Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Attēlotā redakcija
Aizkraukles novada pašvaldības domes saistošie noteikumi Nr. 2022/33

Aizkrauklē 2022. gada 17. novembrī
Par braukšanas maksas atvieglojumiem un kārtību, kādā tiek apmaksāti transporta izdevumi izglītojamajiem Aizkraukles novadā
APSTIPRINĀTI
ar Aizkraukles novada domes
2022. gada 17. novembra sēdes lēmumu Nr. 687
(prot. Nr. 23, 3. p.)

Izdoti saskaņā ar Pašvaldību likuma
44. panta otro daļu, Sabiedriskā transporta
pakalpojuma likuma 14. panta trešo daļu

(Aizkraukles novada domes 16.11.2023. saistošo noteikumu Nr. 2023/20 redakcijā)
I. Vispārīgie jautājumi

1. Saistošie noteikumi (turpmāk – Noteikumi) nosaka kārtību, kādā Aizkraukles novada pašvaldība (turpmāk – Pašvaldība) apmaksā bērnu, kas apgūst obligāto pirmsskolas izglītību no piecu gadu vecuma, likumiskajiem pārstāvjiem, un pamatizglītības un vispārējās vidējās izglītības iestāžu izglītojamajiem, kuri iegūst izglītību Aizkraukles novada izglītības iestādēs (turpmāk – izglītojamie), un ir tiesīgi izmantot braukšanas maksas atvieglojumus sabiedriskajā transportā, un kārtību, kādā Pašvaldība izglītojamajiem un to likumiskajiem pārstāvjiem kompensē transporta izdevumus.

2. Transporta izdevumi izglītojamajiem tiek segti, ņemot vērā Ministru kabineta noteiktos mācību gada un mācību semestru sākuma un beigu laiku.

3. Pašvaldība nekompensē transporta izdevumus izglītojamo maršrutos, kuros tiek nodrošināts pašvaldības transports līdz izglītības iestādei un atpakaļ.

II. Izglītojamo pārvadājumu veidi un nosacījumi braukšanas maksas atvieglojumu piemērošanai un transporta izdevumu segšanai

4. Transporta izdevumu segšanai tiek noteikta šāda prioritārā secība:

4.1. lietojot elektronisko abonementa karti, ko izsniedz pārvadātājs, ar ko pašvaldība ir noslēgusi līgumu par pārvadājumiem;

4.2. sabiedriskā transporta biļešu kompensēšana, ja ar izmantoto sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzēju Pašvaldībai nav noslēgts līgums;

4.3. personiskā transporta lietošanas kompensēšana – izdevumus apmaksā, ja netiek nodrošināts regulārs sabiedriskā transporta vai pašvaldības pārvadājuma pakalpojums un attālums no pastāvīgās dzīvesvietas līdz tuvākajai izglītības iestādei vai tuvākajai sabiedriskā transporta pieturvietai pārsniedz 3 (trīs) kilometrus.

5. Braukšanas maksas atvieglojumi 100 % apmērā tiek nodrošināti sabiedriskajā transportā, kurā norēķinus iespējams veikt ar izsniegto elektronisko abonementa karti.

6. Transporta izdevumu kompensācijām tiek noteikti šādi kompensāciju veidi:

6.1. par sabiedriskā transporta lietošanu, kurā norēķini netiek veikti ar elektronisko abonementa karti 100 % apmērā, kompensējot iegādāto biļešu vērtību;

6.2. par personīgā transporta lietošanu par braucienu no dzīvesvietas līdz tuvākajai sabiedriskā transporta pieturvietai vai tuvākajai Pašvaldības vispārējai izglītības iestādei un atpakaļ, piemērojot šajos noteikumos norādīto kompensācijas aprēķinu.

