Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Attēlotā redakcija
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Skatīt Daugavpils pilsētas domes 2018. gada 28. jūnija saistošos noteikumus Nr. 20 "Par Daugavpils valstspilsētas pašvaldības maksas autostāvvietu apsaimniekošanu un lietošanu".
Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.9

Daugavpilī 2006.gada 13.jūlijā (prot. nr.13, 43.§)
Daugavpils pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietu, kas atrodas ielu sarkano līniju robežās, apsaimniekošanas un lietošanas noteikumi
Izdoti saskaņā ar likuma "Par autoceļiem" 6.panta 4.1 daļu
(Daugavpils pilsētas domes 14.07.2011. saistošo noteikumu Nr.25 redakcijā)

1. Lietotie termini un to skaidrojums

1.1. Maksas autostāvvieta – speciāli mehānisko transportlīdzekļu novietošanai izveidota un aprīkota pašvaldības valdījumā esoša teritorija, kas atrodas ielu sarkano līniju robežās.

1.2. Maksasautostāvvietas lietošana – transportlīdzekļa iebraukšana maksas autostāvvietā tās darba laikā un apturēšana uz laiku, kas pārsniedz 5 minūtes.

1.3. Maksas autostāvvietas lietotājs – transportlīdzekļa vadītājs, kas iebraucis transportlīdzekli maksas autostāvvietā tās darba laikā un apturējis to uz laiku, kas pārsniedz 5 minūtes.

1.4. Maksas autostāvvietu pārvaldnieks – pašvaldības SIA “Parkings D”, kurai Daugavpils pilsētas dome deleģējusi pārvaldes uzdevumu veikt autostāvvietu ierīkošanu, apsaimniekošanu un pārvaldīšanu.

1.5. Autostāvvietas kontrolieris – maksas autostāvvietu pārvaldnieka pašvaldības SIA “Parkings D” atbildīgais darbinieks, kas kontrolē maksas autostāvvietu lietošanas noteikumu ievērošanu.

1.6. Abonements – dokuments, ko maksas autostāvvietu pārvaldnieks izsniedz tām personām, kuras ir samaksājušas avansā par maksas autostāvvietu lietošanu laika posmā no mēneša līdz gadam.

1.7. Bezmaksas atļauja – dokuments, ko maksas autostāvvietu pārvaldnieks izsniedz saskaņā ar šiem noteikumiem.

1.8. Elektroniskā kontroles iekārta – ierīce, kas nodrošina iespēju norēķināties par maksas autostāvvietas lietošanu ar priekšapmaksu, izmantojot metāla monētas, un kas, pamatojoties uz maksas autostāvvietas lietotāja veikto samaksu, izsniedz maksājumu apliecinošu dokumentu – kvīti.

1.9. Maksas autostāvvietas lietošanas priekšapmaksa – samaksa, ko maksas autostāvvietas lietotājs veic, izmantojot elektronisko kontroles iekārtu, iegādājoties mēneša abonementu vai veicot stāvvietas lietošanas apmaksas uzsākšanu, izmantojot SMS apmaksas pakalpojumus.

1.10. Maksas autostāvvietas lietošanas pēcapmaksa – samaksa, ko maksas autostāvvietas lietotājs veic gadījumos, ja maksas autostāvvietas lietotājs nav veicis maksas autostāvvietas lietošanas priekšapmaksu, izmantojot elektronisko kontroles iekārtu, iegādājoties mēneša abonementu vai veicot stāvvietas apmaksas uzsākšanu, izmantojot SMS apmaksas pakalpojumus, vai arī ir veicis priekšapmaksu par paredzamo maksas autostāvvietas lietošanas laiku, bet faktiskais maksas autostāvvietas lietošanas laiks par 15 minūtēm pārsniedz apmaksāto maksas autostāvvietas lietošanas laiku.

1.11. SMS apmaksas pakalpojums – maksāšanas līdzeklis par transportlīdzekļa novietošanu maksas autostāvvietā, nosūtot īsziņu (izmantojot mobilo tālruni neatkarīgi no operatora), un naudas līdzekļu norakstīšana no maksas autostāvvietas lietotāja elektroniskās naudas konta par faktisko maksas autostāvvietas lietošanas laiku.

