Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes lēmums Nr. 179

(prot. Nr. 33, 3.p.) Rīgā 2003. gada 8. augustā

Par "Privāto pensiju fondu ceturkšņa pārskata sagatavošanas noteikumu" apstiprināšanu

Pamatojoties uz likuma "Par privātajiem pensiju fondiem" 25. panta 5. punktu un 28. panta 6. punktu un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas likuma 6. panta 1. punktu, 7. panta 1. punktu un 17. panta 2. punktu, Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome nolemj:

Apstiprināt "Privāto pensiju fondu ceturkšņa pārskata sagatavošanas noteikumus" (pielikumā).

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētājs U. Cērps

 

 

Privāto pensiju fondu ceturkšņa pārskata sagatavošanas noteikumi

Privāto pensiju fondu ceturkšņa pārskats tiek sagatavots nolūkā iegūt informāciju uzraudzības veikšanai, kā arī Finanšu kontu pārskata, Maksājumu bilances un EUROSTAT statistiskā pārskata sagatavošanai. "Privāto pensiju fondu ceturkšņa pārskata sagatavošanas noteikumi" (tālāk tekstā - noteikumi) ir izstrādāti, pamatojoties uz likumu "Par privātajiem pensiju fondiem" un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas likumu. Noteikumi nosaka privātā pensiju fonda (tālāk tekstā - pensiju fonds) ceturkšņa pārskata saturu, formu un iesniegšanas kārtību.

 

 

1. Noteikumos lietotie termini

1.1. Rezidenti - visas institūcijas, arī ārvalstu, kas reģistrētas un darbojas Latvijas Republikā, un privātpersonas, kuru mājsaimniecības atrodas Latvijā un kuras neizbrauc ārpus Latvijas uz laiku, kas pārsniedz vienu gadu (izņēmums - studenti). Par rezidentiem uzskata arī Latvijas valsts diplomātiskās, konsulārās un citas pārstāvniecības ārvalstīs.

1.2. Nerezidenti - visas institūcijas, kas reģistrētas ārvalstīs, un privātpersonas, kuru mājsaimniecības atrodas ārpus Latvijas vai kuras ieradušās Latvijā uz laiku, kas īsāks par vienu gadu (izņēmums - studenti). Par nerezidentiem uzskata arī ārvalstu diplomātiskās, konsulārās, starptautisko institūciju un citas pārstāvniecības Latvijā.

1.3. Īstermiņa prasības un saistības - prasības un saistības ar sākotnējo atmaksāšanas vai izpildes termiņu līdz vienam gadam (ieskaitot), ko nosaka saskaņā ar darījuma slēgšanas brīdī darījuma aktā noteikto izpildes termiņu.

1.4. Ilgtermiņa prasības un saistības - prasības un saistības ar sākotnējo atmaksāšanas vai izpildes termiņu ilgāku par vienu gadu, ko nosaka saskaņā ar darījuma slēgšanas brīdī darījuma aktā noteikto izpildes termiņu.

1.5. Valdība - valsts institūcijas, kuras ražo netirgojamas preces vai sniedz pakalpojumus, kas paredzēti individuālajam vai kolektīvajam patēriņam, vai valsts institūcijas, kuras iesaistītas nacionālā ienākuma vai nacionālās bagātības pārdalē. Valdība ietver valsts bezpeļņas institūcijas, kuras valdība kontrolē un finansē.

1.6. Kredītiestādes - institūcijas, kuras publiski pieņem noguldījumus un citus atmaksājamos līdzekļus un savā vārdā izsniedz kredītus. Latvijas Republikā par kredītiestādi šo noteikumu izpratnē uzskatāma banka un ārvalstu bankas filiāle.

1.7. Finanšu institūcijas - institūcijas, kas nav centrālās bankas, kredītiestādes, apdrošināšanas sabiedrības un pensiju fondi, bet kas veic ieguldījumu vai kreditēšanas operācijas vai sniedz ar šo operāciju veikšanu saistītus finanšu starpniecības pakalpojumus. Finanšu institūcijas ir, piemēram, sabiedrības, kas nodarbojas ar finanšu līzingu (finanšu nomu) un kreditēšanu pret klienta prasījuma tiesībām (factoring), eksporta/importa finansēšanas sabiedrības, lombardi, ieguldījumu fondi, biržas, brokeru sabiedrības, sabiedrības, kas veic valūtu pirkšanu un pārdošanu, pārvaldītājsabiedrības (holding corporations), kas veic finanšu starpniecībā iesaistīto meitas uzņēmējsabiedrību (komercsabiedrību) tiešo vadību un kontroli.

