Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ventspils pilsētas domes lēmums Nr.202

Ventspilī 2009.gada 10.novembrī (prot. Nr.17; 1.§)

Par saistošo noteikumu Nr.11 "Par kārtību, kādā Ventspils pilsētā tiek sniegta pašvaldības palīdzība dzīvokļa jautājumu risināšanā un reģistrējamas personas, kurām izīrējamas pašvaldībai piederošās vai nomātās dzīvojamās telpas" apstiprināšanu

Lai noteiktu kārtību, kādā Ventspils pilsētas iedzīvotājiem tiek sniegta pašvaldības palīdzība dzīvokļa jautājumu risināšanā un reģistrētas personas, kurām izīrējamas pašvaldībai piederošās vai nomātās dzīvojamās telpas, kā arī pamatojoties uz likuma "Par pašvaldībām" 15.panta pirmās daļas 9.punktu un 43.panta trešo daļu, likuma "Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā" 6.panta otro daļu, 7.panta sesto daļu un 15.pantu, kā arī ņemot vērā Ventspils pilsētas domes Dzīvokļu komisijas 2009.gada 13.oktobra, Likumības komisijas 2009.gada 3.novembra sēdes ieteikumus un Sociālo jautājumu komitejas 2009.gada 3.novembra sēdes lēmumu, Ventspils pilsētas dome

nolemj:

1. Apstiprināt saistošos noteikumus Nr.11 "Par kārtību, kādā Ventspils pilsētā tiek sniegta pašvaldības palīdzība dzīvokļa jautājumu risināšanā un reģistrējamas personas, kurām izīrējamas pašvaldībai piederošās vai tās nomātās dzīvojamās telpas" saskaņā ar pielikumu.

2. Saistošie noteikumi Nr.11 "Par kārtību, kādā Ventspils pilsētā tiek sniegta pašvaldības palīdzība dzīvokļa jautājumu risināšanā un reģistrējamas personas, kurām izīrējamas pašvaldībai piederošās vai tās nomātās dzīvojamās telpas" stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

3. Atzīt par spēku zaudējušu saistošos noteikumus Nr.19 "Par kārtību, kādā Ventspilī reģistrējamas personas pašvaldības palīdzības saņemšanai dzīvokļa jautājumu risināšanā", kuri apstiprināti ar Ventspils pilsētas domes 2002.gada 22.aprīļa lēmumu Nr.159.

4. Atzīt par spēku zaudējušu Ventspils pilsētas Tautas deputātu padomes valdes 1991.gada 28.augusta lēmumu Nr.6 "Par dienesta dzīvojamo telpu piešķiršanu jaunajiem un uzaicinātajiem speciālistiem".

Sēdes vadītājs, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks infrastruktūras jautājumos J.Vītoliņš

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par saistošo noteikumu Nr.11 "Par kārtību, kādā Ventspils pilsētā tiek sniegta pašvaldības palīdzība .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ventspils pilsētas dome Veids: lēmums Numurs: 202Pieņemts: 10.11.2009.Stājas spēkā: 10.11.2009.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 7, 14.01.2010.
Saistītie dokumenti
  • Tiesību akti, kuriem maina statusu
  • Citi saistītie dokumenti
203609
10.11.2009
136
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"