20. G R U P A |
|||||||
DĀRZEŅU, AUGĻU, RIEKSTU VAI CITU AUGU DAĻU IZSTRĀDĀJUMI |
|||||||
Piezīmes: |
|||||||
1. Šajā grupā nav ietverti: |
|||||||
a) dārzeņi, augļi vai rieksti, kas sagatavoti vai konservēti ar 7., 8. vai 11. grupā minētajiem paņēmieniem; |
|||||||
b) pārtikas produkti, kas satur vairāk nekā 20% desu, gaļas, gaļas subproduktu, asiņu, zivju vai vēžveidīgo, molusku vai pārējo ūdens bezmugurkaulnieku vai jebkurus to maisījumus (16. grupa); |
|||||||
c) homogenizēti pārtikas produktu maisījumi, kas minēti 2104. preču pozīcijā. |
|||||||
2. 2007. un 2008. preču pozīcijā nav ietvertas augļu želejas, augļu pastas, iecukurotas mandeles vai līdzīgi konditorejas izstrādājumi cukura konfekšu (1704. preču pozīcija) vai šokolādes konfekšu veidā (1806. preču pozīcija). |
|||||||
3. 2001., 2004. un 2005. preču pozīcijā ir ietverti tikai tie produkti, kuri minēti 7. grupā vai 1105. vai 1106. preču pozīcijā (izņemot miltus, rupja maluma miltus un pulverus no 8. grupas) un kurus sagatavo vai konservē ar citiem paņēmieniem, kas atšķiras no 1."a" piezīmē minētajiem. |
|||||||
4. Tomātu sula ar sausnas saturu 7% vai vairāk, jāklasificē 2002. preču pozīcijā. |
|||||||
5. 2009. preču pozīcijā jēdziens "neraudzētas sulas un sulas bez spirta piedevas" nozīmē sulas ar spirta koncentrāciju, kas nav lielāka kā 0,5% no tilpuma (sk. 22. grupas 2. piezīmi). |
|||||||
Piezīmes par subpozīcijām: |
|||||||
1. 2005 10. subpozīcijā jēdziens "homogenizēti dārzeņi" nozīmē dārzeņu produktus, sīki homogenizētus, safasētus pārdošanai mazumtirdzniecībā kā mazu bērnu barību vai diētisko barību, iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 250 g. Tomēr šā jēdziena definīcijā neietilpst dažādas sastāvdaļas, kuras pievieno produktiem nelielos daudzumos garšas uzlabošanai, konservēšanai vai citiem mērķiem. Šie produkti var saturēt nelielos daudzumos acīm redzamus dārzeņu gabaliņus. Šī subpozīcija ieņem galveno vietu 2005. preču pozīcijā. |
|||||||
2. 2007 10. subpozīcijā jēdziens "homogenizēti gatavi ēdieni" nozīmē augļu produktus, sīki homogenizētus, safasētus pārdošanai mazumtirdzniecībā kā maz bērnu barību vai diētisko barību, iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 250 g. Tomēr šā jēdziena definīcijā neietilpst dažādas sastāvdaļas, kuras pievieno produktiem nelielos daudzumos garšas uzlabošanai, konservēšanai vai citiem mērķiem. Šie produkti nelielos daudzumos var saturēt acīm redzamus augļu gabaliņus. Šī subpozīcija ieņem galveno vietu 2007. preču pozīcijā. |
|||||||
Papildpiezīmes: |
|||||||
1. 2001. preču pozīcijā dārzeņiem, augļiem, riekstiem un pārējām pārtikā lietojamām augu daļām, kas sagatavotas vai konservētas ar etiķi vai etiķskābi, jāsatur 0,5% vai vairāk skābes, brīvas, gaistošā veidā, kura izteikta kā etiķskābe. |
|||||||
2. Produktos, kas klasificējami šajā grupā, dažādu to cukuru daudzums, kuri izteikti kā saharoze (cukura saturs), atbilst skaitlim, ko uzrāda refraktometrs [atbilstoši metodei, kas aprakstīta Noteikumu (EEK) Nr. 558/93 pielikumā] 20 grādos pēc C un ko pareizina ar šādu skaitli: |
|||||||
- 0,93 - produktiem, kas minēti 2008 20.- 2008 80., 2008 92. un 2008 99. subpozīcijā, vai |
|||||||
- 0,95- produktiem, kas minēti citās preču pozīcijās. |
|||||||
3. Produkti, kas klasificējami 2008 20.- 2008 80., 2008 92. un 2008 99. subpozīcijā, jāaplūko kā tādi, kas satur cukura piedevu, ja "cukura saturs" atkarībā no augļu šķirnes vai pārtikā lietojamo augu daļas tajos pārsniedz šādu masas procentu: |
|||||||
- ananasi un vīnogas- 13% , |
|||||||
- pārējie augļi, ieskaitot augļu maisījumus un pārējās pārtikā lietojamās augu daļas- 9% . |
|||||||
4. 2008 30 110.- 2008 30 390., 2008 40 110.- 2008 40 390., 2008 50 110.- 2008 50 590., 2008 60 110.- 2008 60 390., 2008 70 110.- 2008 70 590., 2008 80 110.- 2008 80 390., 2008 92 120.- 2008 92 380. un 2008 99 110.- 2008 99 400. subpozīcijā lietotie jēdzieni nozīmē: |
|||||||
- "faktiskā spirta koncentrācija" ir tīra spirta daudzums kilogramos, ko satur 100 kg produkta; |
|||||||
- "% masa" ir spirta koncentrācijas apzīmējums. |
|||||||
5. Cukura piedevu daudzums produktos, kas klasificējami 2009. preču pozīcijā, atbilst "cukura saturam", kurš atkarībā no sulu šķirnes nepārsniedz skaitļus, kas minēti tālāk: |
|||||||
- citronu vai tomātu sula- 3, |
|||||||
- ābolu sula - 11, |
|||||||
- vīnogu sula - 15, |
|||||||
- pārējo augļu vai dārzeņu sulas, ieskaitot sulu maisījumus - 13. |
|||||||
6. 2009 60 150. un 2009 60 710. subpozīcijā jēdziens "koncentrētā vīnogu sula (ieskaitot vīnogu misu)" nozīmē vīnogu sulu (ieskaitot vīnogu misu), kurai refraktometra uzrādītais lielums [atbilstoši metodei, kas aprakstīta Noteikumu (EEK) Nr. 558/93 pielikumā] 20 grādos pēc C ir ne mazāks kā 50,9%. |
|||||||
7. 2001 90 910., 2006 00 350., 21006 00 910., 2007 10 910., 2007 99 930., 20 08 19 110., 2008 19 590., 2008 92 120., 2008 92 160., 2008 92 320., 2008 92 360. , 2008 92 510., 2008 92 720., 2008 92 760., 2008 92 920., 2008 92 940., 2008 92 970., 2008 99 360., 2008 99 380., 2009 80 360., 2009 80 730., 2009 80 880., 2009 80 970., 2009 90 920., 2009 90 950. un 2009 90 970. subpozīcijā jēdziens "tropiskie augļi" nozīmē guavas, mango, mangostānus, papaijas, tamarindus (indiešu dateles), kešju augļus, lidži, džekfrūtus, sapodillo plūmes, pasionaugļus, karambolas un pitahajas. |