1.8. Apdrošināšanas sabiedrības un privātie pensiju fondi - finanšu institūcijas, kas veic finanšu starpniecības pakalpojumus, apvienojot dažādu veidu riskus. Apdrošināšanas sabiedrības veic dzīvības vai nedzīvības apdrošināšanas pakalpojumus. Privātie pensiju fondi veic sociālā riska apdrošināšanu fonda dalībniekiem, uzkrājot un ieguldot dalībnieku pašu veiktās un viņu labā brīvprātīgi veiktās naudas līdzekļu iemaksas, lai nodrošinātu šiem dalībniekiem vecuma vai darbnespējas papildpensijas kapitālu.

1.9. Nefinanšu uzņēmējsabiedrība (komercsabiedrība) - saimnieciska vienība, kas veic preču ražošanu vai sniedz nefinansiālus pakalpojumus nolūkā gūt peļņu vai citus augļus. Latvijas Republikā par nefinanšu uzņēmējsabiedrībām (komercsabiedrībām) uzskatāmi arī individuālie uzņēmumi, zemnieku un zvejnieku saimniecības, kuras reģistrētas Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā.

1.10. Privātpersonas - fiziskās personas vai fizisko personu grupas (mājsaimniecības), kuru pamatdarbība ir patēriņš un kuras ražo preces un pakalpojumus vienīgi pašu patēriņam. Latvijas Republikā par privātpersonām uzskatāmi arī individuālā darba veicēji, ja viņi nav reģistrējuši savu darbību Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā.

1.11. Privātpersonas apkalpojošās bezpeļņas institūcijas - institūcijas, kas nodrošina preces un pakalpojumus privātpersonām vai privātpersonu grupām un kas resursus gūst galvenokārt no brīvprātīgām iemaksām naudā vai natūrā, piemēram, arodbiedrības, profesionālās vai izglītības apvienības, patērētāju asociācijas, politiskās partijas, baznīcas, reliģiskās kopienas, kā arī kultūras, atpūtas un sporta klubi, žēlsirdības, atbalsta un palīdzības organizācijas.

1.12. Saistītā un radniecīgā komercsabiedrība - kredītiestāde, finanšu institūcija vai komercsabiedrība, kurā pārskata sniedzējam privātajam pensiju fondam pieder tiešā ceļā vai netiešā ceļā iegūta līdzdalība, kas aptver 10 un vairāk procentus pamatkapitāla vai balsstiesību, vai kuru pārskata sniedzējs privātais pensiju fonds var būtiski ietekmēt.

1.13. Regulētais tirgus - organizatorisku, juridisku un tehnisku pasākumu kopums, kas padara iespējamu atklātu un regulāru finanšu instrumentu darījumu slēgšanu.

1.14. Citi termini atbilst likuma "Par privātajiem pensiju fondiem" un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes apstiprināto "Privāto pensiju fondu gada pārskatu sagatavošanas noteikumu" terminu lietojumam.

 

 

2. Vispārīgie jautājumi

2.1. Pensiju fonda ceturkšņa pārskatu veido:

2.1.1. "Privātā pensiju fonda bilances pārskats" (UPDK 0651180; 1. pielikums);

2.1.2. "Privātā pensiju fonda ieguldījumi kredītiestādēs un saistības pret kredītiestādēm" (UPDK 0651181; 2. pielikums);

2.1.3. "Privātā pensiju fonda ieguldījumi parāda vērtspapīros un citos vērtspapīros ar fiksētu ienākumu" (UPDK 0651182; 3. pielikums);

2.1.4. "Privātā pensiju fonda ieguldījumi vērtspapīros ar nefiksētu ienākumu" (UPDK 0651183; 4. pielikums);

2.1.5. "Atsevišķu privātā pensiju fonda bilances pārskata pozīciju izvērsums" (UPDK 0651184; 5. pielikums);

2.1.6. "Privātā pensiju fonda peļņas vai zaudējumu aprēķins" (UPDK 0651185; 6. pielikums);

2.1.7. "Privātā pensiju fonda pārskats par pensiju plānu aktīviem" (UPDK 0651186; 7. pielikums);

2.1.8. "Privātā pensiju fonda pensiju plānu neto aktīvu kustības pārskats " (UPDK 0651187; 8. pielikums);

