Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējās izvietošanas noteikumi konkurējošās daudzcenu izsolēs

Saskaņots: Apstiprinu:

V. Dombrovskis, I. Rimšēvičs,

Latvijas Republikas finanšu ministrs Latvijas Bankas prezidents

Rīgā 2003. gada 24. oktobrī Rīgā 2003. gada 24. oktobrī

"Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējās izvietošanas noteikumi konkurējošās daudzcenu izsolēs" (tālāk tekstā - noteikumi) nosaka Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējās izvietošanas kārtību konkurējošās daudzcenu izsolēs. Noteikumi sagatavoti, pamatojoties uz likumu "Par Latvijas Banku" un saskaņā ar "Latvijas Bankas organizētās vērtspapīru norēķinu sistēmas noteikumiem", Latvijas Republikas Ministru kabineta 1997. gada 9. aprīļa rīkojumu Nr. 163 ''Par pilnvaru Latvijas Bankai'' un ar Latvijas Republikas Finanšu ministrijas (tālāk tekstā - Finanšu ministrija) 2002. gada 23. janvāra rīkojumu Nr. 87 apstiprinātajiem "Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru izlaišanas noteikumiem" (tālāk tekstā - vērtspapīru izlaišanas noteikumi).

 

 

1. Lietotie termini

1.1. Dalībnieks - Latvijas Republikā reģistrēta banka vai ārvalstu bankas filiāle, kā arī ārvalstu banka, starptautiska valūtas, finanšu vai kredīta institūcija, kurai Latvijas Bankā ir konts norēķiniem latos un kura piedalās Latvijas Bankas organizētajā vērtspapīru norēķinu sistēmā (tālāk tekstā - VNS).

1.2. Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīri (tālāk tekstā - vērtspapīri) - valsts iekšējā aizņēmuma parādzīmes un valsts iekšējā aizņēmuma obligācijas.

1.3. Parādzīmes - vērtspapīri ar dzēšanas termiņu līdz vienam gadam ieskaitot, kurus konkurējošā daudzcenu izsolē laiž apgrozībā ar diskontu un dzēš par to nominālvērtību dzēšanas datumā.

1.4. Obligācijas - vērtspapīri ar dzēšanas termiņu, ilgāku par vienu gadu, kurus konkurējošā daudzcenu izsolē laiž apgrozībā ar fiksētu ienākuma likmi un dzēš par to nominālvērtību dzēšanas datumā.

1.5. Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošā daudzcenu izsole (tālāk tekstā - izsole) - vērtspapīru sākotnējās izvietošanas metode, kurā par dalībnieku solītām konkurējošām diskonta vai peļņas likmēm, bet ne augstāk par Latvijas Republikas Valsts kases (tālāk tekstā - Valsts kase) noteiktu maksimālo pieļaujamo diskonta vai peļņas likmi, izsola vērtspapīrus.

1.6. Maksimālā pieļaujamā diskonta vai peļņas likme - tāda Valsts kases noteikta diskonta likme parādzīmēm vai peļņas likme obligācijām, par kuru augstāk solījumi izsolē netiek apmierināti.

1.7. Nominālvērtība - Valsts kases rīkojumā par Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru izlaišanu (tālāk tekstā - Valsts kases rīkojums) noteiktā viena vērtspapīra dzēšanas vērtība.

1.8. Diskonts - starpība starp vērtspapīra nominālvērtību un vērtspapīra cenu, ja vērtspapīra cena ir mazāka par vērtspapīra nominālvērtību.

1.9. Fiksētais ienākums - izsolē noteiktais vērtspapīru ienākums, ko valsts apņemas samaksāt Valsts kases rīkojumā noteiktajos datumos.

1.10. Solījums - dalībnieka saistoša apņemšanās pirkt izsolei iesniegtajā pieteikumā (tālāk tekstā - izsoles pieteikums) norādīto nominālvērtību apjomu par solīto diskonta vai peļņas likmi.

1.11. Dalībnieka solītā diskonta likme - likme, pēc kuras izsolē šim dalībniekam tiek aprēķināta parādzīmju pirkšanas cena.