1.12. Stāvvietas lietošanas apmaksas uzsākšana, izmantojot SMS apmaksas pakalpojumu – maksas autostāvvietas lietotāja nosūtīta īsziņa atbilstoši SMS apmaksas pakalpojumam, norādot stāvvietas lietošanas apmaksas uzsākšanu, transportlīdzekļa numuru un tarifu zonu, pēc kuras nosūtīšanas tiek uzsākta maksas autostāvvietas lietotāja naudas līdzekļu norakstīšana no maksas autostāvvietas lietotāja elektroniskās naudas konta.

1.13. Stāvvietas lietošanas apmaksas izbeigšana, izmantojot SMS apmaksas pakalpojumu – maksas autostāvvietas lietotāja nosūtīta īsziņa atbilstoši SMS apmaksas pakalpojumam, norādot stāvvietas lietošanas apmaksas izbeigšanu un transportlīdzekļa numuru, pēc kuras nosūtīšanas tiek norakstīti maksas autostāvvietas lietotāja naudas līdzekļi no maksas autostāvvietas lietotāja elektroniskās naudas konta par faktisko maksas autostāvvietas lietošanas laiku.

(Grozīts ar Daugavpils pilsētas domes 14.07.2011. saistošajiem noteikumiem Nr.25)

2. Vispārīgie noteikumi

2.1. Noteikumi nosaka Daugavpils pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietu, kas atrodas ielu sarkano līniju robežās, lietošanas kārtību Daugavpils pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā.

2.2. Noteikumi ir obligāti visiem maksas autostāvvietu lietotājiem, kas apturējuši transportlīdzekli maksas autostāvvietā uz laiku, kas pārsniedz 5 minūtes un izdoti, lai uzlabotu satiksmes plūsmu Daugavpils pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā, nodrošinot maksas autostāvvietu lietotājiem iespēju novietot transportlīdzekļus.

2.3. Daugavpils pilsētas dome deleģējusi pārvaldes uzdevumu pašvaldības SIA “Parkings D” veikt autostāvvietu ierīkošanu, apsaimniekošanu un pārvaldīšanu.

2.4. Daugavpils pilsētas dome lemj par maksas autostāvvietu izveidošanu, ņemot vērā sabiedrības intereses, satiksmes noslogotību ielās un sabiedriskā transporta maršrutu kustību.

3. Autostāvvietas darba laiks

3.1. Maksas autostāvvietas darba laiks ir norādīts ar papildzīmi zem ceļa zīmes, kas apzīmē konkrētu maksas autostāvvietu.

3.2. Nepieciešamības gadījumā maksas autostāvvietu pārvaldnieks var ierobežot vai aizliegt maksas autostāvvietas lietošanu tās darba laikā, kā arī ārpus maksas autostāvvietas darba laika.

4. Maksa par autostāvvietas lietošanu

4.1. Maksas autostāvvietas lietotājam par maksas autostāvvietas lietošanu ir jāmaksā atbilstoši attiecīgajā zonā noteiktajai stundas tarifa likmei.

4.2. Maksimālais maksas autostāvvietu bezmaksas lietošanas laiks ir 5 minūtes.

4.3. Minimālais samaksas apjoms par maksas autostāvvietas lietošanu ir 0,25 euro.

4.4. Noteikt vienas stundas tarifa likmi (tajā skaitā pievienotās vērtības nodoklis) par maksas autostāvvietas lietošanu - 0,55 euro stundā, izņemot noteikumu 4.41.punktā noteikto teritoriju.

4.41. Noteikt vienas stundas tarifa likmi (tajā skaitā pievienotās vērtības nodoklis) par maksas autostāvvietas lietošanu - 0,70 euro stundā teritorijā, kurā iekļauta Ģimnāzijas iela posmā no Rīgas ielas līdz Parādes ielai, ieskaitot maksas autostāvvietu Vienības laukuma daļā, Parādes iela posmā no Vienības ielas līdz Cietokšņa ielai, Rīgas iela posmā no Ģimnāzijas ielas līdz Cietokšņa ielai, Sakņu iela posmā no Cietokšņa ielas līdz Alejas ielai, Alejas iela posmā no Sakņu ielas līdz Dagdas ielai un Dagdas iela posmā no Alejas ielas līdz Indras ielai.

