Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta noteikumi Nr. 368

Rīgā 2016. gada 14. jūnijā (prot. Nr. 29 17. §)

Grozījumi Ministru kabineta 2014. gada 17. jūnija noteikumos Nr. 324 "Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas finanšu instrumenta 2009.-2014. gada perioda programmas "Pētniecība un stipendijas" aktivitātes "Pētniecība" projektu iesniegumu atklāta konkursa nolikums"

Izdoti saskaņā ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un
Norvēģijas finanšu instrumenta 2009.-2014. gada
perioda vadības likuma 15. panta 6. punktu

Izdarīt Ministru kabineta 2014. gada 17. jūnija noteikumos Nr. 324 "Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas finanšu instrumenta 2009.-2014. gada perioda programmas "Pētniecība un stipendijas" aktivitātes "Pētniecība" projektu iesniegumu atklāta konkursa nolikums" (Latvijas Vēstnesis, 2014, 129. nr.; 2015, 254. nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 2.11. apakšpunktu šādā redakcijā:

"2.11. zinātniskais personāls - projekta īstenošanā iesaistītās personas, kuras atbilstoši zinātnisko darbību un augstskolu darbību reglamentējošiem normatīvajiem aktiem ir ievēlētas vadošo pētnieku, pētnieku un zinātnisko asistentu amatos augstskolās vai zinātniskajās institūcijās vai iekļautas Latvijas vai Norvēģijas zinātniskā personāla datubāzēs vai reģistros."

2. Izteikt 6.2.1. apakšpunktu šādā redakcijā:

"6.2.1. pētniecības rezultātu publiskas pieejamības nodrošināšana, tai skaitā publikācijas, kas tiks iesniegtas publicēšanai Latvijas un Norvēģijas zinātniskajā periodikā, Web of Science vai SCOPUS datubāzēs iekļautajos žurnālos vai konferenču rakstu krājumos, vai citos starptautiski recenzētos žurnālos vai konferenču rakstu krājumos;".

3. Izteikt 88.1 punktu šādā redakcijā:

"88.1 Līdzfinansējuma saņēmējs līdz 2017. gada 29. decembrim iesniedz aģentūrā informāciju, kas apliecina, ka projekta ietvaros izstrādātās publikācijas, kuras kārtējā projekta progresa vai noslēguma pārskatā norādītas kā projekta iznākumi un līdz projekta īstenošanas termiņa beigām iesniegtas publicēšanai zinātniskās periodikas izdevumā, ir apstiprinātas publicēšanai. Ja publikācija ir iesniegta publicēšanai, bet nav saņemta informācija par publikācijas apstiprināšanu publicēšanai, programmas komitejai ir tiesības vērtēt projekta iznākuma rādītājus un apstiprināt to sasniegšanu, pamatojoties uz aģentūras saņemto neatkarīga starptautiska eksperta vērtējumu, kuram ir ieteikuma raksturs. Ja informācija par publikācijas apstiprināšanu publicēšanai nav iesniegta vai programmas komiteja uzskata projekta iznākuma rādītājus par nesasniegtiem, aģentūra lemj par piešķirtā programmas līdzfinansējuma atgūšanu pilnībā vai daļēji."

4. Izteikt 90. punktu šādā redakcijā:

"90. Divpusējās sadarbības fonda partnerības pienākumu ietvaros ir attiecināmas šādas izmaksas:

90.1. ceļa izdevumi, apdrošināšanas izmaksas, vietējā transporta izmaksas, dienas nauda un viesnīcas izmaksas atbilstoši normatīvajiem aktiem ar komandējumiem saistīto izdevumu atlīdzināšanas jomā līdzfinansējuma saņēmējam un šo noteikumu 13. punktā minētā projekta partnerim, kā arī donorvalsts partnerim;

90.2. ārējo konsultantu un ekspertu pakalpojumu izmaksas;

90.3. konferenču un semināru telpu aprīkojuma nomas maksa, kā arī dalības maksa konferencēs un semināros;

90.4. ceļa izdevumi, dienas nauda un viesnīcas izmaksas atbilstoši normatīvajiem aktiem ar komandējumiem saistīto izdevumu atlīdzināšanas jomā, kā arī apdrošināšanas un vietējā transporta izmaksas potenciālajam partnerim, kas kopā ar līdzfinansējuma saņēmēju vēlas iesaistīties Eiropas Savienības pētniecības programmas projektā, bet nepiedalās aktivitātes "Pētniecība" projekta īstenošanā."

Ministru prezidents Māris Kučinskis

Izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi Ministru kabineta 2014. gada 17. jūnija noteikumos Nr. 324 "Eiropas Ekonomikas zonas finanšu .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 368Pieņemts: 14.06.2016.Stājas spēkā: 17.06.2016.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 116, 16.06.2016. OP numurs: 2016/116.6
Saistītie dokumenti
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
  • Anotācija / tiesību akta projekts
282907
17.06.2016
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"