Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Ministru kabineta noteikumi Nr.1446

Rīgā 2009.gada 15.decembrī (prot. Nr.88 46.§)
Kārtība, kādā valsts sniedz finanšu palīdzību Valgundes svētvietā paredzēto tradicionālo ikgadējo Kristus apskaidrošanas svētku un ar tiem saistītā Krusta gājiena norisei
Izdoti saskaņā ar Latvijas Pareizticīgās Baznīcas likuma 16.panta ceturto daļu

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā valsts piešķir finansējumu neatliekamās medicīniskās palīdzības, ceļu satiksmes un sabiedriskās kārtības nodrošināšanai Valgundes svētvietā paredzēto tradicionālo ikgadējo Kristus apskaidrošanas svētku un ar tiem saistītā Krusta gājiena (turpmāk – svētki) norises laikā.

2. Latvijas Pareizticīgā Baznīca katru gadu līdz 1.martam iesniedz izvērtēšanai Tieslietu ministrijā priekšlikumus par nepieciešamo finansējumu neatliekamās medicīniskās palīdzības, ceļu satiksmes un sabiedriskās kārtības nodrošināšanai svētku laikā, kā arī detalizētu svētkos paredzēto pasākumu un to norises aprakstu.

3. Tieslietu ministrija pēc šo noteikumu 2.punktā minēto dokumentu saņemšanas nosūta tos izvērtēšanai attiecīgajām iesaistītajām ministrijām:

3.1. par neatliekamās medicīniskās palīdzības nodrošināšanu – Veselības ministrijai;

3.2. par ceļu satiksmes kārtības nodrošināšanu – Satiksmes ministrijai;

3.3. par sabiedriskās kārtības nodrošināšanu – Iekšlietu ministrijai.

4. Iekšlietu ministrija, Satiksmes ministrija un Veselības ministrija izvērtē minētos dokumentus un divu nedēļu laikā pēc to saņemšanas sniedz atzinumu Tieslietu ministrijai.

5. Tieslietu ministrija pēc Iekšlietu ministrijas, Satiksmes ministrijas un Veselības ministrijas atzinumu izvērtēšanas precizē Latvijas Pareizticīgās Baznīcas priekšlikumus par nepieciešamā finansējuma apmēru.

6. Tieslietu ministrija, Iekšlietu ministrija, Satiksmes ministrija, Veselības ministrija un Latvijas Pareizticīgā Baznīca kopīgi ar Finanšu ministriju vienojas par šo noteikumu 3.punktā minēto pasākumu nodrošināšanai nepieciešamo finanšu līdzekļu apmēru.

7. Tieslietu ministrija, pamatojoties uz šo noteikumu 6.punktā minēto institūciju vienošanos, iesniedz izskatīšanai Ministru kabinetā informatīvo ziņojumu, lai apstiprinātu nepieciešamā finansējuma apmēru un nodrošinātu tā iekļaušanu attiecīgās ministrijas budžeta pieprasījumā.

8. Iekšlietu ministrija, Satiksmes ministrija un Veselības ministrija, ņemot vērā ar Latvijas Pareizticīgo Baznīcu saskaņoto un Ministru kabinetā akceptēto finansējuma apmēru, iekļauj to kārtējā gada budžeta pieprasījumā, ko iesniedz Finanšu ministrijā.

9. Noteikumi stājas spēkā 2010.gada 1.janvārī.

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Tieslietu ministrs M.Segliņš
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Kārtība, kādā valsts sniedz finanšu palīdzību Valgundes svētvietā paredzēto tradicionālo ikgadējo .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 1446Pieņemts: 15.12.2009.Stājas spēkā: 01.01.2010.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 200, 21.12.2009.
Saistītie dokumenti
  • Izdoti saskaņā ar
  • Anotācija / tiesību akta projekts
202405
01.01.2010
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"