Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.187

Rīgā 1999.gada 29.martā

Par grozījumiem "Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību"

 

1. Pamatojoties uz Ministru kabineta 1999.gada 16.marta noteikumiem Nr.108 "Grozījumi Ministru kabineta 1997.gada 16.septembra noteikumos Nr.321 "Noteikumi par akcīzes nodokļa deklarāciju veidlapām"", apstiprinu grozījumus "Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību" (apstiprināti ar VID 1998.gada 9.jūnija rīkojumu Nr.301).

2. Rīkojumu un ar šo rīkojumu apstiprinātos grozījumus "Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību" publicēt laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

3. Rīkojums un ar šo rīkojumu apstiprinātie grozījumi "Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību" stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors A.Sončiks

Grozījumi "Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību"

Izdarīt ar VID 1998.gada 9.jūnija rīkojumu Nr.301 apstiprinātajos "Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību" šādus grozījumus:

1. Izteikt izdošanas pamatojumu šādā redakcijā:

"Izdoti saskaņā ar likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 8.pantu, likuma "Par akcīzes nodokli alkoholiskajiem dzērieniem" 12.panta trešo daļu, likuma "Par akcīzes nodokli" 5.panta trešo daļu, likuma "Par akcīzes nodokli tabakas izstrādājumiem" 11.panta trešo daļu, likuma "Par akcīzes nodokli naftas produktiem" 13.panta trešo daļu un Ministru kabineta 1997.gada 16.septembra noteikumiem Nr.321 "Noteikumi par akcīzes nodokļa deklarāciju veidlapām"".

2. Nodaļas "Alkoholisko dzērienu akcīzes nodokļa deklarācija" 4.punktu izteikt šādā redakcijā: "4.ailē jāuzrāda alkoholisko dzērienu akcīzes nodokļa likmes (latos) pēc likuma "Par akcīzes nodokli alkoholiskajiem dzēriniem" 7.panta pirmajā daļā noteiktajām likmēm."

3. Nodaļas "Tabakas un tabakas izstrādājumu akcīzes nodokļa deklarācija":

- 3.punktu izteikt šādā redakcijā: "3.ailē jānorāda 2.ailē minētās realizētās produkcijas kopapjoms (tūkst. gab. - cigaretēm, cigāriem, cigarellām vai kilogramos - smēķējamai tabakai), bez tam 3.ailē iedaļā "to skaitā" jānorāda arī atsevišķi realizētās produkcijas veida kopapjoms (tūkst. gab. vai kilogramos) par katru konkrēto dekādi;

- 4.punktu izteikt šādā redakcijā: "4.ailē jāuzrāda akcīzes nodokļa likmes tabakai un tabakas izstrādājumiem pēc likuma "Par akcīzes nodokli tabakas izstrādājumiem" 7.panta pirmajā daļā noteiktajām likmēm (latos)."

4. Izteikt otro un ceturto pielikumu tālāk norādītajā redakcijā.

2.pielikums

Par piegādātajiem alkoholiskajiem dzērieniem bez akcīzes nodokļa brīvostu un speciālo ekonomisko zonu brīvajās muitas zonās

2MET.JPG (90555 BYTES)

4.pielikums

Par piegādāto tabaku un tabakas izstrādājumiem bez akcīzes nodokļa brīvostu un speciālo ekonomisko zonu brīvajās muitas zonās

4MET.JPG (84617
BYTES)

 

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par grozījumiem "Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību" Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Valsts ieņēmumu dienests Veids: rīkojums Numurs: 187Pieņemts: 29.03.1999.Stājas spēkā: 01.04.1999.Zaudē spēku: 04.02.2000.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 102/103, 31.03.1999.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozītais
23293
01.04.1999
85
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"