Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta noteikumi Nr. 300

Rīgā 2018. gada 29. maijā (prot. Nr. 26 6. §)

Grozījumi Ministru kabineta 2017. gada 5. decembra noteikumos Nr. 715 "Interaktīvo azartspēļu un interaktīvo izložu spēlētāju reģistrācijas un identitātes pārbaudes kārtība"

Izdoti saskaņā ar Azartspēļu un izložu likuma 54. pantu, 54.1 panta
astoto daļu, 79.1 panta astoto daļu un 80. panta pirmās daļas 1. punktu

Izdarīt Ministru kabineta 2017. gada 5. decembra noteikumos Nr. 715 "Interaktīvo azartspēļu un interaktīvo izložu spēlētāju reģistrācijas un identitātes pārbaudes kārtība" (Latvijas Vēstnesis, 2017, 247. nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt norādi, uz kāda likuma pamata noteikumi izdoti, šādā redakcijā:

"Izdoti saskaņā ar Azartspēļu un izložu likuma 54. pantu, 54.1 panta astoto daļu, 79.1 panta astoto daļu un 80. panta pirmās daļas 1. punktu".

2. Izteikt 1. punktu šādā redakcijā:

"1. Noteikumi nosaka:

1.1. interaktīvo azartspēļu un interaktīvo izložu spēlētāju (turpmāk - spēlētājs) reģistrācijas un identitātes pārbaudes kārtību;

1.2. minimālās prasības, kas jāievēro, lai novērstu no interaktīvajām azartspēlēm un interaktīvajām izlozēm atkarīgo spēlētāju turpmāku dalību interaktīvajās azartspēlēs un (vai) interaktīvajās izlozēs;

1.3. nosacījumus un kārtību, kādā spēlētājs tiek izslēgts no interaktīvo azartspēļu vai interaktīvo izložu spēlētāju reģistra (turpmāk arī - spēlētāju reģistrs);

1.4. informācijas glabāšanas termiņu interaktīvo azartspēļu vai interaktīvo izložu spēlētāju reģistrā."

3. Svītrot 2., 3. un 4. punktu.

4. Izteikt 5. un 6. punktu šādā redakcijā:

"5. Spēlētājam ir tiesības, nosūtot interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes organizētājam attiecīgu paziņojumu, pieprasīt, lai viņam tiktu liegta iespēja spēlēt attiecīgā organizētāja organizētās interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes un par to tiktu veikta atzīme attiecīgā organizētāja izveidotajā un uzturētajā spēlētāju reģistrā.

6. Interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes organizētājs nodrošina, ka spēlētāju reģistrā tiek veikta attiecīga atzīme un ka ar šo noteikumu 5. punktā minētā paziņojuma saņemšanas dienu spēlētājam tiek liegta iespēja spēlēt interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes. Persona, kura iesniegusi šo noteikumu 5. punktā minēto paziņojumu, var to rakstiski atsaukt ne agrāk kā pēc 12 mēnešiem."

5. Svītrot 7. punktu.

6. Izteikt 8. punktu šādā redakcijā:

"8. Reģistrējoties interaktīvajai azartspēlei vai interaktīvajai izlozei, spēlētājs par sevi sniedz informāciju un triju darbdienu laikā interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes organizētājs, izmantojot pieejamos personas identifikācijas līdzekļus, pārbauda viņa identitāti un vecumu. Papildus tam interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes organizētājs minētajā laikā pārliecinās, vai spēlētājs nav pieprasījis, lai viņam tiktu liegta iespēja spēlēt attiecīgā organizētāja organizētās interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes."

7. Aizstāt 10. punktā vārdus "interaktīvās azartspēles organizētājs" ar vārdiem "interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes organizētājs".

8. Izteikt 11. punktu šādā redakcijā:

"11. Pēc tam kad spēlētājs izvēlējies maksimālo likmi atbilstoši vienai no šo noteikumu 10. punktā minētajām metodēm, viņš pieslēdzas interaktīvajai azartspēlei vai interaktīvajai izlozei, norādot savu individuālo lietotāja vārdu, kuru spēlētājam piešķīris interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes organizētājs, un paroli."

9. Svītrot 12. punktu.

10. Aizstāt 13. punktā vārdus "interaktīvās azartspēles organizētājs" (attiecīgā locījumā) ar vārdiem "interaktīvās azartspēles vai interaktīvās izlozes organizētājs" (attiecīgajā locījumā).

11. Svītrot 15., 16., 17. un 18. punktu.

12. Aizstāt 19. un 20. punktā vārdus un skaitli "šo noteikumu 18. punktā" ar vārdiem un skaitļiem "Azartspēļu un izložu likuma 54.1 panta astotajā daļā vai 79.1 panta astotajā daļā".

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi Ministru kabineta 2017. gada 5. decembra noteikumos Nr. 715 "Interaktīvo azartspēļu un .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 300Pieņemts: 29.05.2018.Stājas spēkā: 01.06.2018.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 106, 31.05.2018. OP numurs: 2018/106.2
Saistītie dokumenti
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
  • Anotācija / tiesību akta projekts
299320
01.06.2018
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"