|||||||
8. 2001 90 910., 2006 00 350., 2006 00 910., 2007 99 930., 2008 19 110., 2008 19 510., 2008 19 590., 2008 92 120., 2008 92 160., 2008 92 320., 2008 92 360., 2008 92 510., 2008 92 720., 2008 92 760., 2008 92 920., 2008 92 940. un 2008 92 970. subpozīcijā jēdziens "tropiskie rieksti" nozīmē kokosriekstus, kešju riekstus, Brazīlijas riekstus, arekas ( beteļriekstus), kolas un makadamia riekstus. |
|||||||
Papild- |
Pamat- |
MFN |
|||||
Kods |
Apraksts |
mērvie- |
likme |
likme |
|||
nība |
% |
% |
|||||
2001 |
Etiķī vai etiķskābē sagatavoti vai konservēti dārzeņi, augļi, rieksti un pārējās augu ēdamās daļas: |
||||||
2001 |
10 |
00 |
0 |
-gurķi un pipargurķīši |
kg/net eda |
20 |
15 |
2001 |
20 |
00 |
0 |
-sīpoli |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
-pārējie: |
|||||
2001 |
90 |
10 |
0 |
--mango piedeva |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
20 |
0 |
--Capsicum ģints augļi, izņemot saldos piparus vai smaržīgos piparus |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
30 |
0 |
--saldā kukurūza (Zea mays var. saccharata) |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
40 |
0 |
--batātes, saldie kartupeļi un līdzīgas pārtikas augu daļas, kas satur 5% vai vairāk cietes |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
50 |
0 |
--sēnes |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
60 |
0 |
--palmu kodoli |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
65 |
0 |
--olīvas |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
70 |
0 |
--saldie pipari |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
75 |
0 |
--galda bietes salātiem (Beta vulgaris var. conditiva) |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
85 |
0 |
--sarkanie galviņkāposti |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
91 |
0 |
--tropiskie augļi un tropiskie rieksti |
- |
20 |
15 |
2001 |
90 |
96 |
0 |
--pārējie |
- |
20 |
15 |
2002 |
Bez etiķa vai etiķskābes sagatavoti vai konservēti tomāti: |
||||||
2002 |
10 |
-veseli vai sagriezti tomāti: |
|||||
2002 |
10 |
10 |
0 |
--mizoti |
- |
20 |
15 |
2002 |
10 |
90 |
--pārējie: |
||||
2002 |
10 |
90 |
1 |
---tomātu pasta |
- |
1 |
0 |
2002 |
10 |
90 |
9 |
---pārējie |
- |
20 |
15 |
2002 |
90 |
-pārējie: |
|||||
--ar sausnas saturu mazāk nekā 12%: |
|||||||
2002 |
90 |
11 |
0 |
---iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg |
- |
20 |
15 |
2002 |
90 |
19 |
0 |
---iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg |
- |
20 |
15 |
--ar sausnas saturu ne mazāk kā 12%, bet ne vairāk kā 30%: |
|||||||
2002 |
90 |
31 |
0 |
---iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg |
- |
20 |
15 |
2002 |
90 |
39 |
0 |
---iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg |
- |
20 |
15 |
--ar sausnas saturu vairāk nekā 30%: |
|||||||
2002 |
90 |
91 |
0 |
---iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg |
- |
20 |
15 |
2002 |
90 |
99 |
0 |
---iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg |
- |
20 |
15 |
2003 |
Bez etiķa vai etiķskābes sagatavotas vai konservētas sēnes un trifeles: |
||||||
2003 |
10 |
-sēnes: |
|||||
--Agaricus ģints: |
|||||||
2003 |
10 |
20 |
0 |
---konservētas īslaicīgai uzglabāšanai, pilnīgi termiski apstrādātas |
kg/net eda |
20 |
15 |
2003 |
10 |
30 |
0 |
---pārējās |
kg/net eda |
20 |
15 |
2003 |
10 |
80 |
0 |
--pārējās |
- |
20 |
15 |
2003 |
20 |
00 |
0 |
-trifeles |
- |
20 |
15 |
2004 |
Bez etiķa vai etiķskābes sagatavoti vai konservēti, saldēti pārējie dārzeņi, izņemot 2006. preču pozīcijā minētos: |
||||||
2004 |
10 |
-kartupeļi: |
|||||
2004 |
10 |
10 |
0 |
--vārīti, nesagatavoti ar citu paņēmienu |
- |
20 |
15 |
--pārējie: |
|||||||
2004 |
10 |
91 |
0 |
---miltu, rupja maluma miltu vai pārslu veidā |
- |
20 |
15 |
2004 |
10 |
99 |
0 |
---pārējie |
- |
20 |
15 |
2004 |
90 |
-pārējie dārzeņi un dārzeņu maisījumi: |
|||||
2004 |
90 |
10 |
0 |
--saldā kukurūza (Zea mays var. saccharata) |
- |
20 |
15 |
2004 |
90 |
30 |
0 |
--skābēti kāposti, kaperi un olīvas |
- |
20 |
15 |
2004 |
90 |
50 |
0 |
--zirņi (Pisum sativum) un nenobriedušas Phaseolus spp. sugas pupiņas pākstīs |
- |
20 |
15 |
--pārējie, ieskaitot maisījumus: |
|||||||
2004 |
90 |
91 |
0 |
--- sīpoli, vārīti, nesagatavoti ar citu paņēmienu |
- |
20 |
15 |
2004 |
90 |
98 |
0 |
---pārējie |
- |
20 |
15 |
2005 |
Bez etiķa vai etiķskābes sagatavoti vai konservēti, nesaldēti pārējie dārzeņi, izņemot 2006. preču pozīcijā minētos: |
||||||
2005 |
10 |
00 |
0 |
-homogenizēti dārzeņi |
- |
20 |
15 |
2005 |
20 |
-kartupeļi: |
|||||
2005 |
20 |
10 |
0 |
--miltu, rupja maluma miltu vai pārslu veidā |
- |
20 |
15 |
--pārējie: |
|||||||
2005 |
20 |
20 |
0 |
---plāni sagriezti gabaliņos, apcepti, sālīti, nesālīti vai aromatizēti, hermētiski noslēgtā iesaiņojumā, piemēroti tūlītējam patēriņam |
- |
20 |
15 |
2005 |
20 |
80 |
0 |
---pārējie |
- |
20 |
15 |
2005 |
40 |
00 |
0 |
-zirņi (Pisum sativum) |
- |
20 |
15 |
-pupiņas (Vigna spp., Phaseolus spp.): |
|||||||
2005 |
51 |
00 |
0 |
--lobītas pupiņas |
- |
20 |
15 |
2005 |
59 |
00 |
0 |
--pārējās |
- |
20 |
15 |
2005 |
60 |
00 |
0 |
-sparģeļi |
- |
20 |
15 |
2005 |
70 |
-olīvas: |
|||||
2005 |
70 |
10 |
0 |
--iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 5 kg |
- |
20 |
15 |
2005 |
70 |
90 |
0 |
--pārējās |
- |
20 |
15 |
2005 |