7. Braukšanas maksas atvieglojumi 100 % apmērā un sabiedriskā transporta izdevumu kompensācija 100 % apmērā attiecas uz:

7.1. Aizkraukles novadā deklarētiem bērniem, kas apgūst pirmsskolas izglītību no piecu gadu vecuma, to likumiskajiem pārstāvjiem kompensējot sabiedriskā transporta izdevumus līdz bērna deklarētās dzīvesvietas tuvākajai Aizkraukles novada pirmsskolas izglītības iestādei;

7.2. Aizkraukles novadā deklarētiem bērniem, kas apgūst pamatizglītības un vispārējās vidējās izglītības iestādes izglītojamiem, kuri mācās Aizkraukles novada izglītības iestādēs;

7.3. citu pašvaldību administratīvajās teritorijās deklarētajiem pamatizglītības izglītības iestāžu un vidējās izglītības iestāžu izglītojamiem, kuri mācās Aizkraukles novada izglītības iestādēs.

8. Pašvaldība nesedz braukšanas izdevumus skolēniem, kuri izglītības pakalpojumu saņem ārpus Aizkraukles novada administratīvās teritorijas, izņemot 12.3. apakšpunktā noteiktā gadījumā.

(Grozīts ar Aizkraukles novada domes 16.11.2023. saistošajiem noteikumiem Nr. 2023/20)

9. Ja izglītojamais izmanto izglītības iestādes internātu, tad kompensāciju aprēķina 100 % apmērā par divām dienām nedēļā par ceļa posmu no izglītojamā dzīvesvietas līdz izglītības iestādei un atpakaļ.

10. Personiskā transportlīdzekļa lietošanas izdevumu kompensācija šajos noteikumos noteiktajos gadījumos attiecas uz Aizkraukles novadā deklarētiem vispārējās izglītības iestāžu izglītojamajiem.

11. Vienas ģimenes ietvaros kompensācija par personiskā transportlīdzekļa lietošanu tiek kompensēta par vienu braucienu no dzīvesvietas un atpakaļ, ja nepastāv objektīvs iemesls, kura dēļ vienas ģimenes bērni ir dažādu izglītības iestāžu izglītojamie, un, ja šīs izglītības iestādes neatrodas vienā pagasta/pilsētas teritorijā.

12. Pašvaldība kompensē izglītojamā likumiskajam pārstāvim izdevumus par personiskā transportlīdzekļa lietošanu šādos gadījumos:

12.1. ja attālums no izglītojamā dzīvesvietas līdz tuvākajai sabiedriskā transporta vai pašvaldības transporta pieturvietai ir lielāks par 3 kilometriem, Pašvaldība kompensē izdevumus izglītojamā nogādāšanai tuvākajā sabiedriskā transporta vai pašvaldības transporta pieturvietā un atpakaļ ar personisko transportlīdzekli;

12.2. ja sabiedriskais transports nekursē atbilstošajā laikā, lai izglītojamais nokļūtu no dzīvesvietas izglītības iestādē un atpakaļ, un izglītojamā dzīvesvieta atrodas vairāk kā 3 kilometru attālumā no tuvākās izglītības iestādes, kas īsteno izglītojamajam atbilstošu izglītības programmu, Pašvaldība kompensē izdevumus izglītojamā nogādāšanai tuvākajā izglītības iestādē ar personisko transportlīdzekli;

12.3. ja apmeklē citā novadā speciālo pamata izglītības iestādi, kas ir tuvākā speciālā pamata izglītības iestāde izglītojamā dzīvesvietai.

(Grozīts ar Aizkraukles novada domes 16.11.2023. saistošajiem noteikumiem Nr. 2023/20)

13. Ja nolikumā 7. punktā minētajiem izglītojamajiem nav iespēju no dzīvesvietas līdz izglītības iestādei un atpakaļ izmantot sabiedriskā vai pašvaldības transporta pakalpojumu, pašvaldība kompensē degvielas izdevumus par braucieniem, kas saistīti ar braucienu mācību gada laikā no dzīvesvietas līdz izglītības iestādei un atpakaļ (divas reizes dienā) šo noteikumu 14. punktā noteiktajā kārtībā.