1.12. Dalībnieka solītā peļņas likme - likme, pēc kuras izsolē šim dalībniekam tiek aprēķināta obligāciju pirkšanas cena.

1.13. Nominālvērtību apjoms - vērtspapīru nominālvērtību kopsumma, kas bez atlikuma dalās ar attiecīgās vērtspapīru emisijas minimālo paketi.

1.14. Fiksētā ienākuma likme - likme, kuru nosaka kā izsolē apmierināto solījumu vidējo svērto peļņas likmi, kas noapaļota uz leju līdz tuvākajai viena procenta astotdaļai.

1.15. Minimālā pakete - Valsts kases rīkojumā noteiktā minimālā nominālvērtību apjoma vienība, ko izsolē var solīt dalībnieks un kas nav dalāma.

1.16. Citu terminu lietojums atbilst "Latvijas Bankas organizētās vērtspapīru norēķinu sistēmas noteikumu" terminu lietojumam.

 

 

2. Vispārīgie noteikumi

2.1. Vērtspapīrus emitē Finanšu ministrija, un to izlaišanas, sākotnējās izvietošanas un dzēšanas kārtību nosaka vērtspapīru izlaišanas noteikumi. Izsoļu un norēķinu datumus, kā arī vērtspapīru laidienu raksturlielumus nosaka atsevišķi Valsts kases rīkojumi.

2.2. Vērtspapīru sākotnējo izvietošanu izsolē saskaņā ar Valsts kases rīkojumu veic Latvijas Banka.

2.3. Katram vērtspapīru laidienam tiek organizēta atsevišķa izsole.

2.4. Izsoles dienā var notikt viena vai vairākas izsoles.

2.5. Izsolē neizsolīts nominālvērtību apjoms var tikt izsolīts atkārtotā izsolē, bet apgrozībā esošas vērtspapīru emisijas apjoma palielināšana var tikt veikta papildizsolē.

2.6. Izsoli organizē Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsoles komisija (tālāk tekstā - izsoles komisija), kuras sastāvā ir pārstāvji no Finanšu ministrijas, Valsts kases un Latvijas Bankas. Izsoles komisijas locekļus ieceļ Finanšu ministrija, Valsts kase un Latvijas Banka ar attiecīgiem rīkojumiem.

2.7. Informācijas apmaiņa starp Latvijas Banku un dalībniekiem notiek elektroniskā veidā saskaņā ar spēkā esošajām Latvijas Bankas apstiprinātajām ziņojumu formām (sk. http://www.bank.lv). Par ziņojumu formu grozījumiem Latvijas Banka rakstiski paziņo dalībniekiem ne vēlāk kā vienu mēnesi pirms attiecīgo grozījumu stāšanās spēkā.

2.8. Izsolē piedalās dalībnieki, kuri ar Latvijas Banku noslēguši līgumu "Par piedalīšanos Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsolēs" (1. pielikums).

2.9. Dalībnieks piedalās izsolē ar vienu vai vairākiem izsoles pieteikumiem, katrā izsoles pieteikumā norādot tikai vienu pērkamo vērtspapīru kodu, nominālvērtību apjomu un solīto diskonta vai peļņas likmi.

2.10. Izsole notiek, ja uz to pieteicies vismaz viens dalībnieks.

2.11. Izsoles pieteikumā dalībnieka solītās diskonta vai peļņas likmes solis ir 0.01 procentu punkts.

2.12. Visi izsolei iesniegtie izsoles pieteikumi ir galīgi un neatsaucami.

2.13. Vērtspapīru uzskaiti un pārvedumus veic Latvijas Centrālais depozitārijs un saskaņā ar "Latvijas Bankas organizētās vērtspapīru norēķinu sistēmas noteikumiem" Latvijas Banka.

2.14. Ja noteikumi tiek grozīti, par veiktajiem grozījumiem Latvijas Banka rakstiski paziņo dalībniekiem ne vēlāk kā piecas darba dienas pirms attiecīgo grozījumu stāšanās spēkā.

