Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Bauskas novada administrācijas lēmums Nr. 3-14.27/220

Bauskā 2020. gada 2. novembrī

Par adrešu maiņu un piešķiršanu nekustamajiem īpašumiem Bauskas pilsētā

Ar Bauskas novada domes 2020. gada 26. marta lēmumu (prot. Nr. 7, 20. p.) apstiprināti saistošie noteikumi Nr. 6 "Par Bauskas novada teritoriālā iedalījuma vienību - Bauskas pilsētas, Codes pagasta, Ceraukstes pagasta un Īslīces pagasta robežu noteikšanu".

Bauskas novada pašvaldībā 2020. gada 4. augustā saņemta Valsts zemes dienesta Adrešu reģistra daļas vēstule ar pielikumiem (reģistrēta ar Nr. 3-14.1/2324), kurā norādīts - "paplašinot Bauskas pilsētas robežas, izveidojusies situācija, ka Bauskas pilsētas robežās atrodas adresācijas objekti, kas neatbilst Ministru kabineta 2015. gada 8. decembra noteikumu Nr. 698 "Adresācijas noteikumi" prasībām".

Ar Bauskas novada domes 2020. gada 27. augusta lēmumu (prot. Nr. 18, 8. p.) "Par ielu nosaukumu piešķiršanu un maiņu Bauskas pilsētas jaunajās robežās" nolemts mainīt nosaukumus ielām, kas dublējas un piešķirt nosaukumus pilsētas teritorijā iekļautajiem pašvaldības ceļiem un reģistrēt tos pašvaldību ielu reģistrā.

Saskaņā ar Ministru kabineta 2015. gada 8. decembra noteikumu Nr. 698 "Adresācijas noteikumi" 9. punktu pašvaldības kompetentai institūcijai bez personas piekrišanas, izvērtējot konkrēto situāciju, ir tiesības piešķirt adresi, ja adrese adresācijas objektam nav piešķirta, un mainīt, likvidēt vai precizēt adreses pieraksta formu, ja reģistrētā adrese neatbilst šajos noteikumos minētajām prasībām. Saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 13. panta ceturto daļu pašvaldības lēmumu par adrešu piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu var izdot arī vispārīgā administratīvā akta veidā.

Ņemot vērā iepriekšminēto un pamatojoties uz Ministru kabineta 2015. gada 8. decembra noteikumu Nr. 698 "Adresācijas noteikumi" 9. punktu, Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 13. panta ceturto daļu, Bauskas novada domes 2020. gada 26. marta saistošo noteikumu Nr. 6 "Par Bauskas novada teritoriālā iedalījuma vienību - Bauskas pilsētas, Codes pagasta, Ceraukstes pagasta un Īslīces pagasta robežu noteikšanu", Bauskas novada domes 2013. gada 28. novembra saistošo noteikumu Nr. 32 "Bauskas novada pašvaldības nolikums" 11.1.6.5. apakšpunktu,

Bauskas novada administrācija nolemj:

1. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Zaļā ielā, Bauskā (bij. Zaļā iela Bauska un Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 1. pielikumu.

2. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Bungu ielā, Bauskā (bij. Bungu iela, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 2. pielikumu.

3. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Vārenu ielā, Bauskā (bij. Vārenu iela, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 3. pielikumu.

4. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Pūriņu ielā, Bauskā (bij. Pūriņu iela, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 4. pielikumu.

5. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Robežu ielā, Bauskā (bij. Robežu iela, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 5. pielikumu.

6. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Zemeņu ielā, Bauskā (bij. Zemeņu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 6. pielikumu.

7. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Strauta ielā, Bauskā (bij. Strauta iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 7. pielikumu.

8. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Puķu ielā, Bauskā (bij. Puķu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 8. pielikumu.

9. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Lakstīgalu ielā, Bauskā (bij. Lakstīgalu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 9. pielikumu.

10. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Klinšu ielā, Bauskā (bij. Klinšu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 10. pielikumu.

11. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Ievu ielā, Bauskā (bij. Ievu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 11. pielikumu.

12. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Dīķa ielā, Bauskā (bij. Klinšu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 12. pielikumu.

13. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Aveņu ielā, Bauskā (bij. Aveņu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 13. pielikumu.

14. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Brūkleņu ielā, Bauskā (bij. Zemgales iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 14. pielikumu.

15. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Viršu ielā, Bauskā (bij. Pļavu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 15. pielikumu.

16. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Melleņu ielā, Bauskā (bij. Cerību iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 16. pielikumu.

17. Mainīt, piešķirt vai likvidēt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Liliju ielā, Bauskā (bij. Torņa iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 17. pielikumu.

18. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Asteru ielā, Bauskā (bij. Rožu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 18. pielikumu.

19. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Kazeņu ielā, Bauskā (bij. Ķiršu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 19. pielikumu.

20. Zemes vienībai ar kadastra apzīmējumu 4050 002 0246 un nosaukumu Šņoru ceļš piešķirt adresi Šņoru ceļš, Bauska, Bauskas nov., LV-3901. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kas piekļaujas pašvaldības ielai Šņoru ceļš, Bauskā (bij. Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 20. pielikumu.

21. Zemes vienībai ar kadastra apzīmējumu 4050 001 0281 un nosaukumu Tupiņu ceļš piešķirt adresi Tupiņu ceļš, Bauska, Bauskas nov., LV-3901. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kas piekļaujas pašvaldības ielai Tupiņu ceļš, Bauskā (bij. Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 21. pielikumu.

22. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Īslīces ielā, Bauskā (bij. Īslīces iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 22. pielikumu.

23. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Rudzu ielā, Bauskā (bij. Rudzu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 23. pielikumu.

24. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Burtnieku ielā, Bauskā (bij. Burtnieku iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 24. pielikumu.

25. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Cerību ielā, Bauskā (bij. Cerību iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 25. pielikumu.

26. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Pārupes ielā, Bauskā (bij. Pārupes iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 26. pielikumu.

27. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Līdumnieku ielā, Bauskā (bij. Līdumnieku iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 27. pielikumu.

28. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Meldru ielā, Bauskā (bij. Meldru iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 28. pielikumu.

29. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Ozolu ielā, Bauskā (bij. Ozolu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 29. pielikumu.

30. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Ainavu ielā, Bauskā (bij. Ainavu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 30. pielikumu.

31. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Birznieku ielā, Bauskā (bij. Birznieku iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 31. pielikumu.

32. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Imantas ielā, Bauskā (bij. Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 32. pielikumu.

33. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Celtnieku ielā, Bauskā (bij. Celtnieku iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 33. pielikumu.

34. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Tilta ielā, Bauskā (bij. Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 34. pielikumu.

35. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Bērzkalnu ielā, Bauskā (bij. Ziedoņu iela, Bauska un Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 35. pielikumu.

36. Mainīt, piešķirt un likvidēt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Rožu ielā, Bauskā (bij. Rožu un Zemeņu iela Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 36. pielikumu.

37. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Ķiršu ielā, Bauskā (bij. Ķiršu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 37. pielikumu.

38. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Jasmīnu ielā, Bauskā (bij. Pīlādžu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 38. pielikumu.

39. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Līgo ielā, Bauskā (bij. Pīlādžu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 39. pielikumu.

40. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Laivu ielā, Bauskā (bij. Upes iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 40. pielikumu.

41. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Ziedu ielā, Bauskā (bij. Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 41. pielikumu.

42. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Zvaigžņu ielā, Bauskā (bij. Zvaigžņu iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 42. pielikumu.

43. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Nākotnes ielā, Bauskā (bij. Nākotnes iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 43. pielikumu.

44. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Vēja ielā, Bauskā (bij. Vēja iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 44. pielikumu.

45. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Jauncodes ielā, Bauskā (bij. Dreņģerkalna iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 45. pielikumu.

46. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Torņa ielā, Bauskā (bij. Torņa iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 46. pielikumu.

47. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Mēmeles ielā, Bauskā (bij. Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 47. pielikumu.

48. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Vīgantu ielā, Bauskā (bij. Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 48. pielikumu.

49. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Draudzības ielā, Bauskā (bij. Mēmeles iela, Bauska un Draudzības iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 49. pielikumu.

50. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Smilgu ielā, Bauskā (bij. Lauku iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 50. pielikumu.

51. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Ošu ielā, Bauskā (bij. Mēmeles iela, Bauska un Ošu iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 51. pielikumu.

52. Mainīt, piešķirt un likvidēt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Mežotnes ielā, Bauskā (bij. Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 52. pielikumu.

53. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Derpeles ielā, Bauskā (bij. Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 53. pielikumu.

54. Mainīt un piešķirt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Dārznieku ceļš, Bauskā (bij. Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 54. pielikumu.

55. Mainīt adreses zemes vienībām un ēkām, kā arī apbūvei paredzētajām zemes vienībām Bauskas pilsētā (bij. Janeikas, Ceraukstes pag., Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., Jauncode, Codes pag., Bauskas nov.), saskaņā ar 55. pielikumu.

Atbilstoši Administratīvā procesa likuma 70. panta pirmajai daļai šis administratīvais akts stājas spēkā ar tā paziņošanas brīdi adresātam. Ar paziņošanu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uzskatāms, ka vispārīgais administratīvais akts ir kļuvis zināms administratīvā akta adresātiem. Ar šādu paziņošanu netiek pārkāptas ieinteresēto tiesības uzzināt administratīvo aktu, un šāda paziņošana lielā ieinteresēto personu skaita dēļ ir uzskatāma par saprātīgu.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 77. pantu un 79. panta pirmo daļu šo administratīvo aktu var apstrīdēt Bauskas novada domē viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas, iesniedzot attiecīgu iesniegumu Bauskas novada domē Uzvaras ielā 1, Bauska, Bauskas novads, LV-3901.

Bauskas novada pašvaldības izpilddirektors J. Kalinka

 

1. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1 100473927 Zaļā iela, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Zaļā iela, Bauska, Bauskas nov. 40500020249    
2 106214341 Zaļā iela 32, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020070    
3 106214358 Zaļā iela 34, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 34, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020175    
4 106214366 Zaļā iela 36, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 36, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020181    
5 106214374 Zaļā iela 38, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020056    
6 104877004 Zaļā iela 40, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 40, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020037    
7 106214382 Zaļā iela 42, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 42, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020086    
8 105307210 Zaļā iela 44, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 44, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020041 40500020041001  
9 104881270 Zaļā iela 46, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 46, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020077 40500020077001  
10 104373307 Zaļā iela 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 48, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40010020197    
11 101102785 Zaļā iela 40, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 50, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40010020022    
12 104883522 Zaļā iela 52, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 52, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020058 40500020058001  
          40500020058002  
          40500020058003  
13 104883145 Zaļā iela 54, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 54, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020112 40500020112001  
          40500020112002  
          40500020112003  
          40500020112004  
14 104877190 Zaļā iela 56, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zaļā iela 56, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020129 40500020129001  
          40500020129003  
          40500020129008  

 

2. pielikums

Nr. p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100473855 Bungu iela, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Bungu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500020199    
2. 106212916 Bungu iela 1, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Bungu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020190    
3. 104871171 Bungu iela 10, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Bungu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020240 40500020173002  
4. 104871001 Bungu iela 12, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Bungu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020173 40500020173001  
          40500020173004  
          40500020173005  
5. 106212908 Bungu iela 2, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Bungu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020035    
6. 104877158 Bungu iela 3, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Bungu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020171 40500020171001  
          40500020171004  
7. 104881318 Bungu iela 4, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Bungu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020036 40500020036001  
          40500020036002  
          40500020036004  
          40500020036006  
8. 105888656 Bungu iela 6, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Bungu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020277    
9. 104883395 Bungu iela 8, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Bungu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020170 40500020170001  
          40500020170002  

 

3. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100473863 Vārenu iela, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Vārenu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500020243    
2. 106213805 Vārenu iela 1, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vārenu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020068    
3. 104340865 Vārenu iela 11, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vārenu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020159 40500020159001  
          40500020159002  
4. 104883563 Vārenu iela 3, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vārenu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020087 40500020087001  
          40500020087002  
5. 105544480 Vārenu iela 5, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vārenu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020152 40500020152001  
6. 106213821 Vārenu iela 9, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vārenu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020242    
7.     Vārenu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020288   jāpiešķir

 

4. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100473830 Pūriņu iela, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Pūriņu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500020205    
2. 104883401 Pūriņu iela 1, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020142 40500020142001  
          40500020142002  
3. 104879241 Pūriņu iela 10, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020030 40500020030001  
          40500020030002  
4. 105544585 Pūriņu iela 11, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020202 40500020202001  
          40500020202002  
5. 104870547 Pūriņu iela 12, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020055 40500020055001  
          40500020055002  
          40500020055005  
6. 106212803 Pūriņu iela 13, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020084 40500020084001  
7. 104883040 Pūriņu iela 14, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020146 40500020146001  
          40500020146002  
          40500020146003  
          40500020146004  
          40500020146005  
8. 105544456 Pūriņu iela 15, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020153 40500020153001  
          40500020153002  
9. 105544640 Pūriņu iela 15A, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 15A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020011 40500020011001  
10. 104879684 Pūriņu iela 16, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020043 40500020043001  
          40500020043002  
          40500020043003  
          40500020043004  
11. 104877037 Pūriņu iela 17, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020207 40500020207001  
          40500020207002  
12. 104881301 Pūriņu iela 18, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020118 40500020118001  
          40500020118002  
          40500020118003  
13. 104876968 Pūriņu iela 19, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020073 40500020073001  
          40500020073002  
14. 104877020 Pūriņu iela 2, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020177 40500020177001  
          40500020177002  
          40500020177003  
15. 104877117 Pūriņu iela 20, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020034 40500020034001  
          40500020034002  
16. 106212828 Pūriņu iela 21, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020204 40500020204001  
  104870514 Pūriņu iela 22, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020046 40500020046001  
          40500020046002  
          40500020046005  
          40500020046007  
          40500020046008  
          40500020046009  
17. 104870370 Pūriņu iela 23, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020075 40500020075001  
18. 104871235 Pūriņu iela 24, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020071 40500020071001  
          40500020071002  
19. 104877125 Pūriņu iela 25, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020074 40500020074001  
          40500020074002  
          40500020074003  
20. 104877086 Pūriņu iela 26, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020061 40500020061001  
          40500020061002  
          40500020061004  
          40500020061005  
21. 104881350 Pūriņu iela 27, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020083 40500020083001  
          40500020083002  
22. 104877094 Pūriņu iela 28, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020002 40500020002001  
          40500020002002  
23. 104883434 Pūriņu iela 29, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020063 40500020063001  
          40500020063002  
          40500020063003  
          40500020063004  
24. 106212780 Pūriņu iela 3, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020111    
25. 104882988 Pūriņu iela 30, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020148 40500020148001  
          40500020148002  
          40500020148003  
          40500020148004  
          40500020148005  
26. 104877061 Pūriņu iela 31, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 31, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020067 40500020067001  
          40500020067002  
27. 104883627 Pūriņu iela 32, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020059 40500020059001  
          40500020059003  
          40500020059004  
          40500020059005  
28. 105544528 Pūriņu iela 33, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 33, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020007 40500020007001  
29. 105544698 Pūriņu iela 34, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 34, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020237 40500020237001  
30. 105544560 Pūriņu iela 35, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 35, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020062 40500020062001  
          40500020062002  
          40500020062003  
31. 106212772 Pūriņu iela 36, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 36, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020264    
32. 104871196 Pūriņu iela 37, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 37, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020131 40500020131001  
          40500020131002  
33. 104870522 Pūriņu iela 4, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020182 40500020182001  
34. 104876992 Pūriņu iela 5, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020184 40500020184001  
          40500020184002  
          40500020184003  
          40500020184006  
35. 104877238 Pūriņu iela 6, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020157 40500020157001  
          40500020157003  
          40500020157004  
36. 104881287 Pūriņu iela 7, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020008 40500020008001  
          40500020008002  
          40500020008003  
          40500020008004  
          40500020008006  
37. 104877078 Pūriņu iela 8, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020180 40500020180001  
          40500020180002  
          40500020180005  
          40500020180006  
38. 104877166 Pūriņu iela 9, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Pūriņu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020208 40500020208001  

