Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Attēlotā redakcija
Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.5

Rēzeknē 2013.gada 8.februārī (prot. Nr.4, 13.p.)
Par pašvaldības palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā Rēzeknes pilsētā
Izdoti saskaņā ar likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 36.1 panta trešo daļu
un likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā"
6.panta otro daļu, 7.panta sesto daļu, 9.panta pirmās daļas
4.punktu, 14.panta pirmās daļas 1.punkta "c" apakšpunktu,
14.panta pirmās daļas 6.punktu, 14.panta septīto daļu,
15.pantu, 17.panta pirmo daļu un 24.panta pirmo daļu,
21.1 panta otro daļu, 21.2 panta otro daļu
(Grozīta ar Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013. saistošajiem noteikumiem Nr. 26; 02.06.2016. saistošajiem noteikumiem Nr. 5)
I. Vispārīgie jautājumi

1. Rēzeknes pilsētas domes saistošie noteikumi (turpmāk – noteikumi) nosaka personas, kuras ir tiesīgas saņemt Rēzeknes pilsētas pašvaldības (turpmāk – pašvaldība) palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā (turpmāk – palīdzība), kārtību, kādā personas reģistrējamas pašvaldības palīdzības reģistrā un izslēdzamas no tā, palīdzības sniegšanas kārtību, kā arī pašvaldības institūcijas, kuras reģistrē personas un sniedz likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 3.pantā noteiktos palīdzības veidus.

2. Personas, kurām ir nepieciešama pašvaldības palīdzība un kuras ir tiesīgas to saņemt, veidojot attiecīgu uzskaiti, reģistrē Rēzeknes pilsētas domes Pilsētas saimniecības pārvalde:

2.1. pašvaldībai piederošo vai tās nomāto dzīvojamo telpu izīrēšanai;

2.2. (svītrots ar Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013. saistošajiem noteikumiem Nr.26);

2.3. palīdzības sniegšanai īrētās dzīvojamās telpas apmaiņā pret citu īrējamu dzīvojamo telpu;

2.4. palīdzība speciālista nodrošināšanai ar dzīvojamo telpu.

(Grozīts ar Rēzeknes pilsētas domes 02.06.2016. saistošajiem noteikumiem Nr. 5)

3. Persona, kura atbilstoši tiesiskam pamatojumam ir deklarējusi dzīvesvietu Rēzeknes pilsētas administratīvajā teritorijā, iesniedz rakstveida iesniegumu un dokumentus, kas apliecina, ka persona ir tiesīga saņemt pašvaldības palīdzību šo noteikumu 2.punktā noteiktajā pašvaldības institūcijā, iesniegumā norādot, kādi palīdzības veidi personai nepieciešami. Ja iesniegumu iesniedz ģimene, to paraksta visi pilngadīgie ģimenes locekļi.

4. Lēmumu par to, vai persona ir iekļaujama palīdzības reģistrā atbilstoši palīdzības veidam, kāds norādīts personas iesniegumā, vai par atteikumu atzīt personu par tiesīgu saņemt šo palīdzību, kā arī lēmumu par personas izslēgšanu no palīdzības reģistra pieņem Rēzeknes pilsētas dome.

II. Reģistrācijas grupas

5. Personas, kurām nepieciešama pašvaldības palīdzība, tiek reģistrētas palīdzības reģistrā atbilstoši katram noteikumu 2.punktā noteiktajam palīdzības veidam.

6. Papildus likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 14.pantā minētajām personām, kurām nepieciešama pašvaldības palīdzība un kuras ir tiesīgas to saņemt pirmām kārtām, reģistrē:

6.1. maznodrošinātas personas, kuras ir izliktas no īrētās dzīvojamās telpas saskaņā ar tiesas spriedumu (izņemot personas, kuras tiesības uz dzīvojamo telpu zaudējušas saskaņā ar likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.1 panta pirmajā daļā minētajiem īres līguma pārkāpumiem) un atbilst likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 36.1 pantā noteiktajai personu kategorijai;

6.2. maznodrošinātas personas, kuras īrē dzīvokli denacionalizētā mājā, ja denacionalizētās vai likumīgajam īpašniekam atdotās mājas īpašnieks (denacionalizētā māja ir atgūta pirms 7 gadiem vai senāk) ir pieņēmis lēmumu veikt kapitālo remontu un nevar to veikt, īrniekam dzīvojot mājā, saskaņā ar likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.4 pantu un ja tās atbilst likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 36.1 pantā noteiktajai personu kategorijai;

6.3. maznodrošinātas personas, kuras sasniegušas pensijas vecumu vai ir invalīdi;

6.4. maznodrošinātas personas (ģimenes), ar kurām kopā dzīvo un kuru apgādībā ir vismaz viens nepilngadīgais bērns, aizgādnībā esoša persona, maznodrošināta pensijas vecumu sasniegusi persona vai arī maznodrošināta persona, kura ir invalīds;

6.5. maznodrošinātas darbaspējīgas personas.

