Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Ministru kabineta rīkojums Nr.264

Rīgā 2011.gada 22.jūnijā (prot. Nr.39 78.§)

Par Latvijas Republikas institūciju atbildības sadalījumu Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komitejās, darba grupās un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošajās organizācijās

1. Apstiprināt Latvijas Republikas institūciju atbildības sadalījumu Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komitejās, darba grupās un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošajās organizācijās saskaņā ar pielikumu (informācija dienesta vajadzībām).

2. Aizsardzības ministrijai, Ārlietu ministrijai, Ekonomikas ministrijai, Iekšlietu ministrijai, Satiksmes ministrijai, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, Zemkopības ministrijai, Drošības policijai, Militārās izlūkošanas un drošības dienestam, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam, Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem, Satversmes aizsardzības birojam un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam atbilstoši kompetencei pārraudzīt attiecīgo Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komiteju, darba grupu un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošo organizāciju darbu, kā arī attiecīgo institūciju projektu ieviešanu.

3. Šā rīkojuma 2.punktā minētajām institūcijām, kā arī Finanšu ministrijai, Izglītības un zinātnes ministrijai, Veselības inspekcijai, valsts aģentūrai "Civilās aviācijas aģentūra" un valsts aģentūrai "Latvijas Infektoloģijas centrs" iesaistīties attiecīgo Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komiteju, darba grupu un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošo organizāciju darbā, nodrošinot pieprasītās informācijas un nepieciešamo dokumentu sagatavošanu un iesniegšanu.

4. Šā rīkojuma pielikumā norādītajām atbildīgajām institūcijām nodrošināt pozīciju izstrādi par Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komiteju, darba grupu un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošo organizāciju darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem, kā arī norīkot pārstāvi dalībai attiecīgajā Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komitejā, darba grupā vai Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošajā organizācijā. Atbildīgajām institūcijām nodrošināt savlaicīgu nepieciešamās informācijas apriti ar līdzatbildīgo institūciju par Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komitejās, darba grupās un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošajās organizācijās izskatāmajiem jautājumiem.

5. Šā rīkojuma pielikumā norādītajām līdzatbildīgajām institūcijām atbilstoši kompetencei iesaistīties Latvijas pozīcijas sagatavošanā par Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komitejās, darba grupās vai Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošajās organizācijās izskatāmajiem jautājumiem.

6. Aizsardzības ministrijai:

6.1. koordinēt Latvijas Republikas institūciju iesaistīšanos un dalību Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komitejās, darba grupās un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošajās organizācijās;

6.2. katru gadu valsts budžetā paredzēt līdzekļus, lai nodrošinātu dalību Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komiteju, darba grupu un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošo organizāciju sēdēs;

6.3. katru gadu noslēgt līgumu ar šā rīkojuma 2.punktā minētajām institūcijām, kurām nepieciešams finansiāls atbalsts, lai nodrošinātu dalību Ziemeļatlantijas līguma organizācijas komiteju, darba grupu un Ziemeļatlantijas līguma organizācijas padotībā esošo organizāciju darbā un piedalīšanos attiecīgajās sēdēs.

7. Atzīt par spēku zaudējušu Ministru kabineta 2008.gada 24.janvāra rīkojumu Nr.34 "Par Latvijas Republikas institūciju atbildības sadalījumu, kas saistīta ar Latvijas dalību Ziemeļatlantijas līguma organizācijas aģentūrās, komitejās un darba grupās".

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Ministru prezidenta biedrs,
aizsardzības ministrs A.Pabriks

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par Latvijas Republikas institūciju atbildības sadalījumu Ziemeļatlantijas līguma organizācijas .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: rīkojums Numurs: 264Pieņemts: 22.06.2011.Stājas spēkā: 22.06.2011.Zaudē spēku: 21.10.2015.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 100, 30.06.2011.
232360
22.06.2011
85
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"