Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Attēlotā redakcija
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Skatīt Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 2021. gada 5. janvāra noteikumus Nr. 1 "Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas normatīvie noteikumi".
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas normatīvie noteikumi Nr.30

Rīgā 2018. gada 6. februārī

(Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes
sēdes protokols Nr. 6 3. p.)
Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas normatīvie noteikumi
Izdoti saskaņā ar Noguldījumu garantiju likuma
11. panta 3. punktu
I. Vispārīgie jautājumi

1. "Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas normatīvie noteikumi" (tālāk tekstā – noteikumi) nosaka apjomu un kārtību, kādā noguldījumu piesaistītāji apkopo un sniedz Finanšu un kapitāla tirgus komisijai (tālāk tekstā – Komisija) informāciju par garantēto atlīdzību.

2. Noteikumi ir saistoši noguldījumu piesaistītājiem, uz kuriem attiecināmi Noguldījumu garantiju likuma noteikumi.

3. Terminu lietojums noteikumos atbilst Noguldījumu garantiju likuma terminu lietojumam.

II. Informācijas par garantēto atlīdzību apjoms

4. Noguldījumu piesaistītājs katram noguldītājam, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, piešķir tehnisko identifikatoru, kas ir unikāla simbolu virkne. Tehniskais identifikators nedrīkst saturēt noguldītāja personīgos identifikācijas datus. Vienam noguldītājam, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, nedrīkst piešķirt vairāk nekā vienu identifikatoru.

(Grozīts ar FKTK 07.12.2018. noteikumiem Nr. 191)

5. Noguldījumu piesaistītājs apkopo šādu informāciju par noguldītāju, kam izmaksājama garantētā atlīdzība un kas ir fiziska persona:

5.1. vārds un uzvārds;

5.2. personas kods, ja fiziskā persona ir rezidents vai nerezidents, kuram piešķirts šāds kods;

5.3. dzimšanas datums, ja fiziskā persona ir nerezidents;

5.4. personu apliecinoša dokumenta numurs;

5.5. pastāvīgās dzīvesvietas adrese;

5.6. pastāvīgās dzīvesvietas adreses valsts kods saskaņā ar standartu LVS EN ISO 3166-1:2007.

6. Noguldījumu piesaistītājs apkopo šādu informāciju par noguldītāju, kam izmaksājama garantētā atlīdzība un kas ir juridiskā persona:

6.1. nosaukums;

6.2. juridiskā adrese;

6.3. vienotais reģistrācijas numurs, ja juridiskā persona ir rezidents;

6.4. reģistrācijas numurs, ja juridiskā persona ir nerezidents;

6.5. juridiskās adreses valsts kods saskaņā ar standartu LVS EN ISO 3166-1:2007.

7. Noguldījumu piesaistītājs saskaņā ar Noguldījumu garantiju likumu aprēķina un apkopo informāciju par:

7.1. katra noguldītāja, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, atbilstīgā noguldījuma apmēru;

7.2. katram noguldītājam, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, izmaksājamās garantētās atlīdzības apmēru.

8. Noteikumu 7. punktā noteikto informāciju norāda euro saskaņā ar grāmatvedībā izmantojamo ārvalsts valūtas kursu noguldījumu nepieejamības iestāšanās dienā vai Komisijas pieprasījumā norādītajā dienā, ja Komisija ir nosūtījusi pieprasījumu par informācijas par garantēto atlīdzību iesniegšanu.

9. Noguldījumu piesaistītājs nodrošina, ka tā grāmatvedības reģistros vai informācijas sistēmās katras dienas beigās ir pieejama aktuālā un vismaz piecu darba dienu vēsturiskā noteikumu 5.7. punktā noteiktā informācija.

10. Noguldījumu piesaistītājs noteikumu 5., 6. un 7. punktā noteikto informāciju par noguldītājiem, kuriem pienākas garantētā atlīdzība, apkopo sarakstā atbilstoši noteikumu 1. pielikumā norādītajām prasībām. Noguldījumu piesaistītājs informāciju apkopo elektroniski XML (Extensible Markup Language) faila formātā saskaņā ar noteikumu 2. pielikumā norādīto paraugu un Komisijas sagatavoto XSD (XML Schema Definition) shēmu, ko Komisija nosūta noguldījumu piesaistītājiem. Sagatavojot XML failu, noguldījumu piesaistītājs sagatavo arī faila kontrolvērtību (hash), lietojot SHA256 algoritmu. Noguldījumu piesaistītājs nodrošina, ka kontrolvērtība automātiski tiek saglabāta noguldījumu piesaistītāja informācijas sistēmā, par kuras darbībām tiek veikti auditācijas pieraksti un kuras datu integritāte tiek aizsargāta.

