Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta rīkojums Nr.769

Rīgā 2008.gada 3.decembrī (prot. Nr.86 46.§)

Par divu jaunu radioaktīvo atkritumu tvertņu un lietoto slēgto starojuma avotu ilgtermiņa glabātavas izbūves radioaktīvo atkritumu glabātavā "Radons" akceptēšanu

 

1. Ministru kabinets (Rīgā, Brīvības bulvārī 36, LV-1050) saskaņā ar likumu "Par ietekmes uz vidi novērtējumu" un likuma "Par radiācijas drošību un kodoldrošību" 12.panta pirmo daļu, kā arī iepazīstoties ar 2005.gada septembra noslēguma ziņojumu par ietekmes uz vidi novērtējumu divu jaunu radioaktīvo atkritumu tvertņu un lietoto slēgto starojuma avotu ilgtermiņa glabātavas izbūvei radioaktīvo atkritumu glabātavā "Radons" un Vides pārraudzības valsts biroja 2005.gada 9.decembra atzinumu Nr.7 "Par divu jaunu radioaktīvo atkritumu tvertņu un lietoto slēgto starojuma avotu ilgtermiņa glabātavas izbūvi radioaktīvo atkritumu glabātavā "Radons"", akceptē divu jaunu radioaktīvo atkritumu tvertņu un lietoto slēgto starojuma avotu ilgtermiņa glabātavas izbūvi radioaktīvo atkritumu glabātavā "Radons".

2. Vides ministrijai koordinēt šā rīkojuma 1.punktā minēto radioaktīvo atkritumu tvertņu un ilgtermiņa glabātavas izbūvi.

3. Bīstamo atkritumu pārvaldības valsts aģentūrai nodrošināt šā rīkojuma 1.punktā minēto radioaktīvo atkritumu tvertņu un ilgtermiņa glabātavas izbūvi.

4. Šo rīkojumu saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 76.panta otro daļu un 79.panta pirmo daļu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā (Antonijas ielā 6, Rīgā, LV-1010) mēneša laikā pēc rīkojuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Ministru prezidents I.Godmanis

Vides ministrs R.Vējonis

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par divu jaunu radioaktīvo atkritumu tvertņu un lietoto slēgto starojuma avotu ilgtermiņa glabātavas .. Izdevējs: Ministru kabinets Veids: rīkojums Numurs: 769Pieņemts: 03.12.2008.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 190, 05.12.2008.
184790
85
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"