2.1.9. "Privātā pensiju fonda pārskats par pensiju plānu aktīvu ieguldījumiem vērtspapīros, ko emitējušas ar pensiju fondu koncernā esošās komercsabiedrības un komercsabiedrības, kuras ar pensiju fondu noslēgušas kolektīvās dalības līgumu" (UPDK 0651188; 9. pielikums);

2.1.10. "Pensiju plāna neto aktīvu pārskats" (UPDK 0651189; 10. pielikums);

2.1.11. "Pārskats par pensiju plāna aktīvu un saistību atsevišķu posteņu termiņstruktūru" (UPDK 0651190; 11. pielikums);

2.1.12. "Pensiju plāna ieguldījumu portfeļa pārskats" (UPDK 0651191; 12. pielikums);

2.1.13. "Pārskats par pensiju plāna aktīvu un saistību saskaņošanu pa valūtām" (UPDK 0651192; 13. pielikums);

2.1.14. "Pensiju plāna neto aktīvu kustības pārskats" (UPDK 0651193; 14. pielikums);

2.1.15. "Pārskats par pensiju plāna dalībniekiem" (UPDK 0651194; 15. pielikums);

2.1.16. "Pārskats par pensiju plāna dalībnieku vecuma struktūru un dalības stāžu" (UPDK 0651195; 16. pielikums).

2.2. Noteikumu 2.1.10.-2.1.16. punktā norādītos pārskatus privātais pensiju fonds sagatavo atsevišķi par katru pensiju plānu, kas bijis tā pārvaldīšanā pārskata periodā.

 

 

3. Paskaidrojumi par pensiju fonda ceturkšņa pārskatā atspoguļojamo informāciju

3.1. Noteikumu 2.1.1., 2.1.6., 2.1.7., 2.1.8., 2.1.10. un 2.1.14. punktā norādītos pārskatus sagatavo, ievērojot Finanšu un kapitāla tirgus komisijas apstiprināto "Privāto pensiju fondu gada pārskatu sagatavošanas noteikumu" prasības.

3.2. "Privātā pensiju fonda bilances pārskata" 1101. pozīcijā "t.sk. ieguldījumi komercsabiedrībās, kuras ar pensiju fondu noslēgušas kolektīvās dalības līgumu" atspoguļo pensiju fonda ieguldījumu komercsabiedrību, kuras ar pensiju fondu noslēgušas kolektīvās dalības līgumu, kapitālā un ieguldījumu šādu komercsabiedrību emitētajos parāda vērtspapīros kopsummu. 1102. pozīcijā "t.sk. ieguldījumi ar pensiju fondu koncernā esošās komercsabiedrībās" atspoguļo pensiju fondu ieguldījumu ar pensiju fondu koncernā esošo komercsabiedrību kapitālā un to emitētajos parāda vērtspapīros kopsummu. 1103. pozīcijā "t.sk. patiesajā vērtībā novērtētie ieguldījumi" atspoguļo visu to pensiju fonda aktīvu kopsummu, kuri bilancē atspoguļoti to patiesajā vērtībā un iekļauti 1110.-1160. pozīcijā.

3.3. "Privātā pensiju fonda ieguldījumu kredītiestādēs un saistību pret kredītiestādēm", "Privātā pensiju fonda ieguldījumu parāda vērtspapīros un citos vērtspapīros ar fiksētu ienākumu" un "Privātā pensiju fonda ieguldījumu vērtspapīros ar nefiksētu ienākumu" pārskatu D ailē "Valūtas kods" atspoguļo tās valūtas kodu, kādā veikts atbilstošais ieguldījums.

3.4. "Privātā pensiju fonda ieguldījumu vērtspapīros ar nefiksētu ienākumu" pārskata E ailē "Fondu biržas reģistrācijas (regulēta tirgus) valsts" atspoguļo informāciju par fondu biržu vai citu regulēto tirgu, ja vērtspapīri ir reģistrēti fondu biržā vai regulētā tirgū.

3.5. "Atsevišķu privātā pensiju fonda bilances pārskata pozīciju izvērsums" sniedz informāciju par pensiju fonda bilances posteņu sektoriālo dalījumu, termiņstruktūru, ģeogrāfisko izvietojumu un prasību vai saistību posteņu valūtu.

3.6. "Privātā pensiju fonda pārskatā par pensiju aktīviem" pensiju fonds sniedz informāciju par visu tā pārvaldīšanā esošo pensiju plānu prasību un saistību sektoriālo dalījumu, termiņstruktūru, ģeogrāfisko izvietojumu un prasību vai saistību valūtu.