11. Noguldījumu piesaistītājs procesa kontroles vajadzībām sagatavo arī atsevišķu failu ar noteikumu 5., 6. un 7. punktā noteikto informāciju, kā arī informāciju par katra noguldītāja segto noguldījumu apmēru un noguldījumiem tā filiālēs ārpus Latvijas, ietverot informāciju par visiem noguldītājiem, tajā skaitā par tiem noguldītājiem, kuriem nepienākas garantētā atlīdzība, un par noguldītājiem, kuriem ir vismaz viens neslēgts konts un noguldījumu atlikums ir mazāks vai vienāds ar 0.00. Papildus failā iekļauj informāciju klasifikatora veidā par noguldītāja neiekļaušanas iemesliem to noguldītāju sarakstā, kuriem pienākas garantētā atlīdzība un par kuriem noguldījumu piesaistītājs apkopo informāciju saskaņā ar noteikumu 10. punktu. Noguldījumu piesaistītājs klasifikatoru izveido brīvā formā atbilstoši noteikumu mērķim, un to veido ne vairāk kā pieci simboli. Klasifikatora vērtību skaidrojumu noguldījumu piesaistītājs iesniedz Komisijai brīvā formā pēc pirmā pieprasījuma.

12. Noteikumu 11. punktā noteikto informāciju sagatavo atbilstoši 3. pielikumā norādītajām prasībām elektroniski XML (Extensible Markup Language) faila formātā saskaņā ar noteikumu 4. pielikumā norādīto paraugu un Komisijas sagatavoto XSD (XML Schema Definition) shēmu, ko Komisija nosūta noguldījumu piesaistītājiem. Sagatavojot XML failu, noguldījumu piesaistītājs sagatavo arī faila kontrolvērtību (hash), lietojot SHA256 algoritmu. Noguldījumu piesaistītājs nodrošina, ka kontrolvērtība automātiski tiek saglabāta noguldījumu piesaistītāja informācijas sistēmā, par kuras darbībām tiek veikti auditācijas pieraksti un kuras datu integritāte tiek aizsargāta.

13. Noteikumu 10., 11. un 12. punktā noteiktajā veidā un apjomā apkopoto informāciju noguldījumu piesaistītājs ne vēlāk kā nākamajā dienā pēc noguldījumu nepieejamības iestāšanās iesniedz Komisijai elektroniski arhivētas un šifrētas datnes veidā, lietojot Komisijas publisko atslēgu http://www.fktk.lv/texts_files/0_FKTK_Paraksts.asc.

(Grozīts ar FKTK 07.12.2018. noteikumiem Nr. 191)

14. Ja noguldījumu piesaistītājs konstatē, ka informācijā par garantēto atlīdzību, kas Komisijai iesniegta noguldījumu nepieejamības iestāšanās gadījumā, nepieciešams veikt precizējumus, noguldījumu piesaistītājs nekavējoties par to informē Komisiju un iesniedz precizēto informāciju saskaņā ar noteikumu 10. punkta prasībām, ietverot datus tikai par tiem noguldītājiem, kuru informācija ir precizēta vai pievienota no jauna. Ja nepieciešams koriģēt noteikumu 11. un 12. punktā noteikto informāciju, tad noguldījumu piesaistītājs nekavējoties par to ziņo Komisijai un iesniedz precizēto informāciju saskaņā ar noteikumu 11. un 12. punkta prasībām.

15. Ja Komisija konstatē, ka noguldījumu piesaistītāja sniegtā informācija par garantēto atlīdzību neatbilst aktuālajai situācijai noguldījumu nepieejamības iestāšanās dienas vai Komisijas pieprasījumā norādītās dienas beigās, Komisija informē par to noguldījumu piesaistītāju, un tas vienas dienas laikā sniedz Komisijai precizētu informāciju saskaņā ar noteikumu 10. punkta prasībām.

