Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta sēdes protokola Nr.58 izraksts
 

Rīgā 1999.gada 2.novembrī

19.§

Par pasākumu plānu uzņēmējdarbības vides uzlabošanai

Apspriešanā piedalījās: V.Makarovs, E.Krastiņš, J.Bunkšs, A.Šķēle.

Nolēma:

1. Pieņemt zināšanai iesniegto informāciju un to, ka pasākumu plāna izpildes gaitas apkopojuma 16.punktā minētā uzdevuma izpildes termiņš ir 2000.gada februāris un to veic arī īpašu uzdevumu ministrs valsts pārvaldes un pašvaldību reformu lietās J.Bunkšs.

2. Ministru kabineta 1999.gada 11.maija sēdes protokollēmumā (prot. Nr.25, 22.§) "Par pasākumu plānu uzņēmējdarbības vides uzlabošanai saskaņā ar Pasaules bankas Ārvalstu investīciju padomdevēju dienesta pētījumā "Par administratīvajiem šķēršļiem investīcijām Latvijā" izteiktajām rekomendācijām" akceptētajā pasākumu plānā minētajām ministrijām līdz 1999.gada 15.novembrim iesniegt Ministru prezidentam un ekonomikas ministram ziņojumus par tām uzdoto uzdevumu iekļaušanu ministriju rīcības plānos valdības deklarācijas izpildei.

3. Ekonomikas ministrijai (Latvijas Attīstības aģentūrai) reizi trīs mēnešos ziņot Ministru kabinetam par uzņēmējdarbības vides uzlabošanai nepieciešamajiem pasākumiem un par pasākumu plāna izpildes gaitu.

4. Atbildīgajām valsts institūcijām katru mēnesi līdz piektajam datumam sniegt informāciju Ekonomikas ministrijai (Latvijas Attīstības aģentūrai) par pasākumu plānā doto uzdevumu izpildi.

5. Ekonomikas ministrijai pēc š.g. 30.novembra kopīgi ar iesaistītajām ministrijām precizēt pasākumu plānā noteiktos uzdevumu izpildes termiņus un iesniegt jautājumu (grozījumi Ministru kabineta 1999.gada 11.maija sēdes protokollēmuma (prot. Nr.25, 22.§) pielikumā) izskatīšanai Ministru kabineta sēdē.

Ministru prezidents A.Šķēle

Valsts kancelejas direktors A.Vītols

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par pasākumu plānu uzņēmējdarbības vides uzlabošanai 19.§ Izdevējs: Ministru kabinets Veids: protokola izraksts Numurs: 58Pieņemts: 02.11.1999.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 366/367, 05.11.1999.
15341
674
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"