3.7. "Privātā pensiju fonda plānu neto aktīvu kustības pārskatā" pensiju fonds sniedz informāciju par visu tā pārvaldīšanā esošo pensiju plānu neto aktīviem rezidentu/nerezidentu dalījumā.

3.8. "Privātā pensiju fonda pārskatā par pensiju plānu aktīvu ieguldījumiem vērtspapīros, ko emitējušas ar pensiju fondu koncernā esošās komercsabiedrības un komercsabiedrības, kuras ar pensiju fondu noslēgušas kolektīvās dalības līgumu" pensiju fonds sniedz informāciju par visu tā pārvaldīšanā esošo pensiju plānu ieguldījumiem attiecīgo komercsabiedrību emitētajos vērtspapīros.

3.9. "Pensiju plāna ieguldījumu portfeļa pārskatā" sniedz informāciju par pensiju plāna aktīvu ģeogrāfisko izvietojumu:

3.9.1. Pārskata 1. sadaļā "Kopsavilkums" atsevišķi norāda ieguldījumus, kas veikti koncernos esošu komercsabiedrību emitētajos vērtspapīros. 41. pozīcijā "t.sk. patiesajā vērtībā novērtētie ieguldījumi" atspoguļo visu to pensiju plāna ieguldījumu kopsummu, kuri pārskatā atspoguļoti to patiesajā vērtībā un iekļauti 10. un 21.-30. pozīcijā;

3.9.2. Pārskata 3. sadaļas "Akcijas un citi vērtspapīri ar nefiksētu ienākumu" 5. ailē "Līdzdalība emitenta pamatkapitālā" jāuzrāda pensiju plāna rīcībā esošo attiecīgā emitenta kapitāla vērtspapīru nominālvērtības attiecība pret emitenta pamatkapitāla apmēru, kas izteikta procentos;

3.9.3. Pārskata 3. sadaļas "Akcijas un citi vērtspapīri ar nefiksētu ienākumu" 6. ailē "Balsstiesības" jāuzrāda pensiju plāna veikto ieguldījumu kapitāla vērtspapīros rezultātā iegūto balsstiesību skaita attiecība pret emitenta balsstiesību kopskaitu, kas izteikta procentos.

3.10. "Pārskatā par pensiju plāna aktīvu un saistību saskaņošanu pa valūtām" sniedz informāciju par aktīvu un saistību un neto aktīvu kopsummas saskaņošanu pa valūtām. Pārskatā jāatspoguļo informācija arī par latu pozīciju. Visas summas, kas izteiktas ārvalstu valūtās, pārskatā atspoguļo latos, pārrēķinot pēc Latvijas Bankas noteiktā ārvalstu valūtas kursa pārskata perioda pēdējā dienā. A ailē "Valūtas kods" norāda visas valūtas, kādās ir izvietoti pensiju plāna aktīvi, kādās pensiju plāns uzņēmies saistības un kādas paredzētas ar pensiju plāna dalībniekiem noslēgtajos dalības līgumos.

3.11. "Pārskatā par pensiju plāna dalībniekiem" sniedz informāciju par pensiju plāna dalībniekiem, pamatojoties uz dalībnieku pastāvīgo dzīvesvietu:

3.11.1. Ailē "Kas vairs neveic vai par kurām/kuriem vairs netiek veiktas iemaksas" atspoguļo to dalībnieku skaitu, kas pēdējo 12 mēnešu laikā nav veikuši iemaksas, bet vēl nav sasnieguši pensiju plānā noteikto pensijas vecumu;

3.11.2. Ailē "Kas sasniegušas/sasnieguši pensiju plānā noteikto pensijas vecumu" atspoguļo to dalībnieku skaitu, kas ir sasnieguši pensiju plānā noteikto pensijas vecumu, vairs neveic iemaksas un saņem papildpensijas kapitālu pa daļām;

3.11.3. Ailē "Kas mantojušas/mantojuši cita dalībnieka uzkrāto papildpensijas kapitālu" atspoguļo to dalībnieku skaitu, kas saņem mantoto papildpensijas kapitālu pa daļām;

3.11.4. Ailē "Dalībnieku vai par dalībniekiem veiktās iemaksas, latos" atspoguļo pensiju plānu dalībnieku, to labā veikto darba devēju, trešo personu iemaksu un pārskaitījumu no citiem pensiju fondiem kopsummu ģeogrāfiskajā dalījumā.