 

5. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100473847 Robežu iela, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Robežu iela, Bauska, Bauskas nov., 40500020201    
2. 106213018 Robežu iela 1, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020233    
3. 104877133 Robežu iela 10, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020203 40500020203001  
          40500020203002  
4. 118701595 Robežu iela 10-1, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 10-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40500020203001001  
5. 118701601 Robežu iela 10-2, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 10-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40500020203001002  
6. 104877100 Robežu iela 11, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020119 40500020119001  
          40500020119003  
          40500020119004  
          40500020119007  
7. 104877221 Robežu iela 12, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020115 40500020115001  
          40500020115002  
          40500020115004  
8. 104883098 Robežu iela 13, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020113 40500020113001  
          40500020113002  
          40500020113003  
9. 106213026 Robežu iela 14, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020120    
10. 104883668 Robežu iela 16, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020162 40500020162001  
          40500020162002  
11. 106214132 Robežu iela 2, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020109    
12. 104870530 Robežu iela 3, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020197 40500020197001  
          40500020197003  
13. 106214157 Robežu iela 4, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40500020109001  
14. 105544608 Robežu iela 5, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020156 40500020156001  
          40500020156002  
          40500020156003  
15. 104883571 Robežu iela 6, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020024 40500020024001  
          40500020024002  
16. 104877053 Robežu iela 7, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020155 40500020155001  
          40500020155003  
17. 104877012 Robežu iela 8, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020206 40500020206001  
18. 104883016 Robežu iela 9, Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Robežu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020057 40500020057001  
          40500020057002  

 

6. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449528 Zemeņu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Zemeņu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010191    
        40500010207    
2. 105306274 Zemeņu iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010218    
3. 105306282 Zemeņu iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010468    
4. 105306290 Zemeņu iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010160    
5. 105306305 Zemeņu iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010092    
6. 105306313 Zemeņu iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010337    
7. 105306321 Zemeņu iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010202    
8. 105306338 Zemeņu iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010078    
9. 105306346 Zemeņu iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010071    
10. 105306354 Zemeņu iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010333 40500010333001  
11. 105306362 Zemeņu iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010340    
12. 105306370 Zemeņu iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010125    
13. 105306387 Zemeņu iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010331    
14. 105306395 Zemeņu iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010462    
15. 105306401 Zemeņu iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010334    
16. 105306418 Zemeņu iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010085 40500010085001  
17. 105306426 Zemeņu iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010338 40500010338001  
18. 105306434 Zemeņu iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010482    
19. 105306442 Zemeņu iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010014 40500010014001  
20. 105306450 Zemeņu iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010168    
21. 105306467 Zemeņu iela 27, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010130    
22. 105306475 Zemeņu iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010165 40500010165001  
          40500010165002  
23. 105306483 Zemeņu iela 29, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010435 40500010435001  
24. 105306491 Zemeņu iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010332    
25. 105306506 Zemeņu iela 30, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010270 40500010270001  
26. 105306514 Zemeņu iela 31, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 31, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010290    
27. 105306522 Zemeņu iela 32, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010155    
28. 105306530 Zemeņu iela 33, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 33, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010144 40500010144001  
29. 105306547 Zemeņu iela 34, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 34, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010212    
30. 105306555 Zemeņu iela 35, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 35, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010088    
31. 105306563 Zemeņu iela 36, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 36, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010434    
32. 105306571 Zemeņu iela 37, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 37, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010486    
33. 105306588 Zemeņu iela 38, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010134    
34. 104877510 Zemeņu iela 39, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 39, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500030058 40500030058001  
          40500030058004  
          40500030058005  
          40500030058006  
35. 105306596 Zemeņu iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010250    
36. 105306602 Zemeņu iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010335    
37. 105306610 Zemeņu iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010339    
38. 105306627 Zemeņu iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010179    
39 105306635 Zemeņu iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010236    
40. 105306643 Zemeņu iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010260    
41. 105306651 Zemeņu iela 9A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zemeņu iela 9A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010060    
42.     Zemeņu iela 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500030047   jāpiešķir
43.     Zemeņu iela 40, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010530   jāpiešķir
44.     Zemeņu iela 42, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500030119   jāpiešķir
45.     Zemeņu iela 44, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500030134   jāpiešķir

 

7. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449616 Strauta iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Strauta iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010279    
2. 105305578 Strauta iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010505    
3. 105305586 Strauta iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010414    
4. 105305594 Strauta iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010489    
5. 105305600 Strauta iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010148    
6. 105305617 Strauta iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010495    
7. 105305625 Strauta iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010415    
8. 105305633 Strauta iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010510 40500010510001  
9. 105305641 Strauta iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010016 40500010016001  
10. 105305658 Strauta iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010138    
11. 105305666 Strauta iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010209    
12. 105305674 Strauta iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010520    
13. 105305682 Strauta iela 1A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 1A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010480    
14. 105305690 Strauta iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010244    
15. 105305705 Strauta iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010416 40500010416001  
16. 105305713 Strauta iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010483    
17. 105305721 Strauta iela 21A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 21A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010418    
18. 105305738 Strauta iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010291 40500010291001  
19. 105305746 Strauta iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010029    
20. 105305754 Strauta iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010107 40500010107001  
21. 105305762 Strauta iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010417    
22. 105305770 Strauta iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010141 40500010141001  
          40500010141002  
23. 105305787 Strauta iela 27, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010123 40500010123001  
          40500010123002  
24. 105305795 Strauta iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010142 40500010142001  
          40500010142002  
25. 105305801 Strauta iela 29, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010519 40500010519001  
          40500010519003  
26. 105305818 Strauta iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010498    
27. 105305826 Strauta iela 31, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 31, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010272    
28. 105305834 Strauta iela 31A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 33, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010255    
29. 105305842 Strauta iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010514    
30. 105305850 Strauta iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010110    
31. 105305883 Strauta iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010274    
32. 105305891 Strauta iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010516    
33. 105305906 Strauta iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010133    
34. 105305914 Strauta iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Strauta iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010507    

 

8. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449544 Puķu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Puķu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010224    
        40500010227    
2. 105304978 Puķu iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010161 40500010161001  
3. 105304986 Puķu iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010354    
4. 105304994 Puķu iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010076    
5. 105305006 Puķu iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010356    
6. 105305014 Puķu iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010357    
7. 105305022 Puķu iela 13A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 13A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010359    
8. 105305030 Puķu iela 13B, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 13B, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010358    
9. 105305047 Puķu iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010069    
10. 105305055 Puķu iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010256    
11. 105305063 Puķu iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010353    
12. 105305071 Puķu iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010162    
13. 105305088 Puķu iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010355    
14. 105305096 Puķu iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010167 40500010167001  
15. 105305102 Puķu iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010196    
16. 105305110 Puķu iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010258    
17. 105305127 Puķu iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010505    
18. 105305135 Puķu iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010174 40500010174001  
19. 105305143 Puķu iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010419    
20. 105305151 Puķu iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010008    
21. 105305168 Puķu iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010515    
22. 105305176 Puķu iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010234 40500010234001  
23. 105305184 Puķu iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010238    
24. 105305192 Puķu iela 30, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010441 40500010441001  
25. 105305207 Puķu iela 32, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010517    
26. 104871292 Puķu iela 32A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 32A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010194 40500010194001  
          40500010194002  
          40500010194003  
27. 105305215 Puķu iela 34, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 34, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010042 40500010042001  
28. 105305223 Puķu iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010102 40500010102001  
29. 105305231 Puķu iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010430    
30. 105305248 Puķu iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010251    
31. 105305256 Puķu iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010237    
32. 105305264 Puķu iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010026    
33. 105305272 Puķu iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Puķu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010146    
34.     Puķu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010081   jāpiešķir
35.     Puķu iela 36, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010470 40500010471001 jāpiešķir

 

9. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449608 Lakstīgalu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Lakstīgalu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010321    
2. 105304342 Lakstīgalu iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010166 40500010166001  
          40500010166002  
3 105304350 Lakstīgalu iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010017 40500010017001  
          40500010017002  
          40500010017003  
4. 105304367 Lakstīgalu iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010159 40500010159001  
5. 105304375 Lakstīgalu iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010247    
6. 105304383 Lakstīgalu iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010451 40500010451001  
          40500010451002  
7. 105304391 Lakstīgalu iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010053 40500010053001  
          40500010053002  
8. 105304406 Lakstīgalu iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010036 40500010036001  
9. 105304414 Lakstīgalu iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010034 40500010034001  
10. 105304422 Lakstīgalu iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010013 40500010013001  
11. 105304334 Lakstīgalu iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010120 40500010120001  
12. 105304430 Lakstīgalu iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010398 40500010398001  
          40500010398002  
13. 105304447 Lakstīgalu iela 1A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 1A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010330 40500010330001  
14. 105304455 Lakstīgalu iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010225 40500010225001  
15. 105304463 Lakstīgalu iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010175 40500010175001  
16. 105304471 Lakstīgalu iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010464 40500010464001  
17. 105304488 Lakstīgalu iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010397 40500010397001  
18. 105304496 Lakstīgalu iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010479    
19. 105304502 Lakstīgalu iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010457 40500010457001  
          40500010457002  
20. 105304510 Lakstīgalu iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010018 40500010018001  
          40500010018002  
21. 105304527 Lakstīgalu iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010015 40500010015002  
22. 105304535 Lakstīgalu iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010035 40500010035001  
23. 105304543 Lakstīgalu iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010400 40500010400001  
24. 105304551 Lakstīgalu iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010399    
25. 105304568 Lakstīgalu iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010111 40500010111001  
26. 105304576 Lakstīgalu iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Lakstīgalu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010137 40500010137001  
          40500010137002  
27.     Lakstīgalu 23A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010543   jāpiešķir

 

10. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449585 Klinšu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Klinšu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010336    
        40500010342    
2. 105303902 Klinšu iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010385 40500010385001  
3. 105303910 Klinšu iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010094 40500010094001  
4. 105303927 Klinšu iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010173    
5. 105303935 Klinšu iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010391    
6. 105303943 Klinšu iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010384    
7. 105303951 Klinšu iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010263    
8. 105303968 Klinšu iela 14A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 14A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010497    
9. 105303976 Klinšu iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010388    
10. 105303984 Klinšu iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010235    
11. 105303992 Klinšu iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010294    
12. 105304004 Klinšu iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010381    
13. 105304012 Klinšu iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010024    
14. 105304020 Klinšu iela 1A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 1A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010386    
15. 105304037 Klinšu iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010214    
16. 105304045 Klinšu iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010413    
17. 105304053 Klinšu iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010387    
18. 105304061 Klinšu iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010099    
19. 105304078 Klinšu iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010407    
20. 105304086 Klinšu iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010156    
21. 105304094 Klinšu iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010408    
22. 105304100 Klinšu iela 27, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010169    
23. 105304117 Klinšu iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010409    
24. 105304125 Klinšu iela 29, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010412    
25. 105304133 Klinšu iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010390    
26. 105304141 Klinšu iela 32, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010411    
27. 105304158 Klinšu iela 34, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 34, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010283    
28. 105304166 Klinšu iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010222    
29. 105304174 Klinšu iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010383 40500010383001  
30. 105304182 Klinšu iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010380    
31. 105304190 Klinšu iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010389    
32. 105304205 Klinšu iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010379    
33. 105304213 Klinšu iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Klinšu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010239    

 

11. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449536 Ievu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Ievu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010220    
        40500010221    
2. 105303500 Ievu iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010343 40500010343001  
3. 105303517 Ievu iela 10A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010509    
4. 105303525 Ievu iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010351    
5. 105303533 Ievu iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010149    
6. 105303541 Ievu iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010105    
7. 105303558 Ievu iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010119    
8. 105303566 Ievu iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010502    
9. 105303574 Ievu iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010113    
10. 105303582 Ievu iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010240    
11. 105303590 Ievu iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010490    
12. 105303605 Ievu iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010346    
13. 105303613 Ievu iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010217    
14. 105303621 Ievu iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010287    
15. 105303638 Ievu iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010350    
16. 105303646 Ievu iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010352 40500010352001  
17. 105303654 Ievu iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010275    
18. 105303662 Ievu iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010208 40500010208001  
19. 105303670 Ievu iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010038 40500010038001  
20. 105303687 Ievu iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010508 40500010508001  
21. 105303695 Ievu iela 27, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010440    
22. 105303701 Ievu iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010163    
23. 105303718 Ievu iela 29, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010439    
24. 105303726 Ievu iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010266    
25. 105303734 Ievu iela 30, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010436    
26. 105303742 Ievu iela 31, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 31, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010341    
27. 105303750 Ievu iela 32, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010086 40500010086001  
28. 105303896 Ievu iela 33, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 33, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010122 40500010122001  
29. 105303767 Ievu iela 34, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 34, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010116 40500010116001  
30. 105303775 Ievu iela 35, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 35, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010037 40500010037001  
31. 105303783 Ievu iela 36, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 36, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010437 40500010437001  
32. 105303791 Ievu iela 37, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 37, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010043    
33. 105303806 Ievu iela 39, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 39, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010438    
34. 105303814 Ievu iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010211    
35. 105303822 Ievu iela 41, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010023    
36. 105303830 Ievu iela 43, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 43, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010055    
37. 105303847 Ievu iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010262    
38. 105303855 Ievu iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010063    
39. 105303863 Ievu iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010145    
40. 105303871 Ievu iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010348    
41. 105303888 Ievu iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ievu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010347    
42. 100449536 Ievu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Ievu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010220    
        40500010221    
43.     Ievu iela 45, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010531   jāpiešķir

 

12. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449624 Dīķa iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Dīķa iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010261    
2. 105303398 Dīķa iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010432    
3. 105303404 Dīķa iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010433    
4. 105303412 Dīķa iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010114 40500010114001  
5. 105303420 Dīķa iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010257 40500010257001  
          40500010257002  
6. 105303437 Dīķa iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010157    
7. 105303445 Dīķa iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010501 40500010501001  
8. 105303453 Dīķa iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010121 40500010121001  
9. 105303461 Dīķa iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010246    
10. 105303478 Dīķa iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010493    
11. 105303486 Dīķa iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010010    
12. 105303494 Dīķa iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dīķa iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010172    

 

13. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449511 Aveņu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Aveņu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010183    
2. 105302765 Aveņu iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010308 40500010308001  
3. 105302773 Aveņu iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010314 40500010314001  
4. 105302781 Aveņu iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010313    
5. 105302798 Aveņu iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010158 40500010158001  
6. 105302804 Aveņu iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010265    
7. 105302812 Aveņu iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010052    
8. 105302820 Aveņu iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010032 40500010032001  
          40500010032002  
9. 105302837 Aveņu iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010083 40500010083001  
10. 105302845 Aveņu iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010049    
11. 105302853 Aveņu iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010068 40500010068001  
12. 105302861 Aveņu iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010059 40500010059001  
13. 105302878 Aveņu iela 1A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 1A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010073 40500010073001  
14. 105302886 Aveņu iela 1B, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 1B, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010307 40500010307001  
15. 105302894 Aveņu iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010061    
16. 105302900 Aveņu iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010254    
17. 105302917 Aveņu iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010012 40500010012001  
18. 105302925 Aveņu iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010057 40500010057001  
          40500010057002  
19. 105302933 Aveņu iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010089    
20. 105302941 Aveņu iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010310 40500010310001  
21. 105302958 Aveņu iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010289 40500010289001  
22. 105302966 Aveņu iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010058 40500010058001  
23. 105302974 Aveņu iela 27, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010276    
24. 105302982 Aveņu iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010269 40500010269001  
25. 105302990 Aveņu iela 29, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010253    
26. 105303002 Aveņu iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010311    
27. 105303010 Aveņu iela 30, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010230 40500010230001  
28. 105303027 Aveņu iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010040 40500010040001  
29. 105303035 Aveņu iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010312    
30. 105303043 Aveņu iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010129 40500010129001  
31. 105303051 Aveņu iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010268    
32. 105303068 Aveņu iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010315 40500010315001  
33. 105303076 Aveņu iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aveņu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010228 40500010228001  

 

14. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449503 Zemgales iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Brūkleņu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010182    
2. 105306668 Zemgales iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010299 40500010299001  
          40500010299002  
3. 105306676 Zemgales iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010070 40500010070001  
4. 105306684 Zemgales iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010066    
5. 105306692 Zemgales iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010126 40500010126001  
6. 105306707 Zemgales iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010112    
7. 105306715 Zemgales iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010296 40500010296001  
          40500010296002  
8. 105306723 Zemgales iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010297    
9. 105306731 Zemgales iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010124 40500010124001  
10. 105306756 Zemgales iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010243    
11. 105306772 Zemgales iela 1A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 1A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010096    
12. 105306780 Zemgales iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010295    
13. 105306797 Zemgales iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010098 40500010098001  
14. 105306803 Zemgales iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010300    
15. 105306811 Zemgales iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010201    
16. 105306828 Zemgales iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010117    
17. 105306836 Zemgales iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010305    
18. 105306844 Zemgales iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010302    
19. 105306852 Zemgales iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010278    
20. 105306860 Zemgales iela 27, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010067    
21. 105306877 Zemgales iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010153    
22. 106572954 Zemgales iela 29, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010006 40500010006001  
23. 105306885 Zemgales iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010301 40500010301001  
24. 105306893 Zemgales iela 30, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010080    
25. 105306908 Zemgales iela 32, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010062 40500010062001  
26. 105306916 Zemgales iela 34, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 34, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010306    
27. 105306924 Zemgales iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010280    
28. 105306932 Zemgales iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010298    
29. 105306940 Zemgales iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010252 40500010252001  
          40500010252002  
          40500010252003  
          40500010252004  
30. 105306957 Zemgales iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010285 40500010285001  
31. 105306965 Zemgales iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010007    
32. 105306973 Zemgales iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Brūkleņu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010104 40500010104001  

 

15. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449552 Pļavu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Viršu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010264    
        40500010273    
2. 105304584 Pļavu iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010195    
3. 105304592 Pļavu iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010431 40500010431001  
4. 105304607 Pļavu iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010050 40500010050001  
          40500010050002  
5. 105304656 Pļavu iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010164    
6. 105304623 Pļavu iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010044 40500010044001  
7. 105304631 Pļavu iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010131 40500010131001  
8. 105304648 Pļavu iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010422    
9. 105304672 Pļavu iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010079 40500010079001  
10. 105304664 Pļavu iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010139 40500010139001  
11. 105304615 Pļavu iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010429 40500010429001  
12. 105304680 Pļavu iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010047    
13. 105304697 Pļavu iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010147    
14. 105304703 Pļavu iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010428    
15. 106380231 Pļavu iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010140 40500010140002  
16. 105304711 Pļavu iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010427 40500010427001  
17. 105304728 Pļavu iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010423 40500010423001  
18. 105304736 Pļavu iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010233 40500010233001  
19. 105304744 Pļavu iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010424 40500010424001  
20. 105304752 Pļavu iela 27, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010499 40500010499001  
21. 105304760 Pļavu iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010425 40500010425001  
22. 105304777 Pļavu iela 29, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010487 40500010487001  
23. 105304785 Pļavu iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010154    
24. 105304793 Pļavu iela 30, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010426 40500010426001  
25. 105304808 Pļavu iela 31, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 31, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010028    
26. 105304816 Pļavu iela 32, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010150    
27. 105304824 Pļavu iela 33, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 33, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010031    
28. 105304832 Pļavu iela 34, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 34, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010151    
29. 105304840 Pļavu iela 35, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 35, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010030    
30. 105304857 Pļavu iela 36, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 36, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010103    
31. 105304865 Pļavu iela 38, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010025 40500010025001  
32. 105304873 Pļavu iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010421    
33. 105304881 Pļavu iela 40, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 40, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010471    
34. 105304898 Pļavu iela 42, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 42, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010488    
35. 105304904 Pļavu iela 44, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 44, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010021    
36. 105304912 Pļavu iela 46, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 46, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010022    
37. 105304920 Pļavu iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010051    
38 105304937 Pļavu iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010065 40500010065001  
39. 105304945 Pļavu iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010056    
40. 105304953 Pļavu iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010048 40500010048001  
41. 105304961 Pļavu iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Viršu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010045    
42.     Viršu iela 36A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010478   jāpiešķir

 

16. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100428377 Cerību iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Melleņu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010184    
        40500010190    
2. 105303084 Cerību iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010326 40500010326001  
3. 105303092 Cerību iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010325    
4. 105303107 Cerību iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010322    
5. 105303115 Cerību iela 11A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 11A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010318    
6. 105303123 Cerību iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010320    
7. 105303131 Cerību iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010248    
8. 105303148 Cerību iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010204    
9. 105303156 Cerību iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010109    
10. 105303164 Cerību iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010206    
11. 105303172 Cerību iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010205    
12. 105303180 Cerību iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010316 40500010316001  
13. 105303197 Cerību iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010132 40500010132001  
14. 105303203 Cerību iela 1A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 1A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010077    
15. 105303211 Cerību iela 1B, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 1B, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010128 40500010128001  
16. 105303228 Cerību iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010100 40500010100001  
17. 105303236 Cerību iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010319    
18. 105303244 Cerību iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010466 40500010466001  
19. 105303252 Cerību iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010203    
20. 105303260 Cerību iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010518 40500010518001  
          40500010518002  
21. 105303277 Cerību iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010506    
22. 106699168 Cerību iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010345    
23. 105303285 Cerību iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010327    
24. 105303293 Cerību iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010282    
25. 105303308 Cerību iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010328    
26. 105303316 Cerību iela 30, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010210    
27. 105303324 Cerību iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010485 40500010485001  
28. 105303332 Cerību iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010324    
29. 103535384 Cerību iela 5A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 5A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010181    
30. 105303340 Cerību iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010277    
31. 105303357 Cerību iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010317    
32. 105303365 Cerību iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010323    
33. 105303373 Cerību iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010232 40500010232001  
34. 105303381 Cerību iela 9A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Melleņu iela 9A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010249    
35.     Melleņu iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010529   jāpiešķir
36.     Melleņu iela 3A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010349 40500010349001 jāpiešķir

 

17. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449560 Torņa iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Liliju iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010231    
        40500010259    
2. 105305922 Torņa iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010075 40500010075001  
3. 105305930 Torņa iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010366    
4. 105305947 Torņa iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010178    
5. 105305955 Torņa iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010364    
6. 105305963 Torņa iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010292    
7. 105305971 Torņa iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010216    
8. 105305988 Torņa iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010361    
9. 105305996 Torņa iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010362    
10. 105306008 Torņa iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010213    
11. 105306016 Torņa iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010229    
12. 105306032 Torņa iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010219 40500010219001  
13. 105306040 Torņa iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010420    
14. 105306057 Torņa iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010582    
15. 105306065 Torņa iela 22, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010363    
16. 105306073 Torņa iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010286    
17. 105306081 Torņa iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010401    
18. 105306098 Torņa iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010009    
19. 105306104 Torņa iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010054    
20. 105306112 Torņa iela 27, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010019    
21. 105306120 Torņa iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010011    
22. 105306137 Torņa iela 29, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010404    
23. 105306145 Torņa iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010074 40500010074001  
24. 105306153 Torņa iela 30, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010101    
25. 105306161 Torņa iela 31, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 31, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010020 40500010020001  
26. 105306178 Torņa iela 32, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010064 40500010064001  
27. 105306186 Torņa iela 33, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 33, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010403    
28. 105306194 Torņa iela 34, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 34, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010402    
29. 105306200 Torņa iela 35, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 35, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010271 40500010271001  
          40500010271002  
30. 105306217 Torņa iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010360 40500010360001  
31. 105306225 Torņa iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010127 40500010127001  
32. 105306233 Torņa iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010245 40500010245001  
33. 105306241 Torņa iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010198    
34. 105306258 Torņa iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010176    
35. 105306266 Torņa iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Liliju iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010367    
36.     Liliju iela 36, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010527   jāpiešķir
37. 105306024 Torņa iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901       likvidēt

 

18. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449577 Rožu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Asteru iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010293    
        40500010309    
2. 105305280 Rožu iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010115 40500010115001  
3. 105305297 Rožu iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010373    
4. 105305303 Rožu iela 11, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010370    
5. 105305311 Rožu iela 12A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 12A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010481    
6. 105305328 Rožu iela 13, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010375    
7. 105305336 Rožu iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010377    
8. 105305344 Rožu iela 15, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010371    
9. 105305352 Rožu iela 16, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010197    
10. 105305360 Rožu iela 17, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010374    
11. 105305377 Rožu iela 18, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010199    
12. 105305385 Rožu iela 19, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010376    
13. 105305393 Rožu iela 20, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010226    
14. 105305408 Rožu iela 21, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010406    
15. 106801705 Rožu iela 22A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 22A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010033 40500010033001  
16. 105305416 Rožu iela 23, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010484    
17. 105305424 Rožu iela 24, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010084    
18. 105305432 Rožu iela 25, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010152    
19. 105305440 Rožu iela 26, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010087    
20. 105305457 Rožu iela 27, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010027    
21. 105305465 Rožu iela 28, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010039    
22. 105305473 Rožu iela 29, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010465    
23. 105305481 Rožu iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010378 40500010378001  
24. 105305498 Rožu iela 30, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010090    
25. 105305504 Rožu iela 31, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 34, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010135 40500010135001  
26. 105305512 Rožu iela 32, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010405    
27. 105305520 Rožu iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010369 40500010369001  
28. 105305537 Rožu iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010046 40500010046001  
          40500010046002  
29. 105305545 Rožu iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010368    
30. 105305553 Rožu iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010372 40500010372001  
31. 105305561 Rožu iela 9, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Asteru iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010267    
32. 100449577 Rožu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Asteru iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010293    
        40500010309    
33.     Asteru iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010223   jāpiešķir

 

19. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100449593 Ķiršu iela, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov. Kazeņu iela, Bauska, Bauskas nov. 40500010344    
2. 105304221 Ķiršu iela 1, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010504 40500010504001  
3. 105304238 Ķiršu iela 10, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010200    
4. 105304246 Ķiršu iela 12, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010463    
5. 105304254 Ķiršu iela 14, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010395    
6. 105304262 Ķiršu iela 2, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010097 40500010097001  
7. 105304270 Ķiršu iela 3, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010170    
8. 105304287 Ķiršu iela 4, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010392 40500010392001  
9. 105304295 Ķiršu iela 5, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010396    
10. 105304301 Ķiršu iela 6, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010393    
11 105304318 Ķiršu iela 7, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010284    
12. 105304326 Ķiršu iela 8, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Kazeņu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010394    

 

20. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1.     Šņoru ceļš, Bauska, Bauskas nov. 40500020246    
2. 105544577 "Māri", Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Šņoru ceļš 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020006 40500020006001  
          40500020006002  
3. 104877174 "Šņores", Mūsa, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Šņoru ceļš 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500020003 40500020003001  

21. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1.     Tupiņu ceļš, Bauska, Bauskas nov. 40500010281    
2. 105305875 Strauta iela 5B, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Tupiņu ceļš 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010511    
3. 105305867 Strauta iela 5A, Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Tupiņu ceļš 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010513    
4. 105781636 "Tupiņi 2", Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Tupiņu ceļš 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010525 40500010525003  
          40500010525005  
7. 104880035 "Tupiņi", Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Tupiņu ceļš 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010288 40500010525001  
8. 104880010 "Treidas", Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Tupiņu ceļš 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40500010188 40500010188001  
          40500010188002  
          40500010188004  
          40500010188006  
9.     Tupiņu ceļš 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40500010525002 piešķirt

 

22. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342276 Īslīces iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Īslīces iela, Bauska, Bauskas nov. 40680020240    
2. 102943536 Īslīces iela 11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Īslīces iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030234 40680030234001  
          40680030234004  
          40680030234005  
          40680030234006  
          40680030234016  
3. 101154817 Īslīces iela 13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Īslīces iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030348 40680030348009  
4. 101154825 Īslīces iela 15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Īslīces iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030349 40680030349001  
5. 101154833 Īslīces iela 17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Īslīces iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030346 40680030346007  
6. 119047762 Īslīces iela 17-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Īslīces iela 17-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030346007001  
7. 119047770 Īslīces iela 17-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Īslīces iela 17-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030346007002  
8. 103328573 "Rozes", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Īslīces iela 17A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030347    
9. 103329526 "Dzīles", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Īslīces iela 17B, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030345    
10.     Īslīces iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030141 40680030141001 jāpiešķir

 

23. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342403 Rudzu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Rudzu iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030334    
        40680030335    
2. 105811214 Rudzu iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030399    
3. 102319866 Rudzu iela 5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030123 40680030123001  
4. 101603130 Rudzu iela 7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030074 40680030074001  
          40680030074002  
          40680030074003  
5. 102319874 Rudzu iela 9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030116 40680030116001  
          40680030116002  
6. 106344574 "Atdzelžošanas stacija "Bērzkalni"", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030235 40680030235002  
          40680030235003  
7. 102995666 "Bāliņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030468 40680030468001  
          40680030468002  
          40680030468003  
          40680030468004  
          40680030468005  
          40680030468006  
          40680030468007  
8. 105817668 Rudzu iela 13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030406    
9. 105817676 Rudzu iela 15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030405    
10. 105817692 Rudzu iela 17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030404    
11. 105811263 Rudzu iela 6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030378 40680030378001  
12. 104981606 Rudzu iela 4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030323 40680030323001  
13. 105817707 Rudzu iela 2A, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030408 40680030408001  
14. 106611316 Rudzu iela 4A, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030418 40680030418001  
15. 104868985 Rudzu iela 2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030322 40680030322001  
16. 105817756 "Mazmūsas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030424    
17. 102943528 "Imantas 1", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030009 40680030009023  
          40680030009003  
          40680030009006  
          40680030009009  
          40680030009012  
          40680030009014  
          40680030009017  
          40680030009020  
          40680030009025  
      Rudzu iela 14 k-13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009002  
      Rudzu iela 14 k-14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009004  
      Rudzu iela 14 k-15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009015  
      Rudzu iela 14 k-16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009022  
      Rudzu iela 14A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009001  
18. 101155851 "Virši", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009005  
19. 101155868 "Vēji", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009007  
20. 101155876 "Kļaviņas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009008  
21. 101155884 "Riekstiņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009010  
22. 101155892 "Runcīši", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009011  
23. 101155907 "Beātes", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009013  
23. 101155915 "Omuļi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009016  
24. 101155964 "Zaļzemītes", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009018  
25. 101155931 "Samtenes", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009019  
26. 101155948 "Bruņinieki", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009021  
27. 104868831 "Līvi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009024  
28. 104868911 "Vinniji", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rudzu iela 14 k-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030009026  

