Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi Nr. 5

Rēzeknē 2019. gada 31. janvārī (prot. Nr. 52, 14. p.)

Grozījumi Rēzeknes pilsētas domes 08.02.2013. saistošajos noteikumos Nr. 6 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs" un tās struktūrvienību maksas pakalpojumi"

Izdoti saskaņā ar Publisko aģentūru likuma
17. panta ceturto daļu

Izdarīt Rēzeknes pilsētas domes 08.02.2013. saistošajos noteikumos Nr. 6 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs" un tās struktūrvienību maksas pakalpojumi" (Latvijas Vēstnesis, 2013, Nr. 213, 2014, Nr. 195) šādus grozījumus:

1. izteikt 3. pielikuma "Latgales Kultūrvēstures muzeja maksas pakalpojumu cenrādis" 1. punktu šādā redakcijā:

  Pakalpojuma veids Mērvienība Cena EUR
1. Muzeja apmeklējuma biļešu cenas:    
  Ekspozīcijas muzejā Ar Rēzeknieša karti Bezmaksas ieeja
    Pārējie apmeklētāji:  
    - skolēni, studenti 0,50
    - pieaugušie 2,00
  Ekspozīcijas Mākslas namā Ar Rēzeknieša karti Bezmaksas ieeja
    Pārējie apmeklētāji:  
    - skolēni, studenti 0,50
    - pieaugušie 2,00
  Izstādes muzejā Ar Rēzeknieša karti Bezmaksas ieeja
    Pārējie apmeklētāji:  
    - skolēni, studenti 0,50
    - pieaugušie 2,00
  Komercizstāde - skolēni, studenti 1,50 - 3,00
    - pārējie apmeklētāji 4,00 - 8,00
  - ar rīkotāja biļetēm % no ieņemtās summas 20

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A. Bartaševičs

 

Paskaidrojuma raksts
Rēzeknes pilsētas domes 31.01.2019. saistošajiem noteikumiem Nr. 5 "Grozījumi Rēzeknes pilsētas domes 08.02.2013. saistošajos noteikumos Nr. 6 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs" un tās struktūrvienību maksas pakalpojumi"

Paskaidrojuma raksta sadaļas Norādāmā informācija
1. Pašreizējās situācijas raksturojums Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi Nr. 6 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs" un tās struktūrvienību maksas pakalpojumi" pieņemti 2013. gada 8. februārī.
2. Saistošo noteikumu projekta nepieciešamības raksturojums, dokumenta būtība Pamatojoties uz Publisko aģentūru likuma 17. panta 2. daļu, pašvaldības uzdevumu īstenošana tiek nodrošināta, sniedzot maksas pakalpojumus saskaņā ar pašvaldības domes apstiprinātu cenrādi. 08.02.2013. saistošajos noteikumos Nr. 6 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs" un tās struktūrvienību maksas pakalpojumi" ir apstiprināts Latgales Kultūrvēstures muzeja (turpmāk tekstā - LKM) maksas pakalpojumu cenrādis. Muzeju likuma 7. panta pirmā daļa nosaka, ka muzejs ir pastāvīga un publiski pieejama institūcija, kura kalpo sabiedrībai un tās attīstībai un kura iegūst, uzkrāj, saglabā, pēta, popularizē un eksponē materiālo un nemateriālo cilvēces mantojumu un vidi, lai sekmētu pētniecību, sabiedrības izglītošanu un sniegtu sabiedrībai emocionālu baudījumu. Lai plašāk nodrošinātu minimālā kultūras groza pieejamību pilsētas iedzīvotājiem, ieeja ar rēzeknieša karti LKM ekspozīcijās, izstādēs un Mākslas nama ekspozīcijā "Latgales glezniecība" būs bez maksas.
3. Īss saistošo noteikumu projekta satura izklāsts Lai plašāk nodrošinātu minimālā kultūras groza pieejamību pilsētas iedzīvotājiem, ieeja ar rēzeknieša karti LKM ekspozīcijās, izstādēs un Mākslas nama ekspozīcijā "Latgales glezniecība" būs bez maksas, tādējādi nepieciešams veikt atbilstošus grozījumus 2013. gada 8. februāra saistošajos noteikumos Nr. 6 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs" un tās struktūrvienību maksas pakalpojumi.
4. Saistošo noteikumu projekta iespējamā ietekme uz pašvaldības budžetu Pašvaldības budžetu paredzētās izmaiņas būtiski neietekmēs.
5. Saistošo noteikumu projekta iespējamā ietekme uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Saistošo noteikumu projekts uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā neietekmēs.
6. Saistošo noteikumu projekta iespējamā ietekme uz administratīvajām procedūrām Nav
7. Normatīvie akti, saskaņā ar kuriem saistošie noteikumi sagatavoti "Publisko aģentūru likums" 17. panta otrā un ceturtā daļa un Ministru kabineta noteikumiem Nr. 97 "Publiskas personas mantas iznomāšanas noteikumi".
8. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām saistībā ar Saistošo noteikumu projektu Saistošo noteikumu projekts un paskaidrojuma raksts ievietots www.rezekne.lv Rēzeknes pašvaldības sadaļā "Saistošo noteikumu projekti", pieejams domes Administrācijas Kancelejā un Iedzīvotāju apkalpošanas centrā (Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē).

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A.Bartaševičs

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi Rēzeknes pilsētas domes 08.02.2013. saistošajos noteikumos Nr. 6 "Rēzeknes pilsētas pašvaldības .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Rēzeknes pilsētas dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 5Pieņemts: 31.01.2019.Stājas spēkā: 12.02.2019.Zaudē spēku: 04.08.2023.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 29, 11.02.2019. OP numurs: 2019/29.15
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
304769
12.02.2019
424
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"