2.15. Ar noteikumu spēkā stāšanās dienu tiek atcelti 2000. gada 14. augustā ar Finanšu ministriju saskaņotie un 2000. gada 15. augustā Latvijas Bankas apstiprinātie "Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējās izvietošanas noteikumi".

 

 

3. Darījumi un norēķini

3.1. Valsts kase ne vēlāk kā četras darba dienas pirms vērtspapīru izlaišanas ar katram vērtspapīru laidienam atsevišķu rīkojumu paziņo Latvijas Bankai izsoles datumu, vērtspapīru kodu, laidiena apjomu, viena vērtspapīra nominālvērtību, minimālās paketes apjomu, norēķinu datumu, dzēšanas datumu, fiksētā ienākuma samaksas datumus un, ja nepieciešams, citu informāciju.

3.2. Valsts kases rīkojuma saņemšanas dienā Latvijas Banka nosūta dalībniekiem paziņojumu par izsoli ar 3.1. punktā minēto informāciju, kā arī sniedz to ar elektroniskās informācijas sistēmas Reuters un interneta starpniecību.

3.3. Lai piedalītos izsolē, dalībnieki izsoles dienā līdz plkst. 13.00 nosūta Latvijas Bankai izsoles pieteikumus parādzīmju pirkšanai vai obligāciju pirkšanai.

3.4. Izsoles dienā pēc plkst. 13.00 izsoles komisija pārbauda visus izsoles pieteikumus. Ja izsoles pieteikums ir kļūdains, izsoles komisija pieteikumu noraida un Latvijas Banka līdz izsoles dienas beigām nosūta dalībniekam paziņojumu par pieteikuma noraidīšanu.

3.5. Izsoles komisijai izsoles dienā pēc plkst. 13.00 elektroniskā veidā tiek paziņota Valsts kases izsolei noteiktā maksimālā pieļaujamā diskonta vai peļņas likme.

3.6. Latvijas Banka nenoraidītos izsoles pieteikumus sakārto augošā secībā pēc dalībnieku solītajām diskonta vai peļņas likmēm līdz maksimālajai solītai diskonta vai peļņas likmei. Izsoles pieteikumus, kuros norādītas vienādas dalībnieku solītās diskonta vai peļņas likmes, sakārto pieteikumu iesniegšanas secībā. Izsoles pieteikumus apmierina, sākot ar mazāko solīto diskonta vai peļņas likmi, Valsts kases noteiktā vērtspapīru laidiena apjoma un maksimālās pieļaujamās diskonta vai peļņas likmes ietvaros.

3.7. Ja izsoles pieteikumu nav iespējams apmierināt pilnībā, to apmierina neizsolītā nominālvērtību apjoma robežās.

3.8. Ja ir vairāki izsoles pieteikumi ar vienādām dalībnieku solītām diskonta vai peļņas likmēm, kurus nevar apmierināt pilnībā, tos apmierina proporcionāli pieteikumā norādītajam nominālvērtību apjomam. Ja tas nav iespējams, pieteikumus apmierina to iesniegšanas secībā, ievērojot atlikušo vērtspapīru laidiena apjomu un minimālās paketes apjomu.

3.9. Ja izsolē piedalās vairāk nekā viens dalībnieks, maksimālais vienam dalībniekam pārdotais nominālvērtību apjoms nedrīkst pārsniegt 50% no kopējā izsolē piedāvātā laidiena apjoma.

3.10. Latvijas Banka aprēķina izsoles rezultātus un iesniedz izsoles komisijai šādus dokumentus:

3.10.1. ''Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsoles pieteikumu reģistrs'' (2. pielikums);

3.10.2. '''Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsoles rezultātu kopsavilkums'' (3. pielikums);

3.10.3. ''Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsoles rezultātu pārskats'' (4. pielikums).

3.11. Izsoles komisija 3.10. punktā minētos dokumentus paraksta un līdz izsoles dienas beigām iesniedz Finanšu ministrijai, Valsts kasei un Latvijas Bankai.

3.12. Latvijas Banka izsoles dienā nosūta dalībniekiem paziņojumu par izsoles rezultātiem un izsoles rezultātus paziņo ar elektroniskās informācijas sistēmas Reuters un interneta starpniecību (5. pielikums).