16. Komisija, uzraugot noteikumu izpildi, var veikt klātienes (on-site) pārbaudes un neklātienes (off-site) uzraudzību un var pieprasīt noguldījumu piesaistītājam noteikumu 10., 11. un 12. punktā noteiktajā veidā un apjomā apkopoto informāciju par garantēto atlīdzību iesniegt vienas dienas laikā elektroniski arhivētas un šifrētas datnes veidā, lietojot Komisijas publisko atslēgu http://www.fktk.lv/texts_files/0_FKTK_Paraksts.asc, par stāvokli pieprasījumā norādītās dienas beigās.

(Grozīts ar FKTK 07.12.2018. noteikumiem Nr. 191)

17. Noguldījumu piesaistītājs integritātes riska samazināšanas nolūkā sagatavo noteikumu 11. punktā noteikto informāciju 12. punktā noteiktajā formātā un kārtībā par stāvokli iepriekšējā darba dienā. Informāciju sagatavo par katru darba dienu un uzglabā vismaz piecas dienas vietā ar samazinātu integritātes un konfidencialitātes risku.

18. Uz noguldījumu piesaistītāju, kura garantētās atlīdzības saņēmēju skaits ir mazāks par četriem simtiem, nav attiecināmas noteikumu 9.15. punkta prasības. Šāds noguldījumu piesaistītājs 5., 6. un 7. punktā noteikto informāciju apkopo elektroniskā veidā savām tehnoloģiskajām iespējām atbilstošā formātā. Ja garantēto atlīdzību izmaksas gaitā nepieciešams veikt izmaiņas sniegtajā informācijā, tad tās nekavējoties sagatavo un iesniedz Komisijai, ietverot datus tikai par tiem noguldītājiem, kuru informācija ir precizēta vai pievienota no jauna.

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētājs P. Putniņš
1. pielikums
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
06.02.2018. normatīvajiem noteikumiem Nr. 30
"Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un
sniegšanas normatīvie noteikumi"
Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas prasības

Lauka nosaukums

Lauka datu formāts (*)

Lauka vērtība

Lauka vērtības kategorija

Elementa nosaukums

Mātes elements/i

1. Noguldītāja unikāls identifikators

Max40(x)

Iekšējais iestādes identifikators

Identifikators

<NogulditajaUnikalsIdentifikators>

<NGFSubjekts>

2a. Noguldītāja (fiziskās personas) vārds vai vārdi

Max200(x)

Min1

Vārds/i. Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe vai defise (-)

Teksts

<Vards>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2b. Noguldītāja (fiziskās personas) uzvārds vai uzvārdi

Max200(x)

Min0

Uzvārds/i. Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe vai defise (-)

Teksts

<Uzvards>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2c. Noguldītāja (fiziskās personas – rezidenta vai nerezidenta) identifikācijas dokumenta numurs

Max200(x)

Identifikācijas dokumenta numurs

Kods

<IdentifikacijasDokNumurs>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2d. Noguldītāja (fiziskās personas – rezidenta vai nerezidenta, kuram piešķirts šāds kods) identifikācijas (personas) kods

Max200(x)

Personas identifikācijas kods

Kods

<IdentifikacijasNumurs>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2e. Noguldītāja (fiziskās personas – nerezidenta) dzimšanas datums

YYYY-MM-DD

Starptautiskā standarta ISO 8601 datuma formāts: YYYY-MM-DD

Datums

<DzimsanasDatums>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

3a. Noguldītāja (juridiskās personas) nosaukums

Max200(x)

Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe

Teksts

<Nosaukums>

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona>

3b. Noguldītāja (juridiskās personas) reģistrācijas numurs

Max200(x)

Juridiskas personas reģistrācijas numurs publiskā reģistrā

Kods

<RegistracijasNumurs>

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona>

4. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās adreses valsts kods

2(a)

Saskaņā ar standartu LVS EN ISO 3166-1:2007

Kods

<ValstsKods>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

5. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās adreses pilsēta vai novads

Max200(x)

Pilsētas/novada nosaukums

Teksts

<PilsetaNovads>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

6. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās personas pārējā adreses daļa

Max200(x)

Pārējā adreses daļa – iela, māja, dzīvoklis, indekss vai cits

Teksts

<ParejaAdrese>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

7. Atbilstīgā noguldījuma summa, euro

Max12(d)

Atbilstīgā noguldījuma summa, euro

Skaitlis

<AtbilstigaANSumma>

<NGFSubjekts>

8. Garantētās atlīdzības summa, euro

Max7(d)

Garantētās atlīdzības summa, euro

Skaitlis

<GarantetaATLSumma>

<NGFSubjekts>

9. Atbilstīgā noguldījuma summa, euro, par stāvokli piecas darbdienas pirms pārskata sagatavošanas datuma

Max12(d)

Atbilstīgā noguldījuma summa, euro, par stāvokli piecas darbdienas pirms pārskata sagatavošanas datuma

Skaitlis

<AtbilstigaNAS5dienas>

<NGFSubjekts>

* a = burts; x = burts, cipars vai simbols; d = decimāldaļskaitlis; n = cipars.