80 |
00 |
0 |
-saldā kukurūza (Zea mays var. saccharata) |
- |
20 |
12 |
2005 |
90 |
-pārējie dārzeņi un dārzeņu maisījumi: |
|||||
2005 |
90 |
10 |
0 |
--Capsicum ģints augļi, izņemot saldo piparu vai smaržīgo piparu |
- |
20 |
15 |
2005 |
90 |
30 |
0 |
--kaperi |
- |
20 |
15 |
2005 |
90 |
50 |
0 |
--artišoki |
- |
20 |
15 |
2005 |
90 |
60 |
0 |
--burkāni |
- |
20 |
15 |
2005 |
90 |
70 |
0 |
--dārzeņu maisījumi |
- |
20 |
15 |
2005 |
90 |
75 |
0 |
--skābēti kāposti |
- |
20 |
15 |
2005 |
90 |
80 |
0 |
--pārējie |
- |
20 |
15 |
2006 |
00 |
Dārzeņi, augļi, rieksti, augļu mizas un pārējās augu daļas, konservētas cukurā (žāvētas, iecukurotas vai glazētas): |
|||||
2006 |
00 |
10 |
0 |
-ingvers |
- |
20 |
15 |
-pārējie: |
|||||||
--ar cukura saturu vairāk nekā 13%: |
|||||||
2006 |
00 |
31 |
0 |
---ķirši |
- |
20 |
15 |
2006 |
00 |
35 |
0 |
---tropiskie augļi un tropiskie rieksti |
- |
20 |
15 |
2006 |
00 |
38 |
0 |
---pārējie |
- |
20 |
15 |
--pārējie |
- |
||||||
2006 |
00 |
91 |
0 |
---tropiskie augļi un tropiskie rieksti |
- |
20 |
15 |
2006 |
00 |
99 |
0 |
---pārējie |
- |
20 |
15 |
2007 |
Džemi, augļu želejas, marmelādes, augļu vai riekstu biezeņi un augļu vai riekstu pastas, termiski apstrādātas, ar vai bez cukura vai citu saldinātājvielu piedevas: |
||||||
2007 |
10 |
-homogenizēti izstrādājumi: |
|||||
2007 |
10 |
10 |
0 |
--ar cukura saturu vairāk nekā 13% |
- |
1 |
0 |
--pārējie: |
|||||||
2007 |
10 |
91 |
0 |
---no tropiskajiem augļiem |
- |
1 |
0 |
2007 |
10 |
99 |
0 |
---pārējie |
- |
1 |
0 |
-pārējie: |
|||||||
2007 |
91 |
--citrusaugļi: |
|||||
2007 |
91 |
10 |
0 |
---ar cukura saturu vairāk nekā 30% |
- |
20 |
15 |
2007 |
91 |
30 |
0 |
---ar cukura saturu vairāk nekā 13%, bet ne vairāk kā 30% |
- |
20 |
15 |
2007 |
91 |
90 |
0 |
---pārējie |
- |
20 |
15 |
2007 |
99 |
--pārējie: |
|||||
---ar cukura saturu vairāk nekā 30%: |
|||||||
2007 |
99 |
10 |
0 |
----plūmju un dzeloņplūmju biezenis un pasta iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 100 kg, rūpnieciskai apstrādei |
- |
20 |
15 |
2007 |
99 |
20 |
0 |
----kastaņu biezenis un pasta |
- |
20 |
15 |
----pārējie: |
|||||||
2007 |
99 |
31 |
0 |
-----ķiršu |
- |
20 |
15 |
2007 |
99 |
33 |
0 |
-----zemeņu |
- |
20 |
15 |
2007 |
99 |
35 |
0 |
-----aveņu |
- |
20 |
15 |
2007 |
99 |
39 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
---ar cukura saturu vairāk nekā 13%, bet ne vairāk kā 30%: |
|||||||
2007 |
99 |
51 |
0 |
----kastaņu biezenis un pasta |
- |
20 |
15 |
2007 |
99 |
55 |
0 |
----ābolu biezenis, ieskaitot kompotus |
- |
20 |
15 |
2007 |
99 |
58 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---pārējie: |
|||||||
2007 |
99 |
91 |
0 |
----ābolu biezenis, ieskaitot kompotus |
- |
20 |
15 |
2007 |
99 |
93 |
0 |
----no tropiskajiem augļiem un tropiskajiem riekstiem |
- |
20 |
15 |
2007 |
99 |
98 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
2008 |
Augļi, rieksti un pārējās augu ēdamās daļas, kas citur nav minētas, sagatavotas vai konservētas ar citu paņēmienu, ar vai bez cukura vai citu saldinātājvielu vai spirta piedevas: |
||||||
-rieksti, zemesrieksti un pārējās sēklas, sajauktas vai nesajauktas kopā: |
|||||||
2008 |
11 |
--zemesrieksti: |
|||||
2008 |
11 |
10 |
0 |
---zemesriekstu sviests |
- |
20 |
12 |
---pārējie, iesaiņojumā ar neto masu: |
|||||||
----vairāk nekā 1 kg |
|||||||
2008 |
11 |
92 |
0 |
-----grauzdēti |
- |
20 |
12 |
2008 |
11 |
94 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
12 |
----ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
11 |
96 |
0 |
-----grauzdēti |
- |
20 |
12 |
2008 |
11 |
98 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
12 |
2008 |
19 |
--pārējie, ieskaitot maisījumus: |
|||||
---iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
2008 |
19 |
11 |
0 |
----tropiskie rieksti; maisījumi, kuros tropisko riekstu un tropisko augļu saturs ir 50% vai vairāk |
- |
20 |
12 |
----pārējie: |
|||||||
2008 |
19 |
13 |
0 |
-----grauzdētas mandeles un pistācijas |
- |
20 |
12 |
2008 |
19 |
19 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
12 |
---iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
----tropiskie rieksti; maisījumi, kuros tropisko riekstu saturs ir 50% vai vairāk: |
|||||||
2008 |
19 |
51 |
0 |
-----grauzdēti tropiskie rieksti |
- |
20 |
12 |
2008 |
19 |
59 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
12 |
----pārējie: |
|||||||
-----grauzdēti rieksti: |
|||||||
2008 |
19 |
93 |
0 |
------mandeles un pistācijas |
- |
20 |
12 |
2008 |
19 |
95 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
12 |
2008 |
19 |
99 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
12 |
2008 |
20 |
-ananasi: |
|||||
--ar spirta piedevu: |
|||||||
---iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
2008 |
20 |
11 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 17% |
- |
20 |
15 |
2008 |
20 |
19 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
20 |
31 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 19% |
- |
20 |
15 |
2008 |
20 |
39 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
--bez spirta piedevas: |
|||||||
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
2008 |
20 |
51 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 17% |
- |
20 |
15 |
2008 |
20 |
59 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