14. Degvielas izdevumu kompensāciju aprēķina pēc šādas formulas – K = A x D x I, kur K – transporta izdevumu kompensācijas apmērs; A – attālums līdz izglītības iestādei turp un atpakaļ, atbilstoši ar izglītības iestādi saskaņotam maršrutam; D – apmeklēto mācību dienu skaits mēnesī, I – kompensācijas apmērs par vienu kilometru 0,13 euro (nulle euro trīspadsmit centi).

15. Ja izglītojamā vecāki vai likumiskie pārstāvji vienlaikus veic vairāku izglītojamo pārvadājumu, transporta izdevumus aprēķina, nepārsniedzot šo noteikumu 14. apakšpunktā noteikto braukšanas izdevumu kompensācijas apmēru neatkarīgi no pārvadājamo izglītojamo skaita par diviem braucieniem dienā uz izglītības iestādi un atpakaļ.

III. Braukšanas maksas atvieglojumu piemērošanas un transporta izdevumu segšanas kārtība

16. Uzsākot mācību gadu vai mācību gada laikā, uzsākot izglītības iegūšanu Pašvaldības vispārējās izglītības iestādē, izglītojamo likumiskie pārstāvji vai pilngadību sasniegušais izglītojamais izglītības iestādē iesniedz aizpildītu iesnieguma veidlapu par attiecīgā braukšanas maksas atvieglojuma vai transporta izdevumu segšanas veida piemērošanu no izglītojamā deklarētās dzīvesvietas Latvijas Republikas teritorijā līdz vispārējai izglītības iestādei un atpakaļ:

16.1. individuālo pieteikumu elektroniskās abonementa kartes saņemšanai (turpmāk – pieteikums), ja nokļūšanai izglītības iestādē izmanto sabiedrisko transportu, ar ko pašvaldība ir noslēgusi pārvadājumu līgumu;

16.2. iesniegumu sabiedriskā transporta izmaksu kompensācijas saņemšanai, ja nokļūšanai izglītības iestādē izmanto sabiedrisko transportu (1. pielikums);

16.3. iesniegumu personiskā transporta izmaksu kompensācijas saņemšanai, ja nokļūšanai izglītības iestādē un atpakaļ tiek izmantots personiskais transports (2. pielikums).

17. Izglītības iestādes pirms mācību gada sākuma (līdz 20. augustam) iesniedz Aizkraukles novada Izglītības pārvaldē (turpmāk – Pārvalde) izglītojamo skolēnu sarakstu, kuriem ir tiesības saņemt elektroniskā abonementa kartes. Sarakstos, norādot izglītības iestādi, izglītojamā vārdu un uzvārdu, dzimšanas datus, kā arī sākuma un beigu autobusa pieturu nosaukumu.

18. Izglītojamo, kuri brauc ar sabiedrisko transportu, izmantojot elektroniskā abonementa kartes, saraksts tiek iesniegts pakalpojumu sniedzējam, ar kuru par pakalpojuma sniegšanu Pašvaldība ir noslēgusi līgumu.

19. Elektroniskā abonementa kartes izgatavošanas laikā vai situācijā, kad izglītojamajam nav iespējams izmantot sabiedrisko transportu, kas ir nodrošināts elektroniskās abonementa kartes lietošanas iespēju, izglītojamais sabiedriskajā transportā izmanto biļešu kompensēšanas sistēmu. Izglītojamā likumiskais pārstāvis vai pilngadību sasniegušais izglītojamais līdz nākamā mēneša 7. datumam attiecīgajā izglītības iestādē iesniedz iesniegumu ar pievienotām braukšanas biļetēm par mēnesi, kurā ir radušies papildus transporta izdevumi (3. pielikums).