3.13. Dalībnieks saskaņā ar saņemto rēķinu samaksā Latvijas Bankai komisijas maksu 0,01% apmērā no izsolē nopirktā nominālvērtību apjoma. Rēķins jāsamaksā 30 dienu laikā pēc tā izrakstīšanas Latvijas Bankā.

3.14. Vērtspapīru norēķinu dienā:

3.14.1. saskaņā ar saņemto paziņojumu par izsoles rezultātiem par katru apmierināto izsoles pieteikumu dalībnieks līdz plkst. 10.00 veic naudas pārvedumu uz Valsts kases kontu norēķiniem latos Latvijas Bankā;

3.14.2. pēc naudas pārveduma saņemšanas Latvijas Banka veic vērtspapīru pārvedumu uz dalībnieka vērtspapīru kontu VNS.

3.15. Ja vērtspapīru norēķinu dienā līdz plkst. 10.00 dalībnieks par kādu apmierināto izsoles pieteikumu nav veicis naudas pārvedumu, Latvijas Banka par pārkāpumu nekavējoties informē dalībnieku un sasauc izsoles komisiju. Dalībniekam naudas pārvedums par laikus neapmaksāto apmierināto izsoles pieteikumu jāveic uz Valsts kases kontu norēķiniem latos Latvijas Bankā ne vēlāk kā līdz plkst. 11.00 vērtspapīru norēķinu dienā.

3.16. Ja vērtspapīru norēķinu dienā līdz plkst. 11.00 dalībnieks naudas pārvedumu par apmierināto izsoles pieteikumu uz Valsts kases kontu norēķiniem latos Latvijas Bankā nav veicis, izsoles komisija anulē attiecīgo izsoles pieteikumu.

3.17. Izsoles komisija par 3.15. un 3.16. punktā minētajiem pārkāpumiem sagatavo aktu, kurā norāda dalībnieka nosaukumu, izsoles numuru, vērtspapīru kodu un nominālvērtību apjomu, ko dalībnieks bija apņēmies pirkt, un aprēķina līgumsodu.

3.18. Latvijas Banka 3.15. un 3.16. punktā minēto pārkāpumu gadījumā vērtspapīru norēķinu dienā pēc plkst. 11.00:

3.18.1. pārrēķina izsoles kopējo apmierināto izsoles pieteikumu apjomu, samazinot to par neapmaksāto vērtspapīru apjomu, un izsolē noteiktās likmes (t.sk. fiksētā ienākuma likmi);

3.18.2. iesniedz izsoles komisijai 3.10.2. un 3.10.3. punktā minētos dokumentus, kuros iekļauta informācija par izsoles rezultātu pārrēķinu;

3.18.3. nosūta attiecīgajam dalībniekam paziņojumu par līgumsodu.

3.19. Izsoles komisija paraksta izsoles pārrēķina dokumentus un kopā ar 3.17. punktā minēto aktu līdz vērtspapīru norēķinu dienas beigām iesniedz Finanšu ministrijai, Valsts kasei un Latvijas Bankai.

3.20. Latvijas Banka 3.15. un 3.16. punktā minēto pārkāpumu gadījumā līdz vērtspapīru norēķinu dienas beigām nosūta dalībniekiem paziņojumu par izsoles rezultātu pārrēķinu un paziņo izsoles rezultātus, kuros iekļauta informācija par izsoles rezultātu pārrēķinu (5. pielikums), ar elektroniskās informācijas sistēmas Reuters un interneta starpniecību.

 

 

4. Atbildība par saistību neizpildi

4.1. Ja dalībnieks vērtspapīru norēķinu dienā līdz plkst. 10.00 nav veicis naudas pārvedumu uz Valsts kases kontu norēķiniem latos Latvijas Bankā, izsoles komisija uzliek dalībniekam līgumsodu 2% apmērā no dalībnieka attiecīgajā izsolē neapmaksātā nominālvērtību apjoma. Līgumsods par noteikumu pārkāpšanu dalībniekam jāsamaksā Valsts kases kontā norēķiniem latos Latvijas Bankā triju darbadienu laikā pēc paziņojuma par līgumsodu saņemšanas.