4.5. Mēneša abonementa maksa par tiesībām lietot jebkuru Daugavpils pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietu ir 21 euro (tajā skaitā pievienotās vērtības nodoklis).

4.51. Atlaide 50% apmērā no mēneša abonementa maksas tiek piešķirta valsts un pašvaldības kapitālsabiedrībām.

4.6. Pārvaldnieks ir tiesīgs noslēgt līgumus par tiesībām pastāvīgi lietot atsevišķu autostāvvietu ar fiziskām un juridiskām personām, kuru komercdarbības nodrošināšanai paredzētās ēkas tuvumā atrodas autostāvvieta. Mēneša maksa par šādas autostāvvietas lietošanu tiek noteikta 35 euro (tajā skaitā pievienotās vērtības nodoklis) apmērā. Šādus līgumus pārvaldnieks ir tiesīgs noslēgt uz laiku līdz vienam gadam.

4.6.1 Pārvaldnieks ir tiesīgs noslēgt līgumus ar fiziskām un juridiskām personām par tiesībām ilgstoši (līdz 12 gadiem) lietot konkrētu stāvvietu.

Ilgtermiņa līguma gadījumā gada maksa (ar PVN) par vienas konkrētas maksas autostāvvietas lietošanu tiek noteikta sekojoši:

līdz 1 gadam – 1849 euro gadā

no 1 līdz 3 gadiem – 1707 euro gadā

no 3 līdz 5 gadiem – 1422 euro gadā

virs 5 gadiem – 1138 euro gadā.

4.7. Samaksu, kas veikta par maksas autostāvvietas lietošanu, apliecina:

4.7.1. abonements, kura īpašniekam ir tiesības lietot jebkuru maksas autostāvvietu pārvaldnieka pārvaldībā esošu maksas autostāvvietu;

4.7.2. elektroniskās kontroles iekārtas izsniegtā kvīts, kurā tiek norādīts datums, laiks, līdz kuram samaksāts par maksas autostāvvietas lietošanu, samaksātā summa, kā arī maksas autostāvvietu pārvaldnieka rekvizīti un pakalpojuma nosaukums. Apmaksas kvīts derīga tajā tarifu zonā, kurā tā ir izsniegta, kā arī tarifu zonā, kurā maksa par maksas autostāvvietas lietošanu ir mazāka.

4.7.3. (svītrots ar Daugavpils pilsētas domes 14.07.2011. saistošajiem noteikumiem Nr.25)

4.7.4. maksas autostāvvietu pārvaldnieka atbildīgā darbinieka rīcībā esošā informācija par norēķiniem, kas veikti, izmantojot SMS apmaksas pakalpojumu.

4.8. Tiesības lietot autostāvvietu bez maksas ir:

4.8.1. invalīdiem, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu prasībām;

4.8.2. operatīvā transportlīdzekļa vadītājam, pildot dienesta pienākumus. Operatīvā darbinieka pienākums ir pēc maksas autostāvvietu pārvaldnieka atbildīgā darbinieka pirmā pieprasījuma uzrādīt operatīvo ceļazīmi;

4.8.3. transportlīdzekļu vadītājiem, kuri maksas autostāvvietā iebraukuši un apturējuši transportlīdzekļus uz laiku, kas nepārsniedz 5 minūtes.

4.9. Darba pienākumu veikšanai novietot bez maksas to lietošanā esošos transportlīdzekļus pašvaldības maksas autostāvvietās, ja ir saņemta maksas autostāvvietu pārvaldnieka izsniegta bezmaksas atļauja, ir tiesības:

4.9.1. valsts iestādēm, kas veic operatīvo darbību, katrai valsts iestādei saņemot ne vairāk kā vienu bezmaksas atļauju;

4.9.2. Daugavpils pilsētas domes struktūrvienībām, budžeta iestādēm un pašvaldības kapitālsabiedrībām, saņemot ne vairāk kā vienu bezmaksas atļauju stāvvietās;

4.9.3. ministrijām, ārvalstu vēstniecībām un konsulātiem, kā arī izņēmuma gadījumā, citas personas.