20. Ja elektroniskā abonementa karte nozaudēta, nolaupīta vai citu iemeslu dēļ nav izglītojamā rīcībā, tā tikusi bloķēta tās derīguma termiņa laikā, nav tehniskā vai lietošanas kārtībā izglītojamā vainas dēļ, jaunas elektroniskā abonementa kartes saņemšanai izglītojamā likumiskie pārstāvji vai pilngadīgie izglītojamie maksā saņemšanas maksu, ko noteicis Pārvadātājs. Ja maksa par jaunas elektroniskās abonementa kartes izgatavošanu netiek samaksāta, izglītojamajam to neizsniedz.

21. Elektroniskā abonementa kartes lietošanas pamatotību pārbauda izglītības iestāde, salīdzinot veiktos braucienus ar informāciju par izglītības iestādes apmeklējumiem.

22. Ja, veicot elektroniskās abonementa kartes lietošanas pamatotības pārbaudi, tiek konstatēts, ka izglītojamais to ir lietojis, bet konkrētajā dienā nav apmeklējis izglītības iestādi, vai nepamatoti to ir lietojis atkārtoti vienas dienas ietvaros, izglītības iestādes vadītājs izglītojamajam izsaka brīdinājumu. Ja pārkāpums tiek konstatēts atkārtoti, elektroniskā abonementa karte tiek anulēta, un turpmāk izglītojamais saņem transporta izdevumu kompensāciju par iegādāto biļešu vērtību.

23. Sabiedriskā transporta izdevumu kompensācijas saņemšanai izglītojamā likumiskie pārstāvji vai pilngadību sasniegušais izglītojamais līdz katra mēneša 7. datumam attiecīgajā izglītības iestādē iesniedz iesniegumu un braukšanas biļetes, kas pielīmētas uz lapas hronoloģiskā secībā, norādot maršrutu un transporta izmaksu kopējo summu par veiktajiem braucieniem iepriekšējā mēnesī (3. pielikums).

24. Biļetēs veiktajiem ierakstiem jābūt skaidri salasāmiem, pretējā gadījumā kompensācija par nesalasāmām biļetēm netiek izmaksāta.

25. Norādītās informācijas patiesumu kompensācijas saņemšanai iesniegtajos izglītojamā likumisko pārstāvju vai pilngadību sasniegušo izglītojamo iesniegumos pārbauda attiecīgā izglītības iestāde un iesniegumu reģistrē dokumentu vadības sistēmā LIETVARIS nododot uz apmaksu.

26. Privātā transporta izdevumu kompensācijas saņemšanai Izglītības iestādes līdz katra mēneša 14. datumam pārbauda izglītības iestāžu apmeklējumu un sagatavo sarakstu ar aprēķināto kompensācijas summu transporta kompensāciju saņemšanai par personiskā transporta lietošanu (4. pielikums). Sarakstu kopā ar saņemtajiem iesniegumiem reģistrē dokumentu vadības sistēmā LIETVARIS, nododot uz apmaksu, saskaņojot ar pašvaldības izpilddirektoru.

26.1 Privātā transporta izdevumu kompensācijas saņemšanai, šo noteikumu 12.3. apakšpunktā noteiktā gadījumā, izglītojamā likumiskajam pārstāvim līdz katra mēneša 14. datumam ir pienākums pieprasīt no cita novada speciālās izglītības iestādes, kuru apmeklē izglītojamais apmeklējuma uzskaites dokumentu, un pienākums aizpildīt šo noteikumu 5. pielikumu, aprēķinot izmaksājamo transporta izdevumu kompensāciju saskaņā ar šo noteikumu 14. punktu. Likumiskais pārstāvis sarakstu kopā ar izglītojamā apmeklējuma uzskaites dokumentu iesniedz pašvaldības klientu apkalpošanas vai pakalpojumu centrā, kur saņemto sarakstu reģistrē dokumentu vadības sistēmā LIETVARIS, nododot informācijas patiesuma pārbaudei Aizkraukles novada Izglītības pārvaldei, tad uz apmaksu, saskaņojot ar pašvaldības izpilddirektoru.

