Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta rīkojums Nr.359

Rīgā 2011.gada 5.augustā (prot. Nr.46 39.§)

Par valsts finansiālo atbalstu Latvijas zivsaimniecības integrētās kontroles un informācijas sistēmas attīstības projekta īstenošanai

1. Atļaut Zemkopības ministrijai uzņemties jaunas budžeta saistības 200 000 latu apmērā (tai skaitā 99 014 latu, kas rezervēti Latvijai ar Eiropas Komisijas lēmuma projektu par Savienības finansiālo ieguldījumu dalībvalstu izstrādātajās zvejas kontroles, inspekcijas un pārraudzības programmās 2011.gadam) no 2011.gada līdz 2015.gadam, lai īstenotu Latvijas zivsaimniecības integrētās kontroles un informācijas sistēmas attīstības projektu.

2. Zemkopības ministrijai paziņot Eiropas Komisijai par gatavību īstenot Latvijas zivsaimniecības integrētās kontroles un informācijas sistēmas attīstības projektu, pieprasot papildu līdzfinansējumu 100 986 latu apmērā.

3. Zemkopības ministrijai valsts budžeta līdzekļus Latvijas zivsaimniecības integrētās kontroles un informācijas sistēmas attīstības projekta īstenošanai pieprasīt pēc projekta pieteikuma apstiprināšanas Eiropas Komisijā.

4. Zemkopības ministrijai nodrošināt, lai atbilstoši Eiropas Savienības tiesību aktiem un apstiprinātajam projektam valsts budžetā tiktu atgūti 90 procenti no projektā ieguldītajiem valsts budžeta līdzekļiem.

Ministru prezidenta vietā - tieslietu ministrs,
iekšlietu ministra pienākumu izpildītājs A.Štokenbergs

Zemkopības ministrs J.Dūklavs

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par valsts finansiālo atbalstu Latvijas zivsaimniecības integrētās kontroles un informācijas sistēmas .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: rīkojums Numurs: 359Pieņemts: 05.08.2011.Stājas spēkā: 05.08.2011.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 125, 11.08.2011.
234291
05.08.2011
85
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"