēc licences derīguma termiņa beigām licence ar lomu uzskaites datiem nododama licences iegādes vietā, speciālās pastkastītēs ezera publiskās piekļuves vietās, nosūtāma pa pastu licencētās makšķerēšanas organizētājam – biedrībai "Sabiedriskā vides pārvalde "Durbe"" (Skolas iela 3, Durbe, Dienvidkurzemes novads, LV-3447) vai, ja licence iegādāta elektroniski, loms reģistrējams vietnē. Licencētās makšķerēšanas organizētājs reģistrē personas, kas ir pārkāpušas nolikumā noteikto lomu uzskaites kārtību, un, izmantojot licencē norādīto tālruņa numuru vai elektroniskā pasta adresi, paziņo par nepieciešamību 14 dienu laikā iesniegt loma pārskatu. Ja minētajā termiņā loma pārskats nav iesniegts, organizētājs par konstatēto pārkāpumu informē zivju resursu aizsardzības un uzraudzības iestādes.

Dienvidkurzemes novada pašvaldības saistošo noteikumu Nr. 2023/1 "Durbes ezera licencētās makšķerēšanas nolikums 2023.–2027. gadam"
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļa

Norādāmā informācija 

1. Mērķis un nepieciešamības pamatojums Licencētā makšķerēšana ir ieviesta, lai racionāli izmantotu o zivju krājumus Durbes ezerā un gūtu līdzekļus zivju krājumu pavairošanai, kā arī kontrolētu un novērstu makšķernieku radīto nelabvēlīgo ietekmi uz vidi.

Licencētā makšķerēšana Durbes ezerā tiek noteikta saskaņā ar Ministru kabineta 22.12.2015. noteikumiem Nr. 799 "Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību kārtība" ,lai racionāli izmantotu vērtīgo zivju krājumus ūdeņos, un iegūtu papildus līdzekļus zivju krājumu pavairošanai, aizsardzībai un makšķerēšanas attīstībai. Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumiem Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi". Zvejniecības likuma 10. panta piekto daļu.

2. Fiskālā ietekme uz pašvaldības budžetu Saskaņā ar pašvaldības PILNVAROJUMA LĪGUMU "Licencētās makšķerēšanas organizēšanai, zivju resursu aizsardzības un uzraudzības uzdevuma izpildei Durbes ezerā"" 01.12.2022. Nr. DKN/2022/4.7/1627-SAIMN, pašvaldība nodrošina Līguma priekšmeta izpildes finansējumu saskaņā ar Pilnvarnieka piestādīto rēķinu EUR 4200,00 (četri tūkstoši divi simti eiro 00 centi) gadā.
3. Sociālā ietekme, ietekme uz vidi, iedzīvotāju veselību, uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā, kā arī plānotā regulējuma ietekme uz konkurenci Nav.
4. Ietekme uz administratīvajām procedūrām un to izmaksām Nav.
5. Ietekme uz pašvaldības funkcijām un cilvēkresursiem Nav. 
6. Informācija par izpildes nodrošināšanu Saistošo noteikumu izpildi nodrošinās biedrība "Sabiedriskā vides pārvalde DURBE", organizējot licenču uzskaiti un tirdzniecību, sniedzot atskaites normatīvajos aktos un šajos noteikumos noteiktajā kārtībā.
7. Prasību un izmaksu samērīgums pret ieguvumiem, ko sniedz mērķa sasniegšana Saistošie noteikumi ir piemēroti iecerētā mērķa sasniegšanas nodrošināšanai un paredz tikai to, kas ir vajadzīgs minētā mērķa sasniegšanai. 
8. Izstrādes gaitā veiktās konsultācijas ar privātpersonām un institūcijām Saistošo noteikumu izstrādes gaitā ir notikušas konsultācijas ar sabiedrību (Biedrības valdes locekļi) un saskaņojumi ar Zemkopības ministriju, Dabas aizsardzības pārvaldi, Valsts Vides dienestu un BIOR.

Atbilstoši Pašvaldību likuma 46. panta trešās daļas regulējumam, saistošo noteikumu projekts un tam pievienotais paskaidrojuma raksts tika ievietots pašvaldības mājaslapā www.dkn.lv sadaļā Pašvaldība/Normatīvie akti/Saistošo noteikumu projekti sabiedrības viedokļa noskaidrošanai. Apspriešanas laikā no 09.01.2023. līdz 23.01.2023. netika saņemti priekšlikumi par saistošo noteikumu projektu.

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes
priekšsēdētāja vietnieks
tautsaimniecības jautājumos A. Galeckis
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Durbes ezera licencētās makšķerēšanas nolikums 2023.–2027. gadam Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Dienvidkurzemes novada dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 2023/1Pieņemts: 26.01.2023.Stājas spēkā: 24.02.2023.Zaudē spēku: 01.01.2028.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 39, 23.02.2023. OP numurs: 2023/39.8
Saistītie dokumenti
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
339648
24.02.2023
424
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"