20 |
71 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 19% |
- |
20 |
15 |
2008 |
20 |
79 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---bez cukura piedevas, iesaiņojumā ar neto masu: |
|||||||
2008 |
20 |
91 |
0 |
----4,5 kg vai vairāk |
- |
20 |
15 |
2008 |
20 |
99 |
0 |
----mazāk nekā 4,5 kg |
- |
20 |
15 |
2008 |
30 |
-citrusaugļi: |
|||||
--ar spirta piedevu: |
|||||||
---ar cukura saturu vairāk nekā 9%: |
|||||||
2008 |
30 |
11 |
0 |
----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
30 |
19 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---pārējie: |
|||||||
2008 |
30 |
31 |
0 |
----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
30 |
39 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
--bez spirta piedevas: |
|||||||
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
2008 |
30 |
51 |
0 |
----greipfrūtu daiviņas |
- |
20 |
15 |
2008 |
30 |
55 |
0 |
----mandarīni (ieskaitot tanžerīnus un satsumas); klementīni, vilkingi un pārējie citrusu hibrīdi |
- |
20 |
15 |
2008 |
30 |
59 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
30 |
71 |
0 |
----greipfrūtu daiviņas |
- |
20 |
15 |
2008 |
30 |
75 |
0 |
----mandarīni (ieskaitot tanžerīnus un satsumas); klementīni, vilkingi un pārējie citrusu hibrīdi: |
- |
||
2008 |
30 |
79 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---bez cukura piedevas, iesaiņojumā ar neto masu: |
|||||||
2008 |
30 |
91 |
0 |
----4,5 kg vai vairāk |
- |
20 |
15 |
2008 |
30 |
99 |
0 |
----mazāk nekā 4,5 kg |
- |
20 |
15 |
2008 |
40 |
-bumbieri: |
|||||
--ar spirta piedevu: |
|||||||
---iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
----ar cukura saturu vairāk nekā 13%: |
|||||||
2008 |
40 |
11 |
0 |
-----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
40 |
19 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
----pārējie: |
|||||||
2008 |
40 |
21 |
0 |
-----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
40 |
29 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
---iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
40 |
31 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 15% |
- |
20 |
15 |
2008 |
40 |
39 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
--bez spirta piedevas: |
|||||||
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
2008 |
40 |
51 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 13% |
- |
20 |
15 |
2008 |
40 |
59 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
40 |
71 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 15% |
- |
20 |
15 |
2008 |
40 |
79 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---bez cukura piedevas, iesaiņojumā ar neto masu: |
|||||||
2008 |
40 |
91 |
0 |
----4,5 kg vai vairāk |
- |
20 |
15 |
2008 |
40 |
99 |
0 |
----mazāk nekā 4,5 kg |
- |
20 |
15 |
2008 |
50 |
-aprikozes: |
|||||
--ar spirta piedevu: |
|||||||
---iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
----ar cukura saturu vairāk nekā 13%: |
|||||||
2008 |
50 |
11 |
0 |
-----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
50 |
19 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
----pārējie: |
|||||||
2008 |
50 |
31 |
0 |
-----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
50 |
39 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
---iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
50 |
51 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 15% |
- |
20 |
15 |
2008 |
50 |
59 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
--bez spirta piedevas: |
|||||||
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
2008 |
50 |
61 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 13% |
- |
20 |
15 |
2008 |
50 |
69 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
50 |
71 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 15% |
- |
20 |
15 |
2008 |
50 |
79 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---bez cukura piedevas, iesaiņojumā ar neto masu: |
|||||||
2008 |
50 |
92 |
0 |
----5 kg vai vairāk |
- |
20 |
15 |
2008 |
50 |
94 |
0 |
----4,5 kg vai vairāk, bet mazāk nekā 5 kg |
- |
20 |
15 |
2008 |
50 |
99 |
0 |
----mazāk nekā 4,5 kg |
- |
20 |
15 |
2008 |
60 |
-ķirši: |
|||||
--ar spirta piedevu: |
|||||||
---ar cukura saturu vairāk nekā 9%: |
|||||||
2008 |
60 |
11 |
0 |
----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
60 |
19 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---pārējie: |
|||||||
2008 |
60 |
31 |
0 |
----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
60 |
39 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
--bez spirta piedevas: |
|||||||
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
2008 |
60 |
51 |
0 |
----skābie ķirši (Prunus cerasus) |
- |
20 |
15 |
2008 |
60 |
59 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
60 |
61 |
0 |
----skābie ķirši (Prunus cerasus) |
- |
20 |
15 |
2008 |
60 |
69 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---bez cukura piedevas, iesaiņojumā ar neto masu: |
|||||||
----4,5 kg vai vairāk: |
|||||||
2008 |
60 |
71 |
0 |
-----skābie ķirši (Prunus cerasus) |
- |
20 |
15 |
2008 |
60 |
79 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
----mazāk nekā 4,5 kg: |
|||||||
2008 |
60 |
91 |
0 |
-----skābie ķirši (Prunus cerasus) |
- |
20 |
15 |
2008 |
60 |
99 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
