Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.
Ministru kabineta noteikumi Nr.1006

Rīgā 2005.gada 27.decembrī (prot. Nr.77 8.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2002.gada 8.oktobra noteikumos Nr.449 "Noteikumi par muitas iestāžu ierēdņu formas tērpiem, žetonu un dienesta pakāpju atšķirības zīmēm"
Izdoti saskaņā ar likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 25.panta trešo daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2002.gada 8.oktobra noteikumos Nr.449 "Noteikumi par muitas iestāžu ierēdņu formas tērpiem, žetonu un dienesta pakāpju atšķirības zīmēm" (Latvijas Vēstnesis, 2002, 147.nr.; 2004, 8., 210.nr.) šādus grozījumus:

1. Papildināt 2.1.apakšpunktu aiz vārda "virsjaka" ar vārdiem "īsā virs­jaka, puskombinezons, siltā veste".

2. Aizstāt 2.5.apakšpunktā vārdus "dzeltena metāla" ar vārdiem "gaiši zilā".

3. Papildināt 2.6.apakšpunktu aiz vārdiem "kakla lakata saspraude" ar vārdu "zīmotne".

4. Aizstāt 3.punktā vārdus "taisna silueta mētelis ar vidukļa jostu" ar vārdiem "taisna silueta mētelis ar sintētiska materiāla vidukļa jostu (platums - 50 mm)".

5. Izteikt 6.punktu šādā redakcijā:

"6. Virsjaka (1.pielikuma 4.attēls) - pagarināta taisna silueta ūdensnecaur­laidīga auduma virsjaka ar siltinātu iepogājamu oderi, divām uzšūtām krūšu kabatām ar rāvējslēdzēja aizdari, divām iegrieztām sānu kabatām vai uzšūtām portfeļkabatām un divām iekškabatām. Jakas mugurpuses lejas daļā pa vidu nošūta kabata ar divām slīpām atverēm. Virsjakai aizdare ar rāvējslēdzēju un četrām spiedpogām. Iešūta apkakle un kapuce ar oderi. Iešūtas divvīļu piedurknes. Uz labās piedurknes - uzšuve. Uz plecu vīlēm - uzpleči ar vienu pogu. Uz muguras plecu līmenī atstarojošs uzraksts "MUITA" baltā krāsā."

6. Papildināt 7.punktu ar septīto teikumu šādā redakcijā:

"Uz muguras plecu līmenī atstarojošs uzraksts "MUITA" baltā krāsā."

7. Izteikt 8.punktu šādā redakcijā:

"8. Puskombinezons (1.pielikuma 6.attēls) - ūdensnecaurlaidīga auduma puskombinezons ar siltinātu oderi vai plāna, izturīga auduma puskombinezons. Priekšpuse ar rāvējslēdzēja un spiedpogu aizdari. Divas iegrieztas sānu kabatas, divas uzšūtas krūšu kabatas ar pārloku un divas uz sānu vīlēm uzšūtas portfeļkabatas. Mugurdaļā - divas uzšūtas kabatas. Mugurdaļa no elastīga materiāla."

8. Izteikt 10. un 11.punktu šādā redakcijā:

"10. Vīriešu žakete (1.pielikuma 8.attēls) - puspieguloša silueta žakete ar divām iegrieztām krūšu kabatām ar vienu pogu (diametrs - 12 mm) katrā pārlokā, divām iegrieztām sānu kabatām ar pārloku un divām iekškabatām. Priekšpuse ar vienrindas četru pogu (diametrs - 22 mm) aizdari. Mugurpusē- vīle un šķēlums. Iešūta apkakle ar atlokiem. Iešūtas divvīļu piedurknes. Piedurknes dūrgalā - 100 mm plata detaļa ar trim apdares pogām (diametrs - 12 mm). Muitas ģenerāļa formas tērpa žaketei piedurknes dūrgalā - 100 mm plata detaļa ar trim apdares pogām (diametrs - 12 mm) un divām 10 mm platām apdarēm. Uz labās piedurknes - uzšuve. Uz plecu vīlēm - uzpleči ar vienu pogu un dienesta pakāpes zīmēm. Zem kreisās krūšu kabatas - žetons.

