Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

 

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr. 11

Jūrmalā 2004.gada 28.jūlijā (prot. Nr.15, 6.p.)

Grozījumi 2004.gada 18.februāra saistošajos noteikumos Nr.2 "Par atvieglojumu piešķiršanu nekustamā īpašuma nodokļa maksātājiem"

Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām"  14.pantu un Latvijas Republikas likuma "Par nekustamā īpašuma nodokli" 5.pantu

 

1. Izteikt 2.punktu šādā redakcijā: "Atvieglojumi piešķirami atsevišķām nekustamā īpašuma nodokļa maksātāju kategorijām par to īpašumu, kuros viņi dzīvo, un īpašuma adrese ir deklarētā dzīvesvieta, saskaņā ar deklarētās dzīvesvietas izziņu, ja pieraksta adrese šajā īpašumā bijusi ne mazāk kā pēdējos trīs gadus pirms šo saistošo noteikumu stāšanās spēkā, šādos apmēros no taksācijas gadā aprēķinātās nekustamā īpašuma nodokļa summas".

2. Izteikt 2.2.punktu sekojošā redakcijā: "Bijušajiem zemes un/vai ēku īpašniekiem, vai viņu mantiniekiem, kuru īpašumā bija zemesgabals un/vai ēkas līdz 1940.gada 21.jūlijam, kam ar pašvaldības, zemes komisijas lēmumu vai tiesas spriedumu tika atjaunotas īpašuma tiesības vai ar likumu ir piešķirtas zemes izpirkšanas tiesības, kā arī par šo īpašumu šo personu mantiniekiem, kas mantojuma tiesībās stājušies likumā noteiktā kārtībā - par 50%".

3. Izteikt 2.4.punktu sekojošā redakcijā: "Vientuļiem pensionāriem un vientuļiem I un II grupas invalīdiem, kuriem nav apgādnieku, - bijušajiem zemes un/vai ēku īpašniekiem, vai viņu mantiniekiem, kuru īpašumā bija zemesgabals un/vai ēkas līdz 1940.gada 21.jūlijam, kam ar pašvaldības, zemes komisijas lēmumu vai tiesas spriedumu tika atjaunotas īpašuma tiesības vai ar likumu ir piešķirtas zemes izpirkšanas tiesības, kā arī par šo īpašumu šo personu mantiniekiem, kas mantojuma tiesībās stājušies likumā noteiktā kārtībā - par 70%".

4. Papildināt ar 2.7.punktu: "2.2.un 2.4.punktos noteikto nekustamā īpašuma nodokļa maksātāju kategoriju bērniem, mazbērniem, laulātajiem, brāļiem, māsām, tēviem, mātēm, kas īpašuma tiesības uz šo īpašumu ieguvušas uz dāvinājuma, pirkuma, maiņas vai uztura līguma pamata - par 25%".

5. 3.13.punktu izteikt sekojošā redakcijā: "Uzņēmējsabiedrībām, iestādēm un sabiedriskām organizācijām, kuru darbība pēc Jūrmalas pilsētas domes atzinuma atbilst sabiedrības un pašvaldības interesēm- par 50%".

6. Svītrot 4.2.punktu.

7. Saistošie noteikumi publicējami laikrakstos "Latvijas Vēstnesis" un "Jūrmalas Ziņas". Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs J.Hlevickis

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi 2004.gada 18.februāra saistošajos noteikumos Nr.2 "Par atvieglojumu piešķiršanu nekustamā .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Jūrmalas pilsētas dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 11Pieņemts: 28.07.2004.Stājas spēkā: 14.08.2004.Zaudē spēku: 22.04.2011.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 128, 13.08.2004.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
92331
14.08.2004
424
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"