2. pielikums
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
06.02.2018. normatīvajiem noteikumiem Nr. 30
"Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un
sniegšanas normatīvie noteikumi"
XML faila paraugs
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<FKTK_NGF BankasBICKods="XXXXLV22XXX" IzveidesDatums="2007-08-14" IzveidesLaiks="14:20:00" Versija="2.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation=" FKTK_NGF_V2.xsd">
 <NGFSubjekts>
  <NogulditajaUnikalsIdentifikators>IBB_345678</NogulditajaUnikalsIdentifikators>
  <FiziskaPersona>
   <Vards>Roberts</Vards>
   <Uzvards>Kalniņš Bērziņš</Uzvards>
   <IdentifikacijasDokNumurs>AT1234567</IdentifikacijasDokNumurs>
   <IdentifikacijasNumurs></IdentifikacijasNumurs>
   <DzimsanasDatums></DzimsanasDatums>
   <Adrese>
    <ValstsKods>LV</ValstsKods>
    <PilsetaNovads>Rīga</PilsetaNovads>
    <ParejaAdrese>Tadaiķu 55-66, LV-1111</ParejaAdrese>
   </Adrese>
  </FiziskaPersona>
    <AtbilstigaANSumma>5000.00</AtbilstigaANSumma>
  <GarantetaATLSumma>5000.00</GarantetaATLSumma>
  <AtbilstigaNAS5dienas>6000.10</AtbilstigaNAS5dienas>
 </NGFSubjekts>
 <NGFSubjekts>
  <NogulditajaUnikalsIdentifikators>US-ABCLRC</NogulditajaUnikalsIdentifikators>
  <JuridiskaPersona>
   <Nosaukums>SIA XMIA</Nosaukums>
   <RegistracijasNumurs>UK5212584222</RegistracijasNumurs>
   <Adrese>
    <ValstsKods>LV</ValstsKods>
    <PilsetaNovads>Rīga</PilsetaNovads>
    <ParejaAdrese>Bauskas 300-10</ParejaAdrese>
   </Adrese>
  </JuridiskaPersona>
    <AtbilstigaANSumma>255000.00</AtbilstigaANSumma>
  <GarantetaATLSumma>100000.00</GarantetaATLSumma>
  <AtbilstigaNAS5dienas>300000.00</AtbilstigaNAS5dienas>
 </NGFSubjekts>
 </FKTK_NGF>

 

3. pielikums
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
06.02.2018. normatīvajiem noteikumiem Nr. 30
"Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un
sniegšanas normatīvie noteikumi"
Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas prasības

Lauka nosaukums

Lauka datu formāts (*)

Lauka vērtība

Lauka vērtības kategorija

Elementa nosaukums

Mātes elements/i

1. Noguldītāja unikāls identifikators

Max40(x)

Iekšējais iestādes identifikators

Identifikators

<NogulditajaUnikalsIdentifikators>

<NGFSubjekts>

2a. Noguldītāja (fiziskās personas) vārds vai vārdi

Max200(x)

Min1

Vārds/i. Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe vai defise (-)

Teksts

<Vards>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2b. Noguldītāja (fiziskās personas) uzvārds vai uzvārdi

Max200(x)

Min0

Uzvārds/i. Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe vai defise (-)

Teksts

<Uzvards>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2c. Noguldītāja (fiziskās personas – rezidenta vai nerezidenta) identifikācijas dokumenta numurs

Max200(x)

Identifikācijas dokumenta numurs

Kods

<IdentifikacijasDokNumurs>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2d. Noguldītāja (fiziskās personas – rezidenta vai nerezidenta, kuram piešķirts šāds kods) identifikācijas (personas) kods

Max200(x)