2008 |
70 |
-persiki: |
|||||
--ar spirta piedevu: |
|||||||
---iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
----ar cukura saturu vairāk nekā 13%: |
|||||||
2008 |
70 |
11 |
0 |
-----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
70 |
19 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
----pārējie: |
|||||||
2008 |
70 |
31 |
0 |
-----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
70 |
39 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
---iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
70 |
51 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 15% |
- |
20 |
15 |
2008 |
70 |
59 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
--bez spirta piedevas: |
|||||||
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
2008 |
70 |
61 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 13% |
- |
20 |
15 |
2008 |
70 |
69 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
70 |
71 |
0 |
----ar cukura saturu vairāk nekā 15% |
- |
20 |
15 |
2008 |
70 |
79 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---bez cukura piedevas, iesaiņojumā ar neto masu: |
|||||||
2008 |
70 |
92 |
0 |
----5 kg vai vairāk |
- |
20 |
15 |
2008 |
70 |
94 |
0 |
----4,5 kg vai vairāk, bet mazāk nekā 5 kg |
- |
20 |
15 |
2008 |
70 |
99 |
0 |
----mazāk nekā 4,5 kg |
- |
20 |
15 |
2008 |
80 |
-zemenes: |
|||||
--ar spirta piedevu: |
|||||||
---ar cukura saturu vairāk nekā 9%: |
|||||||
2008 |
80 |
11 |
0 |
----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
80 |
19 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
---pārējie: |
|||||||
2008 |
80 |
31 |
0 |
----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
80 |
39 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
15 |
--bez spirta piedevas: |
|||||||
2008 |
80 |
50 |
0 |
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg |
- |
20 |
15 |
2008 |
80 |
70 |
0 |
---ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
- |
20 |
15 |
---bez cukura piedevas, iesaiņojumā ar neto masu: |
|||||||
2008 |
80 |
91 |
0 |
----4,5 kg vai vairāk |
- |
20 |
15 |
2008 |
80 |
99 |
0 |
----mazāk nekā 4,5 kg |
- |
20 |
15 |
-pārējie, ieskaitot maisījumus, izņemot 2008 19.subpozīcijā minētos: |
|||||||
2008 |
91 |
00 |
0 |
--palmu kodoli |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
--maisījumi: |
|||||
---ar spirta piedevu: |
|||||||
----ar cukura saturu vairāk nekā 9%: |
|||||||
-----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85%: |
|||||||
2008 |
92 |
12 |
0 |
------no tropiskajiem augļiem (ieskaitot maisījumus, kuros tropisko riekstu un tropisko augļu saturs ir 50% vai vairāk) |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
14 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
15 |
-----pārējie: |
|||||||
2008 |
92 |
16 |
0 |
------no tropiskajiem augļiem (ieskaitot maisījumus, kuros tropisko riekstu un tropisko augļu saturs ir 50% vai vairāk) |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
18 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
15 |
----pārējie: |
|||||||
-----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85%: |
|||||||
2008 |
92 |
32 |
0 |
------no tropiskajiem augļiem (ieskaitot maisījumus, kuros tropisko riekstu un tropisko augļu saturs ir 50% vai vairāk) |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
34 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
15 |
-----pārējie: |
|||||||
2008 |
92 |
36 |
0 |
------no tropiskajiem augļiem (ieskaitot maisījumus, kuros tropisko riekstu un tropisko augļu saturs ir 50% vai vairāk) |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
38 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
15 |
---bez spirta piedevas: |
|||||||
----ar cukura piedevu: |
|||||||
-----iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
2008 |
92 |
51 |
0 |
------no tropiskajiem augļiem (ieskaitot maisījumus, kuros tropisko riekstu un tropisko augļu saturs ir 50% vai vairāk) |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
59 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
15 |
-----pārējie: |
|||||||
------augļu maisījumi, kuros neviena augļa daļa nepārsniedz 50% no augļu kopējā svara: |
|||||||
2008 |
92 |
72 |
0 |
-------no tropiskajiem augļiem (ieskaitot maisījumus, kuros tropisko riekstu un tropisko augļu saturs ir 50% vai vairāk) |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
74 |
0 |
-------pārējie |
- |
20 |
15 |
------pārējie: |
|||||||
2008 |
92 |
76 |
0 |
-------no tropiskajiem augļiem (ieskaitot maisījumus, kuros tropisko riekstu un tropisko augļu saturs ir 50% vai vairāk) |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
78 |
0 |
-------pārējie |
- |
20 |
15 |
----bez cukura piedevas, iesaiņojumā ar neto masu: |
|||||||
-----5 kg vai vairāk: |
|||||||
2008 |
92 |
92 |
0 |
------no tropiskajiem augļiem (ieskaitot maisījumus, kuros tropisko riekstu un tropisko augļu saturs ir 50% vai vairāk) |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
93 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
15 |
-----4,5 kg vai vairāk, bet mazāk nekā 5 kg: |
|||||||
2008 |
92 |
94 |
0 |
------no tropiskajiem augļiem (ieskaitot maisījumus ar tropisko riekstu un tropisko augļu saturu 50% vai vairāk) |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
96 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
