Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta noteikumi Nr.822

Rīgā 2011.gada 19.oktobrī (prot. Nr.60 59.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 17.augusta noteikumos Nr.789 "Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa "Sabiedrības izpratnes attīstīšana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām" nolikums"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par Latvijas Republikas dalību
Kioto protokola elastīgajos mehānismos" 10.panta trešās daļas 1.punktu

Izdarīt Ministru kabineta 2010.gada 17.augusta noteikumos Nr.789 "Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa "Sabiedrības izpratnes attīstīšana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām" nolikums" (Latvijas Vēstnesis, 2010, 139.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt 3.punkta pirmajā teikumā vārdus "Vides ministrija" ar vārdiem "Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija".

2. Svītrot 8.punktu.

3. Izteikt 10.punktu šādā redakcijā:

"10. Lēmumu par projekta iesnieguma apstiprināšanu, apstiprināšanu ar nosacījumu vai noraidīšanu, ja tas neatbilst vērtēšanas kritērijiem vai nepietiekama finansējuma dēļ, par šo noteikumu 7.2.apakšpunktā minēto aktivitāšu īstenošanu pieņem atbildīgā iestāde, pamatojoties uz Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes priekšlikumu."

4. Aizstāt 26.punktā vārdus "Latvijas Preses izdevēju asociācijas" ar vārdiem "atbildīgās iestādes".

5. Izteikt 27.punkta otro teikumu šādā redakcijā:

"Par šo noteikumu 7.2.apakšpunktā minēto aktivitāšu īstenošanu atbildīgā iestāde saskaņo sludinājuma tekstu ar Nacionālo elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomi."

6. Izteikt 29.punktu šādā redakcijā:

"29. Lai pretendētu uz finansējumu šo noteikumu 7.2.apakšpunktā minēto aktivitāšu īstenošanai, projekta iesnieguma sagatavošanai nepieciešamās vadlīnijas, saskaņojot to tekstu ar atbildīgo iestādi, izstrādā un publicē savā tīmekļa vietnē Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome. Lai pretendētu uz finansējumu šo noteikumu 7.1., 7.3., 7.4. un 7.5.apakšpunktā minēto aktivitāšu īstenošanai, projekta iesnieguma sagatavošanai nepieciešamās vadlīnijas izstrādā un publicē atbildīgā iestāde savā tīmekļa vietnē (www.varam.gov.lv). Minētās vadlīnijas publicē ne vēlāk kā līdz konkursa izsludināšanai."

7. Izteikt 35. un 36.punktu šādā redakcijā:

"35. Projekta iesniedzējs aizpildīto projekta iesniegumu iesniedz Nacionālajā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (pretendējot uz finansējumu šo noteikumu 7.2.apakšpunktā minēto aktivitāšu ietvaros) vai atbildīgajā iestādē (pretendējot uz finansējumu šo noteikumu 7.1., 7.3., 7.4. un 7.5.apakšpunktā minēto aktivitāšu ietvaros). Projekta iesniegumu slēgtā iepakojumā iesniedz personīgi vai nosūta elektroniski uz elektroniskā pasta adresi, kas norādīta konkursa sludinājumā, vai nosūta pa pastu aizzīmogotā iepakojumā uz pasta adresi, kas norādīta konkursa sludinājumā, uz aploksnes norādot konkursa nosaukumu - "Sabiedrības izpratnes attīstīšana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām" - un norādi "Neatvērt pirms vērtēšanas uzsākšanas".

36. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome izskata tos projektu iesniegumus, kuri ir iesniegti attiecīgajā institūcijā vai nodoti pasta iestādē (pasta zīmogs) līdz projektu iesniegšanas termiņa beigām. Ja projekta iesniegums iesniegts vēlāk, Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome dokumentāri fiksē faktu par projekta iesnieguma iesniegšanu pēc iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām un nodod šos iesniegumus neatvērtus atbildīgajai iestādei."

8. Aizstāt 38.punkta pirmajā teikumā vārdus un skaitli "šo noteikumu 26.punktā minētās institūcijas" ar vārdiem "Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome".

9. Izteikt 39.punkta otro teikumu šādā redakcijā:

"Lai izvērtētu projektu iesniegumus, kas iesniegti par šo noteikumu 7.2.apakšpunktā minēto aktivitāšu īstenošanu, vērtēšanas komisiju izveido Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome, saskaņojot vērtēšanas komisijas nolikumu ar atbildīgo iestādi."

10. Izteikt 40.punktu šādā redakcijā:

"40. Lai izvērtētu projektu iesniegumus, kas iesniegti par šo noteikumu 7.1., 7.3., 7.4. un 7.5.apakšpunktā minēto aktivitāšu īstenošanu, vērtēšanas komisiju izveido atbildīgā iestāde. Vērtēšanas komisijas sastāvu un nolikumu apstiprina vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs. Vērtēšanas komisijā ietilpst četri atbildīgās iestādes pārstāvji un viens Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvis."

11. Papildināt noteikumus ar X nodaļu šādā redakcijā:

"X. Noslēguma jautājums

69. Atbildīgā iestāde triju darbdienu laikā pēc šo noteikumu grozījumu spēkā stāšanās precizē konkursa sludinājumu, ievietojot attiecīgu sludinājumu laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", atbildīgās iestādes tīmekļa vietnē (www.varam.gov.lv) un Vides investīciju fonda tīmekļa vietnē (www.lvif.gov.lv), un publicē projekta iesnieguma sagatavošanai nepieciešamās vadlīnijas atbildīgās iestādes tīmekļa vietnē (www.varam.gov.lv)."

12. Aizstāt 1.pielikumā vārdus "Latvijas Preses izdevēju asociācija" ar vārdiem "atbildīgā iestāde".

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Vides aizsardzības un
reģionālās attīstības ministrs R.Vējonis

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 17.augusta noteikumos Nr.789 "Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 822Pieņemts: 19.10.2011.Stājas spēkā: 28.10.2011.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 170, 27.10.2011.
Saistītie dokumenti
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
  • Anotācija / tiesību akta projekts
238464
28.10.2011
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"