Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta rīkojums Nr.596

Rīgā 2013.gada 4.decembrī (prot. Nr.64 24.§)

Par valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Sertifikācijas un testēšanas centrs" valsts kapitāla daļu pārdošanu

1. Saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām" 118.panta pirmo daļu pārdot valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Sertifikācijas un testēšanas centrs" (reģistrācijas Nr.40003025542, juridiskā adrese - Dārza iela 12, Priekuļi, Priekuļu novads, LV-4126) (turpmāk - kapitālsabiedrība) 236 000 kapitāla daļas.

2. Zemkopības ministrijai nodot un valsts akciju sabiedrībai "Privatizācijas aģentūra" pārņemt savā turējumā šā rīkojuma 1.punktā minētās kapitāla daļas un sastādīt attiecīgu nodošanas un pieņemšanas aktu.

3. Saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām" 122.panta pirmo un trešo daļu noteikt šādus kapitālsabiedrības kapitāla daļu pārdošanas nosacījumus:

3.1. kapitāla daļu pircējs nodrošina, ka piecu gadu laikā no pirkuma līguma noslēgšanas dienas tiek saglabāts kapitālsabiedrības darbības profils - traktoru un to sastāvdaļu, traktoru piekabju, maināmo velkamo mašīnu un lauksaimniecības un mežsaimniecības mašīnu sertifikācija, testēšana un inspicēšana, autoceļiem neparedzētās mobilās tehnikas iekšdedzes motoru sertifikācija, kā arī bioloģiskās lauksaimniecības uzņēmumu sertifikācija;

3.2. kapitālsabiedrības darbiniekiem un izpildinstitūcijas locekļiem pārdod 20 procentus kapitālsabiedrības kapitāla daļu;

3.3. vienam pircējam pārdod 80 procentu kapitālsabiedrības kapitāla daļu;

3.4. šā rīkojuma 3.2.apakšpunktā minētās nepārdotās kapitāla daļas piedāvā kapitālsabiedrības dalībniekiem likuma "Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām" 121.pantā noteiktajā kārtībā.

4. Valsts akciju sabiedrībai "Privatizācijas aģentūra" kapitāla daļu pārdošanas noteikumu projektu pirms tā apstiprināšanas saskaņot ar Zemkopības ministriju.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis

Zemkopības ministre Laimdota Straujuma

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Sertifikācijas un testēšanas centrs" valsts kapitāla .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: rīkojums Numurs: 596Pieņemts: 04.12.2013.Stājas spēkā: 04.12.2013.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 239, 06.12.2013. OP numurs: 2013/239.22
Saistītie dokumenti
  • Saistītie dokumenti
262659
04.12.2013
85
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"