Personas identifikācijas kods

Kods

<IdentifikacijasNumurs>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

2e. Noguldītāja (fiziskās personas – nerezidenta) dzimšanas datums

YYYY-MM-DD

Starptautiskā standarta ISO 8601 datuma formāts: YYYY-MM-DD

Datums

<DzimsanasDatums>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona>

3a. Noguldītāja (juridiskās personas) nosaukums

Max200(x)

Atdalītājs starp vārdiem – atstarpe

Teksts

<Nosaukums>

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona>

3b. Noguldītāja (juridiskās personas) reģistrācijas numurs

Max200(x)

Juridiskas personas reģistrācijas numurs publiskā reģistrā

Kods

<RegistracijasNumurs>

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona>

4. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās adreses valsts kods

2(a)

Saskaņā ar standartu LVS EN ISO 3166-1:2007

Kods

<ValstsKods>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

5. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās adreses pilsēta vai novads

Max200(x)

Pilsētas/novada nosaukums

Teksts

<PilsetaNovads>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

6. Noguldītāja pastāvīgās dzīvesvietas vai juridiskās personas pārējā adreses daļa

Max200(x)

Pārējā adreses daļa – iela, māja, dzīvoklis, indekss vai cits

Teksts

<ParejaAdrese>

<NGFSubjekts><FiziskaPersona><Adrese>

vai

<NGFSubjekts><JuridiskaPersona><Adrese>

7. Atbilstīgā noguldījuma summa, euro

Max12(d(2))

Atbilstīgā noguldījuma summa, euro

Skaitlis

<AtbilstigaANSumma>

<NGFSubjekts>

8. Garantētās atlīdzības summa, euro

Max8(d(2))

Garantētās atlīdzības summa, euro

Skaitlis

<GarantetaATLSumma>

<NGFSubjekts>

9. Atbilstīgā noguldījuma summa, euro, par stāvokli piecas darbdienas pirms pārskata sagatavošanas datuma

Max12(d(2))

Atbilstīgā noguldījuma summa, euro, par stāvokli piecas darbdienas pirms pārskata sagatavošanas datuma

Skaitlis

<AtbilstigaNAS5dienas>

<NGFSubjekts>

10. Noguldījumu summa, euro

Max12(d(2))

Pilna noguldījumu summa, euro

Skaitlis

<NoguldijumaSumma>

<NGFSubjekts>

11. Noguldījumi filiālēs

Informācija par noguldītāja noguldījumiem ārvalstu filiālēs

<Filiales>

<NGFSubjekts>

11a. Filiāle

Informācija par noguldītāja noguldījumiem ārvalsts filiālē

<Filiale>

<NGFSubjekts><Filiales>

11aa. Filiāles valsts kods

2(a)

Saskaņā ar standartu LVS EN ISO 3166-1:2007

Kods

<FilialesValstsKods>

<NGFSubjekts><Filiales><Filiale>

11ab. Noguldījumu summa filiālē, euro

Max12(d(2))

Pilna noguldījumu summa, euro

Skaitlis

<NoguldijumaSummaFiliale>

<NGFSubjekts><Filiales><Filiale>

12. Segtais noguldījums, euro

Max12(d(2))

Segtā noguldījuma summa, euro

Skaitlis

<SegtaisNoguldijums>

<NGFSubjekts>

13.Bloķētās summas, euro

Max12(d(2))

Apgrūtinājumu summa, euro

Daļa no segtā noguldījuma

Skaitlis

<BloketasSummas>

<NGFSubjekts>

14. Neiekļaušanas garantēto noguldītāju sarakstā iemesls

Max5(x)

Klasifikators, kas norāda, kādēļ noguldītājs nav iekļauts garantēto noguldītāju sarakstā (saskaņā ar Noguldījumu garantiju likuma 23. pantu vai Kredītiestāžu likuma 172. panta pirmo daļu)

Teksts

<NeieklausanasIemesls>

<NGFSubjekts>

* a = burts; x = burts, cipars vai simbols; d = decimāldaļskaitlis; n = cipars."