7. Pašvaldība ar dzīvojamo telpu nodrošina vispārējā kārtībā personas, kuras Rēzeknes pašvaldībā deklarējušās ne mazāk kā pieci gadi. Palīdzības reģistrā reģistrē:

7.1. personas, kuras līdz 2001.gada 31.decembrim saskaņā ar likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" normām bija reģistrētas pašvaldības palīdzības reģistrā un 2002.gadā tika pārreģistrētas atbilstoši normatīvo aktu prasībām;

7.2. personas, kuru pašvaldības mājā īrētās vai īpašumā esošās dzīvojamās telpas ar sertificēta būvinženiera atzinumu ir atzītas par avārijas stāvoklī esošām un dzīvošanai nederīgām;

7.3. personas, kuras dzīvo denacionalizētā vai likumīgajam īpašniekam atdotā mājā, ir lietojušas dzīvokli līdz īpašuma tiesību atjaunošanai un ir saņēmušas uzteikumu no mājas īpašnieka, ja šo personu lietošanā vai īpašumā nav citas dzīvojamās telpas;

7.4. (svītrots ar Rēzeknes pilsētas domes 02.06.2016. saistošajiem noteikumiem Nr. 5).

7.1 Pašvaldībai piederošu vai tās nomātu dzīvojamo telpu, kurai pašvaldības dome noteikusi speciālistam izīrējamas dzīvojamās telpas statusu, pašvaldība ir tiesīga izīrēt:

1) veselības, kultūras, sporta un izglītības jomā nodarbinātam kvalificētam speciālistam;

2) slimnīcas vadītājam, skolotājam, sporta trenerim, deju kolektīva vadītājam, direktoram, kultūras metodiķim, gaismas operatoram, gaismas režisoram, noformēšanas māksliniekam, mārketinga nodaļas vadītājam, skaņas operatoram, mākslinieciskajam vadītājam, producentam, tehniskajam direktoram, diriģentam, valdes loceklim, struktūrvienības vadītājam, ārstniecības personām (turpmāk – speciālistam), kas veic ar valsts vai pašvaldības funkciju nodrošināšanu saistītu pārvaldes uzdevumu jomā, kurā konstatēts nepietiekams kvalificētu speciālistu nodrošinājums.

(Rēzeknes pilsētas domes 02.06.2016. saistošo noteikumu Nr. 5 redakcijā, kas grozīta ar 27.10.2016. saistošajiem noteikumiem Nr. 8)

7.2 Lēmumu par dzīvojamās telpas izīrēšanu speciālistam pieņem Rēzeknes pilsētas dome.

Speciālistam izīrējamo dzīvojamo telpu izīrē personai, kura ir atzīta par tiesīgu īrēt dzīvokli.

Speciālistam izīrējamās dzīvojamās telpas īres līgums tiek noslēgts uz darba tiesisko attiecību laiku, bet ne ilgāk kā uz trim gadiem.

Mēnesi pirms Speciālistam izīrējamās dzīvojamās telpas īres līguma termiņa beigām dzīvokļa īrnieka pienākums ir iesniegt Rēzeknes pilsētas domei šo noteikumu 13.12.punktā norādītos dokumentus.

Ja pēc trim gadiem persona nav zaudējusi tiesības īrēt Speciālistam izīrējamo dzīvojamo telpu, īres līgums tiek pagarināts.

Lēmumu par dzīvojamās telpas īres līguma pagarināšanu pieņem Rēzeknes pilsētas dome.

Speciālistam izīrējamās dzīvojamās telpas īres līgumu neatjauno, ja persona ir zaudējusi tiesības īrēt Speciālistam izīrējamo dzīvojamo telpu.