(Grozīts ar Daugavpils pilsētas domes 14.01.2010. saistošajiem noteikumiem Nr.1; 09.09.2010. saistošajiem noteikumiem Nr.31; 14.07.2011. saistošajiem noteikumiem Nr.25; 14.11.2013. saistošajiem noteikumiem Nr.50)

5. Maksas autostāvvietas lietošanas kārtība

5.1. Maksas autostāvvietas lietotājam, iebraucot un apturot transportlīdzekli maksas autostāvvietā uz laiku, kas pārsniedz 5 minūtes, ir jāievēro šāda kārtība:

5.1.1. ievērot ceļa zīmju un ceļa horizontālā apzīmējuma norādes;

5.1.2. pēc transportlīdzekļa novietošanas maksas autostāvvietā apmaksāt izmantojot elektronisko kontroles iekārtu maksas autostāvvietas lietošanas laiku un novietot atbilstošo dokumentu redzamā vietā – kreisajā pusē uz transportlīdzekļa priekšējā paneļa.

5.1.3. personām, kuru tiesības lietot maksas autostāvvietu atbilstoši šiem sais­tošajiem noteikumiem apliecina, abonements, vai bezmaksas atļauja, ir pienākums novietot atbilstošo dokumentu redzamā vietā – kreisajā pusē uz transportlīdzekļa priekšējā paneļa.

5.1.4. izmantojot SMS apmaksas pakalpojumu kā norēķinu par maksas autostāvvietas lietošanu, maksas autostāvvietas lietotājam ir pienākums pēc transportlīdzekļa novietošanas maksas autostāvvietā nosūtīt īsziņu par stāvvietas lietošanas apmaksas uzsākšanu, norādot transportlīdzekļa numuru un tarifu zonu, kā arī, izbraucot no maksas autostāvvietas, nosūtīt īsziņu par stāvvietas lietošanas apmaksas izbeigšanu, norādot transportlīdzekļa numuru. Ja norēķins tiek veikts, izmantojot SMS apmaksas pakalpojumu, maksas autostāvvietas lietotāja transportlīdzeklim jābūt aprīkotam ar speciālu SMS apmaksas sistēmas lietotāja atpazīšanas zīmi - uzlīmi, kas uzlīmējama redzamā vietā uz transportlīdzekļa priekšējā stikla.

5.2. Gadījumā, ja maksas autostāvvietas lietotājs nav veicis maksas autostāvvietas lietošanas priekšapmaksu, izmantojot elektronisko kontroles iekārtu, vai nav veicis stāvvietas lietošanas apmaksas uzsākšanu, izmantojot SMS apmaksas pakalpojumus, un uz transportlīdzekļa priek­šējā paneļa kreisajā pusē nav dokumenta, kas apliecina maksas autostāvvietas lietošanas tiesības, maksas autostāvvietas lietotājs veic maksas autostāvvietas lietošanas pēcapmaksu, kas tiek aprēķināta desmitkāršā apmērā par visu maksas autostāvvietas lietošanas laiku, par nepilnu stundu maksājot kā par pilnu stundu.

5.3. Gadījumā, ja maksas autostāvvietas lietotājs ir veicis paredzamā maksas autostāvvietas lietošanas laika priekšapmaksu, bet faktiskais maksas autostāvvietas lietošanas laiks par 15 minūtēm pārsniedz apmaksāto maksas autostāvvietas lietošanas laiku, maksas autostāvvietas lietotājs veic maksas autostāvvietas lietošanas pēcapmaksu par laiku, kas pārsniedz ar priekšapmaksu apmaksāto laiku. Šādi veicamā pēcapmaksa tiek aprēķināta trīskāršā apmērā, par nepilnu stundu maksājot kā par pilnu stundu.

5.4. Maksas autostāvvietas lietotājs pēcapmaksu par maksas autostāvvietas lietošanu apmaksā autostāvvietas kontrolierim, kurš izsniedz kvīti, šajos saistošajos noteikumos noteiktajā kārtībā.

(Grozīts ar Daugavpils pilsētas domes 14.07.2011. saistošajiem noteikumiem Nr.25)

6. Maksas autostāvvietas lietošanas noteikumu ievērošanas kontrole

6.1. Maksas autostāvvietas lietošanas noteikumu ievērošanas kontroli veic maksas autostāvvietu pārvaldnieka – pašvaldības SIA “Parkings D” – atbildīgais darbinieks.

