Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta rīkojums Nr. 159

Rīgā 2016. gada 1. martā (prot. Nr. 10 41. §)

Par finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"

Piešķirt no valsts budžeta programmas 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem":

1. Valsts kancelejai 18 655 euro, lai nodrošinātu atlaišanas pabalsta un kompensācijas par neizmantotajām atvaļinājuma dienām izmaksu Ministru kabineta loceklim un Ministru prezidenta biroja konsultatīvajām amatpersonām, beidzot pildīt amata pienākumus (tajā skaitā darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas), un 178 603 euro kapacitātes stiprināšanai, lai nodrošinātu efektīvu Ministru kabineta darbību.

2. Finanšu ministrijai 29 804 euro, lai nodrošinātu atlaišanas pabalsta un kompensācijas par neizmantotajām atvaļinājuma dienām izmaksu finanšu ministra konsultatīvajām amatpersonām un kompensācijas par neizmantotajām atvaļinājuma dienām izmaksu parlamentārajam sekretāram, beidzot pildīt amata pienākumus (tajā skaitā darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas).

3. Ekonomikas ministrijai 6592 euro, lai nodrošinātu atlaišanas pabalsta un kompensācijas par neizmantotajām atvaļinājuma dienām izmaksu ekonomikas ministra konsultatīvajām amatpersonām, beidzot pildīt amata pienākumus (tajā skaitā darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas).

4. Izglītības un zinātnes ministrijai 11 557 euro, lai nodrošinātu atlaišanas pabalsta un kompensācijas par neizmantotajām atvaļinājuma dienām izmaksu izglītības un zinātnes ministra konsultatīvajām amatpersonām, beidzot pildīt amata pienākumus (tajā skaitā darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas).

5. Satiksmes ministrijai 7579 euro, lai nodrošinātu atlaišanas pabalsta un kompensācijas par neizmantotajām atvaļinājuma dienām izmaksu satiksmes ministra konsultatīvajām amatpersonām un kompensācijas par neizmantotajām atvaļinājuma dienām izmaksu parlamentārajam sekretāram, beidzot pildīt amata pienākumus (tajā skaitā darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas).

6. Labklājības ministrijai 13 486 euro, lai nodrošinātu kompensācijas par neizmantotajām atvaļinājuma dienām izmaksu labklājības ministra konsultatīvajām amatpersonām un parlamentārajam sekretāram, beidzot pildīt amata pienākumus (tajā skaitā darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas).

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: rīkojums Numurs: 159Pieņemts: 01.03.2016.Stājas spēkā: 01.03.2016.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 45, 04.03.2016. OP numurs: 2016/45.4
Saistītie dokumenti
  • Anotācija / tiesību akta projekts
280675
01.03.2016
85
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"