 

24. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342210 Burtnieku iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Burtnieku iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030329    
2. 101602965 Burtnieku iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Burtnieku iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030183 40680030183001  
          40680030183002  
3. 101154874 Burtnieku iela 3/5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Burtnieku iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030182 40680030182001  
4. 102946558 Burtnieku iela 9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Burtnieku iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030180    
5. 102319142 Burtnieku iela 6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Burtnieku iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030066 40680030066001  
          40680030066003  
6. 102946541 Burtnieku iela 8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Burtnieku iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030186 40680030186001  
7. 102319126 Burtnieku iela 10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Burtnieku iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030185    
8. 102319134 Burtnieku iela 12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Burtnieku iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030214 40680030214001  
9. 102946525 Burtnieku iela 14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Burtnieku iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030184 40680030184001  
10.     Burtnieku iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030181   jāpiešķir

 

25. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342243 Cerību iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Cerību iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030331    
        40680030332    
2. 102626008 Cerību iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Cerību iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030078 40680030078001  
3. 102319271 Cerību iela 3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Cerību iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030122 40680030122001  
          40680030122002  
4. 102319288 Cerību iela 5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Cerību iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030201 40680030201001  
          40680030201002  
5. 102319296 Cerību iela 7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Cerību iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030203 40680030203001  
6. 101602998 Cerību iela 9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Cerību iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030205 40680030205001  
7. 102319263 Cerību iela 11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Cerību iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030083 40680030083001  
          40680030083002  
          40680030083003  
8. 105817684 Cerību iela 11A, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Cerību iela 11 A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030412    
9. 102946566 Cerību iela 15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Cerību iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030051    
10. 102995988 "Mazkalniņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Cerību iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030007 40680030007001  
          40680030007002  
          40680030007003  
          40680030007004  

 

26. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342364 Pārupes iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Pārupes iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030163    
2. 102996475 Pārupes iela 9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030145 40680030145001  
          40680030145003  
          40680030145004  
          40680030145005  
          40680030145006  
          40680030145007  
3. 102995738 Pārupes iela 11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030105 40680030105001  
          40680030105003  
          40680030105005  
          40680030105008  
4. 105811191 Pārupes iela 15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030107003  
5. 102996491 Pārupes iela 17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030107 40680030107001  
          40680030107005  
          40680030107007  
6. 102996563 Pārupes iela 19, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030106 40680030106001  
          40680030106002  
          40680030106003  
7. 102996104 Pārupes iela 29, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030060 40680030060  
8. 106703806 Pārupes iela 31, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030464    
9. 102995713 "Bulūži", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030095 40680030095001  
          40680030095002  
10. 102996483 "Šmiti", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030130 40680030130001  
          40680030130002  
12. 102995906 "Ievas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030079    
13. 102996506 "Tīļi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030067 40680030067001  
          40680030067002  
          40680030067003  
14. 102995682 "Birzes", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030022 40680030022001  
          40680030022002  
          40680030022003  
          40680030022004  
15. 102996450 "Saullēkti", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030072 40680030072001  
          40680030072002  
          40680030072003  
16. 102995883 "Griķīši", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030148    
17. 102996024 "Mūsu māja", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680020243 40680020243001  
          40680020243002  
18. 105817731 "Dzirnakmeņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030410 40680030410001  
19. 102996467 "Skujas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Pārupes iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030149 40680030149001  
20.     Pārupes iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030419   jāpiešķir

 

27. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342307 Līdumnieku iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Līdumnieku iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030337    
        40680030338    
2. 101603042 Līdumnieku iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030099 40680030099001  
3. 102319480 Līdumnieku iela 3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030076 40680030076001  
          40680030076002  
4. 102319503 Līdumnieku iela 5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030228 40680030228001  
5. 102319528 Līdumnieku iela 7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030227 40680030227001  
          40680030227002  
6. 102319536 Līdumnieku iela 9/11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030050 40680030050001  
7. 102945291 Līdumnieku iela 13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030049    
8. 102319456 Līdumnieku iela 15/17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030195 40680030195001  
          40680030195002  
9. 102319464 Līdumnieku iela 19, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030194 40680030194001  
          40680030194002  
10. 101603050 Līdumnieku iela 23, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030193 40680030193001  
11. 102319472 Līdumnieku iela 2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030233 40680030233001  
12. 102319497 Līdumnieku iela 4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030118 40680030118001  
          40680030118002  
          40680030118003  
13. 102319511 Līdumnieku iela 6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030232 40680030232001  
          40680030232002  
          40680030232003  
14. 102945306 Līdumnieku iela 8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030120 40680030120001  
15. 102945283 Līdumnieku iela 10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līdumnieku iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030383 40680030383001  

 

28. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342331 Meldru iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Meldru iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030339    
        40680030340    
2. 102946574 Cerību iela 27, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030137 40680030137001  
          40680030137002  
          40680030137003  
3. 102949723 Meldru iela 3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030062 40680030062001  
4. 102949731 Meldru iela 5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030081 40680030081001  
5. 102319720 Meldru iela 7/9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030042 40680030042001  
          40680030042002  
6. 102949780 Meldru iela 11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030064    
7. 102319698 Meldru iela 13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030187 40680030187001  
          40680030187002  
8. 102319704 Meldru iela 2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030220 40680030220001  
9. 102319712 Meldru iela 4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030216    
10. 102949756 Meldru iela 8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030136 40680030136001  
11. 102949764 Meldru iela 10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030212    
12. 101603067 Meldru iela 12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030103 40680030103001  
13. 102949803 Meldru iela 16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030069 40680030069001  
          40680030069002  
          40680030069003  
          40680030069004  
14. 102949811 Meldru iela 18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030048    
15. 102949828 Meldru iela 20, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030189    
16. 102949836 Meldru iela 22, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030070    
17. 102949844 Meldru iela 24, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Meldru iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030188    

 

29. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342348 Ozolu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Ozolu iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030326    
2. 102319737 Ozolu iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ozolu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030119 40680030119001  
3. 102319753 Ozolu iela 3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ozolu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030236 40680030236001  
4. 102319761 Ozolu iela 5/7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ozolu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030084 40680030084001  
5. 102945314 Ozolu iela 9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ozolu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030231 40680030231001  
          40680030231002  
6. 102626016 Ozolu iela 11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ozolu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030230 40680030230001  
          40680030230002  
7. 102319745 Ozolu iela 13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ozolu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030229 40680030229001  
          40680030229002  

 

30. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342188 Ainavu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Ainavu iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030343    
        40680030344    
2. 102946148 Ainavu iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030463 40680030463001  
3. 106703791 Ainavu iela 3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030462    
4. 102319062 Ainavu iela 7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030215 40680030215001  
5. 102319087 Ainavu iela 9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030225    
6. 102946164 Ainavu iela 13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030089 40680030089001  
          40680030089002  
7. 102319038 Ainavu iela 15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030191    
8. 102319046 Ainavu iela 17/19, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030054 40680030054001  
          40680030054002  
9. 105821233 Ainavu iela 21, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030411 40680030411001  
10. 102946197 Ainavu iela 23, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030053 40680030053001  
11. 106462911 Ainavu iela 23A, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 23A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030376 40680030376001  
12. 106662323 Ainavu iela 25, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030239    
13. 105817635 Ainavu iela 27, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030400    
14. 105761647 Ainavu iela 29, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030401 40680030401001  
15. 105817643 Ainavu iela 31, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 31, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030402    
16. 105817651 Rudzu iela 11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 33, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030403 40680030403001  
17. 102946172 Ainavu iela 2/4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030121 40680030121001  
          40680030121002  
18. 102946203 Ainavu iela 6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030226 40680030226001  
19. 102319070 Ainavu iela 8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030029 40680030029001  
20. 102946156 Ainavu iela 10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030075 40680030075001  
          40680030075002  
21. 102319021 Ainavu iela 12/14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030039 40680030039  
22. 102319054 Ainavu iela 18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030192    
23. 102946180 Ainavu iela 20, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030068 40680030068001  
24. 101145857 Ainavu iela 22, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ainavu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030052 40680030052001  
          40680030052002  
          40680030052003  
          40680030052004  

 

31. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342202 Birznieku iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Birznieku iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030327    
        40680030328    
2. 101602957 Birznieku iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030222 40680030222001  
          40680030222002  
          40680030222003  
3. 102946494 Birznieku iela 7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030219 40680030219001  
4. 102946517 Birznieku iela 9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030098    
5. 102946373 Birznieku iela 11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030218 40680030218001  
6. 102946365 Birznieku iela 13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030217 40680030217001  
7. 102946404 Birznieku iela 15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030043 40680030043001  
          40680030043002  
8. 102946420 Birznieku iela 17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030117    
9. 102946445 Birznieku iela 19, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030190    
10. 102946461 Birznieku iela 21/23, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030080    
11. 102946453 Birznieku iela 2/4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030041 40680030041001  
          40680030041002  
12. 102946486 Birznieku iela 6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030224    
13. 102946500 Birznieku iela 8/10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030086    
14. 102946381 Birznieku iela 12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030085    
15. 102946398 Birznieku iela 14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030223    
16. 102946412 Birznieku iela 16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030061    
17. 105835276 Birznieku iela 18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030065 40680030065001  
18. 102946437 Birznieku iela 20, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030435 40680030435001  
19. 102946478 Birznieku iela 22/24, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Birznieku iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030073    

 

32. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1.     Imantas iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030324    
2. 102946228 "Bērzkalni 1", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030243 40680030243001  
3. 116777616 Bērzkalni 1-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 1-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030243001004  
4. 116777624 Bērzkalni 1-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 1-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030243001003  
5. 116777632 Bērzkalni 1-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 1-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030243001001  
6. 116777640 Bērzkalni 1-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 1-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030243001002  
7. 116777657 Bērzkalni 1-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 1-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030243001010  
8. 116777665 Bērzkalni 1-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 5-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030243001009  
9. 116777673 Bērzkalni 1-7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 1-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030243001008  
10. 116777681 Bērzkalni 1-8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 5-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030243001007  
11. 116777698 Bērzkalni 1-9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 1-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030243001006  
12. 116777704 Bērzkalni 1-10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 1-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030243001005  
13. 102946277 "Bērzkalni 1A", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030247 40680030247009  
14. 118502043 Bērzkalni 1A-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 3-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030247009002  
15. 118502051 Bērzkalni 1A-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 3-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030247009003  
16. 118502068 Bērzkalni 1A-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 3-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030247009004  
17. 118502076 Bērzkalni 1A-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 3-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030247009005  
18. 105821965 "Bērzkalni 1C", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030426 40680030247010  
19. 106465878 "Bērzkalnu garāžas 2. bloks Nr.13", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 9 k-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030305 40680030305001  
20. 106584550 Bērzkalnu garāžas 3.bloks Nr.15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 11 k-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030301 40680030301001  
21. 106584567 Bērzkalnu garāžas 3.bloks Nr.16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 11 k-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030297 40680030297001  
22. 106690625 Bērzkalnu garāžas 3.bloks Nr.17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 11 k-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030298 40680030298001  
23. 103244974 "Bērzkalnu Šautuve", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030240 40680030240001  
24. 102995721 "Celtnieki", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001  
25. 116791924 Celtnieki-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001001  
26. 116791932 Celtnieki-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001002  
27. 116791940 Celtnieki-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001003  
28. 116791957 Celtnieki-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001004  
29. 116791965 Celtnieki-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001005  
30. 116791973 Celtnieki-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001006  
31. 116791981 Celtnieki-7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001007  
32. 116791998 Celtnieki-8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001008  
33. 116792001 Celtnieki-9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001009  
34. 116792018 Celtnieki-10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001010  
35. 116792026 Celtnieki-11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001011  
36. 116792034 Celtnieki-12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001012  
37. 116792042 Celtnieki-13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001013  
38. 116792050 Celtnieki-14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001014  
39. 116792067 Celtnieki-15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001015  
40. 116792075 Celtnieki-16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001016  
41. 116792083 Celtnieki-17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001017  
42. 117641361 Celtnieki-18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 2-18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030213001019  
43. 102996514 "Upītes", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030241 40680030241001  
          40680030241002  
44. 102995914 "Imantas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030249 40680030249001  
45. 118502324 Imantas-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001001  
46. 118502332 Imantas-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001002  
47. 118502340 Imantas-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001003  
48. 118502357 Imantas-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001004  
49. 118502365 Imantas-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001005  
50. 118502373 Imantas-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001006  
51. 118502381 Imantas-7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001007  
52. 118502398 Imantas-8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001008  
53. 118502404 Imantas-9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001009  
54. 118502412 Imantas-10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001010  
55. 118502420 Imantas-11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001011  
56. 118502437 Imantas-12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001012  
57. 118502445 Imantas-13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001013  
58. 118502453 Imantas-14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001014  
59. 118502461 Imantas-15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001015  
60. 118502478 Imantas-16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001016  
61. 118502486 Imantas-17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001017  
62. 118502494 Imantas-18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 6-18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030249001018  
63. 102995947 "Krastmalas Kloniņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Imantas iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030032 40680030032001  
64.     Imantas iela 9 k-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030302 40680030302001 jāpiešķir
65.     Imantas iela 9 k-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030275 40680030275001 jāpiešķir
66.     Imantas iela 9 k-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030277 40680030277001 jāpiešķir
67.     Imantas iela 9 k-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030278 40680030278001 jāpiešķir
68.     Imantas iela 9 k-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030279 40680030279001 jāpiešķir
69.     Imantas iela 9 k-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030280 40680030280001 jāpiešķir
70.     Imantas iela 9 k-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030281 40680030281001 jāpiešķir
71.     Imantas iela 9 k-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030282 40680030282001 jāpiešķir
72.     Imantas iela 9 k-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030304 40680030304001 jāpiešķir
73.     Imantas iela 9 k-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030283 40680030283001 jāpiešķir
74.     Imantas iela 9 k-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030284 40680030284001 jāpiešķir
75.     Imantas iela 11 k-19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030285 40680030285001 jāpiešķir
76.     Imantas iela 11 k-18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030286 40680030286001 jāpiešķir
77.     Imantas iela 11 k-17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030287 40680030287001 jāpiešķir
78.     Imantas iela 11 k-16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030288 40680030288004 jāpiešķir
79.     Imantas iela 11 k-15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030289 40680030289001 jāpiešķir
80.     Imantas iela 11 k-14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030306 40680030306001 jāpiešķir
81.     Imantas iela 11 k-13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030290 40680030290001 jāpiešķir
82.     Imantas iela 11 k-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030291 40680030291001 jāpiešķir
83.     Imantas iela 11 k-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030292 40680030292001 jāpiešķir
84.     Imantas iela 11 k-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030293 40680030293001 jāpiešķir
85.     Imantas iela 11 k-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030294 40680030294001 jāpiešķir
86.     Imantas iela 11 k-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030295 40680030295001 jāpiešķir
87.     Imantas iela 11 k-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030307 40680030307001 jāpiešķir
88.     Imantas iela 11 k-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030296 40680030296001 jāpiešķir
89.     Imantas iela 11 k-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030299 40680030299001 jāpiešķir
90.     Imantas iela 11 k-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030308 40680030308001 jāpiešķir

