Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Skatīt Ministru kabineta 2007. gada 4. septembra noteikumus Nr. 596 "Noteikumi par vietējo pašvaldību administratīvi teritoriālo iedalījumu".

Ministru kabineta noteikumi Nr. 344

Rīgā 1997.gada 7.oktobrī (prot. nr.56 1.§)

Noteikumi par Tukuma rajona Matkules pagasta un Tukuma rajona Zemītes pagasta apvienošanos ar Tukuma rajona Kandavas pilsētu ar lauku teritoriju

Izdoti saskaņā ar likuma
"Par Latvijas Republikas administratīvo teritoriju
izveidošanu un apdzīvoto vietu statusa noteikšanu
" 6.pantu

1. Šie noteikumi nosaka, ka Tukuma rajona Matkules pagasts (turpmāk - Matkules pagasts) un Tukuma rajona Zemītes pagasts (turpmāk - Zemītes pagasts) tiek apvienots ar Tukuma rajona Kandavas pilsētu ar lauku teritoriju (turpmāk - Kandavas pilsēta ar lauku teritoriju).

2. Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes pirmo sēdi sasauc pašvaldību lietu valsts ministrs ne vēlāk kā desmit dienu laikā pēc šo noteikumu stāšanās spēkā. Pirmajā sēdē piedalās Matkules pagasta padomes deputāti, Zemītes pagasta padomes deputāti un līdzšinējās Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes deputāti.

3. Ar Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes pirmo sēdi izbeidzas Matkules pagasta padomes, Zemītes pagasta padomes un līdzšinējās Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes pilnvaras.

4. Līdz Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes priekšsēdētāja ievēlēšanai domes sēdi vada un domes lēmumu par priekšsēdētāja ievēlēšanu paraksta pašvaldību lietu valsts ministrs vai viņa pilnvarota amatpersona.

5. Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju robežas attiecīgajos plāna kartogrāfiskajos materiālos iezīmē Valsts zemes dienests.

6. Zemes reforma Matkules pagastā un Zemītes pagastā veicama saskaņā ar likumu "Par zemes reformu Latvijas Republikas lauku apvidos" un likumu "Par zemes privatizāciju lauku apvidos".

Ministru prezidents G.Krasts

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs,
Ministru prezidenta biedrs A.Gorbunovs

 

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Noteikumi par Tukuma rajona Matkules pagasta un Tukuma rajona Zemītes pagasta apvienošanos ar Tukuma .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 344Pieņemts: 07.10.1997.Stājas spēkā: 10.10.1997.Zaudē spēku: 01.01.2008.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 260/262, 09.10.1997.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
45201
10.10.1997
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"