(Aizkraukles novada domes 16.11.2023. saistošo noteikumu Nr. 2023/20 redakcijā)

27. Kompensāciju izmaksu līdz katra mēneša pēdējai darba dienai veic Aizkraukles novada pašvaldības Administrācijas Finanšu un grāmatvedības nodaļa.

IV. Saistošo noteikumu izpildes tiesiskuma nodrošināšana

28. Noteikumu izpildi nodrošina Pašvaldības izglītības iestāžu vadītāji.

29. Pašvaldības izglītības iestāžu vadītāju pieņemtos lēmumus un/vai faktisko rīcību var apstrīdēt normatīvajos aktos noteiktā kārtībā Aizkraukles novada pašvaldībā.

VI. Noslēguma jautājums

30. Noteikumi stājas spēkā 2023. gada 1. janvārī.

Aizkraukles novada pašvaldības domes priekšsēdētājs L. Līdums
1. pielikums
2022. gada 17. novembra saistošajiem noteikumiem Nr. 2022/33
"Par braukšanas maksas atvieglojumiem un kārtību,
kādā tiek apmaksāti transporta izdevumi
izglītojamajiem Aizkraukles novadā"
Aizkraukles novada pašvaldības izglītības iestādes direktoram 
 
(izglītojamā likumiskā pārstāvja/pilngadību sasniegušā izglītojamā vārds, uzvārds, personas kods)
  
(deklarētās dzīvesvietas adrese, tālrunis)

IESNIEGUMS
sabiedriskā transporta izmaksu kompensācijas saņemšanai

Lūdzu kompensēt transporta izdevumus par maniem un/vai mana dēla/meitas

 
(vārds, uzvārds, personas kods)
braucieniem no dzīvesvietas 
(deklarētās dzīvesvietas adrese)
uz izglītības iestādi 
(izglītības iestādes nosaukums)

un atpakaļ pēc iesniegtajām braukšanas biļetēm 20....../20...... . mācību gadā.

Sabiedriskā transporta maršruts 
Transporta izdevumu kompensācijas saņēmējs
(vārds, uzvārds, personas kods)

Esmu iepazinies/-usies ar. Aizkraukles novada domes saistošajiem noteikumiem Nr. 2022/ "Par braukšanas maksas atvieglojumiem un transporta izdevumu segšanas kārtību izglītojamajiem Aizkraukles novadā" un informēts/-a, ka Aizkraukles novada pašvaldība atmaksā tikai transporta biļetes, kas atbilst iesnieguma veidlapā norādītajam maršrutam un ir iesniegtas noteiktajā kārtībā.

*šo iesniegumu iesniedz uzsākot mācību gadu

   
(datums) (paraksts un atšifrējums)

Ar šo es piekrītu savu un šajā dokumentā iekļauto personas datu apstrādi Aizkraukles novada pašvaldības īstenoto pašvaldībai deleģēto valsts pārvaldes funkciju un uzdevumu izpildes vajadzībām. Ar Aizkraukles novada pašvaldības veikto datu apstrādi var iepazīties Datu privātuma politikā, kas ir publicēta tīmekļa vietnē:  https://www.aizkraukle.lv/lv/aizkraukles-novada-pasvaldibas-personas-datu-aizsardziba.