4.2. Par 3.13. punktā minētās komisijas maksas samaksas termiņa neievērošanu dalībnieks maksā līgumsodu Latvijas Bankai 0,5% apmērā no nesamaksātās rēķina summas par katru kavēto dienu.

 

 

5. Noteikumu stāšanās spēkā

5.1. Noteikumi stājas spēkā ar 2003. gada 15. novembri.

 

 

1. pielikums

Rīgā ____. gada ____._________

Līgums

Nr. ______________

Par piedalīšanos Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsolēs

 

Latvijas Banka, kas darbojas saskaņā ar likumu "Par Latvijas Banku", ______________________________________ personā, no vienas puses, un

(amats, vārds, uzvārds)

_____________________________________ (tālāk tekstā - dalībnieks), kas

(dalībnieka nosaukums)

darbojas saskaņā ar Statūtiem, _____________________________________

(amats, vārds, uzvārds)

personā, no otras puses (tālāk tekstā - puses), noslēdz šādu līgumu.

1. Šis līgums sniedz iespēju dalībniekam piedalīties Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsolēs saskaņā ar "Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējās izvietošanas noteikumiem konkurējošās daudzcenu izsolēs" (tālāk tekstā - noteikumi).

2. Šā līguma ietvaros puses darbojas saskaņā ar noteikumiem.

3. Puses apņemas noteiktajā kārtībā veikt Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējās izvietošanas norēķinus, komisijas maksas un aprēķināto līgumsodu maksājumus.

4. Informācijas apmaiņa starp pusēm notiek elektroniskā veidā saskaņā ar spēkā esošajām Latvijas Bankas apstiprinātajām ziņojumu formām, izmantojot Vispasaules starpbanku finanšu telekomunikāciju sabiedrības (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication; S.W.I.F.T.) datu pārraides tīklu.

5. Ja dalībnieks nepilda saistības, neievēro noteikumus un šo līgumu, Latvijas Bankai ir tiesības pārtraukt noteikumos minētos darījumus uz laiku līdz sešiem mēnešiem, saglabājot iepriekš noslēgto darījumu saistības.

6. Jebkuri līguma grozījumi iegūst juridisku spēku tikai tad, ja tie veikti rakstiski un tos ar parakstu apstiprinājušas abas puses.

7. Visus strīdus puses risina sarunu ceļā. Ja vienošanās netiek panākta, strīdu izskata Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā Latvijas Republikas tiesās.

8. Puses nav atbildīgas par jebkādu kavēšanos vai neizpildītām saistībām, ja cēlonis bijusi nepārvarama vara.

9. Līgums stājas spēkā ar _________________________. Līgums ir noslēgts uz nenoteiktu laiku un var tikt izbeigts, pusēm par to rakstiski vienojoties vai arī:

9.1. septiņas dienas pēc Latvijas Bankas rakstiska paziņojuma saņemšanas;

9.2. pēc dalībnieka rakstiska paziņojuma saņemšanas, ja dalībnieks nokārtojis visas saistības, kas radušās pret Latvijas Banku šā līguma darbības rezultātā.

10. Līgums sagatavots uz 2 (divām) lapām divos eksemplāros, pa vienam katrai pusei.

11. Pušu juridiskās adreses

11.1. Latvijas Banka: K. Valdemāra ielā 2a Rīgā, LV-1050

Tālr. 702 2300, fakss 702 2420

11.2. Dalībnieks: ___________________________________

___________________________________

Pušu paraksti

Latvijas Banka

Dalībnieks

____________________

____________________

(paraksts)

(paraksts)

____________________

____________________

(vārds, uzvārds)

(vārds, uzvārds)

____________________

____________________

(amats)

(amats)

Z.v.

Z.v.

____________________

____________________

(datums)

(datums)

2. pielikums

Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsoles pieteikumu reģistrs

Izsoles numurs:

Pieteikuma

Dalībnieka

Dalībnieka

Diskonta

Nominālvērtību

Nr.