6.2. Pašvaldības SIA “Parkings D” atbildīgajam darbiniekam ir speciāls formastērps un dienesta apliecība, kas apliecina tiesības veikt maksas autostāvvietas lietošanas noteikumu ievērošanas kontroli. Maksas autostāvvietu pārvaldnieka atbildīgajam darbiniekam ir pienākums uzrādīt apliecību pēc maksas autostāvvietas lietotāja pirmā pieprasījuma.

6.3. Maksas autostāvvietu pārvaldnieka atbildīgais darbinieks:

6.3.1. kontrolē, vai maksas autostāvvietas lietotājs ir veicis maksas autostāvvietas lietošanas priekšapmaksu, pārbaudot, vai uz transportlīdzekļa priekšējā paneļa ir atstāta elektroniskās kontroles iekārtas izdotā kvīts, un pārliecinoties par kvīts atbilstību šo saistošo noteikumu prasībām;

6.3.11. pārbauda, vai maksas autostāvvietas lietotājs ir veicis stāvvietas lietošanas apmaksas uzsākšanu, izmantojot SMS apmaksas pakalpojumu, ja uz transportlīdzekļa priekšējā stikla ir uzlīmēta SMS apmaksas sistēmas lietotāja atpazīšanas zīme, bet kreisajā pusē uz transportlīdzekļa priekšējā paneļa nav cita dokumenta, kas apliecina, ka maksas autostāvvietas lietotājs par maksas autostāvvietas lietošanu ir veicis priekšapmaksu, izmantojot elektronisko kontroles iekārtu, kā arī nav cita dokumenta, kas apliecina maksas autostāvvietas lietotāja tiesības lietot attiecīgo maksas autostāvvietu.

6.3.2. pēc maksas autostāvvietas lietotāja pieprasījuma, sniedz informāciju par maksas autostāvvietas lietošanas noteikumiem, elektronisko kontroles iekārtu darbību un iespējamiem norēķinu veidiem;

6.3.3. šajos saistošajos noteikumos paredzētajos gadījumos, izmanto transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārtu un sastāda noteiktas formas paziņojumu maksas autostāvvietas lietotājam;

6.3.4. iekasē maksas autostāvvietas lietošanas pēcapmaksu un izsniedz samaksu apliecinošu kvīti.

6.4. Maksas autostāvvietu pārvaldnieka atbildīgais darbinieks, kopā ar pašvaldības policijas darbiniekiem, ir tiesīgs izmantot transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārtu šādos gadījumos:

6.4.1. ja maksas autostāvvietas lietotājs nav veicis maksas autostāvvietas lietošanas priekšapmaksu, izmantojot elektronisko kontroles iekārtu, vai nav veicis stāvvietas lietošanas apmaksas uzsākšanu, izmantojot SMS apmaksas pakalpojumus, un uz transportlīdzekļa priekšējā paneļa kreisajā pusē nav dokumenta, kas apliecina maksas autostāvvietas lietošanas tiesības;

6.4.2. ja maksas autostāvvietas lietotājs ir veicis priekšapmaksu par paredzamo maksas autostāvvietas lietošanas laiku, bet faktiskais maksas autostāvvietas lietošanas laiks par 15 minūtēm pārsniedz apmaksāto maksas autostāvvietas lietošanas laiku;

6.5. Transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārta tiek izmantota līdz brīdim, kad maksas autostāvvietas lietotājs ir veicis maksas autostāvvietas lietošanas pēcapmaksu šajos saistošajos noteikumos noteiktajā kārtībā un apmērā.

6.6. Transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārta tiek uzlikta uz transportlīdzekļa priekšējā kreisā riteņa. Ja transportlīdzeklis novietots tā, ka transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārtu uz priekšējā kreisā riteņa uzlikt nav iespējams, maksas autostāvvietu pārvaldnieka atbildīgajam darbiniekam ir tiesības transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārtu uzlikt uz attiecīgā transportlīdzekļa jebkura cita riteņa.