 

33. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342227 Celtnieku iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Celtnieku iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030164    
2. 102319206 Celtnieku iela 2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030198 40680030198001  
          40680030198002  
3. 102319230 Celtnieku iela 4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030199 40680030199001  
4. 102319247 Celtnieku iela 6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030200 40680030200001  
          40680030200001  
5. 102319255 Celtnieku iela 8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030202 40680030202001  
6. 102319150 Celtnieku iela 10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030204 40680030204001  
          40680030204002  
7. 102319167 Celtnieku iela 12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030040 40680030040001  
          40680030040002  
8. 101155394 "Kadiķi F", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 12A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030206 40680030206001  
          40680030206002  
9. 102319175 Celtnieku iela 14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030057 40680030057001  
          40680030057002  
          40680030057003  
          40680030057004  
10. 102319183 Celtnieku iela 16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030207 40680030207001  
          40680030207002  
11. 102319191 Celtnieku iela 18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030097 40680030097001  
          40680030097002  
12. 102319214 Celtnieku iela 20, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030208 40680030208001  
          40680030208002  
13. 101602973 Celtnieku iela 22, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030209 40680030209001  
          40680030209002  
          40680030209003  
14. 102319222 Celtnieku iela 24, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030082 40680030082001  
15. 102946533 Burtnieku iela 4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030063 40680030063001  
16. 105817715 Celtnieku iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030409 40680030409001  
17. 105821811 Celtnieku iela 1A, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 1A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030431    
18 105821932 Celtnieku iela 3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030432 40680030432001  
19. 105821940 Celtnieku iela 3A, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 3A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030433 40680030433001  
20. 101155490 "Alus ceha aka", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Celtnieku iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030093    
21.     Celtnieku iela 1B, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030469   jāpiešķir

 

34. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1.     Tilta iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030374    
2. 102946324 "Bērzkalni 6", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030134 40680030134001  
3. 116778691 Bērzkalni 6-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 1-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030134001003  
4. 116778706 Bērzkalni 6-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 1-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030134001002  
5. 116778714 Bērzkalni 6-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 1-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030134001001  
6. 116778722 Bērzkalni 6-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 1-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030134001006  
7. 116778730 Bērzkalni 6-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 1-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030134001005  
8. 116778747 Bērzkalni 6-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 1-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030134001004  
9. 102946293 "Bērzkalni 3", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030131 40680030131001  
10. 116778490 Bērzkalni 3-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 3-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030131001001  
11. 116778505 Bērzkalni 3-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 3-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030131001002  
12. 116778513 Bērzkalni 3-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 3-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030131001003  
13. 116778521 Bērzkalni 3-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 3-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030131001004  
14. 102946332 "Bērzkalni 7", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030135 40680030135001  
15. 116778755 Bērzkalni 7-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 5-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030135001001  
16. 116778763 Bērzkalni 7-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 5-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030135001002  
17. 116778771 Bērzkalni 7-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 5-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030135001003  
18. 116778778 Bērzkalni 7-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 5-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030135001004  
19. 116778796 Bērzkalni 7-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 5-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030135001005  
20. 116778802 Bērzkalni 7-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 5-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030135001006  
21. 106620848 "Bērzkalnu katlu māja", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030251 40680030251001  
22. 102946308 "Bērzkalni 4", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030132 40680030132001  
23. 116778538 Bērzkalni 4-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 2-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030132001001  
24. 116778546 Bērzkalni 4-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 2-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030132001002  
25. 116778554 Bērzkalni 4-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 2-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030132001003  
26. 102946316 "Bērzkalni 5", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030133 40680030133001  
27. 116778618 Bērzkalni 5-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 4-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030133001005  
28. 116778626 Bērzkalni 5-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 4-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030133001006  
29. 116778634 Bērzkalni 5-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 4-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030133001007  
30. 116778642 Bērzkalni 5-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 4-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030133001008  
31. 116778650 Bērzkalni 5-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 4-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030133001001  
33. 116778667 Bērzkalni 5-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 4-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030133001002  
34. 116778675 Bērzkalni 5-7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 4-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030133001003  
35. 116778683 Bērzkalni 5-8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 4-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030133001004  
36. 102946285 "Bērzkalni 2", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030244 40680030244001  
          40680030244002  
          40680030244003  
37. 116778474 Bērzkalni 2-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 8-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030244001002  
38. 116778482 Bērzkalni 2-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Tilta iela 8-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030244001001  
39.     Tilta iela 7 k-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030255 40680030255001 jāpiešķir
40.     Tilta iela 7 k-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030256 40680030256001 jāpiešķir
41.     Tilta iela 7 k-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030257 40680030257001 jāpiešķir
42.     Tilta iela 7 k-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030258 40680030258001 jāpiešķir
43.     Tilta iela 7 k-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030259 40680030259001 jāpiešķir
44.     Tilta iela 7 k-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030260 40680030260001 jāpiešķir
45.     Tilta iela 7 k-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030261 40680030261001 jāpiešķir
46.     Tilta iela 7 k-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030303 40680030303001 jāpiešķir
47.     Tilta iela 7 k-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030262 40680030262001 jāpiešķir
48.     Tilta iela 7 k-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030263 40680030263001 jāpiešķir
49.     Tilta iela 7 k-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030264 40680030264001 jāpiešķir
50.     Tilta iela 7 k-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030265 40680030265001 jāpiešķir
51.     Tilta iela 7 k-13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030266 40680030266001 jāpiešķir
52.     Tilta iela 7 k-14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030267 40680030267001 jāpiešķir
53.     Tilta iela 7 k-15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030268 40680030268001 jāpiešķir
54.     Tilta iela 7 k-16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030269 40680030269001 jāpiešķir
55.     Tilta iela 7 k-17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030270 40680030270001 jāpiešķir
56.     Tilta iela 7 k-18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030271 40680030271001 jāpiešķir
57.     Tilta iela 7 k-19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030272 40680030272001 jāpiešķir
58.     Tilta iela 7 k-20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030273 40680030273001 jāpiešķir
59.     Tilta iela 7 k-21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030274 40680030274001 jāpiešķir
60.     Tilta iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030237   jāpiešķir
61.     Tilta iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030238   jāpiešķir

 

35. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1.     Bērzkalnu iela, Bauska, Bauskas nov. 40010070097    
        40680030161    
2. 102312966 Ziedoņu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40010070042 40010070042001  
          40010070042002  
          40010070042003  
          40010070042004  
          40010070042005  
3. 115841110 Ziedoņu iela 2-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 1-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070042001001  
4. 115841127 Ziedoņu iela 2-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 1-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070042001002  
5. 115841135 Ziedoņu iela 2-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 1-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070042001003  
6. 115841143 Ziedoņu iela 2-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 1-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070042001004  
7. 102312990 Ziedoņu iela 2B, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40010070058    
8. 102313002 Ziedoņu iela 2C, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40010070044    
9. 102312982 Ziedoņu iela 2A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40010070043 40010070043001  
          40010070043002  
10. 115841151 Ziedoņu iela 2A-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 7-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070043001001  
11. 115841168 Ziedoņu iela 2A-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 7-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070043001003  
12. 117641257 Ziedoņu iela 2A-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 7-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070043001002  
13. 115841176 Ziedoņu iela 2A-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 7-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070043001004  
14. 115841184 Ziedoņu iela 2A-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 7-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070043001005  
15. 115841192 Ziedoņu iela 2A-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 7-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070043001006  
16. 115841207 Ziedoņu iela 2A-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 7-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010070043001007  
17. 102995996 "Meldriņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030112 40680030112001  
          40680030112002  
          40680030112003  
18. 102951527 "Dzintari", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030128 40680030128001  
          40680030128002  
19. 102996547 "Zeltītes", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030109 40680030109001  
          40680030109002  
          40680030109003  
20. 102995617 "Ābelītes", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030108 40680030108001  
          40680030108002  
21. 105929126 "Dailas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030434 40680030108004  
          40680030108006  
22. 102995625 "Ausmas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030126 40680030126001  
          40680030126002  
23. 102996522 "Upmalas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030111 40680030111001  
          40680030111003  
24. 105764531 "Garausīši", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030350 40680030252003  
25. 101155626 "Jumpraviņas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030252 40680030252001  
26. 105994400 "Kaivas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 31, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030416 40680030416001  
27. 106038155 "Lielkalni", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 33, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030046 40680030046001  
28. 106850050 "Asari", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 35, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030417 40680030417001  
29. 102995690 "Brīvkalni", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 43, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030438    
19. 102946260 "Bērzkalni 12", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030157 40680030157001  
20. 116778232 Bērzkalni 12-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001001  
21. 116778240 Bērzkalni 12-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001002  
22. 116778257 Bērzkalni 12-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001003  
23. 116778265 Bērzkalni 12-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001004  
24. 116778273 Bērzkalni 12-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001005  
25. 116778281 Bērzkalni 12-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001006  
26. 116778298 Bērzkalni 12-7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001007  
27. 116778304 Bērzkalni 12-8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001008  
28. 116778312 Bērzkalni 12-9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001009  
29. 116778320 Bērzkalni 12-10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001010  
30. 116778337 Bērzkalni 12-11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001011  
31. 116778345 Bērzkalni 12-12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001012  
32. 116778353 Bērzkalni 12-13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001013  
33. 116778361 Bērzkalni 12-14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001014  
34. 116778378 Bērzkalni 12-15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001015  
35. 116778386 Bērzkalni 12-16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001016  
36. 116778394 Bērzkalni 12-17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001017  
37. 116778400 Bērzkalni 12-18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001018  
38. 116778417 Bērzkalni 12-19, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001019  
39. 116778425 Bērzkalni 12-20, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001020  
40. 116778433 Bērzkalni 12-21, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001021  
41. 116778441 Bērzkalni 12-22, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001022  
42. 116778458 Bērzkalni 12-23, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001023  
43. 116778466 Bērzkalni 12-24, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 49-24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030157001024  
44. 102995705 "Brīvpilskalni", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 51, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030441    
45. 102946244 "Bērzkalni 11", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030092 40680030092001  
46. 116777954 Bērzkalni 11-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001001  
47. 116777962 Bērzkalni 11-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001002  
48. 116777970 Bērzkalni 11-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001003  
49. 116777987 Bērzkalni 11-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001004  
50. 116777995 Bērzkalni 11-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001005  
51. 116778007 Bērzkalni 11-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001006  
52. 116778015 Bērzkalni 11-7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001007  
53. 116778023 Bērzkalni 11-8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001008  
54. 116778031 Bērzkalni 11-9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001009  
55. 116778048 Bērzkalni 11-10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001010  
56. 116778056 Bērzkalni 11-11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001011  
57. 116778064 Bērzkalni 11-12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001012  
58. 116778072 Bērzkalni 11-13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001013  
59. 116778080 Bērzkalni 11-14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001014  
60. 116778097 Bērzkalni 11-15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001015  
61. 116778103 Bērzkalni 11-16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001016  
62. 116778111 Bērzkalni 11-17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001017  
63. 116778128 Bērzkalni 11-18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001018  
64. 116778136 Bērzkalni 11-19, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001019  
65. 116778144 Bērzkalni 11-20, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001020  
66. 116778152 Bērzkalni 11-21, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001021  
67. 116778160 Bērzkalni 11-22, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001022  
68. 116778177 Bērzkalni 11-23, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001023  
69. 116778185 Bērzkalni 11-24, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001024  
70. 116778193 Bērzkalni 11-25, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001025  
71. 116778208 Bērzkalni 11-26, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001026  
72. 116778216 Bērzkalni 11-27, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001027  
73. 116778224 Bērzkalni 11-28, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 55-28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030092001028  
74. 102946236 "Bērzkalni 10", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030242 40680030242001  
75. 116777712 Bērzkalni 10-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57 -1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001001  
76. 116777720 Bērzkalni 10-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001002  
77. 116777737 Bērzkalni 10-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001003  
78. 116777745 Bērzkalni 10-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001004  
79. 116777753 Bērzkalni 10-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001005  
80. 116777761 Bērzkalni 10-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001006  
81. 116777778 Bērzkalni 10-7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001007  
82. 116777786 Bērzkalni 10-8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001008  
83. 116777794 Bērzkalni 10-9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001009  
84. 116777800 Bērzkalni 10-10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001010  
85. 116777817 Bērzkalni 10-11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001011  
86. 116777825 Bērzkalni 10-12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001012  
87. 116777833 Bērzkalni 10-13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001013  
88. 116777841 Bērzkalni 10-14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001014  
89. 116777858 Bērzkalni 10-15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001015  
90. 116777866 Bērzkalni 10-16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001016  
91. 116777874 Bērzkalni 10-17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001017  
92. 116777882 Bērzkalni 10-18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001018  
93. 116777890 Bērzkalni 10-19, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001019  
94. 116777905 Bērzkalni 10-20, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001020  
95. 116777913 Bērzkalni 10-21, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001021  
96. 116777921 Bērzkalni 10-22, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001022  
97. 116777938 Bērzkalni 10-23, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001023  
98. 116777946 Bērzkalni 10-24, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 57-24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030242001024  
99. 102946357 "Bērzkalni 9", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030104 40680030104001  
100 116778810 Bērzkalni 9-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001001  
101. 116778827 Bērzkalni 9-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001002  
102. 116778835 Bērzkalni 9-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001003  
103. 116778849 Bērzkalni 9-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001004  
104. 116778851 Bērzkalni 9-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001005  
105. 116778868 Bērzkalni 9-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001006  
106. 116778876 Bērzkalni 9-7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001007  
107. 116778884 Bērzkalni 9-8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001008  
108. 116778892 Bērzkalni 9-9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001009  
109. 116778907 Bērzkalni 9-10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001010  
110. 116778915 Bērzkalni 9-11, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001011  
111. 116778923 Bērzkalni 9-12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001012  
112. 116778931 Bērzkalni 9-13, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001013  
113. 116778948 Bērzkalni 9-14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001014  
114. 116778956 Bērzkalni 9-15, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001015  
115. 116778964 Bērzkalni 9-16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001016  
116. 116778972 Bērzkalni 9-17, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001017  
117. 116778980 Bērzkalni 9-18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 59-18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030104001018  
118. 102946340 "Bērzkalni 8", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 61, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030248 40680030248001  
119. 118120161 Bērzkalni 8-1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 61-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030248001001  
120. 118120178 Bērzkalni 8-2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 61-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030248001004  
121. 118120186 Bērzkalni 8-3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 61-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030248001005  
122. 118193442 Bērzkalni 8-4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 61-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030248001006  
123. 118193450 Bērzkalni 8-5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 61-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030248001002  
124. 118193467 Bērzkalni 8-6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 61-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030248001003  
125. 105821957 "Bērzkalni 1B", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 65, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030245 40680030247001  
          40680030247002  
          40680030247004  
          40680030247005  
          40680030247006  
          40680030247007  
          40680030247008  
          40680030247011  
          40680030247012  
          40680030247014  
126. 106228825 "Bērzkalni 1D", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 65A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030247013  
127. 102995762 "Doniņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 67, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030213 40680030213009  
          40680030213010  
128. 101155152 "Būvnieki", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 69, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030309 40680030309001  
129. 105764507 "Stiprie", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 71, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030319 40680030319001  
130. 105764410 "Nodes", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 73, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030318 40680030318001  
131. 105764515 "Veiklie", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 75, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030320 40680030320001  
132. 103245027 "Imantas 11", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008001  
134. 101155031 "Imantas 8", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008026  
135. 101155048 "Imantas 7", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008025  
139. 101155023 "Imantas 4", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008028  
140. 106457042 "Imantas 21", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008029  
142. 101155482 "Alus cehs", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008020  
      Bērzkalnu iela 77 k-4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008023  
      Bērzkalnu iela 77 k-5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008030  
    "Alus cehs", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 inženierbūve, likvidēt   40680030008002  
    "Alus cehs", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 inženierbūve, likvidēt   40680030008004  
    "Alus cehs", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 inženierbūve, likvidēt   40680030008009  
143. 101155015 "Imantas 9", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   406800300080031  
      Bērzkalnu iela 77 k-9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008021  
144. 101155007 "Imantas 3", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008022  
      Bērzkalnu iela 77 k-13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008019  
145. 101155111 "Imantas 6", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008018  
      Bērzkalnu iela 77 k-6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008024  
146. 103245123 "Imantas 19", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008017  
147. 103245107 "Imantas 18", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008016  
148. 103245084 "Imantas 17", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008015  
149. 103245068 "Imantas 15", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008010  
150. 103245076 "Imantas 16", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008012  
151. 101155056 "Imantas 5", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008033  
152. 106707050 "Imantas 22", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008008  
      Bērzkalnu iela 77 k-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008027  
      Bērzkalnu iela 77 k-20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008032  
      Bērzkalnu iela 77 , Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030008   apvienot ar 103245027
153. 103245010 "Imantas 10", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-25, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008007  
      Bērzkalnu iela 77 k-19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008013  
154. 103245051 "Imantas 14", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008006  
      Bērzkalnu iela 77 k-18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008014  
155. 103245043 "Imantas 13", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008005  
156. 103245035 "Imantas 12", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77 k-28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40680030008003  
157. 106203835 "Krastmalas 1", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 77A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030033 40680030033001  
158. 102996145 "Plūmes", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 81, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030211 40680030211001  
159. 101155683 "Jaunavoti", Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 83, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030125    
160. 102995658 "Avotiņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 85, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030124 40680030124001  
          40680030124002  
          40680030124003  
          40680030124004  
161. 101103102 Īslīces iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40010070003    
162. 101145680 Īslīces iela 1A, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030140 40680030140001  
163. 106223703 "Mazmeldriņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030142 40680030142001  
164. 102995955 "Lazdas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 10, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030012 40680030012001  
          40680030012002  
          40680030012003  
          40680030012004  
          40680030012005  
          40680030012006  
          40680030012007  
          40680030012008  
          40680030012009  
165. 102995963 "Liepkalni", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030478 40680030037001  
          40680030037003  
166. 102996120 "Pilskalni", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 14, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030047    
167. 102996571 "Ziemeļi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 26, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030151 40680030151001  
168. 102995754 "Dīķīši", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 28, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030150    
169. 105764572 "Liesmiņas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 30, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030353    
170. 105764402 "Uguntiņas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 30A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030152    
171. 102856600 "Krastmalas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 32, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030091 40680030091001  
          40680030091002  
172. 102946252 "Bērzkalni 11A", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030246 40680030246001  
          40680030246002  
173. 102996530 "Užiņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 40, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030013 40680030013001  
          40680030013002  
          40680030013003  
174. 102995930 "Kramiņi", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 70, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030088 40680030088001  
          40680030088002  
          40680030088004  
          40680030088005  
175. 102993316 "Kauči", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Bērzkalnu iela 74, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030101 40680030101001  
          40680030101002  
          40680030101003  
          40680030101004  
176.     Bērzkalnu iela 27, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030413   jāpiešķir
177.     Bērzkalnu iela 29, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030252   jāpiešķir
178.     Bērzkalnu iela 37, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030420   jāpiešķir
179.     Bērzkalnu iela 39, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030437   jāpiešķir
180.     Bērzkalnu iela 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030436   jāpiešķir
181.     Bērzkalnu iela 45, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030439   jāpiešķir
182.     Bērzkalnu iela 47, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030440   jāpiešķir
183.     Bērzkalnu iela 53, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030310   jāpiešķir
184.     Bērzkalnu iela 63, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030250   jāpiešķir
185.     Bērzkalnu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030129   jāpiešķir
186.     Bērzkalnu iela 16, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030396   jāpiešķir
187.     Bērzkalnu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030442   jāpiešķir
188.     Bērzkalnu iela 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030445   jāpiešķir
189.     Bērzkalnu iela 22, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030443   jāpiešķir
190.     Bērzkalnu iela 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030444   jāpiešķir
191.     Bērzkalnu iela 79, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030407   jāpiešķir

