Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Ministru kabineta noteikumi Nr.591

Rīgā 2005.gada 9.augustā (prot. Nr.45 27.§)
Kārtība, kādā elektronisko sakaru komersants aprīko elektronisko sakaru tīklu ar iekārtām, kas likumā noteiktajos gadījumos nodrošina operatīvās informācijas iegūšanu no tehniskajiem līdzekļiem un sarunu operatīvu noklausīšanos
Izdoti saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma 69.panta otro daļu

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā elektronisko sakaru komersants (turpmāk – komersants) aprīko elektronisko sakaru tīklu (turpmāk – tīkls) ar iekārtām, kas likumā noteiktajos gadījumos nodrošina operatīvās informācijas iegūšanu no tehniskajiem līdzekļiem un sarunu operatīvu noklausīšanos.

2. Lai tīklu aprīkotu ar iekārtām, kas ļauj iegūt operatīvo informāciju un operatīvi noklausīties sarunas, komersants tīklā ierīko tīkla pārtveršanas punktu (punktus) un nodrošina Satversmes aizsardzības birojam piekļuvi pārtveršanas punktam (punktiem).

3. Pārtveršanas punkta (punktu) ierīkošana notiek šādā secībā:

3.1. Satversmes aizsardzības birojs iesniedz komersantam tehnisko uzdevumu saistībā ar pārtveršanas punkta (punktu) izveidi;

3.2. komersants divu mēnešu laikā precizē tehnisko uzdevumu un saskaņo ar Satversmes aizsardzības biroju pārtveršanas punkta (punktu) tehniskā projekta (turpmāk – tehniskais projekts) izstrādes termiņu;

3.3. komersants izstrādā tehnisko projektu, saskaņo to ar Satversmes aizsardzības biroju un vienojas par minētā projekta īstenošanas termiņu;

3.4. komersants saskaņā ar tehnisko projektu noteiktajos termiņos ierīko pārtveršanas punktu (punktus) un nodod to (tos) Satversmes aizsardzības biroja lietošanā. Komersants saskaņo ar Satversmes aizsardzības biroju tīkla pārtveršanas punkta (punktu) lietošanas termiņu.

4. Ja pārtveršanas punkta (punktu) ekspluatācijas gaitā komersants plāno savā tīklā veikt izmaiņas, kas ietekmēs pārtveršanas punkta (punktu) darbību, komersants par tām informē Satversmes aizsardzības biroju sešus mēnešus pirms plānoto tehnisko izmaiņu izdarīšanas vai trīs mēnešus pirms cita veida izmaiņu izdarīšanas.

5. Par nepieciešamību precizēt tīkla pārtveršanas punkta (punktu) darbības kvantitatīvos parametrus (datu pārraides ātrums, pārtveramās informācijas apjoms un citi) Satversmes aizsardzības birojs informē komersantu trīs mēnešus iepriekš. Komersants tehnisko iespēju robežās koriģē tīkla pārtveršanas punkta (punktu) darbības kvantitatīvos parametrus triju mēnešu laikā pēc Satversmes aizsardzības biroja informācijas saņemšanas.

Ministru prezidenta vietā – finanšu ministrs O.Spurdziņš

Satiksmes ministrs A.Šlesers
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Kārtība, kādā elektronisko sakaru komersants aprīko elektronisko sakaru tīklu ar iekārtām, kas .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 591Pieņemts: 09.08.2005.Stājas spēkā: 12.08.2005.Zaudē spēku: 30.09.2022.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 126, 11.08.2005.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
114208
12.08.2005
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"