6.7. Ja veikta transportlīdzekļa riteņa nobloķēšana, maksas autostāvvietu pārvaldnieka atbildīgais darbinieks nekavējoties:

6.7.1. par šo faktu ziņo maksas autostāvvietu pārvaldniekam un Pašvaldības policijai;

6.7.2. veic fotouzņēmumus, kuros jābūt labi saskatāmam transportlīdzekļa priekšē­jam panelim, transportlīdzekļa numuram un uzliktajai transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārtai;

6.7.3. uz nobloķētā transportlīdzekļa priekšējā stikla novieto noteikta parauga paziņojumu par to, ka maksas autostāvvietas lietotājs nav veicis maksas autostāvvietas lietošanas priekšapmaksu šajos sais­tošajos noteikumos noteiktajā kārtībā un maksas autostāvvietas lietotājam ir jāveic pēcapmaksa noteiktajā kārtībā un apmērā. Paziņojumā tiek norādīts transportlīdzeklis, marka, transportlīdzekļa numurs, laiks, kad uzsākta fakta konstatēšana, atbildīgā darbinieka vārds, uzvārds, Pašvaldības policijas un maksas autostāvvietu pārvaldnieka kontakttālrunis.

6.8. Transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārta tiek noņemta tad, kad maksas autostāvvietas lietotājs ir veicis maksas autostāvvietas lietošanas pēcapmaksu.

6.9. Maksas autostāvvietas lietošanas pēcapmaksa pēc transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārtas izmantošanas ir jāapmaksā autostāvvietas kontrolierim, šajos saistošajos noteikumos noteiktajā kārtībā, un kuru maksas autostāvvietas lietotājs izsauc, zvanot uz paziņojumā norādīto tālruņa numuru.

6.10. Par maksas autostāvvietas lietotāja veikto maksas autostāvvietas lietošanas pēcapmaksu maksas autostāvvietu pārvaldnieka atbildīgais darbinieks izsniedz atbilstošas formas un satura kvīti, kā arī noņem no maksas autostāvvietas lietotāja transportlīdzekļa uzlikto transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārtu.

6.11. Transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārta ir maksas autostāvvietu pārvaldnieka īpašums, tāpēc maksas autostāvvietas lietotājs nav tiesīgs bojāt vai patvaļīgi noņemt no transportlīdzekļa uzlikto transportlīdzekļu riteņu bloķēšanas iekārtu.

(Grozīts ar Daugavpils pilsētas domes 14.07.2011. saistošajiem noteikumiem Nr.25)

7. Maksas autostāvvietas lietošanas noteikumu ievērošanas kontroles atbildīgo darbinieku lēmumu vai faktiskās rīcības apstrīdēšanas kārtība

7.1. Ieinteresētā persona var apstrīdēt maksas autostāvvietas lietošanas noteikumu ievērošanas kontroles atbildīgo darbinieku lēmumus vai faktisko rīcību Daugavpils pilsētas domes izpilddirektoram, apstrīdēšanas iesniegumu iesniedzot Daugavpils pilsētas domes kancelejā K.Valdemāra ielā 1, Daugavpilī.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas 1.vietniece E.Kleščinska
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Daugavpils pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietu, kas atrodas ielu sarkano līniju robežās, .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Daugavpils pilsētas dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 9Pieņemts: 13.07.2006.Stājas spēkā: 01.09.2006.Zaudē spēku: 01.09.2018.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 139, 31.08.2006.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozījumi
  • Izdoti saskaņā ar
142604
{"selected":{"value":"01.01.2014","content":"<font class='s-1'>01.01.2014.-31.08.2018.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},"data":[{"value":"01.01.2014","iso_value":"2014\/01\/01","content":"<font class='s-1'>01.01.2014.-31.08.2018.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},{"value":"24.08.2011","iso_value":"2011\/08\/24","content":"<font class='s-1'>24.08.2011.-31.12.2013.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},{"value":"30.09.2010","iso_value":"2010\/09\/30","content":"<font class='s-1'>30.09.2010.-23.08.2011.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},{"value":"26.02.2010","iso_value":"2010\/02\/26","content":"<font class='s-1'>26.02.2010.-29.09.2010.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},{"value":"01.09.2006","iso_value":"2006\/09\/01","content":"<font class='s-1'>01.09.2006.-25.02.2010.<\/font> <font class='s-2'>Pamata<\/font>"}]}
01.01.2014
424
1
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"