Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Daugavpils pilsētas domes lēmums Nr.173 

Daugavpilī 2007.gada 1.martā (prot. Nr.4, 43.§)

Par detālplānojuma galīgās redakcijas apstiprināšanu un saistošo noteikumu Nr.11 "Par detālplānojuma zemesgabaliem Sporta ielas rajonā un tiem pieguļošā kvartāla starp Cietokšņa, Sporta un Kandavas ielām grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem" izdošanu

 

Pamatojoties uz Teritorijas plānošanas likuma 6.panta sesto daļu un 7.panta sestās daļas 2.punktu, likuma "Par pašvaldībām" 43.panta 1.punktu un LR MK 2004.gada 19.oktobra noteikumu Nr.883 "Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi" 69. un 72.p., Daugavpils pilsētas dome, atklāti balsojot ar 9 balsīm "par" - Rišards Draba, Vladislavs Drīksne, Irēna Folkmane, Jānis Lāčplēsis, Rita Strode, Oļegs Tolmačovs, Jevgenijs Vasiļjevs, Jevgeņijs Vladimirovs, Aivars Zdanovskis, "pret" - nav, "atturas" - Līvija Jankovska, nolemj:

1. Apstiprināt "Detālplānojuma zemesgabaliem Sporta ielas rajonā un tiem pieguļošā kvartālā starp Cietokšņa, Sporta un Kandavas ielām" galīgo redakciju.

2. Apstiprināt detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus kā Daugavpils pilsētas domes saistošos noteikumus Nr.11 "Par detālplānojuma zemesgabaliem Sporta ielas rajonā un tiem pieguļošā kvartāla starp Cietokšņa, Sporta, un Kandavas ielām grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem".

3. Daugavpils pilsētas domes būvvaldei divu nedēļu laikā pēc lēmuma pieņemšanas nosūtīt domes lēmumu un saistošos noteikumus Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai, nodrošināt lēmuma publicēšanu vietējā laikrakstā "Latgales Laiks" un laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", kā arī Daugavpils pilsētas domes mājas lapā.

4. Lēmuma izpildes kontroli uzticēt Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas vietniekam J.Lāčplēsim.

5. Lēmumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā (Antonijas ielā 6, Rīgā) viena mēneša laikā pēc tā spēkā stāšanās dienas.

Pielikumā: Saistošie noteikumi Nr.11 "Par detālplānojuma zemesgabaliem Sporta ielas rajonā un tiem pieguļošā kvartāla starp Cietokšņa, Sporta un Kandavas ielām grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem".

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja R.Strode

Ar apstiprināto detālplānojumu var iepazīties Daugavpils pilsētas Būvvaldē Raiņa ielā 28, Daugavpilī.

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par detālplānojuma galīgās redakcijas apstiprināšanu un saistošo noteikumu Nr.11 "Par detālplānojuma .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Daugavpils pilsētas dome Veids: lēmums Numurs: 173Pieņemts: 01.03.2007.Stājas spēkā: 01.03.2007.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 43, 13.03.2007.
Saistītie dokumenti
  • Saistītie dokumenti
154329
01.03.2007
136
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"