Speciālistam izīrējamās dzīvojamās telpas īres līgums tiek izbeigts saskaņā ar likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 21.4 pantu un likumu "Par dzīvojamo telpu īri".

(Rēzeknes pilsētas domes 02.06.2016. saistošo noteikumu Nr. 5 redakcijā)

8. (Svītrots ar Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013. saistošajiem noteikumiem Nr.26)

9. (Svītrots ar Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013. saistošajiem noteikumiem Nr.26)

III. Palīdzība īrētās dzīvojamās telpas apmaiņā pret citu īrējamu dzīvojamo telpu

10. Palīdzības saņemšanai īrētās dzīvojamās telpas apmaiņā pret citu īrējamu dzīvojamo telpu reģistrē personas, kuras vēlas pašvaldības īpašumā esošo vai tās nomāto dzīvojamo telpu apmainīt pret mazāku dzīvojamo telpu, pret dzīvojamo telpu, par kuru jāmaksā zemāka maksa par pakalpojumiem, kas saistīti ar dzīvojamās telpas lietošanu (dzīvojamā telpa ar zemāku labiekārtojuma līmeni), kā arī veselības stāvokļa dēļ vēlas dzīvojamo telpu dzīvojamo māju pirmajos stāvos.

11. Lēmumu par dzīvojamās telpas apmaiņu pret citu īrējamu dzīvojamo telpu pieņem Rēzeknes pilsētas dome.

IV. Personas reģistrācija palīdzības reģistrā

12. Persona apliecina tiesības saņemt palīdzību, iesniedzot iesniegumu, kuram jāpievieno šādi dokumenti:

12.1. dzīvesvietas deklarēšanas izziņu, kuru pašvaldība pārbauda un iegūst saskaņā ar pašvaldības rīcībā esošo informāciju;

12.2. ja laulātā vai nepilngadīgā bērna dzīvesvieta deklarēta ārpus pašvaldības administratīvās teritorijas, laulātā vai/un bērna dzīvesvietas deklarēšanas izziņa;

12.3. pases kopija vai personas apliecības kopija;

12.4. pašvaldības iestādes "Rēzeknes pilsētas domes "Sociālais dienests"" (turpmāk – Sociālais dienests) lēmums un izziņa par maznodrošinātas (trūcīgas) personas/ģimenes statusa piešķiršanu (ja atbilstoši likumam vai šiem noteikumiem palīdzība sniedzama maznodrošinātai personai), kuru pašvaldība pārbauda un iegūst saskaņā ar pašvaldības rīcībā esošo informāciju.

(Grozīts ar Rēzeknes pilsētas domes 02.06.2016. saistošajiem noteikumiem Nr. 5)

13. Papildus noteikumu 12.punktā norādītajiem dokumentiem iesniegumam jāpievieno:

13.1. likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 14.panta pirmās daļas 1.punktā, 14.panta pirmās daļas 1.¹ punktā, 14.panta pirmās daļas 2.punktā un noteikumu 6.1., 8.1. un 8.4.apakšpunktā minētajām personām:

13.1.1. tiesas sprieduma, kurš stājies spēkā, noraksta kopija;

13.1.2. pensionāra vai invalīda apliecības kopija; vai bērna dzimšanas apliecību vai bāriņtiesas lēmumu par aizbildniecības nodibināšanu un par aizbildņa iecelšanu kopijas, kuru pašvaldība pārbauda un iegūst saskaņā ar pašvaldības rīcībā esošo informāciju; vai politiski represētās personas apliecības kopija;

13.1.3. rakstveida apliecinājums, ka personas lietošanā nav citas dzīvojamās telpas.

13.2. likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 14.panta pirmās daļas 3.punktā un noteikumu 8.3.apakšpunktā minētajām personām:

13.2.1. bāriņtiesas lēmuma par bērna ārpusģimenes aprūpes nodrošināšanu, kuru pašvaldība pārbauda un iegūst saskaņā ar pašvaldības rīcībā esošo informāciju; vai tiesas sprieduma par aizgādnību atņemšanu, kopija;

13.2.2. izziņa par bērna atrašanos ārpusģimenes aprūpē;

13.2.3. arhīva izziņa par bērna bāreņa deklarēto dzīvesvietu pirms ievietošanas ārpusģimenes aprūpē;

13.2.4. bērniem invalīdiem – invalīda apliecības kopija.

