Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Liepājas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.19

Liepājā 2009.gada 10.septembrī (prot. Nr.12, 11.§)

Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2009.gada 13.augusta saistošajos noteikumos Nr.17 "Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 41.panta pirmās daļas 1.punktu
un Sabiedriskā transporta pakalpojumu likuma 14.panta trešo daļu

Izdarīt Liepājas pilsētas domes 2009.gada 13.augusta saistošajos noteikumos Nr.17 "Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā" šādus grozījumus:

1. Izteikt 2.sadaļas "Piemērojamie braukšanas maksas atvieglojumi" 2.6.punktu šādā redakcijā:

"2.6. Mācību gada laikā mēneškartes braukšanai pilsētas maršruta autobusos vai tramvajos ar 100% atlaidi ir tiesīgi saņemt vispārizglītojošo skolu klātienes skolēni un arodizglītības, profesionālās pamatizglītības, profesionālās vidējās izglītības iestāžu dienas nodaļu audzēkņi no ģimenēm, kuru aprūpē ir 5 vai vairāk bērni (Bērns šo noteikumu izpratnē ir arī persona, kas sasniegusi 18 gadu vecumu, bet turpina mācības vispārējā vai profesionālā mācību iestādē dienas maiņā un nav nodarbināts, bet ne ilgāk kā līdz 21 gada vecumam) un kurām nav noteikta atbilstība trūcīgas ģimenes statusam. Lai saņemtu mēneškarti, nepieciešams uzrādīt izglītojamā apliecību."

2. Izteikt 2.sadaļas "Piemērojamie braukšanas maksas atvieglojumi" 2.7.punktu šādā redakcijā:

"2.7. Mācību gada laikā mēneškartes braukšanai pilsētas maršrutu autobusos vai tramvajos ar 100% atlaidi ir tiesīgi saņemt vispārizglītojošo skolu klātienes skolēni, arodizglītības, profesionālās pamatizglītības, profesionālās vidējās izglītības iestāžu dienas nodaļu audzēkņi un augstāko izglītības iestāžu dienas nodaļu studenti no ģimenēm, kurām piešķirts trūcīgas ģimenes statuss. Lai saņemtu mēneškarti, nepieciešams uzrādīt izglītojamā apliecību un iesniegt Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes "Liepājas pilsētas domes Sociālais dienests" izsniegtas izziņas par trūcīgas ģimenes statusa noteikšanu kopiju."

3. Izteikt 2.sadaļas "Piemērojamie braukšanas maksas atvieglojumi" 2.11.punktu šādā redakcijā:

"2.11. Nestrādājošie vecuma pensionāri, kuriem piešķirtās pensijas apmērs un piemaksa par darba stāžu mēnesī, kā arī citu valstu pensija ir 145,00 Ls vai mazāk, ir tiesīgi saņemt mēneškartes braukšanai pilsētas maršruta autobusos vai tramvajos ar 50% atlaidi no mēneškartes cenas. Lai saņemtu mēneškarti, nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu."

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs U.Sesks

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par grozījumiem Liepājas pilsētas domes 2009.gada 13.augusta saistošajos noteikumos Nr.17 "Par braukšanas .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Liepājas pilsētas dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 19Pieņemts: 10.09.2009.Stājas spēkā: 05.11.2009.Zaudē spēku: 31.12.2011.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 175, 04.11.2009.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
200079
05.11.2009
424
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"