 

2. pielikums
Aizkraukles novada domes
2022. gada 17. novembra saistošajiem noteikumiem Nr. 2022/33
"Par braukšanas maksas atvieglojumiem un kārtību,
kādā tiek apmaksāti transporta izdevumi
izglītojamajiem Aizkraukles novadā"
Aizkraukles novada pašvaldības izglītības iestādes direktoram 
 
(izglītojamā likumiskā pārstāvja/pilngadību sasniegušā izglītojamā vārds, uzvārds, personas kods)
 
(deklarētās dzīvesvietas adrese, tālrunis)

IESNIEGUMS
personiskā transporta izmaksu kompensācijas saņemšanai

Lūdzu kompensēt transporta izdevumus par manu un/vai mana dēla/meitas

 
(vārds, uzvārds, personas kods)
nokļūšanu no dzīvesvietas 
(deklarētās dzīvesvietas adrese)
uz izglītības iestādi 
(izglītības iestādes nosaukums)

VAI

nokļūšanu no dzīvesvietas 
(deklarētās dzīvesvietas adrese)
līdz tuvākajai sabiedriskā transporta vai pašvaldības transporta pieturvietai, kas lielāks par 3 kilometriem 
(izglītības iestādes nosaukums)

un atpakaļ pēc noteiktā aprēķina 20....../20...... . mācību gadā.

Transporta izdevumu kompensācijas saņēmējs 
(vārds, uzvārds, personas kods)

Transporta izdevumu kompensāciju lūdzu pārskaitīt uz bankas kontu

(Bankas nosaukums, bankas konta Nr.)

Esmu iepazinies/-usies ar ______. Aizkraukles novada domes saistošajiem noteikumiem Nr. 2022/ "Par braukšanas maksas atvieglojumiem un transporta izdevumu segšanas kārtību izglītojamajiem Aizkraukles novadā".

*šo iesniegumu iesniedz uzsākot mācību gadu

   
(datums) (paraksts un atšifrējums)

Ar šo es piekrītu savu un šajā dokumentā iekļauto personas datu apstrādi Aizkraukles novada pašvaldības īstenoto pašvaldībai deleģēto valsts pārvaldes funkciju un uzdevumu izpildes vajadzībām. Ar Aizkraukles novada pašvaldības veikto datu apstrādi var iepazīties Datu privātuma politikā, kas ir publicēta tīmekļa vietnē: https://www.aizkraukle.lv/lv/aizkraukles-novada-pasvaldibas-personas-datu-aizsardziba.

3. pielikums
Aizkraukles novada domes
2022. gada 17. novembra saistošajiem noteikumiem Nr. 2022/33
"Par braukšanas maksas atvieglojumiem un kārtību,
kādā tiek apmaksāti transporta izdevumi
izglītojamajiem Aizkraukles novadā"
Aizkraukles novada izglītības iestādes direktoram 
 
(izglītojamā likumiskā pārstāvja/pilngadību sasniegušā vidusskolēna vārds, uzvārds, personas kods)
 
(deklarētās dzīvesvietas adrese, tālrunis)

IESNIEGUMS

Apmaksājamās biļetes sabiedriskā transportā 20....... .................... mēnesī

(biļetēs veiktajiem ierakstiem jābūt skaidri salasāmiem, biļetēm jābūt nesaburzītām – pretējā gadījumā kompensācija par nesalasāmām biļetēm netiek izmaksāta, biļetes tiek pielīmētas uz iesnieguma lapas hronoloģiskā secībā)

Transporta izdevumu kompensāciju lūdzu pārskaitīt uz bankas kontu

 
(Bankas nosaukums, bankas konta Nr.)

*šo iesniegumu iesniedz katru mēnesi

   
(datums) (paraksts un atšifrējums)

Ar šo es piekrītu savu un šajā dokumentā iekļauto personas datu apstrādi Aizkraukles novada pašvaldības īstenoto pašvaldībai deleģēto valsts pārvaldes funkciju un uzdevumu izpildes vajadzībām. Ar Aizkraukles novada pašvaldības veikto datu apstrādi var iepazīties Datu privātuma politikā, kas ir publicēta tīmekļa vietnē: https://www.aizkraukle.lv/lv/aizkraukles-novada-pasvaldibas-personas-datu-aizsardziba.