BIC

nosaukums

vai peļņas

apjoms (latos)

likme (%)

Kopā:

____________

Izsoles komisijas locekļi:

 

 

3. pielikums

Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsoles rezultātu kopsavilkums

Izsoles numurs:

Izsoles datums:

Norēķinu datums:

Vērtspapīru kods:

Termiņš (dienas):

Dzēšanas datums:

Nominālvērtība (latos):

Uzkrātais ienākums (latos)*:

Fiksētā ienākuma likme (%)**:

Diskonta

Nominālvērtību

Dalībnieka

Apmierinātais

Pirkuma

vai peļņas

apjoms

nosaukums

nominālvērtību

summa (latos)

likme (%)

(latos)

apjoms

Kopā:

_____________

____________

* Iekļauj pārskatā tikai obligāciju atkārtotas vai papildu pārdošanas gadījumā.

** Iekļauj pārskatā tikai obligāciju pārdošanas gadījumā.

 

Izsoles komisijas locekļi:

 

 

4. pielikums

Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsoles rezultātu pārskats

Izsoles numurs:

Izsoles datums:

Vērtspapīru kods:

Valsts kases piedāvājums, Ls _________

Izsoles dalībnieku skaits _________

Kopējais pieteikto vērtspapīru nominālvērtību apjoms, Ls _________

Pārdoto vērtspapīru nominālvērtību apjoms, Ls _________

Pārdoto vērtspapīru kopapjoms (pēc pārdošanas cenas), Ls _________

Pārdoto obligāciju uzkrātais ienākums*, Ls ____________

Pārdoto obligāciju kopapjoms (pēc pārdošanas cenas, bez uzkrātā ienākuma)*,

Ls _________

Cenu un apjomu diapazons:

minimālā diskonta vai peļņas likme (ar apjomu) _____ %, Ls _________

maksimālā diskonta vai peļņas likme (ar apjomu) _____ %, Ls _________

minimālais apjoms (ar diskonta vai peļņas likmi), Ls ________, _____ %

maksimālais apjoms (ar diskonta vai peļņas likmi), Ls ________, _____ %

maksimālā apmierinātā diskonta vai peļņas likme (ar apjomu) _____ %, Ls

Valsts kases noteiktā maksimālā pieļaujamā diskonta vai peļņas likme _____ %

Pārdoto vērtspapīru vidējā svērtā diskonta vai peļņas likme _____ %

fiksētā ienākuma likme* _____%

* Iekļauj pārskatā tikai obligāciju atkārtotas vai papildu pārdošanas gadījumā.

 

Izsoles komisijas locekļi:

 

 

5. pielikums

Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējā tirgus konkurējošās daudzcenu izsoles rezultāti

Izsoles numurs:

Izsoles datums:

Norēķinu datums:

Vērtspapīru kods:

Vērtspapīru dzēšanas datums:

Izsoles rezultātu pārrēķina datums*:

Valsts kases piedāvājums, Ls _________

Kopējais pieteikto vērtspapīru nominālvērtību apjoms, Ls __________

Pārdoto vērtspapīru nominālvērtību apjoms, Ls __________

Izsoles dalībnieku skaits _________

Izsoles maksimālā diskonta vai peļņas likme __________%

Izsoles vidējā svērtā diskonta vai peļņas likme __________%

Izsoles minimālā diskonta vai peļņas likme __________%

Fiksētā ienākuma likme** _________%

Valsts kases noteiktā maksimālā pieļaujamā diskonta vai peļņas likme __________%

* Iekļauj pārskatā, ja notiek izsoles rezultātu pārrēķins.

** Iekļauj pārskatā tikai obligāciju pārdošanas gadījumā.

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma vērtspapīru sākotnējās izvietošanas noteikumi konkurējošās .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Latvijas Banka Veids: noteikumi Pieņemts: 24.10.2003.Stājas spēkā: 15.11.2003.Zaudē spēku: 30.06.2005.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 154, 04.11.2003.
Saistītie dokumenti
  • Tiesību akti, kuriem maina statusu
80624
15.11.2003
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"