Aptauja ilgs līdz 23. oktobrim.
Ministru kabineta noteikumi Nr.519 Rīgā 2014.gada 2.septembrī (prot. Nr.46 1.§) Grozījumi Ministru kabineta 2012.gada 24.jūlija noteikumos Nr.518 "Augu šķirnes saimniecisko īpašību novērtēšanas noteikumi"Izdoti saskaņā
ar Sēklu un šķirņu aprites likuma Izdarīt Ministru kabineta 2012. gada 24. jūlija noteikumos Nr. 518 "Augu šķirnes saimniecisko īpašību novērtēšanas noteikumi" (Latvijas Vēstnesis, 2012, 120. nr.; 2013, 246. nr.) šādus grozījumus: 1. Svītrot 1. pielikuma 2.1.7., 2.1.8. un 3.1.9. apakšpunktu. 2. Svītrot 3. pielikuma 15. punktu. 3. Svītrot 7. pielikuma XII daļu "Zirņu vārīšanas koeficients". 4. Svītrot 7. pielikuma 51. punktā vārdus "zirņiem un". 5. Svītrot 7. pielikuma 52. punktu un 59.3. apakšpunktu. 6. Izteikt 8. pielikuma I daļas "Labības šķirņu saimniecisko īpašību novērtēšanas kritēriji" 6. nodaļas "Auzu šķirņu graudu kvalitātes rādītāju vērtējums pēc 9 ballu skalas" rindu "Tilpummasa, g l-1" šādā redakcijā:
7. Svītrot 8. pielikuma II daļas "Lopbarības augu šķirņu saimniecisko īpašību novērtēšanas kritēriji" 2. nodaļas "Zirņu šķirņu kvalitātes rādītāju vērtējums pēc 9 ballu skalas" rindu "Garšas īpašības" un rindu "Zirņu vārīšanas koeficients". 8. Izteikt 8. pielikuma II daļas "Lopbarības augu šķirņu saimniecisko īpašību novērtēšanas kritēriji" 9. nodaļas "Kukurūzas (zaļmasai) šķirņu saimniecisko īpašību vērtējums pēc 9 ballu skalas" rindu "Neitrāli skalotā kokšķiedras frakcija (NDF), % sausnā" un rindu "Skābi skalotā kokšķiedras frakcija (ADF), % sausnā" šādā redakcijā:
9. Svītrot 8. pielikuma III daļas "Eļļas augu un šķiedraugu šķirņu saimniecisko īpašību novērtēšanas kritēriji" 1. nodaļas "Ziemas un vasaras rapša un ripša ražas, ražu veidojošo faktoru un kvalitātes vērtējums pēc 9 ballu skalas" rindu "Proteīna saturs sēklās, %". Ministru prezidente Laimdota Straujuma Zemkopības ministra vietā - |
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi Ministru kabineta 2012.gada 24.jūlija noteikumos Nr.518 "Augu šķirnes saimniecisko īpašību ..
Statuss:
Spēkā esošs
Saistītie dokumenti
|