 

36. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342397 Rožu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Rožu iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030333    
2. 101603091 Rožu iela 12, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030077 40680030077001  
3. 101603106 Rožu iela 6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 13, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030196 40680030196001  
          40680030196002  
          40680030196003  
4. 101603114 Rožu iela 8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030059 40680030059001  
5. 102319825 Rožu iela 10, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030167 40680030167001  
6. 102319833 Rožu iela 14, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030166 40680030166001  
7. 102319841 Rožu iela 2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 17, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030197 40680030197001  
8. 102319858 Rožu iela 4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 15, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030055 40680030055001  
9. 106798333 Rožu iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030479    
10. 105811230 Pārupes iela 18, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 19, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030113 40680030113001  
          40680030113002  
          40680030113003  
11. 102319987 Zemeņu iela 2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030023 40680030023001  
          40680030023002  
          40680030023003  
          40680030023004  
12. 102996555 "Zemdegas", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 23, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030090 40680030090001  
          40680030090002  
13. 106811074 Pārupes iela 16, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 12, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030427    
14. 102319995 Zemeņu iela 2A, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Rožu iela 18, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680020083 40680020083001  
          40680020083002  
          40680020083003  
15.     Rožu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030429   jāpiešķir
16.     Rožu iela 1A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030430   jāpiešķir
17.     Rožu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030398   jāpiešķir
18.     Rožu iela 3A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030397   jāpiešķir
19.     Rožu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030144   jāpiešķir
20. 102995746 "Dīči", Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901       jālikvidē
21. 100342428 Zemeņu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov.       jālikvidē

 

37. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342268 Ķiršu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Ķiršu iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030336    
2. 101603001 Ķiršu iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ķiršu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030114 40680030114001  
          40680030114002  
3. 102319302 Ķiršu iela 2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ķiršu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030173 40680030173001  
          40680030173002  
          40680030173003  
4. 102319310 Ķiršu iela 3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ķiršu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030169 40680030169001  
5. 102319327 Ķiršu iela 4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ķiršu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030172 40680030172001  
6. 102319335 Ķiršu iela 5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ķiršu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030168 40680030168001  
7. 102319343 Ķiršu iela 6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ķiršu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030171 40680030171001  
8. 102319351 Ķiršu iela 7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ķiršu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030115 40680030115001  
          40680030115002  
9. 102319368 Ķiršu iela 8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Ķiršu iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030170 40680030170001  

 

38. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1. 100342380 Pīlādžu iela, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov. Jasmīnu iela, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030341    
2. 101603083 Pīlādžu iela 7, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Jasmīnu iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030174 40680030174001  
3. 102319794 Pīlādžu iela 3, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Jasmīnu iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030100 40680030100001  
          40680030100002  
          40680030100003  
4. 102319800 Pīlādžu iela 5, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Jasmīnu iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030175 40680030175001  
7. 102950035 Pīlādžu iela 1, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Jasmīnu iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030176 40680030176001  
          40680030176002  
10. 106319198 Pīlādžu iela 1A, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Jasmīnu iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030177 40680030177001  
11. 106585497 Pīlādžu iela 7A, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Jasmīnu iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030311 40680030311001  
12. 106731634 Pīlādžu iela 9, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Jasmīnu iela 9, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030352 40680030352001  
13.     Jasmīnu iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030315   jāpiešķir

 

39. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes
1.     Līgo iela, Bauska, Bauskas nov. 40680030342    
2. 102319817 Pīlādžu iela 6, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līgo iela 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030179 40680030179001  
          40680030179002  
3. 102626024 Pīlādžu iela 4, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līgo iela 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030056 40680030056001  
4. 102950043 Pīlādžu iela 2, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līgo iela 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030071 40680030071001  
5. 102950051 Pīlādžu iela 8, Bērzkalni, Īslīces pag., Bauskas nov., LV-3901 Līgo iela 8, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030178 40680030178001  
6.     Līgo iela 1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030314   jāpiešķir
7.     Līgo iela 3, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030312   jāpiešķir
8.     Līgo iela 5, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030316   jāpiešķir
9.     Līgo iela 7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40680030313   jāpiešķir

 

40. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

Pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1 100472396 Upes iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov. Laivu iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090447    
2 103588602 Upes iela 1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090122 40520090122001 40520090122002 40520090122003 40520090122004 40520090122005  
3 105633178 Upes iela 3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090338 40520090338001 40520090338002  
4 103590785 Upes iela 7, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090254 40520090254001 40520090254002  
5 103588707 Upes iela 2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090247 40520090247001  
6 118658557 Upes iela 2-1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 2-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090247001002  
7 118658573 Upes iela 2-2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 2-2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090247001001  
8 118658581 Upes iela 2-3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 2-3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090247001003  
9 118658565 Upes iela 2-4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 2-4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090247001004  
10 105784151 Upes iela 4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090530 40520090247003  
11 105784168 Upes iela 6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090529 40520090247002  
12 103610658 Upes iela 8, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090420    
13 106164315 Upes iela 10, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090248 40520090248002 40520090248001  
14 103589171 Upes iela 12, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090249 40520090249001 40520090249002 40520090249003 40520090249004 40520090249005 40520090249006  
15 103590953 Upes iela 12A, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 12A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090250 40520090250001 40520090250002 40520090250003  
16 103588668 Upes iela 14, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 14 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090253 40520090253005 40520090253007 40520090253008  
17 103588965 Upes iela 16, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Laivu iela 16 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090251 40520090251001  

 

41. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1     Ziedu iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090334    
2 103588643 "Dreijeri", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090150 40520090150001  
3 105400045 "Liedagi", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090296    
4 103590873 "Upesgrīvas", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090033 40520090033001 40520090033002 40520090033003 40520090033004  
5 103588506 "Bangas", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090106 40520090106001 40520090106002 40520090106003 40520090106004 40520090106005  
6 105784127 "Rododendri", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 11A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090528    
7 103590994 "Vijupes", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 13 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090104 40520090104001 40520090104002 40520090104003 40520090104004 40520090104005  
8 103588811 "Jaunlejas", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 15 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090285 40520090285001 40520090285002  
9 103589026 "Krasti", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 17 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090286 40520090286001 40520090286002 40520090286003 40520090286004 40520090286005  
10 105400012 "Kaivas", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090498    
11 105400037 "Pīpenes", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090392    
12 105626373 "Laivu māja", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090289 40520090289001  
13 103608485 "Kūrorti", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ziedu iela 10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090288 40520090288001 40520090288002 40520090288003 40520090288004 40520090288005 40520090288006  

 

42. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1 100472388 Zvaigžņu iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov. Zvaigžņu iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090441    
2 103609622 Zvaigžņu iela 1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zvaigžņu iela 1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090142 40520090142003 40520090142005  
3 103589356 Zvaigžņu iela 2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zvaigžņu iela 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090242 40520090242001 40520090242002 40520090242003  
4 103588860 Zvaigžņu iela 3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zvaigžņu iela 3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090312 40520090312001 40520090312003 40520090313006  
5 103588692 Zvaigžņu iela 4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zvaigžņu iela 10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090238 40520090238001 40520090238002  
6 103589018 Zvaigžņu iela 5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zvaigžņu iela 5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090235 40520090235001 40520090235002 40520090235003  
7 103588442 Zvaigžņu iela 6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zvaigžņu iela 12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090237 40520090237001  
8 103588885 Zvaigžņu iela 7, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Zvaigžņu iela 7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090132 40520090132001 40520090132002 40520090235003  

 

43. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1 100472371 Nākotnes iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov. Nākotnes iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090442    
2 103591063 Nākotnes iela 1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Nākotnes iela 1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090219 40520090219001 40520090219004  
3 103590808 Nākotnes iela 2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Nākotnes iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090131 40520090131001  
4 103588877 Nākotnes iela 3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Nākotnes iela 3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090060 40520090060001 40520090060002 40520090060003 40520090060004 40520090060005  
5 103589202 Nākotnes iela 4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Nākotnes iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090071 40520090071001 40520090071002 40520090071003 40520090071004  
6 103589067 Nākotnes iela 6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Nākotnes iela 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090233 40520090233001  

 

44. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1     Vēja iela Bauska, bauskas nov., LV-3901 40520090449    
2 103590961 Dreņģerkalna iela 27, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vēja iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090025 40520090025001 40520090025002  
3 106260813 "Ķirsīši", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vēja iela 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090221 40520090221001  
4 103591014 "Vildes", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vēja iela 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090220 40520090220001 40520090220002  
5 103589001 "Kļaviņas", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vēja iela 5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090230 40520090230001 40520090230006 40520090230007  
6 103589196 Nākotnes iela 5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vēja iela 9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090232 40520090232001 40520090232003 40520090232004  

 

45. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1 100472355 Dreņģerkalna iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov. Jauncodes iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090448 40520090403001 40520090403002 40520090403003 40520090403004  
2 103588321 Dreņģerkalna iela 2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090061 40520090061001 40520090061002 40520090061004 40520090061005  
3 106162143 Dreņģerkalna iela 8, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090208 40520090208001  
4 103590656 Dreņģerkalna iela 10, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090044 40520090044001 40520090044002 40520090044003 40520090044004 40520090044005 40520090044006 40520090044007  
5 104806571 Dreņģerkalna iela 12, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090206 40520090206001 40520090206004  
6 103590824 Dreņģerkalna iela 14, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090110 40520090110001 40520090110002 40520090110004  
7 106017943 Dreņģerkalna iela 16, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090048 40520090048001 40520090048002 40520090048003 40520090048004 40520090048006  
8 103589188 Dreņģerkalna iela 18, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 14 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090067 40520090067001 40520090067002 40520090067004  
9 103590760 Dreņģerkalna iela 20, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 16 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090203 40520090203001 40520090203003  
10 104806748 Dreņģerkalna iela 22, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 18 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090202 40520090202001 40520090202002  
11 106608375 Dreņģerkalna iela 22A, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 20 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090113    
12 103589114 "Liepavas", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 22 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090201 40520090201001 40520090201002 40520090201003  
13 103591006 Dreņģerkalna iela 24, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 24 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090189 40520090189001 40520090189002  
14 103588957 Dreņģerkalna iela 26, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 26 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090190 40520090190001 40520090190002  
15 103588434 Dreņģerkalna iela 28, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 28 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090101 40520090025001 40520090025002  
16 103589091 Dreņģerkalna iela 30, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 30 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090052 40520090052001 40520090052003  
17 103589163 Dreņģerkalna iela 32, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 32 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090192 40520090192001 40520090192002 40520090192003 40520090192004  
18 103590912 Dreņģerkalna iela 34, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 34 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090193 40520090193001 40520090193002  
19 103589235 Dreņģerkalna iela 36, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 36 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090194 40520090194001 40520090194002 40520090194004  
20 103588305 Dreņģerkalna iela 38, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 38 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090053 40520090053001 40520090053003 40520090053004  
21 103589307 Dreņģerkalna iela 40, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 40 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090195 40520090195001 40520090195002 40520090195004 40520090195005 40520090195006  
22 103590904 Dreņģerkalna iela 3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090052 40520090052001 40520090052003  
23 105400053 Dreņģerkalna iela 5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090210 40520090210002 40520090210003  
24 103588908 Dreņģerkalna iela 7, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090382 40520090307001 40520090307004  
25 105395498 Dreņģerkalna iela 9, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090379    
26     Jauncodes iela 9A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090376 40520090376001 piešķirt jaunu adresi
27 103591022 Dreņģerkalna iela 11, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090069 40520090069001 40520090069002 40520090069003 40520090069005  
28 103591416 Dreņģerkalna iela 13, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 13 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090040 40520090040001 40520090040002 40520090040003  
29 103589227 Dreņģerkalna iela 15, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 15 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090085 40520090085001 40520090085002 40520090085005  
30 103588555 Dreņģerkalna iela 17, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 17 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090111 40520090111001 40520090111002  
31 103589331 Dreņģerkalna iela 19, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 19 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090112 40520090112001 40520090112002 40520090112006 40520090112008 40520090112009  
32 103588797 Dreņģerkalna iela 21, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 21 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090186 40520090186001 40520090186002 40520090186003  
33 103590697 Dreņģerkalna iela 23, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 23 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090187 40520090187001 40520090187002 40520090187003  
34 103588522 Dreņģerkalna iela 25, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 25 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090301 40520090301001 40520090301004  
35 103589251 Dreņģerkalna iela 29, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 29 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090223 40520090223001  
36 103589130 Dreņģerkalna iela 31, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 31 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090089 40520090089001 40520090089003  
37 103590840 Dreņģerkalna iela 33, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 33 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090227 40520090227001 40520090227002  
38 103590920 Dreņģerkalna iela 35, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 35 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090224 40520090224003  
39 103590680 Dreņģerkalna iela 37, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 37 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090225 40520090225001 40520090225002 40520090225003  
40 103589323 Dreņģerkalna iela 39, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 39 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090226 40520090226001 40520090226002 40520090226003  
41 104806610 Dreņģerkalna iela 41, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 41 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090228 40520090228001 40520090228002 40520090228003 40520090228006  
42 103588401 Dreņģerkalna iela 43, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Jauncodes iela 43 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090211 40520090211001 40520090211004  

 

46. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1 100472363 Torņa iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov. Torņa iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090443    
2 103590986 Torņa iela 1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090209 40520090209001 40520090209002  
3 103591030 Torņa iela 3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090207 40520090207001 40520090207002 40520090207003 40520090207004  
4 103590744 Torņa iela 5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090021 40520090021001 40520090021002 40520090021003 40520090021005 40520090021006  
5 104806602 Torņa iela 7, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090124 40520090124001 40520090124002 40520090124004  
6 103588893 Torņa iela 9, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090078 40520090078001 40520090078002 40520090078003  
7 103588844 Torņa iela 11, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090205 40520090205001 40520090205002 40520090205003 40520090205004 40520090205006  
8 103588932 Torņa iela 13, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 13 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090204 40520090204003 40520090204004  
9 103588715 Torņa iela 15, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 15 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090200 40520090200001 40520090200002 40520090200003  
10 103588924 Torņa iela 2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090013 40520090013001 40520090013002  
11 103589348 Torņa iela 4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090114 40520090114001 40520090114002  
12 103589397 Torņa iela 6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090128 40520090128001 40520090128002 40520090128003  
13 104806588 Torņa iela 8, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090023 40520090023001 40520090023002 40520090023003 40520090023004  
14 103588313 Torņa iela 10, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090198 40520090198001 40520090198002  
15 103588780 Torņa iela 12, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090199 40520090199001 40520090199002 40520090199003  
16 104806635 Torņa iela 14, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 14 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090059 40520090059001 40520090059002 40520090059003 40520090059004 40520090059005 40520090059006  
17 103589155 Torņa iela 16, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 16 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090006 40520090006001 40520090006002  
18 103589147 Torņa iela 18, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Torņa iela 18 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090097 40520090097001 40520090097002 40520090097003 40520090097004  

 

47. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1 103588852 Dreņģerkalna iela 1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 23 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090330 40520090330001  
2 103610713 Dreņģerkalna iela 4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 25 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090062 40520090062001 40520090062002 40520090062003 40520090062004 40520090062008  
3 103588998 Dreņģerkalna iela 6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 27 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090197 40520090197001 40520090197002 40520090197005  
4 103590664 Dreņģerkalna iela 42, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 29 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090196 40520090196001 40520090196002 40520090196007 40520090196011 40520090196012  
5 103589075 "Kuģenieki", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 31 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090212 40520090212001 40520090212002 40520090212003 40520090212008  
6 103588836 "Jānīši", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 33 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090213 40520090213001 40520090213004  
7 103589268 "Ojāri", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 35 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090214 40520090214001 40520090214002  
8 103588362 "Akmentiņi", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 37 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090135 40520090135001 40520090135002  
9 103588547 "Ceļmalītes", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 39 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090216 40520090216001 40520090216002 40520090216003 40520090216004  
10 103588748 "Griķi", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 41 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090217 40520090217001 40520090217002  
11 103588981 "Klīves", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 43 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090218 40520090218001 40520090218003  
12 103609630 "Segliņi 2", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 45 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090063 40520090063002 40520090063008  
13 103590672 "Segliņi", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 47 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090086 40520090086001  
14 106707067 "Kalnrozītes", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 49 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090245 40520090245001  
15 103588973 "Kaži", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 51 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090016 40520090016001 40520090016002  
16 103588467 "Atvari", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 14 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090051 40520090051001 40520090051002 40520090051006 40520090051007  
17 103590881 "Upmaļi", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 16 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090027 40520090027001 40520090027002 40520090027003 40520090027004 40520090027007  
18 103588651 "Dreņģeri", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 18 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090246 40520090246001 40520090246002  
19 106164323 Upes iela 5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 20 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090252 40520090252001 40520090252002 40520090253003  
20 103588684 "Dreņģerkalns", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mēmeles iela 24 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090287 40520090287001 40520090287002 40520090287005 40520090287008 40520090287010  

 

48. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1     Vīgantu iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090455   piešķirt jaunu
2 105395473 "Vīganti 6", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vīgantu iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090501    
3 105395465 "Vīganti 5", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Vīgantu iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090500 40520090500001 40520090500002 40520090500004 40520090500005  

 

49. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1 100422823 Draudzības iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov. Draudzības iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090427    
2 103401312 Draudzības iela 1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090188 40520090188001  
3 105395457 Draudzības iela 1A, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 1A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090562    
4 106769905 Draudzības iela 1B, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 1B Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090563    
5 103401320 Draudzības iela 3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090407 40520090407001  
6 116872663 Draudzības iela 3-1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001001  
7 116872671 Draudzības iela 3-2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001002  
8 116872688 Draudzības iela 3-3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001003  
9 116872696 Draudzības iela 3-4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001004  
10 116872702 Draudzības iela 3-5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001005  
11 116872710 Draudzības iela 3-6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001006  
12 116872727 Draudzības iela 3-7, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001007  
13 116872735 Draudzības iela 3-8, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001008  
14 116872743 Draudzības iela 3-9, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001009  
15 116872751 Draudzības iela 3-10, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001010  
16 116872768 Draudzības iela 3-11, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001011  
17 116872776 Draudzības iela 3-12, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001012  
18 116872784 Draudzības iela 3-13, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-13 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001013  
19 116872792 Draudzības iela 3-14, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-14 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001014  
20 116872807 Draudzības iela 3-15, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-15 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001015  
21 11672815 Draudzības iela 3-16, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-16 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001016  
22 116872823 Draudzības iela 3-17, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-17 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001017  
23 116872831 Draudzības iela 3-18, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-18 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001018  
24 116872848 Draudzības iela 3-19, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-19 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001019  
25 116872856 Draudzības iela 3-20, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-20 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001020  
26 116872864 Draudzības iela 3-21, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-21 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001021  
27 116872872 Draudzības iela 3-22, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-22 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001022  
28 116872880 Draudzības iela 3-23, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-23 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001023  
29 116872897 Draudzības iela 3-24, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-24 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001024  
30 116872903 Draudzības iela 3-25, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-25 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001025  
31 116872911 Draudzības iela 3-26, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-26 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001026  
32 116872928 Draudzības iela 3-27, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-27 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001027  
33 116872936 Draudzības iela 3-28, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-28 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001028  
34 116872944 Draudzības iela 3-29, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-29 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001029  
35 116872952 Draudzības iela 3-30, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-30 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001030  
36 116872960 Draudzības iela 3-31, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-31 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001031  
37 118732677 Draudzības iela 3-32, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3-32 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090407001032  
38 105780546 "Transformators", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 3A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090046 40520090046001  
39 103401337 Draudzības iela 5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090180 40520090181001  
40 116872977 Draudzības iela 5-1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001001  
41 116872985 Draudzības iela 5-2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001002  
42 116872993 Draudzības iela 5-3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001003  
43 116873005 Draudzības iela 5-4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001004  
44 116873013 Draudzības iela 5-5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001005  
45 116873021 Draudzības iela 5-6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001006  
46 116873038 Draudzības iela 5-7, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001007  
47 116873046 Draudzības iela 5-8, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001008  
48 116873054 Draudzības iela 5-9, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001009  
49 116873062 Draudzības iela 5-10, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001001  
50 116873070 Draudzības iela 5-11, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001011  
51 116873087 Draudzības iela 5-12, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001012  
52 116873095 Draudzības iela 5-13, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-13 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001013  
53 116873101 Draudzības iela 5-14, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-14 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001014  
54 116873118 Draudzības iela 5-15, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-15 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001015  
55 116873126 Draudzības iela 5-16, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-16 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001016  
56 116873134 Draudzības iela 5-17, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-17 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001017  
57 116873142 Draudzības iela 5-18, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-18 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001018  
58 116873150 Draudzības iela 5-19, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-19 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001019  
59 116873167 Draudzības iela 5-20, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-20 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001020  
60 116873175 Draudzības iela 5-21, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-21 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001021  
61 116873183 Draudzības iela 5-22, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-22 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001022  
62 116873191 Draudzības iela 5-23, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-23 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001023  
63 116873206 Draudzības iela 5-24, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 5-24 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090181001024  
64 103401345 Draudzības iela 7, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090182 40520090182001  
65 116873214 Draudzības iela 7-1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001001  
66 116873222 Draudzības iela 7-2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001002  
67 116873230 Draudzības iela 7-3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001003  
68 116873247 Draudzības iela 7-4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001004  
69 116873255 Draudzības iela 7-5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001005  
70 116873263 Draudzības iela 7-6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001006  
71 116873271 Draudzības iela 7-7, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001007  
72 116873288 Draudzības iela 7-8, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001008  
73 116873296 Draudzības iela 7-9, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001009  
74 116873302 Draudzības iela 7-10, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001010  
75 116873310 Draudzības iela 7-11, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001011  
76 116873327 Draudzības iela 7-12, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001012  
77 116873335 Draudzības iela 7-13, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-13 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001013  
78 116873343 Draudzības iela 7-14, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-14 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001014  
79 116873351 Draudzības iela 7-15, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-15 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001015  
80 116873368 Draudzības iela 7-16, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-16 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001016  
81 116873376 Draudzības iela 7-17, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-17 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001017  
82 116873384 Draudzības iela 7-18, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 7-18 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090182001018  
83 103401353 Draudzības iela 11, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090402 40520090402001  
84 103590898 Draudzības iela 13, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 13 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090298 40520090298001 40520090298003  
85 105597643 Draudzības iela 15, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 15 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090418 40520090418005 40520090418006 40520090418008 40520090418009 40520090418001  
86 105152563 Mēmeles iela 5D, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 15A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40010060041    
87 104724027 Mēmeles iela 3C, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 15B Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40010060040 40010060001004  
88 102310665 Mēmeles iela 3A, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 15C Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40010060039 40010060001002 40010060001003  
89 105313954 "Gravas 2", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 15D Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090020 40520090020002 40520090020003  
90 106018350 "Transformatora ēka TP-4307", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 15E Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090473 40520090473001 ēkai mainīt, zemes vienībai piešķirt adresi
91 103588563 Draudzības iela 17, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 17 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090311 40520090311001 40520090311002 40520090311003 40520090311004 40520090311005  
92 103588772 Draudzības iela 19, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 19 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090101 40520090101001 40520090101002  
93 103588731 Draudzības iela 19A, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 19A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090310 40520090310001 40520090310002 40520090310003  
94 103588483 Draudzības iela 21, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 21 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090215 40520090215001 40520090215002  
95 103589034 Draudzības iela 21A, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 21A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090163 40520090163001 40520090163002 40520090163007  
96 103588723 Draudzības iela 23, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 23 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090093 40520090093001 40520090093002  
97 106164307 Draudzības iela 25, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 25 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090070 40520090070001 40520090070002 40520090070005  
98 103590648 Draudzības iela 25A, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 25A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090102 40520090102001 40520090102002 40520090102003 40520090102006 40520090102007  
99 103589380 Draudzības iela 27, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 27 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090094 40520090094001 40520090094002 40520090094003 40520090094004 40520090094008 40520090094009  
100 103589243 Draudzības iela 29, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 29 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 4052009082 40520090082001 40520090082002 40520090082003 40520090082005 40520090082006  
101 103589276 Draudzības iela 31, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 31 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090080 40520090080001 40520090080002 40520090080005  
102 103588571 Draudzības iela 33, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 33 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090141 40520090141001 40520090141002  
103 103609952 Draudzības iela 35, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 35 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090178 40520090178001 40520090178002  
104 103590711 Draudzības iela 2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090179 40520090179001 40520090179006 40520090179008  
105 103588450 Draudzības iela 4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090337 40520090337002  
106 103610690 Draudzības iela 4A, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 4A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090350    
107 103588418 Draudzības iela 6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090019 40520090019001 40520090019002  
108 106017935 Draudzības iela 8, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090026 40520090026001  
109 103589315 Draudzības iela 8A, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 8A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090403 40520090403001 40520090403002 40520090403003 40520090403004  
110 103588596 Draudzības iela 10, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090035 40520090035001 40520090035002 40520090035003 40520090035004  
111 103589364 Draudzības iela 12, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090276 40520090276001 40520090276002  
112 103590631 Draudzības iela 14, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 14 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090265 40520090265001 40520090265002 40520090265007  
113 103588940 Draudzības iela 16, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 16 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090184 40520090184001 40520090184002 40520090184003 40520090184004 40520090184005  
114 103590736 Draudzības iela 18, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 18 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090234 40520090234001 40520090234002 40520090234003  
115 103590865 Draudzības iela 20, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 20 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090092 40520090092001 40520090092002 40520090092003  
116 103590623 Draudzības iela 22, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 22 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090095 40520090095001 40520090095002 40520090095003  
117 103588610 Draudzības iela 24, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 24 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090038 40520090038001 40520090038002 40520090038003 40520090038006  
118 103590832 Draudzības iela 26, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 26 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090327 40520090327001 40520090327002 40520090327004  
119 103588395 Draudzības iela 28, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 28 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090029 40520090029001 40520090029002 40520090029004 40520090029005  
120 103588426 Draudzības iela 30, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 30 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090079 40520090079001 40520090079002  
121 103588475 Draudzības iela 32, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 32 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090143 40520090143001  
122 103588354 Draudzības iela 34, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 34 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090055 40520090055001 40520090055002 40520090055003 40520090055004 40520090055005  
123 106591853 Draudzības iela 36, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Draudzības iela 36 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090054 40520090054001 40520090054002  