3.12. "Pārskatā par pensiju plāna dalībnieku vecuma struktūru un dalības stāžu" atspoguļo pensiju plāna dalībnieku skaitu un to uzkrāto papildpensijas kapitālu atbilstoši norādītajām vecuma grupām un dalības stāžam pensiju fondu sistēmā (ja dalībnieks pārnācis no cita pensiju fonda vai plāna, dalības stāžu uzrāda, ņemot vērā viņa iepriekšējo dalības stāžu citos pensiju fondos vai plānos).

3.13. Valstu kodus pārskatos norāda saskaņā ar starptautisko standartu ISO 3166 "Standartizētie valsts un teritoriju kodi".

3.14. Valūtu kodus pārskatos norāda saskaņā ar starptautisko standartu ISO 4217 "Valūtu un resursu kodi".

 

 

4. Pārskatu iesniegšanas kārtība

4.1. Pensiju fonda ceturkšņa pārskata periods ir periods no gada sākuma līdz pārskata ceturkšņa pēdējā mēneša pēdējam datumam (31. marts, 30. jūnijs, 30. septembris, 31. decembris).

4.2. Pensiju fonds ceturkšņa pārskatu iesniedz Finanšu un kapitāla tirgus komisijai līdz pārskata ceturksnim sekojošā mēneša 30. datumam.

4.3. Pensiju fonds pārskatus "Privātā pensiju fonda ieguldījumi kredītiestādēs un saistības pret kredītiestādēm" (UPDK 0651181; 2. pielikums), "Privātā pensiju fonda ieguldījumi parāda vērtspapīros un citos vērtspapīros ar fiksētu ienākumu" (UPDK 0651182; 3. pielikums), "Privātā pensiju fonda ieguldījumi vērtspapīros ar nefiksētu ienākumu" (UPDK 0651183; 4. pielikums) un "Pārskatu par pensiju plāna dalībnieku vecuma struktūru un dalības stāžu" (UPDK 0651195; 16. pielikums) sagatavo par situāciju 31. decembrī un iesniedz Finanšu un kapitāla tirgus komisijai kopā ar attiecīgo pensiju fonda ceturkšņa pārskatu.

4.4. Ja Finanšu un kapitāla tirgus komisija konstatē, ka pensiju fonda iesniegtais pārskats sagatavots kļūdaini, tas pa e-pastu tiek paziņots pārskata izpildītājam. Ja Finanšu un kapitāla tirgus komisija nav norādījusi citu termiņu, pārskats atkārtoti jāiesniedz ne vēlāk kā nākamajā darbadienā pēc paziņojuma par kļūdu esamību saņemšanas no Finanšu un kapitāla tirgus komisijas.

4.5. Konsultācijas par pārskata sagatavošanu sniedz Finanšu un kapitāla tirgus komisijas Regulējošo prasību un statistikas departaments.

 

 

5. Noslēguma jautājumi

5.1. Sākot ar pensiju fonda ceturkšņa pārskatu par 2003. gada 3 ceturkšņiem, pensiju fonds sagatavo un iesniedz "Pensiju plāna ieguldījumu portfeļa pārskatu" (UPDK 0651191; 12. pielikums), izņemot pārskata 1. sadaļas "Kopsavilkums" 41. pozīciju "t. sk. patiesajā vērtībā novērtētie ieguldījumi", ko aizpilda, sākot ar pensiju fonda ceturkšņa pārskatu par 2004. gada 1. ceturksni.

5.2. Sākot ar pensiju fonda ceturkšņa pārskatu par 2003. gada 4 ceturkšņiem, pensiju fonds sagatavo un iesniedz šādus pārskatus:

5.2.1. "Privātā pensiju fonda ieguldījumi kredītiestādēs un saistības pret kredītiestādēm" (UPDK 0651181; 2. pielikums);

5.2.2. "Privātā pensiju fonda ieguldījumi parāda vērtspapīros un citos vērtspapīros ar fiksētu ienākumu" (UPDK 0651182; 3. pielikums);

5.2.3. "Privātā pensiju fonda ieguldījumi vērtspapīros ar nefiksētu ienākumu" (UPDK 0651183; 4. pielikums);

5.2.4. "Pārskats par pensiju plāna dalībniekiem" (UPDK 0651194; 15. pielikums);

5.2.5. "Pārskats par pensiju plāna dalībnieku vecuma struktūru un dalības stāžu" (UPDK 0651195; 16. pielikums).