13.3. likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 14.panta pirmās daļas 4.punktā minētajām personām:

13.3.1. repatrianta statusu apliecinošs dokuments;

13.3.2. arhīva izziņa par repatrianta, viņa vecāku vai vecvecāku pēdējo pastāvīgo dzīvesvietu pirms izceļošanas no Latvijas.

13.4. likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 14.panta pirmās daļas 4.1 punktā minētajām personām jāiesniedz represētas personas apliecības kopija.

13.5. likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 14.panta pirmās daļas 5.punktā minētajām personām:

13.5.1. izziņas par atbrīvošanu pēc brīvības atņemšanas soda izciešanas kopija, kurā norādīts atbrīvošanas pamats un faktiski izciestais brīvības atņemšanas soda laiks;

13.5.2. izziņa par pēdējo dzīvesvietu;

13.5.3. gadījumā, ja reģistrēta laulība vai ir nepilngadīgs bērns, kuru dzīvesvieta deklarēta citur, laulātā vai/un bērna dzīvesvietas deklarēšanas izziņa;

13.5.4. pensionāra vai invalīda apliecības kopija.

13.6. noteikumu 6.2.apakšpunktā minētajām personām:

13.6.1. dzīvojamās telpas īres līguma kopija;

13.6.2. lēmuma kopija par namīpašuma denacionalizāciju vai atdošanu likumīgajam īpašniekam vai tiesas sprieduma kopija par īpašuma tiesību atjaunošanu (iesniedz mājas īpašnieks);

13.6.3. likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.4 panta trešajā daļā norādītie dokumenti; vai bērnu dzimšanas apliecību vai bāriņtiesas lēmumu par aizbildnības nodibināšanu un par aizbildņa iecelšanu kopijas; vai pensionāra vai invalīda apliecības kopija.

13.7. noteikumu 6.3.apakšpunktā minētajām personām:

13.7.1. pensionāra vai invalīda apliecības kopija;

13.7.2. rakstveida apliecinājums, ka personas lietošanā nav citas dzīvojamās telpas.

13.8. noteikumu 6.4.apakšpunktā minētajām personām:

13.8.1. bērnu dzimšanas apliecību kopijas vai bāriņtiesas lēmumu par aizbildnības nodibināšanu un par aizbildņa iecelšanu kopijas; vai pensionāra vai invalīda apliecības kopijas;

13.8.2. ja pēdējo piecu gadu laikā mainīta dzīvesvieta, tad dzīvesvietas deklarēšanas izziņa no iepriekšējās dzīvesvietas;

13.8.3. rakstveida apliecinājums, ka personas lietošanā nav citas dzīvojamās telpas.

13.9. noteikumu 6.5.apakšpunktā minētajām personām:

13.9.1. rakstveida apliecinājums, ka personas lietošanā nav citas dzīvojamās telpas.

13.10. noteikumu 7.2.apakšpunktā minētajām personām:

13.10.1. sertificēta būvinženiera atzinums;

13.10.2. dzīvojamās telpas īres līguma vai dzīvojamās telpas īpašuma tiesības apliecinoša dokumenta kopija.

13.11. noteikumu 7.3.apakšpunktā minētajām personām:

13.11.1. dzīvojamās telpas īres līguma kopija;

13.11.2. mājas vai dzīvojamās telpas īpašuma tiesības apliecinoša dokumenta kopija (iesniedz mājas vai dzīvojamās telpas īpašnieks);

13.11.3. mājas vai dzīvojamās telpas īpašnieka rakstveida uzteikums.

13.12. noteikumu 7.1 apakšpunktā minētajām personām:

13.12.1. attiecīgās valsts vai pašvaldības institūcijas vadītāja iesniegums, kurā izteikta nepieciešamība tās amatpersonu, darbinieku vai uzaicināto speciālistu nodrošināt ar dzīvojamo telpu uz darba laiku;

13.12.2. rakstveida apliecinājums, ka personas lietošanā vai īpašumā nav citas dzīvojamās telpas Rēzeknē;

13.12.3. izglītību apliecinošus dokumentus;

13.12.4. darba līgumu (ja tāds ir noslēgts).

13.13. (svītrots ar Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013. saistošajiem noteikumiem Nr.26).

