Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.
Ministru kabineta noteikumi Nr.385

Rīgā 2006.gada 16.maijā (prot. Nr.27 5.§)
Kārtība, kādā Eiropas Savienības struktūrfondu vadībā iesaistītās institūcijas publisko informāciju par struktūrfonda projektu
Izdoti saskaņā ar Eiropas Savienības struktūrfondu
vadības likuma
16.panta pirmās daļas 4.punktu

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā Eiropas Savienības struktūrfondu (turpmāk - struktūrfonds) vadībā iesaistītās institūcijas publisko informāciju par struktūrfonda projektu.

2. Pēc tam kad stājies spēkā lēmums par struktūrfonda projekta vai grantu shēmas projekta iesnieguma apstiprināšanu, bet ne vēlāk kā divu nedēļu laikā pēc līguma par struktūrfonda projekta ieviešanu vai grantu shēmas projekta ieviešanu noslēgšanas informāciju par atklāta konkursa projektu publisko otrā līmeņa starpniekinstitūcija, informāciju par grantu shēmas projektu - grantu shēmas apsaimniekotājs, bet informāciju par nacionālās programmas projektu - pirmā līmeņa starpniekinstitūcija.

3. Šo noteikumu 2.punktā minētās institūcijas mājas lapā internetā publisko šādu informāciju:

3.1. struktūrfonda finansējuma saņēmējs vai granta finansējuma saņēmējs (fiziskās personas vārds, uzvārds vai juridiskās personas nosaukums un juridiskā adrese);

3.2. projekta nosaukums;

3.3. projekta īstenošanas vieta (pašvaldības nosaukums);

3.4. sabiedriskā finansējuma apmērs latos (struktūrfonda finansējums un nacionālais finansējums (valsts budžeta līdzekļi, tai skaitā valsts budžeta dotācija pašvaldībai, vai pašvaldības budžeta līdzekļi));

3.5. Vienotā programmdokumenta pasākuma numurs un nosaukums un tās aktivitātes un apakšaktivitātes (ja tāda ir attiecīgajai aktivitātei) numurs un nosaukums, kuras ietvaros piešķirts struktūrfonda finansējums, izņemot šo noteikumu 3.6.apakš­punktā minētos gadījumus;

3.6. Vienotā programmdokumenta 4.1., 4.2., 4.3., 4.8. vai 4.9.pasākuma numurs un nosaukums, kura ietvaros piešķirts struktūrfonda finansējums.

4. Šo noteikumu 2.punktā minētās institūcijas triju darbdienu laikā pēc informācijas ievietošanas mājas lapā internetā nosūta vadošajai iestādei elek­tronisku paziņojumu, ka informācija par struktūrfonda projektu ir publiskota.

5. Vadošā iestāde divu darbdienu laikā pēc šo noteikumu 4.punktā minētā paziņojuma saņemšanas nodrošina saites ievietošanu uz publikāciju Finanšu ministrijas administrētajā Eiropas Savienības fondu mājas lapā internetā (http://www.esfondi.lv).

6. Šo noteikumu 2.punktā minētās institūcijas šo noteikumu 3.punktā minēto informāciju atjauno ne vēlāk kā mēneša laikā pēc struktūrfonda projekta vai grantu shēmas projekta grozījumu spēkā stāšanās, norādot informācijas atjaunošanas datumu.

7. Šo noteikumu 2.punktā minētās institūcijas informāciju par struktūr­fonda projektu var publiskot arī citos plašsaziņas līdzekļos.

Ministru prezidents A.Kalvītis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Kārtība, kādā Eiropas Savienības struktūrfondu vadībā iesaistītās institūcijas publisko informāciju .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 385Pieņemts: 16.05.2006.Stājas spēkā: 19.05.2006.Zaudē spēku: 06.03.2019.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 77, 18.05.2006.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Izdoti saskaņā ar
135255
19.05.2006
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"