11. Bikses (1.pielikuma 9.attēls) - bikses ar rāvējslēdzēja aizdari (vīriešu biksēm - priekšpusē vidus vīlē, sieviešu biksēm - priekšpusē vidus vīlē vai krei­sajā pusē sānu vīlē). Josta ar vai bez diviem savilktņiem sānos. Vīriešu biksēm - uz jostas astoņas cilpas. Muitas ģenerāļa formas tērpa biksēm - uz jostas astoņas cilpas un sānu vīlē uzšūtas divas 10 mm platas apdares. Priekšpuse ar divām ielocēm (pa vienai katrā pusē) un ar vai bez divām iegrieztām kabatām. Mugurpuse ar divām iešuvēm, ar vienu iegrieztu kabatu ar cilpu un pogu (sieviešu biksēm - bez kabatas)."

9. Papildināt 12.punktu aiz vārdiem "pieguloša silueta žakete ar" ar vārdiem "divām iegrieztām krūšu kabatām ar vienu pogu (diametrs - 12 mm) katrā pārlokā un".

10. Papildināt 15.punktu ar sesto teikumu šādā redakcijā:

"Mugurpusē savelkoša josta ar metālisku sprādzi (platums - 25 mm)."

11. Papildināt 18.punktu aiz vārdiem "ūdensnecaurlaidīga auduma veste" ar vārdiem "elektrozaļā krāsā".

12. Papildināt noteikumus ar 18.1punktu šādā redakcijā:

"18.1 Siltā veste (1.pielikuma 23.attēls) - pagarināta taisna silueta ūdens­necaurlaidīga auduma veste ar siltinātu iepogājamu oderi, divām uzšūtām krūšu kabatām ar rāvējslēdzēja aizdari, divām iegrieztām sānu kabatām vai uzšūtām portfeļkabatām un divām iekškabatām. Vestes mugurpuses lejas daļā pa vidu nošūta kabata ar divām slīpām atverēm. Vestei aizdare ar rāvējslēdzēju un četrām spiedpogām. Uz muguras atstarojošs uzraksts "MUITA" baltā krāsā."

13. Papildināt II nodaļu ar 40.1punktu šādā redakcijā:

"40.1 Zīmotnes "LV" burtu augstums - 12 mm, platums - 10 mm, bie­zums - 3 mm. Burti apakšējā daļā savienoti. Burtu apmales reljefas, vidusdaļa padziļināta uz visu formas tērpu apkakļu stūriem (izņemot kreklu apkakles un kažokādas apkakles)."

14. Izteikt 41.11.apakšpunktu šādā redakcijā:

"41.11. muitas ģenerālim - ozollapu vainagā ietverts muitas iestāžu emblēmas attēls, kas atbilst Muitas likuma 5.panta pirmajā daļā sniegtajam aprakstam (2.pielikuma 11.attēls)."

15. Aizstāt 42.punktā vārdus un skaitļus "līdz 2007.gada 1.janvārim" ar vārdiem un skaitļiem "līdz 2008.gada 1.janvārim".

16. Aizstāt 1.pielikuma 10.attēlu ar šādu attēlu:

10.attēls

17. Papildināt 1.pielikumu ar 23.attēlu:

23.attēls

Ministru prezidents A.Kalvītis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi Ministru kabineta 2002.gada 8.oktobra noteikumos Nr.449 "Noteikumi par muitas iestāžu ierēdņu .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 1006Pieņemts: 27.12.2005.Stājas spēkā: 31.12.2005.Zaudē spēku: 06.09.2013.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 210, 30.12.2005.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
124791
31.12.2005
87
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"