Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Labklājības ministrijas rīkojums Nr. 47

Rīgā 2002. gada 28. februārī

Par grozījumiem Labklājības ministrijas 2000.gada 23.novembra rīkojumā Nr.317 "Par insulīna preparātu izplatīšanas nosacījumiem"

Izdots saskaņā ar

Farmācijas likuma 6.panta 4.punktu

Izdarīt Labklājības ministrijas 2000.gada 23.novembra rīkojumā Nr.317 "Par insulīna preparātu izplatīšanas nosacījumiem" šādus grozījumus:

1. Papildināt rīkojuma pielikuma 1.punktu aiz vārdiem "insulīna preparātu" ar vārdiem "ieskaitot insulīna kartridža formu ievadīšanai paredzēto pildspalvu un adatu".

2. Papildināt rīkojuma pielikumu ar 21., 22. un 23. punktu šādā redakcijā:

"21. Ārstniecības persona izraksta insulīna preparātus līdz trīs mēnešu ārstēšanas kursam, ņemot vērā konkrētajam pacientam nepieciešamo insulīna preparāta diennakts devu un izdarot attiecīgu ierakstu insulīna kartes kreisajā pusē.

22. Izrakstot insulīna preparātus, ārstniecības persona vajadzības gadījumā izdara ierakstu insulīna kartes kreisajā pusē par nepieciešamību izsniegt pacientam attiecīgā insulīna preparāta ievadīšanai paredzētās pildspalvas un adatas, ievērojot, ka viens pacients gadā saņem ne vairāk kā divas pildspalvas un vismaz 200 adatas.

23. Gadījumā, ja pacientam nepieciešams saņemt pildspalvas papildus 22.punktā noteiktajam, ārstniecības persona to saņemšanai izraksta parasto recepti, un pacients pildspalvu iegādi sedz no saviem līdzekļiem.".

3. Papildināt rīkojuma pielikuma 6.punktu aiz vārdiem "prasību izpildi" ar vārdiem "kā arī insulīna kartridžu formas ievadīšanai paredzēto pildspalvu un adatu piegādi šīm lieltirgotavām".

4. Papildināt rīkojuma pielikuma 7.1.apakšpunktu aiz vārdiem "par diferencētu samaksu" ar vārdiem "kā arī insulīna preparātu kartridža formu ievadīšanai paredzēto pildspalvu un adatu pieejamību".

5. Papildināt rīkojuma pielikuma 7.3.apakšpunktu aiz vārdiem "insulīna preparātu" ar vārdiem "kā arī izsniegtajām insulīna kartridža formu ievadīšanai paredzētajām pildspalvām un adatām".

Labklājības ministrs A.Požarnovs

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par grozījumiem Labklājības ministrijas 2000.gada 23.novembra rīkojumā Nr.317 "Par insulīna preparātu .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Labklājības ministrija Veids: rīkojums Numurs: 47Pieņemts: 28.02.2002.Stājas spēkā: 28.02.2002.Zaudē spēku: 01.01.2006.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 39, 12.03.2002.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
59724
28.02.2002
85
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"