Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Rīgas Domes lēmums Nr.432

Rīgā 18.10.1994 (prot. nr.17, 6.§)

Par Rīgas pilsētas pašvaldības kustamā īpašuma norakstīšanas un atsavināšanas kārtību

Rīgas Dome nolemj noteikt šādu pilsētas pašvaldības uzņēmumu pārziņā esošās kustamās mantas norakstīšanas un atsavināšanas kārtību:

1. Iesniegumu ar ierosinājumu par pašvaldības kustamā īpašuma norakstīšanu vai atsavināšanu un visus nepieciešamos datus par katru norakstāmo vai atsavināmo kustamā īpašuma objektu (pamatlīdzekļa nosaukums; inventāra nr.; izlaides gads; gads, kurā pamatlīdzeklis uzņemts uzņēmuma bilancē; sākotnējā bilances vērtība; nolietojums; atlikusī bilances vērtība, atsavināmā kustamā īpašuma vērtība utt.) uzņēmums iesniedz Rīgas pilsētas valdes pašvaldības īpašuma nodaļā.

2. Saņemto iesniegumu izskata Pašvaldības īpašuma nodaļa, pārbaudot iesniegto ziņu pareizību, norakstīšanas vai atsavināšanas motīvu pamatotību, un nepieciešamības gadījumā organizē norakstāmā, atsavināmā īpašuma objekta apskati un novērtēšanu uz vietas.

3. Gadījumos, kad kustamā īpašuma norakstīšana vai atsavināšana atzīta par pamatotu, Pašvaldības īpašuma nodaļa parastajā kārtībā sagatavo Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projektu par īpašuma norakstīšanu vai atsavināšanu un iesniedz to izskatīšanai Rīgas pilsētas izpilddirektoram A.Grīnbergam. Kustamā īpašuma, kura sākotnējā bilances vērtība ir lielāka par Ls 10 000, norakstīšanu vai atsavināšanu var veikt tikai saskaņā ar Rīgas Domes lēmumu.

4. Pašvaldības īpašuma nodaļa katra ceturkšņa beigās iesniedz Rīgas Domes pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejā pārskatu par ceturksnī notikušo kustamā īpašuma norakstīšanu un atsavināšanu.

Domes priekšsēdētāja vietnieks O.Batarevskis

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par Rīgas pilsētas pašvaldības kustamā īpašuma norakstīšanas un atsavināšanas kārtību Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Rīgas dome Veids: lēmums Numurs: 432Pieņemts: 18.10.1994.Stājas spēkā: 18.10.1994.Zaudē spēku: 22.06.2007.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 124, 22.10.1994.
239998
18.10.1994
136
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"