Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Starptautisko līgumu uzskaiti veic Ārlietu ministrija. Starptautisko līgumu pamatteksti netiek apvienoti ar tajos izdarītajiem grozījumiem.

Līgums par grozījumiem 1995.gada 22.februāra Krievijas Federācijas valdības un Latvijas Republikas valdības nolīgumā par automobiļu starptautisko satiksmi
 

Neoficiāls tulkojums

№1818/2ЕД

Krievijas Federācijas Ārlietu ministrija apliecina savu cieņu Latvijas Republikas vēstniecībai Krievijas Federācijā un tai ir tas gods Krievijas Federācijas valdības vārdā ierosināt noslēgt šādu Līgumu par grozījumiem 1995.gada 22.februāra Krievijas Federācijas valdības un Latvijas Republikas valdības nolīgumā par automobiļu starptautisko satiksmi un 1995.gada 22.februāra Krievijas Federācijas valdības un Latvijas Republikas valdības nolīgumā par sadarbības principiem un savstarpējo attiecību nosacījumiem transporta jomā:

1) Krievijas Federācijas valdības un Latvijas Republikas valdības nolīguma par automobiļu starptautisko satiksmi 18.pantu izteikt šādā redakcijā:

"18.pants

1. Līgumslēdzēju Pušu valstu pārvadātāji, veicot kravu un pasažieru pārvadājumus saskaņā ar šo Nolīgumu, otras Līgumslēdzējas Puses valsts teritorijā tiek savstarpēji atbrīvoti no nodokļiem, nodevām un citiem maksājumiem, kas saistīti ar autotransporta līdzekļu valdījumu vai lietošanu.

2. Šī panta pirmajā daļā minētais atbrīvojums neattiecas uz nodevām un maksājumiem par ceļu infrastruktūras lietošanu, maksas autoceļiem, tiltiem un tuneļiem, ja šādas nodevas tiek iekasētas uz nediskriminācijas pamata."

2) Krievijas Federācijas valdības un Latvijas Republikas valdības nolīguma par sadarbības principiem un savstarpējo attiecību nosacījumiem transporta jomā 3.pantu izteikt šādā redakcijā:

 

Latvijas Republikas vēstniecībai
Maskavā

 

"3.pants

1. Līgumslēdzējas Puses starpvaldību Nolīgumos par atsevišķiem transporta veidiem paredzēs pēc savstarpības principiem maksimāli iespējamu abu Līgumslēdzēju Pušu valstu pārvadātāju, kas veic pasažieru un kravu pārvadājumus otras Līgumslēdzējas Puses valsts teritorijā, un transportlīdzekļu, kas veic šos pārvadājumus, atbrīvošanu no nodokļiem un valsts nodevām, kas saistīti ar transportlīdzekļu lietošanu, tāpat arī no nodokļiem un nodevām no pārvadājuma rezultātā iegūtajiem ieņēmumiem un peļņas.

2. Šī panta 1.punktā ietvertais atbrīvojums neattiecas uz nodevām un maksājumiem par ceļu infrastruktūras lietošanu, maksas autoceļiem, tiltiem un tuneļiem, ja šādas nodevas tiek iekasētas uz nediskriminācijas pamata."

Gadījumā, ja Latvijas puse piekrīt izklāstītajam, ministrijai Krievijas Federācijas valdības vārdā ir tas gods ierosināt uzskatīt šo notu un Latvijas Republikas vēstniecības Krievijas Federācijā atbildes notu par Līgumu par grozījumiem 1995.gada 22.februāra Krievijas Federācijas valdības un Latvijas Republikas valdības nolīgumā par automobiļu starptautisko satiksmi un 1995.gada 22.februāra Krievijas Federācijas valdības un Latvijas Republikas valdības nolīgumā par sadarbības principiem un savstarpējo attiecību nosacījumiem transporta jomā, kura stāsies spēkā 30 dienas pēc Latvijas puses atbildes notas saņemšanas.

Krievijas Federācijas Ārlietu ministrija izmanto iespēju vēlreiz apliecināt savu cieņu Latvijas Republikas vēstniecībai Krievijas Federācijā.

Maskavā, 2011.gada 25.februārī



Nr.51/8-45

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija apliecina savu cieņu Krievijas Federācijas Ārlietu ministrijai un, atsaucoties uz Krievijas Federācijas Ārlietu ministrijas 2011.gada 25.februāra notu Nr.1818/2ED, tai ir tas gods informēt, ka Latvijas Republikas valdība piekrīt veikt grozījumu 1995.gada 22.februāra Latvijas Republikas valdības un Krievijas Federācijas valdības nolīguma par automobiļu starptautisko satiksmi 18.pantā šādā redakcijā:

"18.pants

1. Līgumslēdzēju Pušu valstu pārvadātāji, veicot kravu un pasažieru pārvadājumus saskaņā ar šo Nolīgumu, otras Līgumslēdzējas Puses valsts teritorijā tiek savstarpēji atbrīvoti no nodokļiem, nodevām un citiem maksājumiem, kas saistīti ar autotransporta līdzekļu valdījumu vai lietošanu.

2. Šī panta pirmajā daļā minētais atbrīvojums neattiecas uz nodevām un maksājumiem par ceļu infrastruktūras lietošanu, maksas autoceļiem, tiltiem un tuneļiem, ja šādas nodevas tiek iekasētas uz nediskriminācijas pamata."

Tādējādi Latvijas Republikas valdība piekrīt, ka Krievijas Federācijas Ārlietu ministrijas nota un šī nota, kas satur Latvijas Republikas valdības piekrišanu, veido Vienošanos par grozījumiem 1995.gada 22.februāra Latvijas Republikas valdības un Krievijas Federācijas valdības nolīgumā par automobiļu starptautisko satiksmi. Minētā Vienošanās stāsies spēkā 30 dienas pēc tam, kad Latvijas puse paziņos, ka izpildītas nepieciešamās procedūras, lai Vienošanās stātos spēkā.

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija izmanto šo iespēju vēlreiz apliecināt savu cieņu Krievijas Federācijas Ārlietu ministrijai.

Rīgā
2014.gada 3.janvārī

Krievijas Federācijas Ārlietu ministrija
Maskava

 

 

 
Tiesību akta pase
Statuss:
Spēkā esošs
Spēkā esošs
Valsts:
 Krievija
Veids:
 starptautisks dokuments
 divpusējs
Stājas spēkā:
 06.07.2014.
Parakstīts:
 03.01.2014.
Ratificēja:
 Saeima
Atruna: Nav
Deklarācija: Nav
Publicēts:
 "Latvijas Vēstnesis", 108, 04.06.2014.
Dokumenta valoda:
Saistītie dokumenti
  • Paziņojums par spēkā stāšanos
  • Citi saistītie dokumenti
637
0
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"