15 |
-----mazāk nekā 4,5 kg: |
|||||||
2008 |
92 |
97 |
0 |
------no tropiskajiem augļiem (ieskaitot maisījumus, kuros tropisko riekstu un tropisko augļu saturs ir 50% vai vairāk) |
- |
20 |
15 |
2008 |
92 |
98 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
--pārējie: |
|||||
---ar spirta piedevu: |
|||||||
----ingvers: |
|||||||
2008 |
99 |
11 |
0 |
-----ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85% |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
19 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
----vīnogas: |
|||||||
2008 |
99 |
21 |
0 |
-----ar cukura saturu vairāk nekā 13% |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
23 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
----pārējie: |
|||||||
-----ar cukura saturu vairāk nekā 9%: |
|||||||
------ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85%: |
|||||||
2008 |
99 |
25 |
0 |
-------pasionaugļi un guavas |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
26 |
0 |
-------mango, mangostāni, papaijas, tamarindi, kešju āboli, lidži, džekfrūti, sapodillo plūmes, karambolas un pitahajas |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
28 |
0 |
-------pārējie |
- |
20 |
15 |
------pārējie: |
|||||||
2008 |
99 |
32 |
0 |
-------pasionaugļi un guavas |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
33 |
0 |
-------mango, mangostāni, papaijas, tamarindi, kešju āboli, lidži, džekfrūti, sapodillo plūmes, pasionaugļi, karambolas un pitahajas |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
34 |
0 |
-------pārējie |
- |
20 |
15 |
-----pārējie: |
|||||||
------ar faktisko spirta koncentrāciju ne vairāk kā 11,85%: |
|||||||
2008 |
99 |
36 |
0 |
-------tropiskie augļi |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
37 |
0 |
-------pārējie |
- |
20 |
15 |
------pārējie: |
|||||||
2008 |
99 |
38 |
0 |
-------tropiskie augļi |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
40 |
0 |
-------pārējie |
- |
20 |
15 |
---bez spirta piedevas: |
|||||||
----ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu vairāk nekā 1 kg: |
|||||||
2008 |
99 |
41 |
0 |
-----ingvers |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
43 |
0 |
-----vīnogas |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
45 |
0 |
-----plūmes un dzeloņplūmes |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
46 |
0 |
-----pasionaugļi, guavas un tamarindi |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
47 |
0 |
-----mango, mangostāni, papaijas, kešju āboli, lidži, džekfrūti, sapodillo plūmes, karambolas un pitahajas |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
49 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
----ar cukura piedevu, iesaiņojumā ar neto masu ne vairāk kā 1 kg: |
|||||||
2008 |
99 |
51 |
0 |
-----ingvers |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
53 |
0 |
-----vīnogas |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
55 |
0 |
-----plūmes un dzeloņplūmes |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
61 |
0 |
-----pasionaugļi un guavas |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
62 |
0 |
-----mango, mangostāni, papaijas, tamarindi, kešju āboli, lidži, džekfrūti, sapodillo plūmes, karambolas un pitahajas |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
68 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
----bez cukura piedevas: |
|||||||
-----plūmes un dzeloņplūmes, iesaiņojumā ar neto masu: |
|||||||
2008 |
99 |
72 |
0 |
------5 kg vai vairāk |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
74 |
0 |
------4,5 kg vai vairāk, bet mazāk nekā 5 kg |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
79 |
0 |
------mazāk nekā 4,5 kg |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
85 |
0 |
-----kukurūza, izņemot saldo kukurūzu (Zea mays var. saccharata) |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
91 |
0 |
-----batātes, saldie kartupeļi un līdzīgas uzturā lietojamas augu daļas, kas satur 5% vai vairāk cietes |
- |
20 |
15 |
2008 |
99 |
99 |
0 |
-----pārējie |
- |
20 |
15 |
2009 |
Augļu sulas (ieskaitot vīnogu misu) un dārzeņu sulas, neraudzētas un bez spirta piedevas, ar vai bez cukura piedevas vai citām saldinātājvielām: |
||||||
-apelsīnu sula: |
|||||||
2009 |
11 |
--saldēta: |
|||||
---ar blīvumu vairāk nekā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
11 |
11 |
0 |
----ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas |
- |
1 |
0 |
2009 |
11 |
19 |
0 |
----pārējā |
- |
20 |
12 |
---ar blīvumu ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
11 |
91 |
----ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas, un ar cukura piedevu vairāk nekā 30%: |
||||
2009 |
11 |
91 |
1 |
-----ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
11 |
91 |
9 |
-----pārējā |
- |
20 |
12 |
2009 |
11 |
99 |
----pārējā: |
||||
2009 |
11 |
99 |
1 |
-----ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
11 |
99 |
9 |
-----pārējā |
- |
20 |
12 |
2009 |
19 |
--pārējā: |
|||||
---ar blīvumu vairāk nekā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
19 |
11 |
0 |
----ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas |
- |
20 |
12 |
2009 |
19 |
19 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
12 |
---ar blīvumu ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
19 |