 

50. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1 100484980 Lauku iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov. Smilgu iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090428    
2 103588588 Lauku iela 1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Smilgu iela 1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090273 40520090273001 40520090273002 40520090273003  
3 103588627 Lauku iela 11, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Smilgu iela 11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090145 40520090145001  
4 103590703 Lauku iela 3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Smilgu iela 3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090400 40520090400001 40520090400002  
5 101141175 Lauku iela 4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Smilgu iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090162 40520090162001 40520090162002 40520090162003  
6 103588370 Lauku iela 5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Smilgu iela 5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090183 40520090183001 40520090183002 40520090183003 40520090183004 40520090183005 40520090183006  
7 105780298 Lauku iela 6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Smilgu iela 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090524 40520090524001  
8 103589106 Lauku iela 7, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Smilgu iela 7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090130 40520090130001 40520090130002 40520090130003  
9 106674596 Lauku iela 9, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Smilgu iela 9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090088    

 

51. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1 100484997 Ošu iela, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090431    
2 103589042 Ošu iela 1, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090022 40520090022001 40520090022002 40520090022005 40520090022006  
3 103588530 Ošu iela 10, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090138 40520090138001  
4 103588491 Ošu iela 11, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090144 40520090144001 40520090144002  
5 103590816 Ošu iela 12, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090139 40520090139002 40520090139006 40520090139007  
6 103589284 Ošu iela 4, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090031 40520090031001 40520090031002 40520090031008 40520090031009  
7 103588916 Ošu iela 2, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090091 40520090091001 40520090091002  
8 103588338 Ošu iela 3, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090125 40520090125001 40520090125002 40520090125004  
9 103588764 Ošu iela 5, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090096 40520090096001 40520090096002 40520090096003  
10 103589292 Ošu iela 6, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090037 40520090037001 40520090037002 40520090037004 40520090037005  
11 104806627 Ošu iela 7, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090146 40520090146001  
12 106674707 Ošu iela 8, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090140 40520090139004  
13 103590857 Ošu iela 9, Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090100 40520090100001 40520090100002 40520090100003  
14 101098797 Mēmeles iela 3B, Bauska, Bauskas nov., LV-3901 Ošu iela 24 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40010060001001  

 

52. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1     Mežotnes iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090422    
2     Mežotnes iela 1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090374   Piešķirt jaunu adresi
3     Mežotnes iela 3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090358   Piešķirt jaunu adresi
4 103589050 "Kristāli", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 3A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090064 40520090064001 40520090064002 40520090064003 40520090064005  
5 103596923 "Gaismas", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090324 40520090324001 40520090324002 40520090324003  
6 118494312 "Gaismas"-1, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 5-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090324001001  
7 118494320 "Gaismas"-2, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 5-2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090324001002  
8 118494337 "Gaismas"-3, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 5-3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090324001003  
9 118494345 "Gaismas"-4, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 5-4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090324001004  
10 118494353 "Gaismas"-5, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 5-5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090324001005  
11 106445011 "Balsti", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090413 40520090413001  
12 105395352 "Rožupes", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090322 40520090405002  
13 106204451 "Gāzes sadales stacija", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 9A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090328 40520090405001  
14 104806676 "Augstāri", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090152 40520090152001 40520090152002  
15 103596948 "Pionieri", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 13 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090151 40520090151001 40520090151002 40520090151005  
16 105727220 "Kroņi 2", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 15 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090512    
17 105727212 "Kroņi 1", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 17 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090511 40520090511001 40520090354001  
18 105727960 "Kroņi 3", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 19 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090521 40520090354002  
19 103596956 "Spriegumi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 31 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090129 40520090129001  
20 106162102 "Transformatora ēka TP-4325", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 31A Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090129002  
21 101141191 "Mazdangas", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 31B Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090147 40520090147001  
22 103596964 "Virāžas", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 33 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090404 40520090404001  
23 101141327 "Melioratori", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 33A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090548 40520090005004 40520090005005 40520090005008 40520090005009  
24 105597602 "Mazgātuve", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 33A Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090005001 veco adresi likvidēt
25 105597610 "Bāze", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 33A Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090005006 veco adresi likvidēt
26 105597627 "Garāžas", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 33A Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090005007 veco adresi likvidēt
27 105395328 "Melioratoru katlu māja", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 33A Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090005003 veco adresi likvidēt
28 103602208 "Dangas Jaundangas", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 33B Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090477 40520090005002 zemes vienībai piešķirt adresi
29 106816700 "Placītis", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090567 40520090329003  
30 103588514 "Bauska MTA", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 2A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090566 40520090329002 40520090329004 40520090329005 40520090329006  
31 106737991 "Mehānikas veikals", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090560 40520090329001  
32 106513320 "Dakstiņi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090503 40520090176002 40520090176004  
33 105597668 "Trejkalniņi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090520 40520090520001  
34 106636941 "Bensoni", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090154 40520090154001  
35 103596931 "Lācīši", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 14 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090357 40520090357001 40520090357002  
36 104806274 "Elektriķi 1", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090575 40520090057018 zemes vienībai piešķirt adresi
37 118494064 "Elektriķi 1"-1, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018001  
38 118494072 "Elektriķi 1"-2, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018002  
39 118494080 "Elektriķi 1"-3, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018003  
40 118494097 "Elektriķi 1"-4, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018004  
41 118494103 "Elektriķi 1"-5, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018005  
42 118494111 "Elektriķi 1"-6, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018006  
43 118494128 "Elektriķi 1"-7, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018007  
44 118494136 "Elektriķi 1"-8, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018008  
45 118494144 "Elektriķi 1"-9, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018009  
46 118494152 "Elektriķi 1"-10, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018010  
47 118494160 "Elektriķi 1"-11, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018011  
48 118494177 "Elektriķi 1"-12, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-12 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018012  
49 118494185 "Elektriķi 1"-13, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-13 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018013  
50 118494193 "Elektriķi 1"-15, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-15 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018014  
51 118494208 "Elektriķi 1"-16, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-16 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018015  
52 118494216 "Elektriķi 1"-17, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-17 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018016  
53 118494224 "Elektriķi 1"-18, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-18 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018017  
54 118494232 "Elektriķi 1"-19, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-19 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018018  
55 118494240 "Elektriķi 1"-21, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 16-20 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018019  
56 106582555 "Elektriķi 3", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 18 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090346 40520090057016 40520090057017 40520090057022 40520090057023  
57 104705675 "Elektriķi 2", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018  
58   "Elektriķi 2"-1, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057015001  
59   "Elektriķi 2"-2, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057015002  
60   "Elektriķi 2"-3, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057015003  
61   "Elektriķi 2"-4, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057015004  
62   "Elektriķi 2"-5, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057015005  
63   "Elektriķi 2"-6, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057015006  
64   "Elektriķi 2"-7, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057015007  
65   "Elektriķi 2"-8, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057015008  
66   "Elektriķi 2"-9, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057015009  
67   "Elektriķi 2"-10, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057015010  
68   "Elektriķi 2-11", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 20-11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057018011  
69 104806290 "Enerģētiķi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090574 40520090057001 zemes vienībai piešķirt adresi
70 117983260 "Enerģētiķi"-1, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001004  
71 117983277 "Enerģētiķi"-2, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001007  
72 117983285 "Enerģētiķi"-3, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001006  
73 117983293 "Enerģētiķi"-4, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001005  
74 117983308 "Enerģētiķi"-5, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001008  
75 117983316 "Enerģētiķi"-6, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001011  
76 117983324 "Enerģētiķi"-7, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001010  
77 117983332 "Enerģētiķi"-8, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001009  
78 117983340 "Enerģētiķi"-9, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-9 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001003  
79 117983357 "Enerģētiķi"-10, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-10 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001002  
80 117983365 "Enerģētiķi"-11, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 22-11 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057001001  
81   "Enerģētiķi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 24 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090359 40520090359002 40500090359003 40520090359009 40520090359010 40520090359011 40520090359019 Piešķirt jaunu adresi
82 105398286 "Celtnieki", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 26 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090480 40520090480001 40520090011001  
83 106017927 "Celtnieki 1", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 26 k-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090481 40520090011007 40520090011008  
84 105398294 "Celtnieki 3", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901       40520090011001 likvidēt adresi
85 103596843 "Arņi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Mežotnes iela 28 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090011 40520090011001 40520090011002 40520090011003 40520090011004 40520090011005 40520090011009 40520090011010  

 

53. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1     Derpeles iela Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090425    
2 103596876 "Aveņmuiža", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090496 40520090176003  
3 106040504 "Sarkanmuiža 6", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090043 40520090168009  
4 106072524 "Sarkanmuiža 5", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090504 40520090168003  
5 106072532 "Sarkanmuiža 5A", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090168004  
6 106645774 "Arkas", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090479 40520090168001 40520090168002 40520090168005  
7   "Arkas ", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 4A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090505 40520090505001 zemes vienībai piešķirt adresi
8 103608678 "Magones", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090506 40520090167001 40520090506001  
9 106242120 "Transportbāze 2", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 8A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090167 40520090167018  
10 106333143 "Mazā transportbāze", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 8B Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090454 40520090167011  
11 106242024 "Vītoliņi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 8C Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090364 40520090167008 40520090167010  
12 105626357 "Stārķi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Derpeles iela 8D Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090365 40520090167009  

 

54. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējums

1     Dārznieku ceļš Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090153   apstiprināts ZIP, veidojas jauna zemes vienība
2 104806596 "Krastmaļi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090153001  
3 117611570 "Krastmaļi"-1, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 2-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090153001001  
4 117611587 "Krastmaļi"-2, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 2-2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090153001002  
5 117611595 "Krastmaļi"-3, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 2-3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090153001003  
6 117611601 "Krastmaļi"-4, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 2-4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090153001004  
7 106554575 "Dārzniecība", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090153004  
8 103602232 "Dārznieki 1", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 4A Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090353 40520090353001 40520090353002 40520090353003 40520090353004 40520090353005  
9 103602216 "Dārznieki", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 6 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090323 40520090323001  
10 118494257 "Dārznieki "-1, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 6-1 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090323001001  
11 118494265 "Dārznieki"-2, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 6-2 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090323001002  
12 118494273 "Dārznieki"-3, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 6-3 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090323001003  
13 118494281 "Dārznieki"-4, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 6-4 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090323001004  
14 118494298 "Dārznieki"-5, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 6-5 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090132001005  
15 118494304 "Dārznieki"-7, Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 6-7 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090323001006  
16 105626404 "Ozolnieki", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 8 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090518 40520090024001 40520090024002 40520090024003 40520090024004 40520090024005 40520090024006 40520090024007  
17 103609374 "Pīrāgi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Dārznieku ceļš 14 Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090149 40520090149001  

 

55. pielikums

Nr.p.k.

Adreses kods

Adrese

Jaunā adrese

Adresācijas objekti

Piezīmes

Iela, Nr., dz.Nr.

pilsēta, novads

zemes vienības kadastra apzīmējums

ēkas, telpu grupas kadastra apzīmējumu

1 104706556 "Dīči 1", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Dīči" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090360 40520090360001 piekļuve no A7
2 106719178 "Kundziņkalns", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Kundziņkalns" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090556 40520090556001 piekļuve no A7
3 103589083 "Kundziņkrogs", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Kundziņkrogs" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090555 40520090341002  
4 103609583 "Sarkaņi", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Sarkaņi" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090342 40520090342001 piekļuve no A7
5 103610520 "Rīgas šosejas 1. km", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Rīgas šosejas 1. km" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090255 40520090255001 40520090255002 piekļuve no A7
6 106242073 "Tirdzniecības bāze", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Tirdzniecības bāze" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090366 40520090167012 40520090167013 40520090167014 40520090167015 40520090167016 piekļuve no A7
7 106242098 "Transportbāze 1", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Transportbāze 1" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090367 40520090167017 40520090167005 40520090167006 piekļuve no A7
8 106242112 "Transportbāze", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Transportbāze" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090384 40520090384001 40520090167004 piekļuve no A7
9 106736491 "Enerģētiķu transformators", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Enerģētiķu transformators" Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057012 plānota kā iela nākotne, tagad pieder valstij - būs detālplānojums
10 106818046 "Melioratoru dziļurbuma aka", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Aka Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090361 40520090361001  
11 106326371 "Apakšstacija Bauska", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Apakšstacija Bauska" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090412 40520090412004 plānota kā iela nākotne, tagad pieder valstij - būs detālplānojums
12 106210004 "Enerģētiķu garāža", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 Enerģētiķu garāža Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40520090057007 plānota kā iela nākotnē, tagad pieder valstij - būs detālplānojums.
13 106222814 "Ozolēni", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Ozolēni" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090523    
14 106242016 "Transformatora ēka TP-3566", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Transformatora ēka TP-3566" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090345 40520090167007 piekļuve no A7
15 104705683 "Apakšstacija", Elektriķi, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Apakšstacija" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090415 40520090415001 40520090415002 40520090415003 plānota kā iela nākotne, tagad pieder valstij - būs detālplānojums. Daudzdzīv.māja
16 103588387 "Amatnieki", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Amatnieki" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090240 40520090240001 40520090240002 40520090240003  
17 105862086 "Sējāni", Jauncode, Codes pag., Bauskas nov., LV-3901 "Sējāni" Bauska, Bauskas nov., LV-3901 40520090241 40520090241002 40520090241001  
18 103446767 "Vītoliņi", Janeikas, Ceraukstes pag., Bauskas nov., LV-3901 Biržu iela 15 Bauska, Bauskas nov., LV-3901   40500030040002 40500030040004  
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par adrešu maiņu un piešķiršanu nekustamajiem īpašumiem Bauskas pilsētā Izdevējs: Bauskas novada dome Veids: lēmums Numurs: 3-14.27/220Pieņemts: 02.11.2020.Stājas spēkā: 06.11.2020.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 216, 06.11.2020. OP numurs: 2020/216.19
Saistītie dokumenti
  • Saistītie dokumenti
318430
06.11.2020
136
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"