Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

LATVIJAS REPUBLIKAS LIKUMS

Par Latvijas Republikas likumu, Latvijas Republikas Augstākās Padomes lēmumu un citu tās aktu, Latvijas Republikas Augstākās Padomes Prezidija lēmumu un dekrētu publicēšanas un spēkā stāšanās kārtību

1. pants. Latvijas Republikas likumus, Latvijas Republikas Augstākās Padomes lēmumus un citus tās aktus, Latvijas Republikas Augstākās Padomes Prezidija lēmumus un dekrētus ne vēlāk kā desmit dienu laikā pēc to pieņemšanas publicē latviešu valodā un to autentisku tulkojumu - krievu valodā.

2. pants. Visi Latvijas Republikas likumi, Latvijas Republikas Augstākās Padomes lēmumi un citi tās akti, kā arī normatīva rakstura Latvijas Republikas Augstākās Padomes Prezidija lēmumi un dekrēti jāpublicē «Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājā» un Latvijas Republikas laikrakstā «Diena». Vienīgi šīs publikācijas ir oficiālas.

3. pants. Latvijas Republikas Augstākās Padomes Prezidija lēmumus un dekrētus, kam nav normatīvs raksturs, saskaņā ar Latvijas Republikas Augstākās Padomes Prezidija lēmumu nepublicē.

4. pants. Latvijas Republikas likumi, Latvijas Republikas Augstākās Padomes lēmumi un citi tas akti, Latvijas Republikas Augstākās Padomes Prezidija lēmumi un dekrēti, kam ir normatīvs raksturs, stājas spēkā vienlaikus visā Latvijas Republikas teritorijā piecas dienas pēc to pirmās oficiālās publicēšanas valsts valodā, ja, pieņemot šos aktus, nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

5. pants. Latvijas Republikas Augstākās Padomes Prezidija lēmumi un dekrēti, kas nav publicēti saskaņā ar šā likuma 3. pantu, stājas spēkā ar to pieņemšanas brīdi, ja, pieņemot šos aktus, nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš.

Latvijas Republikas Augstākās Padomes priekšsēdētājs A. GORBUNOVS

Latvijas Republikas Augstākās Padomes sekretārs I. DAUDIŠS

Rīgā 1990. gada 21. decembrī

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par Latvijas Republikas likumu, Latvijas Republikas Augstākās Padomes lēmumu un citu tās aktu, Latvijas .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Augstākā Padome Veids: likums Pieņemts: 21.12.1990.Stājas spēkā: 27.01.1991.Zaudē spēku: 02.07.1994.Publicēts: Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 1/2, 17.01.1991.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Citi saistītie dokumenti
64788
27.01.1991
84
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"