4. pielikums
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
06.02.2018. normatīvajiem noteikumiem Nr. 30
"Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un
sniegšanas normatīvie noteikumi"
XML faila paraugs
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<FKTK_NGF BankasBICKods="XXXXLV22XXX" IzveidesDatums="2017-08-14" IzveidesLaiks="14:20:00" Versija="3.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="FKTK_NGF_V3-full.xsd">
 <NGFSubjekts>
  <NogulditajaUnikalsIdentifikators>IBB_345678</NogulditajaUnikalsIdentifikators>
  <FiziskaPersona>
   <Vards>Roberts</Vards>
   <Uzvards>Kalniņš-Kļaviņš</Uzvards>
   <IdentifikacijasDokNumurs>AT1234567</IdentifikacijasDokNumurs>
   <IdentifikacijasNumurs></IdentifikacijasNumurs>
   <DzimsanasDatums></DzimsanasDatums>
   <Adrese>
    <ValstsKods>LV</ValstsKods>
    <PilsetaNovads>Rīga</PilsetaNovads>
    <ParejaAdrese>Tadaiķu 55-66, LV-1111</ParejaAdrese>
   </Adrese>
  </FiziskaPersona>
  <AtbilstigaANSumma>250000.00</AtbilstigaANSumma>
  <GarantetaATLSumma>85000.00</GarantetaATLSumma>
  <AtbilstigaNAS5dienas>360000.10</AtbilstigaNAS5dienas>
  <NoguldijumaSumma>350000.00</NoguldijumaSumma>
  <Filiales>
   <Filiale>
    <FilialesValstsKods>LT</FilialesValstsKods>
    <NoguldijumaSummaFiliale>2500.00</NoguldijumaSummaFiliale>
   </Filiale>
   <Filiale>
    <FilialesValstsKods>EE</FilialesValstsKods>
    <NoguldijumaSummaFiliale>3500.00</NoguldijumaSummaFiliale>
   </Filiale>
  </Filiales>
  <SegtaisNoguldijums>100000.00</SegtaisNoguldijums>
  <BloketasSummas>0</BloketasSummas>
  <NeieklausanasIemesls>23_6</NeieklausanasIemesls>
 </NGFSubjekts>
 <NGFSubjekts>
  <NogulditajaUnikalsIdentifikators>US-ABCLRC</NogulditajaUnikalsIdentifikators>
  <JuridiskaPersona>
   <Nosaukums>SIA XMIA</Nosaukums>
   <RegistracijasNumurs>UK5212584222</RegistracijasNumurs>
   <Adrese>
    <ValstsKods>LV</ValstsKods>
    <PilsetaNovads>Rīga</PilsetaNovads>
    <ParejaAdrese>Bauskas 300-10</ParejaAdrese>
   </Adrese>
  </JuridiskaPersona>
  <AtbilstigaANSumma>255000.00</AtbilstigaANSumma>
  <GarantetaATLSumma>93000.00</GarantetaATLSumma>
  <AtbilstigaNAS5dienas>300000.00</AtbilstigaNAS5dienas>
  <NoguldijumaSumma>255000.00</NoguldijumaSumma>
  <Filiales>
   <Filiale>
    <FilialesValstsKods>CY</FilialesValstsKods>
    <NoguldijumaSummaFiliale>78000.00</NoguldijumaSummaFiliale>
   </Filiale>
   <Filiale>
    <FilialesValstsKods>IT</FilialesValstsKods>
    <NoguldijumaSummaFiliale>6700.00</NoguldijumaSummaFiliale>
   </Filiale>
  </Filiales>
  <SegtaisNoguldijums>100000.00</SegtaisNoguldijums>
  <BloketasSummas>3000</BloketasSummas>
  <NeieklausanasIemesls></NeieklausanasIemesls>
 </NGFSubjekts>
</FKTK_NGF>
 
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Informācijas par garantēto atlīdzību apkopošanas un sniegšanas normatīvie noteikumi Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Finanšu un kapitāla tirgus komisija Veids: noteikumi Numurs: 30Pieņemts: 06.02.2018.Stājas spēkā: 10.02.2018.Zaudē spēku: 13.01.2021.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 29, 09.02.2018. OP numurs: 2018/29.10
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozījumi
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
296984
{"selected":{"value":"15.12.2018","content":"<font class='s-1'>15.12.2018.-12.01.2021.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},"data":[{"value":"15.12.2018","iso_value":"2018\/12\/15","content":"<font class='s-1'>15.12.2018.-12.01.2021.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},{"value":"10.02.2018","iso_value":"2018\/02\/10","content":"<font class='s-1'>10.02.2018.-14.12.2018.<\/font> <font class='s-2'>Pamata<\/font>"}]}
15.12.2018
87
1
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"