Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta noteikumi Nr.542

Rīgā 2014.gada 16.septembrī (prot. Nr.49 13.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2006.gada 19.septembra noteikumos Nr.780 "Noteikumi par papildu deklarācijas par ienākumiem, ieņēmumiem, naudas un citiem uzkrājumiem, īpašumiem un to vērtības maiņu veidlapu un kārtību, kādā Valsts ieņēmumu dienests uz aprēķinu pamata nosaka iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāja apliekamo ienākumu"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli"
22.panta trešo un astoto daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2006. gada 19. septembra noteikumos Nr. 780 "Noteikumi par papildu deklarācijas par ienākumiem, ieņēmumiem, naudas un citiem uzkrājumiem, īpašumiem un to vērtības maiņu veidlapu un kārtību, kādā Valsts ieņēmumu dienests uz aprēķinu pamata nosaka iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāja apliekamo ienākumu" (Latvijas Vēstnesis, 2006, 153. nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt pielikumā apzīmējumu "Ls" ar apzīmējumu "EUR".

2. Aizstāt pielikumā apzīmējumu un skaitli "Ls 2000" ar skaitli un vārdu "2845,74 euro".

3. Aizstāt pielikuma P1 daļas 5. piezīmē un P3 daļas 3. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz īpašuma iegūšanas vai atsavināšanas dienu" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā īpašuma iegūšanas vai atsavināšanas dienas sākumā".

4. Aizstāt pielikuma P4 daļas 1. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz vērtspapīru iegūšanas vai atsavināšanas dienu" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā vērtspapīru iegūšanas vai atsavināšanas dienas sākumā".

5. Aizstāt pielikuma P5 daļas 2. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz ienākuma saņemšanas dienu" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā ienākuma saņemšanas dienas sākumā".

6. Aizstāt pielikuma P6 daļas 2. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz aizņēmuma saņemšanas dienu" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā aizņēmuma saņemšanas dienas sākumā".

7. Aizstāt pielikuma P7 daļas 2. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz aizdevuma izsniegšanas dienu" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā aizdevuma izsniegšanas dienas sākumā".

8. Aizstāt pielikuma P8 daļas 1. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa attiecīgi uz taksācijas gada sākumu un beigām" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa, kas ir spēkā attiecīgi uz taksācijas gada pirmās kalendāra dienas sākumu un taksācijas gada pēdējās kalendāra dienas beigām".

9. Aizstāt pielikuma P10 daļas 1. piezīmē vārdus "latos pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa uz akciju, kapitāla daļu vai paju iegūšanas vai atsavināšanas brīdi" ar vārdiem "euro pēc grāmatvedībā izmantojamā ārvalstu valūtas kursa,  kas ir spēkā akciju, kapitāla daļu vai paju iegūšanas vai atsavināšanas dienas sākumā".

Ministru prezidente Laimdota Straujuma

Finanšu ministra vietā -
ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi Ministru kabineta 2006.gada 19.septembra noteikumos Nr.780 "Noteikumi par papildu deklarācijas .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 542Pieņemts: 16.09.2014.Stājas spēkā: 19.09.2014.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 185, 18.09.2014. OP numurs: 2014/185.3
Saistītie dokumenti
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
  • Anotācija / tiesību akta projekts
268914
19.09.2014
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"