5.3. Pensiju fonds, sagatavojot "Pārskatu par pensiju plāna dalībnieku vecuma struktūru un dalības stāžu" (UPDK 0651195; 16. pielikums) par 2003. gada 4 ceturkšņiem, atspoguļo informāciju par pensiju plānu dalībnieku dalības stāžu atbilstošajos pensiju plānos, bet, sākot ar pensiju fonda ceturkšņa pārskatu par 2004. gada 4 ceturkšņiem - pensiju plānu dalībnieku dalības stāžu pensiju fondu sistēmā.

5.4. Sākot ar pensiju fonda ceturkšņa pārskatu par 2004. gada 1. ceturksni, pensiju fonds sagatavo un iesniedz šādus pārskatus:

5.4.1. "Privātā pensiju fonda bilances pārskats" (UPDK 0651180; 1. pielikums);

5.4.2. "Atsevišķu privātā pensiju fonda bilances pārskata pozīciju izvērsums" (UPDK 0651184; 5. pielikums);

5.4.3. "Privātā pensiju fonda peļņas vai zaudējumu aprēķins" (UPDK 0651185; 6. pielikums);

5.4.4. "Privātā pensiju fonda pārskats par pensiju plānu aktīviem" (UPDK 0651186; 7. pielikums);

5.4.5. "Privātā pensiju fonda pensiju plānu neto aktīvu kustības pārskats" (UPDK 0651187; 8. pielikums);

5.4.6. "Privātā pensiju fonda pārskats par pensiju plānu aktīvu ieguldījumiem vērtspapīros, ko emitējušas ar pensiju fondu koncernā esošās komercsabiedrības un komercsabiedrības, kuras ar pensiju fondu noslēgušas kolektīvās dalības līgumu" (UPDK 0651188; 9. pielikums);

5.4.7. "Pensiju plāna neto aktīvu pārskats" (UPDK 0651189; 10. pielikums);

5.4.8. "Pārskats par pensiju plāna aktīvu un saistību atsevišķu posteņu termiņstruktūru" (UPDK 0651190; 11. pielikums);

5.4.9. "Pārskats par pensiju plāna aktīvu un saistību saskaņošanu pa valūtām" (UPDK 0651192; 13. pielikums);

5.4.10. "Pensiju plāna neto aktīvu kustības pārskats" (UPDK 0651193; 14. pielikums).

5.5. No 2004. gada 1. janvāra spēku zaudē ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes 2001. gada 28. decembra lēmumu Nr. 25/14 apstiprinātie "Privāto pensiju fondu ceturkšņa pārskata sagatavošanas noteikumi".

 

1.pielikums

01-179 COPY.GIF (148449 bytes)

2.pielikums

02-179 COPY.GIF (53527 bytes)

3.pielikums

03-179 COPY.GIF (45272 bytes)

4.pielikums

04-179 COPY.GIF (51472 bytes)

5.pielikums

05-1-179 COPY.GIF (70268 bytes)

05-2-179 COPY.GIF (47886 bytes)

6.pielikums

06-179 COPY.GIF (102080 bytes)

7.pielikums

07-1-179 COPY.GIF (79625 bytes)

07-2-179 COPY.GIF (59823 bytes)

8.pielikums

08-179 COPY.GIF (190010 bytes)

 

9.pielikums

09-179 COPY.GIF (62745 bytes)

10.pielikums

10-179 COPY.GIF (121977 bytes)

11.pielikums

11-179 COPY.GIF (50482 bytes)

12.pielikums

12-1-179 COPY.GIF (76473 bytes)

12-2-179 COPY.GIF (70142 bytes)

12-3-179 COPY.GIF (56414 bytes)

12-4-179 COPY.GIF (64613 bytes)

12-5-179 COPY.GIF (95619 bytes)

12-6-179 COPY.GIF (27072 bytes)

13.pielikums

13-179 COPY.GIF (75378 bytes)

14.pielikums

14-179 COPY.GIF (201848 bytes)

15.pielikums

15-179 COPY.GIF (80775 bytes)

16.pielikums

 

16-179 COPY.GIF (108796 bytes)

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par "Privāto pensiju fondu ceturkšņa pārskata sagatavošanas noteikumu" apstiprināšanu Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Finanšu un kapitāla tirgus komisija Veids: lēmums Numurs: 179Pieņemts: 08.08.2003.Stājas spēkā: 08.08.2003.Zaudē spēku: 01.06.2007.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 115, 20.08.2003.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozījumi
  • Tiesību akti, kuriem maina statusu
78184
08.08.2003
136
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"