13.14. noteikumu 10.punktā minētajām personām:

13.14.1. dzīvojamās telpas īres līguma kopija;

13.14.2. izziņa, ka nav īres un komunālo maksājumu parāda par īrēto dzīvojamo telpu;

13.14.3. izziņa, kas apliecina, ka veselības stāvokļa dēļ nepieciešama dzīvojamās telpas apmaiņa, ja apmaiņa tiek prasīta veselības stāvokļa dēļ.

(Grozīts ar Rēzeknes pilsētas domes 02.06.2016. saistošajiem noteikumiem Nr. 5)

14. Iesniedzot 12.un 13.punktā minēto dokumentu kopijas, personas uzrāda šo dokumentu oriģinālus.

15. Informāciju, esošo pašvaldības rīcībā, pašvaldība iegūst pati.

16. Palīdzības reģistrā iekļautās personas pienākums ir iesniegt Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu komisijas izziņas un apliecības kopiju par invaliditātes termiņu, dzīvojamās telpas īres vai apsaimniekošanas līguma kopiju (ja mainījies ģimenes sastāvs).

(Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013. saistošo noteikumu Nr.26 redakcijā)

17. Pašvaldības dome pieņem lēmumu atteikt atzīt personu par tiesīgu saņemt likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 3.panta 1.punktā minēto palīdzību šā likuma 7.panta piektajā daļā noteiktajos un papildus šādos gadījumos:

17.1. piecus gadus no brīža, kad persona ir pasliktinājusi dzīves apstākļus, iemitinoties dzīvojamā telpā, kas nav dzīvošanai derīga;

17.2. piecus gadus no brīža, kad persona ir pasliktinājusi dzīves apstākļus, apmainot dzīvojamo telpu pret mazāku;

17.3. persona pēdējo piecu gadu laikā izīrējamā dzīvojamā telpā iemitinājusi citas personas, kuru iemitināšanai nepieciešama izīrētāja piekrišana, un šo darbību rezultātā ir radusies iespēja prasīt palīdzību;

17.4. piecus gadus no brīža, kad personas īrētās dzīvojamās telpas īres līgums ticis izbeigts sakarā ar dzīvojamās telpas vai mājas bojāšanu vai citādu dzīvojamās telpas lietošanas noteikumu pārkāpumu.

18. Pašvaldības dome ir tiesīga pieņemt lēmumu atteikt palīdzību, vienlaicīgi atceļot arī iepriekš pieņemto lēmumu par palīdzības sniegšanu, un personu izslēgt no palīdzības reģistra šādos gadījumos:

18.1. ja persona atsakās no palīdzības, iesniedzot par to attiecīgu iesniegumu;

18.2. persona sniegusi nepatiesas ziņas par apstākļiem, kuri bijuši par pamatu palīdzības sniegšanai;

18.3. zuduši apstākļi, kas bijuši par pamatu palīdzības sniegšanai šai personai;

18.4. persona saņēmusi iesniegumā norādīto pašvaldības palīdzību.

19. Ne vēlāk kā divas nedēļas pirms personas izslēgšanas no palīdzības reģistra šai personai uz tās norādīto adresi nosūtāms rakstveida paziņojums.

19.1 Rēzeknes pilsētas domes Pilsētas saimniecības pārvalde katru gadu uz 1.aprīli aktualizē palīdzības reģistros reģistrēto personu kārtas numurus.

(Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013. saistošo noteikumu Nr.26 redakcijā)

V. Dzīvojamo telpu piedāvāšanas kritēriji un secība

20. Ikvienu neizīrētu, pašvaldībai piederošu dzīvojamo telpu vispirms piedāvā īrēt personām, kurām likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 13.pantā noteiktajos gadījumos pašvaldības palīdzība sniedzama neatliekami.

20.1 Pēc pašvaldībai piederošās dzīvojamās telpas atbrīvošanas, komisija apseko atbrīvoto dzīvojamo telpu un sastāda dzīvokļa pieņemšanas–nodošanas aktu. (pielikumā).

(Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013. saistošo noteikumu Nr.26 redakcijā)

21. Ja šādu personu nav vai tās visas rakstveidā atteikušās īrēt attiecīgo dzīvojamo telpu, to piedāvā īrēt personām, kurām palīdzība sniedzama pirmām kārtām un kuras ir reģistrētas šajā likumā noteiktajā kārtībā.

22. Ja arī šādas personas nav reģistrētas vai tās visas rakstveidā atteikušās īrēt attiecīgo dzīvojamo telpu, to piedāvā īrēt personām, kuras ir palīdzības saņemšanai vispārējā kārtībā.

