Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ekonomikas ministrijas rīkojums nr. 26

1995. gada 15. februārī

Par darījumu un licenču apturēšanu viltotu privatizācijas sertifikātu pārveduma uzdevumu atklāšanas gadījumā

 

Sakarā ar viltotu liela apjoma privatizācijas sertifikātu pārveduma uzdevumu atklāšanu:

1. Valsts a/s "Latvijas Krājbanka," a/s "Sakaru banka" un a/s "Hipotēku un zemes banka":

1.1. apturēt privatizācijas sertifikātu ieskaitīšanu līdz pārveduma uzdevumu izcelsmes pārbaudes beigšanai to juridisko personu privatizācijas sertifikātu kontos, kuras saņēmušas viltotos pārveduma uzdevumus, kā arī visus pārveduma uzdevumus no šo juridisko personu kontiem un atjaunot darījumus atkarībā no kompleksās pārbaudes rezultātiem;

1.2. apturēt darījumus ar privatizācijas sertifikātiem attiecībā uz to juridisko personu kontiem, kuras devušas vai kuru vārdā doti viltoti pārveduma uzdevumi, un atjaunot darījumu veikšanu, ja nav konstatēta šo juridisko personu līdzdalība (līdzatbildība) sertifikātu pārveduma uzdevumu viltošanā;

1.3. veikt kompleksu darījumu pārbaudi par privatizācijas sertifikātu apgrozību to juridisko personu kontos, kuros apturēti darījumi.

2. Papildināt "Noteikumus par starpniecības uzņēmumu uzņēmējdarbības privatizācijas sertifikātu tirgū licencēšanu un uzraudzību", kuri apstiprināti ar 1994. gada 25. novembra rīkojumu nr.323 ar apakšpunktu 7.8:

"7.8. Licences darbība tiek apturēta līdz pārbaudes beigšanai tiem starpniecības uzņēmumiem, uz kuru sertifikātu kontiem nosūtīti viltoti privatizācijas sertifikātu pārveduma uzdevumi vai kuri veikuši, vai kuru vārdā veikti privatizācijas sertifikātu pārveduma uzdevumu viltojumi. Šo noteikumu piemēro pēc privatizācijas valsts ministra rīkojuma."

3. Licencēšanas komisijai apturēt licences darbībai ar privatizācijas sertifikātiem tām juridiskajām personām, uz kuru kontiem nosūtīti viltoti privatizācijas sertifikātu pārveduma uzdevumi vai kuras veikušas, vai kuru vārdā veikti viltoti privatizācijas sertifikātu pārveduma uzdevumi.

Privatizācijas valsts ministrs D.Skulte

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par darījumu un licenču apturēšanu viltotu privatizācijas sertifikātu pārveduma uzdevumu atklāšanas .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ekonomikas ministrija Veids: rīkojums Numurs: 26Pieņemts: 15.02.1995.Stājas spēkā: 15.02.1995.Zaudē spēku: 01.01.2006.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 30, 25.02.1995.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozījumi
34054
15.02.1995
85
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"