91 |
0 |
----ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas, un ar cukura piedevu vairāk nekā 30% |
- |
1 |
0 |
2009 |
19 |
99 |
0 |
----pārējā |
- |
20 |
12 |
2009 |
20 |
-greipfrūtu sula: |
|||||
--ar blīvumu vairāk nekā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
20 |
11 |
0 |
---ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas |
- |
1 |
0 |
2009 |
20 |
19 |
0 |
---pārējā |
- |
20 |
12 |
--ar blīvumu ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
20 |
91 |
---ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas, un ar cukura piedevu vairāk nekā 30%: |
||||
2009 |
20 |
91 |
1 |
----ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 pie 20 grādiem pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
20 |
91 |
9 |
----pārējā |
- |
20 |
12 |
2009 |
20 |
99 |
---pārējā: |
||||
2009 |
20 |
99 |
1 |
----ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
20 |
99 |
9 |
----pārējā |
- |
20 |
12 |
2009 |
30 |
-pārējo citrusaugļu sulas: |
|||||
--ar blīvumu vairāk nekā 1,33 g/cm3 pie 20 grādiem pēc C: |
|||||||
2009 |
30 |
11 |
0 |
---ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas |
- |
1 |
0 |
2009 |
30 |
19 |
0 |
---pārējās |
- |
20 |
15 |
--ar blīvumu ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
---ar vērtību, kas pārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas: |
|||||||
2009 |
30 |
31 |
0 |
----ar cukura piedevu |
- |
20 |
15 |
2009 |
30 |
39 |
0 |
----pārējās |
- |
20 |
15 |
---ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas: |
|||||||
----citronu sula: |
|||||||
2009 |
30 |
51 |
0 |
-----ar cukura piedevu vairāk nekā 30% |
- |
20 |
15 |
2009 |
30 |
55 |
-----ar cukura piedevu ne vairāk kā 30%: |
||||
2009 |
30 |
55 |
1 |
------ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
30 |
55 |
9 |
------pārējā |
- |
20 |
15 |
2009 |
30 |
59 |
0 |
-----bez cukura piedevas |
- |
20 |
15 |
----pārējo citrusaugļu sulas: |
|||||||
2009 |
30 |
91 |
0 |
-----ar cukura piedevu vairāk nekā 30% |
- |
20 |
15 |
2009 |
30 |
95 |
-----ar cukura piedevu ne vairāk kā 30%: |
||||
2009 |
30 |
95 |
1 |
------ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
30 |
95 |
9 |
------pārējā |
- |
20 |
15 |
2009 |
30 |
99 |
0 |
-----bez cukura piedevas |
- |
20 |
15 |
2009 |
40 |
-ananasu sula: |
|||||
--ar blīvumu vairāk nekā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
40 |
11 |
0 |
---ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas |
- |
1 |
0 |
2009 |
40 |
19 |
0 |
---pārējā |
- |
20 |
15 |
--ar blīvumu ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
40 |
30 |
0 |
---ar vērtību, kas pārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas, ar cukura piedevu |
- |
20 |
15 |
---pārējā: |
|||||||
2009 |
40 |
91 |
0 |
----ar cukura piedevu vairāk nekā 30% |
- |
20 |
15 |
2009 |
40 |
93 |
----ar cukura piedevu ne vairāk kā 30%: |
||||
2009 |
40 |
93 |
1 |
-----ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
40 |
93 |
9 |
-----pārējā |
- |
20 |
15 |
2009 |
40 |
99 |
0 |
----bez cukura piedevas |
- |
20 |
15 |
2009 |
50 |
-tomātu sula: |
|||||
2009 |
50 |
10 |
0 |
--ar cukura piedevu |
- |
20 |
15 |
2009 |
50 |
90 |
0 |
--pārējā |
- |
20 |
15 |
2009 |
60 |
-vīnogu sula (ieskaitot vīnogu misu): |
|||||
--ar blīvumu vairāk nekā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
60 |
11 |
0 |
---ar vērtību, kas nepārsniedz 22 eiro par 100 kg neto masas |
- |
20 |
15 |
2009 |
60 |
19 |
0 |
---pārējā |
- |
20 |
15 |
--ar blīvumu ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
---ar vērtību, kas pārsniedz 18 eiro par 100 kg neto masas: |
|||||||
2009 |
60 |
51 |
0 |
----koncentrētā |
- |
20 |
15 |
2009 |
60 |
59 |
0 |
----pārējā |
- |
20 |
15 |
---ar vērtību, kas nepārsniedz 18 eiro par 100 kg neto masas: |
|||||||
----ar cukura piedevu vairāk nekā 30%: |
|||||||
2009 |
60 |
71 |
-----koncentrētā: |
||||
2009 |
60 |
71 |
1 |
------ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
60 |
71 |
9 |
------pārējā |
- |
20 |
15 |
2009 |
60 |
79 |
-----pārējā: |
||||
2009 |
60 |
79 |
1 |
------ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
60 |
79 |
9 |
------pārējā |
- |
20 |
15 |
2009 |
60 |
90 |
----pārējā: |
||||
2009 |
60 |
90 |
1 |
-----ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
60 |
90 |
9 |
-----pārējā |
- |
20 |
15 |
2009 |
70 |
-ābolu sula: |
|||||
--ar blīvumu vairāk nekā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
70 |
11 |
0 |
---ar vērtību, kas nepārsniedz 22 eiro par 100 kg neto masas |
- |
20 |
15 |
2009 |
70 |
19 |
0 |
---pārējā |
- |
20 |
15 |
--ar blīvumu ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
2009 |
70 |
30 |
0 |
---ar vērtību, kas pārsniedz 18 eiro par 100 kg neto masas, ar cukura piedevu |
- |
20 |
15 |
---pārējā: |
|||||||
2009 |
70 |
91 |
0 |
----ar cukura piedevu vairāk nekā 30% |
- |
20 |
15 |
2009 |
70 |
93 |
0 |
----ar cukura piedevu ne vairāk kā 30% |
- |
20 |
15 |
2009 |
70 |
99 |
0 |
----bez cukura piedevas |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
-pārējo parasto augļu vai dārzeņu sulas: |
|||||
--ar blīvumu, kas pārsniedz 1,33 g/cm3 pie 20 grādiem pēc C: |
|||||||
---bumbieru sula: |
|||||||
2009 |
80 |
11 |
0 |
----ar vērtību, kas nepārsniedz 22 eiro par 100 kg neto masas |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
19 |
0 |