23. (Svītrots ar Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013. saistošajiem noteikumiem Nr.26)

24. Noteikumu 10.punktā minētajām personām dzīvojamo telpu piedāvā apmaiņai iesniegumu reģistrācijas secībā, vispirms dzīvojamo telpu piedāvājot maznodrošinātām personām.

VI. Noslēguma jautājums

25. Ar šo saistošo noteikumu spēkā stāšanās dienu zaudē spēku Rēzeknes pilsētas domes 11.01.2008. saistošie noteikumi Nr.2 "Personu, kurām nepieciešama pašvaldības palīdzība dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un pašvaldības palīdzības sniegšanas kārtība".

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A.Bartaševičs
Pielikums
Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013.
saistošajiem noteikumiem Nr.26

(Pielikums Rēzeknes pilsētas domes 26.07.2013. saistošo noteikumu Nr.26 redakcijā)

DZĪVOKĻA PIEŅEMŠANAS – NODOŠANAS AKTS

Rēzeknē

 

20 ____ .gada _____. _________________

Šo aktu sastādīja:

Darbu rīkotājas: 
  

par to, ka Apsaimniekotājs _____________________________________________ nodod un Rēzeknes pilsētas domes Pilsētas saimniecības pārvalde pieņem pašvaldības dzīvokli, kura adrese ir Rēzekne, ___________________________________________ iela __________ − dzīv.______.

Kopējā platība ___________ m2, t.sk. dzīvojamā platība _____________ m2, kur:

Dzīvojamā istaba Nr.1, platība _______ m2,

Dzīvojamā istaba Nr.2, platība _______ m2,

Dzīvojamā istaba Nr.3, platība _______ m2,

Dzīvojamā istaba Nr.4, platība _______ m2,

Virtuve, platība ________ m2,

Vannas istaba, platība ________ m2,

Koridors, platība ________ m2,

ir šādā stāvoklī:

− Durvis un logi (krāsojums, ierīces, atslēgas, slēdzenes, apkalumi) 
 
− Grīdas, sienas un griesti ( apmetums, balsināšana, krāsojums, tapetes, ventilācija u.c.) 
 
− Sanitārtehniskā sistēma (izlietnes, pods, vanna, krāni, u.c.) 
 
− Apkures sistēma 
 
− Elektroinstalācija (vadu stāvoklis, skaitītājs, apgaismošanas armatūra) 
 
− Gāzes plītis 
Skaitītāju rādījumi ir sekojoši: elektroenerģijas skaitītājs − 
 

gāzes skaitītājs −

 
   

Dzīvoklis _______________ (ir/nav) dzīvošanai derīgs.

Šis akts sastādīts divos eksemplāros, no kuriem viens atrodas pie Apsaimniekotāja __________________________________

____________________________________________________, otrs pie Rēzeknes Domes Pilsētas saimniecības pārvaldes.

Nodeva: 
 

Paraksts atšifrējums

Pieņēma: 
 

Paraksts atšifrējums

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par pašvaldības palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā Rēzeknes pilsētā Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Rēzeknes pilsētas dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 5Pieņemts: 08.02.2013.Stājas spēkā: 15.02.2013.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 32, 14.02.2013. OP numurs: 2013/32.20
Saistītie dokumenti
  • Grozījumi
  • Tiesību akti, kuriem maina statusu
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
254765
{"selected":{"value":"18.11.2016","content":"<font class='s-1'>18.11.2016.-...<\/font> <font class='s-3'>Sp\u0113k\u0101 eso\u0161\u0101<\/font>"},"data":[{"value":"18.11.2016","iso_value":"2016\/11\/18","content":"<font class='s-1'>18.11.2016.-...<\/font> <font class='s-3'>Sp\u0113k\u0101 eso\u0161\u0101<\/font>"},{"value":"09.06.2016","iso_value":"2016\/06\/09","content":"<font class='s-1'>09.06.2016.-17.11.2016.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},{"value":"01.08.2013","iso_value":"2013\/08\/01","content":"<font class='s-1'>01.08.2013.-08.06.2016.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},{"value":"15.02.2013","iso_value":"2013\/02\/15","content":"<font class='s-1'>15.02.2013.-31.07.2013.<\/font> <font class='s-2'>Pamata<\/font>"}]}
18.11.2016
424
1
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"