4. pielikums
Aizkraukles novada domes
2022. gada 17. novembra saistošajiem noteikumiem Nr. 2022/33
"Par braukšanas maksas atvieglojumiem un kārtību,
kādā tiek apmaksāti transporta izdevumi
izglītojamajiem Aizkraukles novadā"
SARAKSTS privātā transporta kompensāciju saņemšanai

par izglītības iestādes .......................................... apmeklējumu

20.... gada ................. mēnesī

Nr.Izglītojamā vārds, uzvārdsPersonas kodsIzmaksājamā transporta izdevumu kompensācija euro
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 KOPĀ 
Izglītības iestādes vadītājs  
 (paraksts un atšifrējums) 
  
(datums) 

Ar šo es piekrītu savu un šajā dokumentā iekļauto personas datu apstrādi Aizkraukles novada pašvaldības īstenoto pašvaldībai deleģēto valsts pārvaldes funkciju un uzdevumu izpildes vajadzībām. Ar Aizkraukles novada pašvaldības veikto datu apstrādi var iepazīties Datu privātuma politikā, kas ir publicēta tīmekļa vietnē: https://www.aizkraukle.lv/lv/aizkraukles-novada-pasvaldibas-personas-datu-aizsardziba.

5. pielikums
Aizkraukles novada domes
2022. gada 17. novembra saistošajiem noteikumiem Nr. 2022/33
"Par braukšanas maksas atvieglojumiem un kārtību,
kādā tiek apmaksāti transporta izdevumi
izglītojamajiem Aizkraukles novadā"

(Pielikums Aizkraukles novada domes 16.11.2023. saistošo noteikumu Nr. 2023/20 redakcijā)

SARAKSTS privātā transporta kompensāciju saņemšanai

(saistošo noteikumu 12.3. apakšpunktā noteiktā gadījumā)

par izglītības iestādes .......................................... apmeklējumu

20.... gada ................. mēnesī

Nr.Izglītojamā vārds, uzvārdsPersonas kodsIzmaksājamā transporta izdevumu kompensācija euro
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 KOPĀ 

Pielikumā: Cita novada speciālās izglītības iestādes izglītojumā apmeklējuma uzskaites dokuments

Likumiskais pārstāvis  
 (paraksts un atšifrējums) 
  
  
(datums) 

Ar šo es piekrītu savu un šajā dokumentā iekļauto personas datu apstrādi Aizkraukles novada pašvaldības īstenoto pašvaldībai deleģēto valsts pārvaldes funkciju un uzdevumu izpildes vajadzībām. Ar Aizkraukles novada pašvaldības veikto datu apstrādi var iepazīties Datu privātuma politikā, kas ir publicēta tīmekļa vietnē: https://www.aizkraukle.lv/lv/aizkraukles-novada-pasvaldibas-personas-datu-aizsardziba.

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par braukšanas maksas atvieglojumiem un kārtību, kādā tiek apmaksāti transporta izdevumi izglītojamajiem .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Aizkraukles novada dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 2022/33Pieņemts: 17.11.2022.Stājas spēkā: 01.01.2023.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 237, 07.12.2022. OP numurs: 2022/237.16
Saistītie dokumenti
  • Grozījumi
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
337697
{"selected":{"value":"01.01.2024","content":"<font class='s-1'>01.01.2024.-...<\/font> <font class='s-3'>Sp\u0113k\u0101 eso\u0161\u0101<\/font>"},"data":[{"value":"01.01.2024","iso_value":"2024\/01\/01","content":"<font class='s-1'>01.01.2024.-...<\/font> <font class='s-3'>Sp\u0113k\u0101 eso\u0161\u0101<\/font>"},{"value":"01.01.2023","iso_value":"2023\/01\/01","content":"<font class='s-1'>01.01.2023.-31.12.2023.<\/font> <font class='s-2'>Pamata<\/font>"}]}
01.01.2024
424
1
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"