----pārējā |
- |
20 |
15 |
---pārējā: |
|||||||
----ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas: |
|||||||
2009 |
80 |
32 |
0 |
-----pasionaugļu un guavas augļu sula |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
33 |
0 |
-----mango, mangostānu, papaiju, tamarindu, kešju ābolu, lidži, džekfrūtu, sapodillo plūmju, karambolu un pitahaju sulas |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
35 |
0 |
-----pārējā |
- |
20 |
15 |
----pārējā: |
|||||||
2009 |
80 |
36 |
0 |
-----tropisko augļu sula |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
38 |
0 |
-----pārējā |
- |
20 |
15 |
--ar blīvumu ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
---bumbieru sula: |
|||||||
2009 |
80 |
50 |
0 |
----ar vērtību, kas nepārsniedz 18 eiro par 100 kg neto masas |
- |
20 |
15 |
----pārējā: |
|||||||
2009 |
80 |
61 |
0 |
-----ar cukura piedevu vairāk nekā 30% |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
63 |
0 |
-----ar cukura piedevu ne vairāk kā 30% |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
69 |
0 |
-----bez cukura piedevas |
- |
20 |
15 |
---pārējā: |
|||||||
----ar vērtību, kas pārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas: |
|||||||
2009 |
80 |
71 |
0 |
-----ķiršu sula |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
73 |
0 |
-----tropisko augļu sula |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
79 |
0 |
-----pārējā |
- |
20 |
15 |
----pārējā: |
|||||||
-----ar cukura piedevu vairāk nekā 30%: |
|||||||
2009 |
80 |
83 |
0 |
------pasionaugļu un guavu sula |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
84 |
0 |
-----mango, mangostānu, papaiju, tamarindu, kešju ābolu, lidži, džekfrūtu, sapodillo plūmju, karambolu un pitahaju sula |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
86 |
0 |
------pārējā |
- |
20 |
15 |
-----ar cukura piedevu ne vairāk kā 30%: |
|||||||
2009 |
80 |
88 |
------tropisko augļu sula: |
||||
2009 |
80 |
88 |
1 |
-------ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
80 |
88 |
9 |
-------pārējā |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
89 |
------pārējā: |
||||
2009 |
80 |
89 |
1 |
-------ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
80 |
89 |
9 |
-------pārējā |
- |
20 |
15 |
-----bez cukura piedevas: |
|||||||
2009 |
80 |
95 |
0 |
------Vaccinium macrocarpon sugas augļu sula |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
96 |
0 |
------ķiršu sula |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
97 |
0 |
------tropisko augļu sula |
- |
20 |
15 |
2009 |
80 |
99 |
0 |
------pārējā |
- |
20 |
15 |
2009 |
90 |
-sulu maisījumi: |
|||||
--ar blīvumu vairāk nekā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
---ābolu un bumbieru sulu maisījumi: |
|||||||
2009 |
90 |
11 |
0 |
----ar vērtību, kas nepārsniedz 22 eiro par 100 kg neto masas |
- |
20 |
12 |
2009 |
90 |
19 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
12 |
---parējie: |
|||||||
2009 |
90 |
21 |
0 |
----ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas |
- |
20 |
12 |
2009 |
90 |
29 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
12 |
--ar blīvumu ne vairāk kā 1,33 g/cm3 20 grādos pēc C: |
|||||||
---ābolu un bumbieru sulu maisījumi: |
|||||||
2009 |
90 |
31 |
0 |
----ar vērtību, kas nepārsniedz 18 eiro par 100 kg neto masas, un ar cukura piedevu vairāk nekā 30% |
- |
20 |
12 |
2009 |
90 |
39 |
0 |
----pārējie |
- |
20 |
12 |
---pārējie: |
|||||||
----ar vērtību, kas pārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas: |
|||||||
-----citrusaugļu sulu un ananasu sulu maisījumi: |
|||||||
2009 |
90 |
41 |
0 |
------ar cukura piedevu |
- |
20 |
12 |
2009 |
90 |
49 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
12 |
-----pārējie: |
|||||||
2009 |
90 |
51 |
0 |
------ar cukura piedevu |
- |
20 |
12 |
2009 |
90 |
59 |
0 |
------pārējie |
- |
20 |
12 |
----ar vērtību, kas nepārsniedz 30 eiro par 100 kg neto masas: |
|||||||
-----citrusaugļu sulu un ananasu sulu maisījumi: |
|||||||
2009 |
90 |
71 |
0 |
------ar cukura piedevu vairāk nekā 30% |
- |
20 |
12 |
2009 |
90 |
73 |
------ar cukura piedevu ne vairāk kā 30%: |
||||
2009 |
90 |
73 |
1 |
-------ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1,33 g/cm3 pie 20 grādiem pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
90 |
73 |
9 |
-------pārējie |
- |
20 |
12 |
2009 |
90 |
79 |
0 |
------bez cukura piedevas |
- |
20 |
12 |
-----pārējie: |
|||||||
------ar cukura piedevu vairāk nekā 30%: |
|||||||
2009 |
90 |
92 |
0 |
------tropisko augļu sulu maisījumi |
- |
20 |
12 |
2009 |
90 |
94 |
0 |
-------pārējie |
- |
20 |
12 |
------ar cukura piedevu ne vairāk kā 30%: |
|||||||
2009 |
90 |
95 |
-------tropisko augļu sulu maisījumi: |
||||
2009 |
90 |
95 |
1 |
--------ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1, 33 g/cm3 20 grādos pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
90 |
95 |
9 |
--------pārējie |
- |
20 |
12 |
2009 |
90 |
96 |
-------pārējie: |
||||
2009 |
90 |
96 |
1 |
--------ar blīvumu vairāk nekā 1,15 g/cm3, bet ne vairāk kā 1, 33 g/cm3 pie 20 grādiem pēc C |
- |
1 |
0 |
2009 |
90 |
96 |
9 |
--------pārējie |
- |
20 |
12 |
------bez cukura piedevas: |
|||||||
2009 |
90 |
97 |
0 |
-------tropisko augļu sulu maisījumi |
- |
20 |
12 |
2009 |
90 |
98 |
0 |
-------pārējie |
- |
20 |
12 |