Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Ministru kabineta noteikumi Nr.459

Rīgā 2007.gada 3.jūlijā (prot. Nr.38 4.§)
Valsts kultūrkapitāla fonda nozaru ekspertu komisiju locekļu un komisiju darbā iesaistīto lietpratēju un ekspertu atlīdzības noteikšanas kārtība
Izdoti saskaņā ar Valsts kultūrkapitāla fonda likuma 12.panta septīto daļu

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā Valsts kultūrkapitāla fonda (turpmāk - fonds) padome nosaka atlīdzības apmēru fonda nozaru ekspertu komisiju (turpmāk - komisija) locekļiem un komisiju darbā iesaistītajiem lietpratējiem un ekspertiem.

2. Lai noteiktu komisiju locekļu un komisiju darbā iesaistīto lietpratēju un ekspertu atlīdzības apmēru, fonda padome novērtē paveikto darbu saskaņā ar šo noteikumu 1.pielikumu.

3. Atlīdzības apmēru komisiju locekļiem un komisiju darbā iesaistītajiem lietpratējiem un ekspertiem fonda padome aprēķina, paveiktā darba punktu ko­pējo skaitu reizinot ar fonda padomes noteiktu koeficientu. Minēto koeficientu nosaka proporcionāli šim mērķim pieejamiem valsts budžeta līdzekļiem un plā­notajam komisiju sēžu un iesniegto projektu skaitam.

4. Fonda padome komisijas locekli atbilstoši darba ieguldījumam ir tie­sīga prēmēt. Prēmēšanai izmanto finanšu līdzekļus līdz 15 % apmērā no plānotā atalgojuma fonda, kā arī ietaupītos līdzekļus no atalgojuma fonda.

5. Komisiju locekļiem un komisiju darbā iesaistītajiem lietpratējiem un ekspertiem, ja tie pastāvīgi dzīvo citā administratīvajā teritorijā, atlīdzina ceļa izdevumus par braucienu no dzīvesvietas līdz komisijas locekļa pienākumu pildīšanas vietai. Pamatojoties uz komisijas locekļa vai komisijas darbā iesaistītā lietpratēja vai eksperta iesniegumu, ceļa izdevumus atlīdzina šādā apmērā:

5.1. ja izmantots sabiedriskais transportlīdzeklis, izdevumus sedz atbil­stoši attiecīgā sabiedriskā transportlīdzekļa tarifam (iesniegumam pievieno izdevumus apliecinošus braukšanas dokumentus);

5.2. ja izmantots personiskais transport­līdzeklis, izdevumus sedz par pa­tērēto degvielu, ņemot vērā brauciena maršrutu un kilometrāžu, kā arī nepieciešamo attiecīgās markas degvielas daudzumu (iesniegumam pievieno degvielas uzpildes staciju izsniegtus izdevumus apliecinošus dokumentus - če­kus un kvītis).

6. Fonda komisijas locekļi saņem atlīdzību par piedalīšanos fonda ko­misiju sēdēs. Lai saņemtu atlīdzību, komisiju darbā iesaistītie lietpratēji un eksperti iesniedz fonda komisijai pārskatu par fonda komisijas dotā uzdevuma izpildi.

Ministru prezidents A.Kalvītis

Kultūras ministre H.Demakova
Pielikums
Ministru kabineta
2007.gada 3.jūlija noteikumiem Nr.459
Komisiju locekļu un komisiju darbā iesaistīto lietpratēju un ekspertu paveiktā darba novērtējums

Nr.
p.k.

Darbs

Punkti

1.

Dalība vienā komisijas sēdē

50

2.

Viena kultūras projekta izvērtēšana

1

Kultūras ministre H.Demakova
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Valsts kultūrkapitāla fonda nozaru ekspertu komisiju locekļu un komisiju darbā iesaistīto lietpratēju .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 459Pieņemts: 03.07.2007.Stājas spēkā: 07.07.2007.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 108, 06.07.2007.
Saistītie dokumenti
  • Izdoti saskaņā ar
160024
07.07.2007
87
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"