Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Rīgas domes lēmums Nr.832

Rīgā 2006.gada 7.februārī (prot. Nr.34, 5.§)

Par Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorijas plānojuma apstiprināšanu

Pamatojoties uz Ministru kabineta 19.10.2004. noteikumu "Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi" 44., 45., 46.punktu un Rīgas domes 15.11.2005. lēmumu Nr.583 "Par Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorijas plānojuma galīgās redakcijas noteikšanu", Rīgas dome nolemj:

1. Apstiprināt Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorijas plānojumu un tā grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus izdot kā Rīgas domes 07.02.2006. saistošos noteikumus Nr.38 "Rīgas vēsturiskā centra teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi".

2. Turpināt Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorijas plānošanas darbu un ne vēlāk kā gada laikā uzsākt nepieciešamās korekcijas, kas saistītas ar Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorijas plānojuma ieviešanu.

3. Uzdot Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentam divu nedēļu laikā pēc Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorijas plānojuma stāšanās spēkā iesniegt zināšanai:

3.1. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā - vietējās pašval­dības teritorijas plānojuma eksemplāru, pievienojot grafiskās daļas kartes (plānus; digitālā veidā, LKS92 koordinātu sistēmā);

3.2. Valsts zemes dienestā - normatīvajos aktos par dokumentu izstrādāšanu un noformēšanu noteiktajā kārtībā apliecinātu vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma grafiskās daļas un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu kopiju, kā arī grafiskās daļas karti (plānu), kurā attēlota teritorijas plānotā (atļautā) izmantošana un aizsargjoslas (digitālā veidā, vektordatu formā, LKS 92 koordinātu sistēmā);

3.3. Lielrīgas Reģionālajā vides pārvaldē - grafiskās daļas karti (plānu), kurā attēlota teritorijas plānotā (atļautā) izmantošana un aizsargjoslas (digitālā veidā, vektordatu formā, LKS 92 koordinātu sistēmā).

4. Uzdot Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļai ne vēlāk kā divas nedēļas pēc lēmuma pieņemšanas publicēt to laikrakstos "Rīgas Balss" un "Latvijas Vēstnesis", norādot, ka ar apstiprināto vietējās pašvaldības teritorijas plānojumu var iepazīties Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā Rīgā, Amatu ielā 4.

5. Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments ir atbildīgs par lēmuma izpildi.

Rīgas domes priekšsēdētājs A.Aksenoks

Rīgā 2006.gada 9.februārī

Ar apstiprināto pašvaldības teritorijas plānojumu var iepazīties Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā Rīgā, Amatu ielā 4.

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorijas plānojuma apstiprināšanu Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Rīgas dome Veids: lēmums Numurs: 832Pieņemts: 07.02.2006.Stājas spēkā: 10.02.2006.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 29, 17.02.2006.
128373
10.02.2006
136
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"