Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Ministru kabineta noteikumi Nr.291

Rīgā 2014.gada 9.jūnijā (prot. Nr.32 8.§)
Kārtība, kādā Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija sagatavo un nosūta lēmumu par piekļuves ierobežošanu Latvijā nelicencētu interaktīvo azartspēļu organizētāju interneta mājaslapām
Izdoti saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma
19.panta ceturto daļu

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija (turpmāk – inspekcija) sagatavo un nosūta augstākā līmeņa domēna ".lv" reģistra turētājam un elektronisko sakaru komersantam lēmumu par to, ka ierobežojama piekļuve Latvijā nelicencēta interaktīvo azartspēļu organizētāja interneta mājaslapai, kā arī lēmumā ietveramā pieprasījuma formu, lēmuma nosūtīšanas veidu, izpildes veidu un darbības termiņu.

2. Inspekcijas amatpersona normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā sagatavo attiecīgu lēmumprojektu, ja ierobežojama piekļuve Latvijā nelicencēta interaktīvo azartspēļu organizētāju interneta mājaslapai. Pēc lēmuma pieņemšanas inspekcija ne retāk kā reizi ceturksnī augstākā līmeņa domēna ".lv" reģistra turētājam un elektronisko sakaru komersantam elektroniski nosūta ar drošu elektronisko parakstu parakstītu pieprasījumu (pielikums), pievienojot lēmuma kopiju.

3. Elektronisko sakaru komersanti piecu darbdienu laikā pēc inspekcijas pieprasījuma saņemšanas nodrošina piekļuves ierobežošanu (bloķēšanu) Latvijā nelicencēto interaktīvo azartspēļu organizētāju mājaslapām.

4. Augstākā līmeņa domēna ".lv" reģistra turētājs piecu darbdienu laikā pēc inspekcijas pieprasījuma saņemšanas nodrošina konkrēta domēna reģistrācijas "lv" zonā pārtraukšanu.

5. Elektronisko sakaru komersants nodrošina piekļuves ierobežošanu (bloķēšanu) Latvijā nelicencēto interaktīvo azartspēļu organizētāju mājaslapām līdz dienai, kad saņem inspekcijas lēmumu par ierobežošanas (bloķēšanas) atcelšanu. Piecu darbdienu laikā pēc tam, kad saņemts inspekcijas lēmums par ierobežošanas (bloķēšanas) atcelšanu, elektronisko sakaru komersants atjauno piekļuvi interaktīvo azartspēļu organizētāju mājaslapai.

6. Noteikumi stājas spēkā 2014. gada 1. augustā.

Ministru prezidente Laimdota Straujuma

Finanšu ministrs Andris Vilks
Pielikums
Ministru kabineta
2014.gada 9.jūnija noteikumiem Nr.291
Rīgā
_____. gada ___. ___________Nr.____
Adresāts
Adrese

PIEPRASĪJUMS

Pamatojoties uz Azartspēļu un izložu likuma 1. panta 3. punktu, 2. panta pirmo daļu, 3. panta pirmo daļu, 81. pantu un Elektronisko sakaru likuma 13.1 panta pirmo daļu, ierobežot (bloķēt) piekļuvi šādām Latvijas Republikā nelicencētu interaktīvo azartspēļu organizētāju mājaslapām:

Domēna vārda nosaukumsInterneta protokola (IP) adrese1Inspekcijas lēmuma numurs un datums

Piezīmes.

1. Pieprasījumā norāda tikai to informāciju, kura ir nepieciešama elektronisko sakaru komersantam vai augstākā līmeņa domēna ".lv" reģistra turētājam.

2. Viens domēna vārds var būt piesaistīts vairākām interneta protokola (IP) adresēm.

Pielikums uz ... lapām.

Izložu un azartspēļu uzraudzības
inspekcijas priekšnieks
(vārds, uzvārds)
Finanšu ministrs Andris Vilks
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Kārtība, kādā Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija sagatavo un nosūta lēmumu par piekļuves .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 291Pieņemts: 09.06.2014.Stājas spēkā: 01.08.2014.Zaudē spēku: 20.08.2022.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 115, 13.06.2014. OP numurs: 2014/115.4
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Izdoti saskaņā ar
  • Anotācija / tiesību akta projekts
  • Citi saistītie dokumenti
266884
01.08.2014
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"